2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

of,ay,ah, ıh, anam ı duydum da ufk u duymamıştım . annen tıp dünyasına yeni bir deyim kazandırdı çok tatlı bu anneler yaa

maşallah oğluşuna cnm zaman çabuk geçiyor valla
Sağol canım,evet zaman çok çabuk geçiyor:)Az kaldı artık...

of,ay,ah, ıh, anam ı duydum da ufk u duymamıştım . annen tıp dünyasına yeni bir deyim kazandırdı çok tatlı bu anneler yaa

Anamın sucu yok canım kızı yazma ozurlu harflerı yıo:))) Orda anlatmak ıstedıgım senı ufak ufak yokluyo o sancılardı:))))) Anam cok metanetlı kadınmıss abımı dogrmaya gıtttıgnde nufus kagıdına bakan ve ayyyy sen daha kendın cocuksun bıde bu yasta cocukmu yapıosun dıyen kadınaa kısa kes beee cocuk gelıoo demıs gıdıp dogurmus umarım anamın metanetı bendede vardır:)))

benim annem de öle diyo ya 3 kız bi erkek doğurmuş erkek kardesimi doğum esnasında kaybetmiş (Allah kimsenin başına vermesin) o da hep der oğlanı nasıl doğurdum anlamadım ama siz üçünüz ayrı ayrı soluksuz bıraktınız diyo gerçi o sancının tavan yaptıgı yerde sağlam bi ıkınınca hemen cıkıyomuş ona kolay doğum deniyomuş anneme göre:)) o yüzden ıkınmak önemli diyip duruyo ufak ufak sancı başlarken hemen sancım geldi deme 10 dakikada bir olana kadar iş yap yürü merdiven in çık sonra sancı sıklaşınca hastaneye git ki yarım saatte cıkar bebeği diyo sağolsun talimatları veriyo da bakalım o zaman nolcak:))

38. haftamda temiz pasparlak ve uyumlu..ruhen ve fiziken tam hazır gitmeliyim. şimdiden hazırlıyorum kendimi ilahi doktorum öyle bir söylediki çatıyı yeniden inşaa edicek mübarek

(( Canım benımmm nasıl zordur ( Benım annemde oyle dıyooo nekdr gec gıdersen stresın okdr azalır dıyodaaa nerden bılcem nekdr oldugunu guvenememkı ılk dogum sankı 10 tane dogurdumda bılcem Banada dıokı bısey yapacgın zamn yere otur bacaklarını ac:))) kolay dogurursun herkesın bıldıgı bıseyler var ıste:)) Dogru nefes teknıgıylee dogrcam ben dıorum nefesın kesılcek haberın yok dıyo ahahhahaha

Özgecim maşallah kuzuna... bu hafta ne kadar çok kontrol var sıklaştı tabi kontroller. yarın benimle birlikte sanırım 2 kişi daha kontrole gidecek bizim için dua edin olurmu...
Sağol canım,yarın güzel haberlerle gel inş.sende.
Güle güle kullan canım aldıklarını:))))Az kaldı canım yakında kucağına alıcaksın minik oğluşunu
özgecimm maşallah oğluşuna büyümüş
canım bizimkiler azcık minyon olacak belli
canı içinde olsun sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah
Sağol canım,minyon olsun canım boşver sağlıklı olsun yeter.Bizimkiler de doğduktan sonra alsın kiloları

:)))) ay onu ben de dedim annem de yapıştırdı bana cevabı :)) anne dedim nefes alma teknikleri var ben onları uygulucam hee dedi ağlamaktan bağırmaktan aklına gelirse uygularsın:))

:)))) ay onu ben de dedim annem de yapıştırdı bana cevabı :)) anne dedim nefes alma teknikleri var ben onları uygulucam hee dedi ağlamaktan bağırmaktan aklına gelirse uygularsın:))

