- 7 Ekim 2011
- 426
- 5
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.821
of,ay,ah, ıh, anam ı duydum da ufk u duymamıştım . annen tıp dünyasına yeni bir deyim kazandırdı:))) Bende dun annemı aldım berii diyorumkı anneeee sancı kısmımı zor cocugu cıkarma kısmımı:))) Sancııı dedıııı erkegn cok sancısı olmuo ve senı 1 hafta 10 gn onceden alıoo ufk ufk yokluo ama kız oylemıııı sancısı adm olduruooo hıc nefes alck fırst vermıo dedı dedımkı anneeee sakın sen 18 yasında abımı dogrdun toydun anlamadın sonra bız dognca akln basndydı kı ben 4200 dogmusum sancısız nasıl cıkayım:))) Yoook dıoo erkek sancısıyla kızınkı farklı dıo:) Dedım yanı dıosunkı 2. kız olursa hıc kasma dırek sezryan ol oylemı ahahah dıo yok canım oyle degıldee benım oyle oldu basıma gelenı anlatıorum dıyo:)))
Sağol canım,evet zaman çok çabuk geçiyor:)Az kaldı artık...maşallah oğluşuna cnm zaman çabuk geçiyor valla
benm çantamın aynısı :) güle güle kullan benmki en küçük boyu sennki de mi öyle?
Sağol canım sende,benimki orta boy....
Sağol canım,gelsinler artık heycanla onları bekliyoruz....canım maşallah uras bebeğe kocaman bi paşa olmuşsağlıklar gelsin bebişlerimiz artık yavaş yavaş gelir bizim tospikler :)
Sağol canım,senin kızına da maşallahmaaşallah oğluşuna..aynı kiloda bebişlerimiz..benim kızım da 1980 gr olmuş,benim gibi minyon olmuycakmış ööle dedi dr.teyzemiz:) Sağılıkla kucağımıza alalım inş.
merhaba kızlar
2 gündür giremedik,maşallah hayi ilerlemiş sayfalar:)
umarı herkesin keyfi yerindedir..
aklımda kalanlardan
gamzecim öncelikle anne kızın buluşmasına çok sevindim,fotolar harika..tabi hala bizimle kaldığın için sen daha harikasın..
gayeden haber yok sanırım henüz..inşallah herşey yolundadır..gaye ve yavruşu iyidir
güneşcim evine dönmüşsün..paylaşımlar artmış,hoşgeldin arkadaşım
poly maşallah tahmin ediyorum becekli olduğunu zaten de battaniye çok hoş olmuş gerçekten..minik kızına da maşallahağrıların için de geçmiş olsun canım..sen benden daha ileridesin..benim bile bu kadar ağrım varsa normal heralde bu ağrılar
özge canım pijaman hayırlı olsun..kontrolünde güzel maşallah uras iyiymiş çok sevindim
yarın bende kontrole ankaraya gidicem,pijamalarımı,çamaşırlarımı da yeni alıcam bakalım yavaştan gidiyorum iyice:)
yemek hazırlığı falan derken yine çıkayım ben..ama gaye için ara ara bakıyor olucam
hepinizi çok öpüyorum
Canım çok teşekkür ederim....
of,ay,ah, ıh, anam ı duydum da ufk u duymamıştım . annen tıp dünyasına yeni bir deyim kazandırdıçok tatlı bu anneler yaa
:))) Bende dun annemı aldım berii diyorumkı anneeee sancı kısmımı zor cocugu cıkarma kısmımı:))) Sancııı dedıııı erkegn cok sancısı olmuo ve senı 1 hafta 10 gn onceden alıoo ufk ufk yokluo ama kız oylemıııı sancısı adm olduruooo hıc nefes alck fırst vermıo dedı dedımkı anneeee sakın sen 18 yasında abımı dogrdun toydun anlamadın sonra bız dognca akln basndydı kı ben 4200 dogmusum sancısız nasıl cıkayım:))) Yoook dıoo erkek sancısıyla kızınkı farklı dıo:) Dedım yanı dıosunkı 2. kız olursa hıc kasma dırek sezryan ol oylemı ahahah dıo yok canım oyle degıldee benım oyle oldu basıma gelenı anlatıorum dıyo:)))
günaydın canım kendini hazırla derken birden kt diyo catı muayenesine cıkınca heyacanlanma anlamında da söemiş olabiliiir temiz pak gel utanma sıkılma anlamında da demiş olabilir hazırlıksız yakalanma diye ii adammış herseyi düşünerek sölemiş bak aferin ona:))
benim annem de öle diyo ya 3 kız bi erkek doğurmuş erkek kardesimi doğum esnasında kaybetmiş (Allah kimsenin başına vermesin) o da hep der oğlanı nasıl doğurdum anlamadım ama siz üçünüz ayrı ayrı soluksuz bıraktınız diyo gerçi o sancının tavan yaptıgı yerde sağlam bi ıkınınca hemen cıkıyomuş ona kolay doğum deniyomuş anneme göre:)) o yüzden ıkınmak önemli diyip duruyo ufak ufak sancı başlarken hemen sancım geldi deme 10 dakikada bir olana kadar iş yap yürü merdiven in çık sonra sancı sıklaşınca hastaneye git ki yarım saatte cıkar bebeği diyo sağolsun talimatları veriyo da bakalım o zaman nolcak:))
Sağol canım,yarın güzel haberlerle gel inş.sende.
