- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.781
valla ne bilim ben şidettle normal doğum istiyorum bakalım şimdikinde dr çatıların dar derse sezeryan diyebilir bebişin kilosuda 4 kiloyu geçerse normal yaptırmazlar dar oluca bebişin kafası kanaldan geçemiyo oksijensiz kalıyo kardeşimin öle oldu bebiş hamen çıkmadığı için solunumu durmuştu morarmıştu zavallım çatı muayenesi olamadan 36 haftada erken doğum yaptı ondada çatı darlığı vardı kesin
o zaman çatı muayenesi olana kadar doğum şeklimizi bilemicez desene.. darsa dediğin gibi normal yapcam diye tutturmanın alemi yok sonuçta iki doğum şeklinin de kendine göre rahat tarafları avantajları var.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Canim ultrasonda solenenleri takma bence milim kaysa 100 gr farkettiriyo nerdeyse. Ben de doktora gidince hep unutuyorum yaa heycanlaniyorz sanirim:))bu ay ben de hic kilo almadm yazdiklarni okurken ben yazdm sandim bi an:))
Bazen eski adetleri yapmak da fayda var zaten tibbi acidan zarari olan bisi deil nasilsa:) bizimkiler de ilk ay sari deil de kirmizi orterler sari sariligi cagirir die. Her yerin adeti farkli tabi polemige yol acmiym :))
Benim de kontrolum yarin. Canim sen de egepole gidiyodun de mi? Saat kacta kntrl karsilasiriz belki:)
Evet canımm 14 şubatta :)) parmaklanmak için daha romantik bi gün olamazdı
egepole gdyrm evet cnm. 10 buçukta kontrolüm:)
Koptum yaa. Sevgililer günü hediyesi gibi:)))
kime? bana mı doktora mı? :))))
Eki Görüntüle 340965 Eki Görüntüle 340966 Eki Görüntüle 340967 Eki Görüntüle 340968
ben valizim ve adenin yatağı
yasemince 34 cnm cok senin işinde zor ya eşin umarım bebiş gelmeden gelirde seninde kayfin yerine gelir cnm....bu arada nişanlıyken bizde eşimle cam den görüşürken bende ful aksesuar takılırdımönce deneme yapardım nasıl görünüyorum diye sonra açardım ogünler klıma geldi..
QUOTE]
inşallah gelir,ben de öyle dua ediyorum,cam.den deneme yapmak aklıma gelmemişti valla,ben de öyle yapayım,ben konuşurken düzeltiyodum sağımı solumu,o da şık olmuyo haliyle
Olurmu ne kusura bakması evet artık donmezsın bi daha marmarise gerçi marmariste harıka bı yer ama ınsanın memlektının yerını hiç bişey tutmaz. Bencede bende o kadar ısrar etmezdım yanı çocuğuda tehlıkeye atmak demek bu kadar ısrar, ben şimdi soranlara normal dıyorum ama doğuma gidince ne olur hiç birimiz bilemeyız hayırlısı olsun hepimiz için
iyi akşamlar arkadaşlar
Hayvan Nakışlı Tek Alt GittiGidiyor'da 52206694
nakışlı bebek patik GittiGidiyor'da 52320752
bunları almak istiyorum da bu patiklerden alan arkadaşlar vardı güzeller mi? alayım mı?
teşekkür ederim beğendiğin için ama buda park yatak nevresini değil malesef cnm alt çarşafta sorun olmuyo zatende yorgan biraz büyük gelebiliyo park yatağa bende yorganı ikiye katladım oşekilde içine sığdırdım ...bu arada ben bu takımı bursadan altım 75 tl...merhaba, ben de forumu uzun zamandır takip ediyorum ama ilk mesajım bu:)
aşağı yukarı tüm alışveriş bitti ama park yataak için uygun nevresim bulamamıştım.seninkini çook beyendimm acaba nerden aldın kaça aldınn?????
umutluyum canım geçmişe bakamadığım için alıntı yaamadım şimdi gördüm, çok tatlı olmuşsunuz siz ya maşşallah sen de çok güzel olmuşsun, bebişin yatağı da süper. Hayırlı olsun canım
bu güzel haber için tşk ederim feyzossİyi geceler kimsecikler yok herkesin mi uykusu geldi bu gece erkenden face de mart 2012 annelerinde gayenin doğum yaptığını gördüm yorumu şöyleydi :Merhaba kızlar,İdil kızım bugün saat 14:01de dünyaya geldi.2400gr ve 45 cm. Cok şükür saat6ya kadar yogun bakimdaydi sonra çıkardılar.simdi yanımda birazdan emzirmeyi deneyeceğim.cok minnak ama cok güzel.daha sonra tekrar haberlerimizi ve resimlerimizi paylaşırim Sanırım topikteki gaye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?