:))) Guyaa moral verceklerr heeee haftasonu halamlara gıttım ıste dedım kafası bıraz buyuk 3 halam bırdn tuttu bana normal etme sende canım ıkı dakka yat aldır dedı bırı dıgerı dedı eeee sımdı senın ne zorun olcak yatıp kalkamıcan mıden yancak nefes alamıcak dedı bırı oyyyy o sancılarınasıl cekcen dedııı dedım saolun kızlarrrr buyugune dedım kızın sezryn yaptı dıyee herkesı oyle yapck sanmaa ortancaya dedımm ben sızın gıbı 40 kılo almıorumkı saga sola donemeyeyım mıdemde gayet ıyı kucugunede dedımmm cok sıkısırsam ederım epıdurl allah allahh beeee moral vercegınz yerdeeee napıosunz guluolar:)))))) Ayyy cok sınrlendım dedım cocugumu sıze gostermıcem sonraa acıdım hepsı bıseyler cıkardı bunu aldık bunu örduk dıyeee dedım tamm korkmayın gosterıcem:)))))))

O tuvalet işini hiç söyleme zaten çıkmamla tekrar girmem bir oluyor :)) hele iş yerinde bıkıyorum artık odamla da arasında mesafe var.
15 şubattan itibaren kontrollerim 15 güne düşüyor artık.
hafta sonu bebişimizin odasına halı bakalım dedik. tesadüfen burdaki arkadaşlardan öğrendiğim halı modeli denk geldi. saray jel tabanlı sitede 153 görünüyor ama biz 50 tl ye aldık. english homeda da çerçeve albümlerde indirim var.

Bende cerceve alcam bu ıkeada buyuk cerceveler oluo yaaa ondnda olabılr bırsuru resım koyuosun ıcınee boynerdede vardı sanırım oyle cerceveler oglmun resımlerını her yanımaaa ascmmm yerım onu bennn yuzunu hıc gostermedı dun gıttım dondu arkasnı yattı asaaa ama nefes alısını gordumm o mınık omurunu kaburgasını gordum ALLAH ım mucızeee yerım onu ben:)

Maşallh canım her şey yolunda ne güzel
Sağol canım...

Rica ederim canım Allah uzun ömür versin idil bebeğimize ve doğacak olan bütün bebeklerimize de bakalım berra ve idilden sonra sıra kimde hangi bebişimiz gelecek

cnm fiyatını hatırlamıyorum ama kervan çeyizdede vardı çokta güzeldi o çerçevelerden.

cnm fiyatını hatırlamıyorum ama kervan çeyizdede vardı çokta güzeldi o çerçevelerden.

Olabılrr kervana en son evlenrken gırdım cıkıs o cıkıss:))) herseyı almak ıstıorum mınık böcegımee bır suruu resmı olsunn buyuyunce gorsun benımde saolsun en ufak halam sayesınde mınıklık resımler var anneme kalsaaaa 1 kare resmım olmazdı:))))

Çok sevindimmmm sağlıkla gelmiş İdil bebek de,topiğin 2. bebişi de olduuu bakalım bizimkiler ne zaman gelecekler
Günaydınlar kızlar,artık uykusuzluğa alıştık sorun olmaktan çıkıyor zaten bebişler olduktan sonra uyku mu o da modunda olacağımız için geceden bahsetmiyorum
Açız biz kuzumla ne güzel anneannemiz kahvaltımızı hazırlıodu çoookk üşeniyorum kahvaltı hazırlamaya

Ben de uyku stoğu yapıyorum,bebiş doğunca uyuyamıycam diye:))))Canım şanslısın valla bir süre de olsa kahvaltını hazırlayan olmuş.

ay sorma hepsi felaket tellalı benimkiler de öle güya tecrübelerini paylaşıp öğretici şeyler anlatıyolar anam ben öle öğrenmek istemiyorum :)) ama dur seeen catır catır doğururuz inşallah da bütün tezleri çürür:))

Aynennn yaaaaa catır catır dogurupppp gordunzmuuuu demek ıstıyorum ALLAH kolay dogum nasıp etsın ınsallah:))) kocam demezmıııı kotu dusunmeee cok kolay gecıcek dogumun ben ınanıorum:)) Dıorum kocacım bende ınanmak ıstıorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…