Özgecim maşallah kuzuna...bu hafta ne kadar çok kontrol var sıklaştı tabi kontroller. yarın benimle birlikte sanırım 2 kişi daha kontrole gidecek bizim için dua edin olurmu...
Güle güle kullan canım aldıklarını:))))Az kaldı canım yakında kucağına alıcaksın minik oğluşunuay ben bugün nekadar çok yoruldum yaaaa...sabah beri alışveriş yaptık annemlee...ev için oğluşum için bisürü şey aldımm..sonunda alezinide aldım oğlumun..bi küçük paket 1 numara bez aldım..bisürü şey aldım..ama totom başım hiçbiyerim tutmuyo..gece zaten uyku yok..maymun gibi oturuyorum 3-4 e kadar..sağa sola dönemiyorum..ya sanki bacaklarımı koparıyolar leğen kemiğimden..belim kuyruk sokumum felakett...doktor dese gel bugün doğur gidicem vallahii...
Sağol canım,minyon olsun canım boşver sağlıklı olsun yeter.Bizimkiler de doğduktan sonra alsın kilolarıözgecimm maşallah oğluşuna büyümüş
canım bizimkiler azcık minyon olacak belli
canı içinde olsun sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah
cnm maşallah urasadaha var heycan yapma 5 marta ....
Sağol canım teşekkür ederiz
Canım yeni evinizde güzel günler geçirin inş.Çok dikkat et kendine,yorma artık dinlen.Çantanızda hayırlı olsun.;Ben de yıkamaya başladım artık hazırlamam lazım çantayıda....Slm kızlar yorgunluktan öldüüüüüüüüüüüümmmm geçmişten sizlerden bihaberim inş. herşey yolundadır herkesler iyidir her ne kadar annem yardım etsede temizliğe kadın gelsede bir çok şeye benim uğraşmam gerekti perdelerimin hiç biri yeni eve uymadı perdeciyle ölçüyle uğraştım bu evde girişimiz genişti yeni evin girişi uzun dar kordidor yollulklar paspaslar hiçbirşey uymadı annemle hepsini baştan aldık doğum üstü baya bi masraf çıktııtotom başım ayrı yerlerde danki ne kadaqr kendimi yormamaya çalışsamda genelde ayaktayım off içinizi daralattım kusura bakmayın bu arada kızım tüm cicilerini yıkadık ütüledik misss gibi oldu çatnamızı hazırladık kağı süsümüzüde aldık lohusa tacımı da aldık baya bi kokoş olcaz ana kız kızımın hastane çıkışının şapkasına kurdale diktim çok hoş oldu ana kız takılcaz öyle
iyi akşamlar kızlar neler kaynattınız bugün gayemden haber varmı???? bizde drdan yeni geldik kızım suyu ve eşi herşeyi çok iyimiş kilosuda 2250 gr bana küçük gibi geldi ama dr haftasına göre çok iyi dedi erken doğum riski olduğu halde bu haftalara kadar gelmemize şaşırdı buarada başaşağı dönmüştü pozisyon değişmemiş bidahada ters dönemez dedi yani normal doğum gibi görünüyo hepimiz için hayırlısı
Canım gözün aydın bebişe de maşallahKilosuna takılma hem gayet normal,sağlıklı olsun yeter kiloyu doğunca alır tombik olur merak etme
(( Canım benımmm nasıl zordur ( Benım annemde oyle dıyooo nekdr gec gıdersen stresın okdr azalır dıyodaaa nerden bılcem nekdr oldugunu guvenememkı ılk dogum sankı 10 tane dogurdumda bılcem Banada dıokı bısey yapacgın zamn yere otur bacaklarını ac:))) kolay dogurursun herkesın bıldıgı bıseyler var ıste:)) Dogru nefes teknıgıylee dogrcam ben dıorum nefesın kesılcek haberın yok dıyo ahahhahaha
