2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımsın sen yaaa, valla seni hem takdir ediyorum, hemde çok tşk ediyorum bunca yoğunluğun içinde bizi hiç habersiz bırakmıyorsun, hastaneden bile nete girip bizi habersiz bırakmadın ya bu beni çok duygulandırmıştı valla senin girip burada tecrübelerini, yaşadıklarını paylaşman bize büyük moral ve tavsiye oluyor, tabii ki tecrübeli annelerin tavsiyeleri önemli ama bizden birinin ve taze taze yaşayan biri olan senin tavsiyelerin bizim için daha da önem taşıyor, canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, duamız seninle ve diğer anne adaylarımızla, seni seviyoruz

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

çok öptüm hepinizi şimdilik, gün içinde umarım gelirim yine , sizleri çok özlüyorum kızlar ((

canım günaydın ne güzel oturtmuşsun düzeni akıllı bıdık da sorun cıkarmıyo annesine maşallahh darısı başımıza inşallah biz de seni özlüyoruz ama mevzu Berra bebiş olunca akan sular durur napalım kendine de bebişine de cok ii bak haberlerini beklemye devam ediyoruz öptüm sizi coookk

kızlaaar günaydınnn biz 6 dan beri ayaktayız yine kızımla günün yarısı bitmiş gibi hissediyorum valla ama daha sizler güne başlamadınız bile nolcak benim bu uykusuzluğum hadi uyanın gelin de unutayım uyku derdimi...

Günaydın canım canım boşver uykuyu yaa, bebiş olunca zaten uyuyamayacağız, bünyemiz şimdiden alışırsa bebiş olunca zorlanmayız

Neyse ben şimdilik gidiyorum, evimi toparlayı gelecem geri

günaydınn kızlarrrr yine karlı bi güne uyandıkkk günler geçtikçe bi heyecan sarıyo beniii i tuhafım bugün yaaa ufff

Günaydın canım canım boşver uykuyu yaa, bebiş olunca zaten uyuyamayacağız, bünyemiz şimdiden alışırsa bebiş olunca zorlanmayız

Neyse ben şimdilik gidiyorum, evimi toparlayı gelecem geri

bünye alışsın kuzum ona bişi demiyorum da şimdi herkes diyo ya uyuyabildiğin kadar uyu doğumdan sonra arayacaksın bugünleri diye ben de geriliyorum yaa uyumak zorundaymışım gibi oluyo kimse bişi demese ne güzel olur:))

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydın sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))) Kızlarrr merhabalar gecmıse hıc bakmadn dırek daldım kahveler yapılsın pc basına oturulsun ben ve mınk oglum geldık

Ben artık korkmuorum deli cesareti geldi bana epidurel bile istemicem Not: Sadece hep düşünmekten hayal gücüm çok gelişti:)))))))))))

Bende oyle olmasını umıt edıorum yavrucum cunku bu gıdısle oglm ıkı hafta sonrakı kontrolde norml bebek kafası kadr cıkack:)))))) Koca kafa zekımı olcak demekmıs?:)) dr 2 hafta buyuk dedıkce aklıma hep sey gelıo benm kuzenm dogm yapmstı gecn sene ocakta kızın bası okdr mınıktıkı bıldıgn buyuk tahta kasık kadr:)) Neyseee sonra ben 2 3 aylıkken fln gordum onu ozamn hamıle falnda degıldım anam kafası nasıl buyumsssss sonra bı baktm kuzenım duvardn duvara sallıo kızınııı dedım sallamaktan kafasını buyuttu cocugunn mınıcık kafası vardı sonra halam bana dedıkııı senın cocugunun kafası cok buyuk olcak dalga gectın onla demıstı gulmustum hadı be ordan dıye:))) Dr sımdı ılerı dıyınce aklıma hep o gelıoo ALLAH ım ben dalga gecmedımkı fıkrımı soylemıstım dıyeee ıcımden sessızce feryatt edıorum:)))))

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydın sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))) Kızlarrr merhabalar gecmıse hıc bakmadn dırek daldım kahveler yapılsın pc basına oturulsun ben ve mınk oglum geldık

günaydıın canıımm hoşgeldinizzz minik oğluş ve güzel annesii:))

Gözümüz aydın 2. bebegımızde geldı idil bebişimize uzun sağlıklı bir ömür diliyorum ailesiyle. Minik bebeğine sağlıkla kavusmana cok sevındım gayecım ALLAH analı babalı buyutsun inşallah

gÜNAYDIN anneler. doğum yapan arkadaşların bebşişlerine sağlıklı ömür diliyorum. ben de 34 e giriyorum. geçen haftadan beri göbek çevremde yoğun bir toparlanma başladı. birden iniyor. vücudum hazırlıklara başladı. ama çok sık oluyor. sizlerin durumu nasıl?

