2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o zaman çatı muayenesi olana kadar doğum şeklimizi bilemicez desene.. darsa dediğin gibi normal yapcam diye tutturmanın alemi yok sonuçta iki doğum şeklinin de kendine göre rahat tarafları avantajları var.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..

aynen öyle ben bide devlet hastanesinde doğum yapçam pek ilgilenmiyolar bakalım hayırlısı hamilelin başında özelden gidiyodum dra daha önceki doğumda çatılarımın dar dediklerini söyledim 37 haftada bakarız demişti şimdi devlette önemserlermi bilmiyorum hastaneye gidince sorup öğrenirim artıkkk inşallah dar demezler

egepole gdyrm evet cnm. 10 buçukta kontrolüm:)

Ben normal doğum diyorum ama hastaneye gidince sezeryan olucakmısım gibi bir his var içimde . Bi korkuyorum yanı normalden oraya gidince beni sezeryana alın dıye bağırıcam sanki ya

umutluyum canım geçmişe bakamadığım için alıntı yaamadım şimdi gördüm, çok tatlı olmuşsunuz siz ya maşşallah sen de çok güzel olmuşsun, bebişin yatağı da süper. Hayırlı olsun canım

evet güzeldir kuzum ama kendine kalsın marmarisin güzelliği bi süre mümkünse...bana annecim lazım ya burda doğumu yapcam 40ımız cıkınca anneme gidicez hem eşim 1 aylık bi göreve gitcek hem de babam da görsün bebişi diye ordayken de rapor işine cözüm bulmuş oldum sayende cok sağol canım öptüm senii:))

arkadaşlar hepinize iyigeceler,güzel uykular...30-45 dakkaya yatarız biz,biraz uyku,biraz wc,biraz kabus vs...geçer işte gece,bi gün daha yaklaşmış oluruz mutlu kavuşmalara gayemden haber varmı,göremedim ben,inşallah iyilerdir.bugün şubat annelerinde de bi doğum varmış.36+5 demi neydi...

teşekkür ederim beğendiğin için ama buda park yatak nevresini değil malesef cnm alt çarşafta sorun olmuyo zatende yorgan biraz büyük gelebiliyo park yatağa bende yorganı ikiye katladım oşekilde içine sığdırdım ...bu arada ben bu takımı bursadan altım 75 tl...

cok sağol cnm bugün hoşluk olsun istedim eminim sende cok güzel bir annesindir...

İyi geceler kimsecikler yok herkesin mi uykusu geldi bu gece erkenden face de mart 2012 annelerinde gayenin doğum yaptığını gördüm yorumu şöyleydi :Merhaba kızlar,İdil kızım bugün saat 14:01de dünyaya geldi.2400gr ve 45 cm. Cok şükür saat6ya kadar yogun bakimdaydi sonra çıkardılar.simdi yanımda birazdan emzirmeyi deneyeceğim.cok minnak ama cok güzel.daha sonra tekrar haberlerimizi ve resimlerimizi paylaşırim Sanırım topikteki gaye :)

Günaydın kızlar,

yaklaşık 1,5 saattir geçmişi okuyorum ancak bitti :) ve okuduğum son mesaj gaye'nin o güzel mesajı oldu çok duygulandım...

allah hepinize aynı duyguları yaşatır inşallah kızlar...

hepiniz yüne çok güzel şeyler yazmışsınız kızlar bizm için çok teşekkür ederim, çok fazla olduklarından alıntı yapmadım uzun olmasın diye...

semra'cım müsait olduğunda bana doğum listesinde isim vs nasıl ekleyeceğimi msj atabilir misn, düzenleme panelini açınca birsürü kod çıkıyor karşıma tablonun kodları ve ben nereye ne yazacağımı anlamadım, ayy nasıl altından kalkıcam bu sorumluluğun bilmiyorum valla...

birde beni eskiden tanıyan bir arkadaş varmış aramızda, gerçi çok aktif bir kullanıcı değildi değişik geldi ama ben henüz kim olduğunu anlayamadım çünkü fotoğrafından yüzü belli olmuyor, bakalım kimmiş :)

kızıma gelince uyandır-altını değiştir - sütünü ver - gazını çıkar seramonilerimiz 2 saatte bir gerçekleşiyor :) dün akşam evdeki ilk banyosunu yaptırdık, hastanede yıkamışlardı daha önce güzel kızım hiç ağlamadı :)

gece 4 nöbeti halamdaydı , biberon verdiğimizden gece için nöbet oluşturduk bu sayede uyuyorum ben ama bu gece erken kalktım , şimdi önce kendimi sağıp sonra kızımı uyandırma çalışmalarına başlıcam :)

çok öptüm hepinizi şimdilik, gün içinde umarım gelirim yine , sizleri çok özlüyorum kızlar ((

Herkese Günaydın

Nasıl oldu bilmiyorum ama uzun bir aradan sonra uyumayı tercih ettiği için kahvaltı yapmayan kocamla birlikte güzel bir kahvaltı yaptık, az önce onu işe gönderdim, çayımı yanıma aldım ve direkt buraya geldim

Biraz buraya baktıktan sonra da kalkar evimizi toparlarız

Neyse ben biraz dolanayım forumu

bu güzel haber için tşk ederim feyzoss oy oy ben o minnak bebişi yerim, yoğunbakımdan hemen o gün çıkmış olması harika bir haber ve kilosu, boyuda gayet güzel bebişin, Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin, onu ailesine, ailesini bebişe bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…