- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.801
canımsın sen yaaa, valla seni hem takdir ediyorum, hemde çok tşk ediyorumGünaydın kızlar,
yaklaşık 1,5 saattir geçmişi okuyorum ancak bitti :) ve okuduğum son mesaj gaye'nin o güzel mesajı oldu çok duygulandım...
allah hepinize aynı duyguları yaşatır inşallah kızlar...
hepiniz yüne çok güzel şeyler yazmışsınız kızlar bizm için çok teşekkür ederim, çok fazla olduklarından alıntı yapmadım uzun olmasın diye...
semra'cım müsait olduğunda bana doğum listesinde isim vs nasıl ekleyeceğimi msj atabilir misn, düzenleme panelini açınca birsürü kod çıkıyor karşıma tablonun kodları ve ben nereye ne yazacağımı anlamadım, ayy nasıl altından kalkıcam bu sorumluluğun bilmiyorum valla...
birde beni eskiden tanıyan bir arkadaş varmış aramızda, gerçi çok aktif bir kullanıcı değildi değişik geldi ama ben henüz kim olduğunu anlayamadım çünkü fotoğrafından yüzü belli olmuyor, bakalım kimmiş :)
kızıma gelince uyandır-altını değiştir - sütünü ver - gazını çıkar seramonilerimiz 2 saatte bir gerçekleşiyor :) dün akşam evdeki ilk banyosunu yaptırdık, hastanede yıkamışlardı daha önce güzel kızım hiç ağlamadı :)
gece 4 nöbeti halamdaydı , biberon verdiğimizden gece için nöbet oluşturduk bu sayede uyuyorum ben ama bu gece erken kalktım , şimdi önce kendimi sağıp sonra kızımı uyandırma çalışmalarına başlıcam :)
çok öptüm hepinizi şimdilik, gün içinde umarım gelirim yine , sizleri çok özlüyorum kızlar((
Günaydın kızlar,
çok öptüm hepinizi şimdilik, gün içinde umarım gelirim yine , sizleri çok özlüyorum kızlar((
Günaydın canımkızlaaar günaydınnn biz 6 dan beri ayaktayız yine kızımla günün yarısı bitmiş gibi hissediyorum valla ama daha sizler güne başlamadınız bile nolcak benim bu uykusuzluğumhadi uyanın gelin de unutayım uyku derdimi...
Günaydın canımcanım boşver uykuyu yaa, bebiş olunca zaten uyuyamayacağız, bünyemiz şimdiden alışırsa bebiş olunca zorlanmayız
Neyse ben şimdilik gidiyorum, evimi toparlayı gelecem geri
:))))) koptum valla kocakafalara. Şimdiden meshur oldular ozman desene oynatalım valla kocakafalarda. Ay inş oyle kolay doğar ya bende korkuyorum vucut olarak zayıflar heralde. Zaten kafasını olcuyor usg de kocaman bişe:)butun usg yi kaplıyor. Bende normal düşünüyorum ama dediğin gibi korkuyorumda. heryerimiz parcalanmaz inş:)
Biz neciyiz kuzum biz oluruz senin kız kardeşin hemde seve seve
Kuzu benim kızda 2 hafta önce kafası 2 hafta önde gidiyodu.. doktor o zaman normal merak etme vücut yakalar kafayı dedi.. bu haftaki kontrolde 1 hafta önde çıktı.. inşallah bi dahaki kontrolde eşitlenir.. önce kafası büyüyomuş bu haftalarda.. çok zeki olcaklar çünkü biliyosun
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydın sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))) Kızlarrr merhabalar gecmıse hıc bakmadn dırek daldım kahveler yapılsın pc basına oturulsun ben ve mınk oglum geldık
İyi geceler kimsecikler yok herkesin mi uykusu geldi bu gece erkenden face de mart 2012 annelerinde gayenin doğum yaptığını gördüm yorumu şöyleydi :Merhaba kızlar,İdil kızım bugün saat 14:01de dünyaya geldi.2400gr ve 45 cm. Cok şükür saat6ya kadar yogun bakimdaydi sonra çıkardılar.simdi yanımda birazdan emzirmeyi deneyeceğim.cok minnak ama cok güzel.daha sonra tekrar haberlerimizi ve resimlerimizi paylaşırim Sanırım topikteki gaye :)
günaydıın canıımm hoşgeldinizzz minik oğluş ve güzel annesii:))
gÜNAYDIN anneler. doğum yapan arkadaşların bebşişlerine sağlıklı ömür diliyorum. ben de 34 e giriyorum. geçen haftadan beri göbek çevremde yoğun bir toparlanma başladı. birden iniyor. vücudum hazırlıklara başladı. ama çok sık oluyor. sizlerin durumu nasıl?
Hosbulduk canım nasılsınz mınık kızınla?:))) Ben cok heycanlıyım gunden gune heycanım artıo hele yenı doktorumz benı 15 gunde 1 cagırıo yaa bayılıorum:))) Hergn cagırsa yok demem hihihi:)) Annanemızde tatılınden donduu sabahn korunde kahvaltı faslımzda basladı degmeyın keyfımıze:)))
oohhh keyfiniz daim olsun kuzuumm biz de iyiyiz hamarat kızım sabahtan beri delirmiş gibi bi işler yapıyo içerde temizlik mi desem badana boya mı desem bilemedim sıkıldı kuzum artık şu zaman gecse de doğsalar artık ya ben de sıkıldım çünkü dışarda:)) bizim doktor da 2 hafta da bir cağırdı cook sevindim ama dediğin gibi hergün cağırsa nasıl güzel oluuuurr:))
He valla benımkıde oylee hareketlerı degstıı hele bıde nereye tutarsm altına gelmıomu ısteeeee buuuu delı eder benııı (8) :)))) Benım ılk gıttıgm kadın ayda 1 cagırıodu e tabı basıydıı normalde mısal ona devam etsydım ve son kontrole gıtseydım yıne 1 ay sonra gel dıcektı doktrlr 36dn sonra haftada 1 e dusuo sunun surasında 36 ya ne kaldıkı canım sıkalım dısımızı dıorum bı yandnda 36 demek dogm geldı demek dıyede tırsmıorum degıl:))))
ya sorma benim de bazen tırsasım tutuyo ama yine de gelsin hemen diyorum sıkarım dişimi pırt diye cıkar nolcak diyorum 10 tane doğurdum ya:))
Günaydın kızlarHerkes için güzel bir gün olur inş.Biraz geçmişi okuyım...
günaydın kızlaaar,
nasılsınız bakalım? topiğe girmeden gün geçmiyor yaa.dünden beri yazılanları okuyayım dedim. coşmuşsunuz yine
:))) çatı muayenesinden bahsedilmiş. geçenki randevumda doktorum 38. haftada çatı muayenesi yapıcam, kendini ona göre hazırla dedi. bana daha değişik bişiy mi yapıcak acabanasıl hazırlancamki gülsemmi ağlasammı bilemedim kadının yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?