günaydıın canıımm hoşgeldinizzz minik oğluş ve güzel annesii:))

Hosbulduk canım nasılsınz mınık kızınla?:))) Ben cok heycanlıyım gunden gune heycanım artıo hele yenı doktorumz benı 15 gunde 1 cagırıo yaa bayılıorum:))) Hergn cagırsa yok demem hihihi:)) Annanemızde tatılınden donduu sabahn korunde kahvaltı faslımzda basladı degmeyın keyfımıze:)))

Günaydın canım. Benım gobek cok entrsn gecelerı 15 aylk uyuorum sabahlrı 7 aylk kalkıorum:)))) Helekı wc gıdınce kardeslerım abla dogurupmu geldın dıye dalga bıle gecıo:)) Sancılar banada hafıften vuruo hıssedıorum doguma hazırlk ıcın vucut calısıomus olması cok normalmıs zatn artık nts devrı basladı cogumuz ıcın ordan takıp edılcez sanırım bundn sonra:)

oohhh keyfiniz daim olsun kuzuumm biz de iyiyiz hamarat kızım sabahtan beri delirmiş gibi bi işler yapıyo içerde temizlik mi desem badana boya mı desem bilemedim sıkıldı kuzum artık şu zaman gecse de doğsalar artık ya ben de sıkıldım çünkü dışarda:)) bizim doktor da 2 hafta da bir cağırdı cook sevindim ama dediğin gibi hergün cağırsa nasıl güzel oluuuurr:))

He valla benımkıde oylee hareketlerı degstıı hele bıde nereye tutarsm altına gelmıomu ısteeeee buuuu delı eder benııı (8) :)))) Benım ılk gıttıgm kadın ayda 1 cagırıodu e tabı basıydıı normalde mısal ona devam etsydım ve son kontrole gıtseydım yıne 1 ay sonra gel dıcektı doktrlr 36dn sonra haftada 1 e dusuo sunun surasında 36 ya ne kaldıkı canım sıkalım dısımızı dıorum bı yandnda 36 demek dogm geldı demek dıyede tırsmıorum degıl:))))

ya sorma benim de bazen tırsasım tutuyo ama yine de gelsin hemen diyorum sıkarım dişimi pırt diye cıkar nolcak diyorum 10 tane doğurdum ya:))

ya sorma benim de bazen tırsasım tutuyo ama yine de gelsin hemen diyorum sıkarım dişimi pırt diye cıkar nolcak diyorum 10 tane doğurdum ya:))

:))) Bende dun annemı aldım berii diyorumkı anneeee sancı kısmımı zor cocugu cıkarma kısmımı:))) Sancııı dedıııı erkegn cok sancısı olmuo ve senı 1 hafta 10 gn onceden alıoo ufk ufk yokluo ama kız oylemıııı sancısı adm olduruooo hıc nefes alck fırst vermıo dedı dedımkı anneeee sakın sen 18 yasında abımı dogrdun toydun anlamadın sonra bız dognca akln basndydı kı ben 4200 dogmusum sancısız nasıl cıkayım:))) Yoook dıoo erkek sancısıyla kızınkı farklı dıo:) Dedım yanı dıosunkı 2. kız olursa hıc kasma dırek sezryan ol oylemı ahahah dıo yok canım oyle degıldee benım oyle oldu basıma gelenı anlatıorum dıyo:)))

günaydın kızlaaar,
nasılsınız bakalım? topiğe girmeden gün geçmiyor yaa.dünden beri yazılanları okuyayım dedim. coşmuşsunuz yine
:))) çatı muayenesinden bahsedilmiş. geçenki randevumda doktorum 38. haftada çatı muayenesi yapıcam, kendini ona göre hazırla dedi. bana daha değişik bişiy mi yapıcak acaba nasıl hazırlancamki gülsemmi ağlasammı bilemedim kadının yanında

Günaydın kızlarHerkes için güzel bir gün olur inş.Biraz geçmişi okuyım...

günaydın canım hoşgeldiinn:))

günaydın canım kendini hazırla derken birden kt diyo catı muayenesine cıkınca heyacanlanma anlamında da söemiş olabiliiir temiz pak gel utanma sıkılma anlamında da demiş olabilir hazırlıksız yakalanma diye ii adammış herseyi düşünerek sölemiş bak aferin ona:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…