:)))) ay onu ben de dedim annem de yapıştırdı bana cevabı :)) anne dedim nefes alma teknikleri var ben onları uygulucam hee dedi ağlamaktan bağırmaktan aklına gelirse uygularsın:))
Günaydın canım. Benım gobek cok entrsn gecelerı 15 aylk uyuorum sabahlrı 7 aylk kalkıorum:)))) Helekı wc gıdınce kardeslerım abla dogurupmu geldın dıye dalga bıle gecıo:)) Sancılar banada hafıften vuruo hıssedıorum doguma hazırlk ıcın vucut calısıomus olması cok normalmıs zatn artık nts devrı basladı cogumuz ıcın ordan takıp edılcez sanırım bundn sonra:)
O tuvalet işini hiç söyleme zaten çıkmamla tekrar girmem bir oluyor :)) hele iş yerinde bıkıyorum artık odamla da arasında mesafe var.
15 şubattan itibaren kontrollerim 15 güne düşüyor artık.
hafta sonu bebişimizin odasına halı bakalım dedik. tesadüfen burdaki arkadaşlardan öğrendiğim halı modeli denk geldi. saray jel tabanlı sitede 153 görünüyor ama biz 50 tl ye aldık. english homeda da çerçeve albümlerde indirim var.
Sağol canım...Maşallh canım her şey yolunda ne güzel
canım benim yaa bizde seni çok seviyoruz, ,yi ki açtın bu başlığı, bir sürü dostluğa, güzelliğe vesile oldun.
Canım inşaAllah hayırlı-güzel haberlerle gelirsin, dauaların içinde amiiin
maşaAllah canım yaa, seninle günlerimiz aynı, benim doktor söylemiyor ama benim oğluşta bu civarlardadır herhalde
Sağol canım,kilosu her bebeğe göre değişiyo canım ama en az o kadardır seninde için rahat olsun...
Günaydın kızlar,
yaklaşık 1,5 saattir geçmişi okuyorum ancak bitti :) ve okuduğum son mesaj gaye'nin o güzel mesajı oldu çok duygulandım...
allah hepinize aynı duyguları yaşatır inşallah kızlar...
hepiniz yüne çok güzel şeyler yazmışsınız kızlar bizm için çok teşekkür ederim, çok fazla olduklarından alıntı yapmadım uzun olmasın diye...
semra'cım müsait olduğunda bana doğum listesinde isim vs nasıl ekleyeceğimi msj atabilir misn, düzenleme panelini açınca birsürü kod çıkıyor karşıma tablonun kodları ve ben nereye ne yazacağımı anlamadım, ayy nasıl altından kalkıcam bu sorumluluğun bilmiyorum valla...
birde beni eskiden tanıyan bir arkadaş varmış aramızda, gerçi çok aktif bir kullanıcı değildi değişik geldi ama ben henüz kim olduğunu anlayamadım çünkü fotoğrafından yüzü belli olmuyor, bakalım kimmiş :)
kızıma gelince uyandır-altını değiştir - sütünü ver - gazını çıkar seramonilerimiz 2 saatte bir gerçekleşiyor :) dün akşam evdeki ilk banyosunu yaptırdık, hastanede yıkamışlardı daha önce güzel kızım hiç ağlamadı :)
gece 4 nöbeti halamdaydı , biberon verdiğimizden gece için nöbet oluşturduk bu sayede uyuyorum ben ama bu gece erken kalktım , şimdi önce kendimi sağıp sonra kızımı uyandırma çalışmalarına başlıcam :)
çok öptüm hepinizi şimdilik, gün içinde umarım gelirim yine , sizleri çok özlüyorum kızlar((
Canım o yoğunlukta bize de vakit ayırıyosun çok sağol gerçekten,bize çok güzel örnek oluyosun cici anne...Biz de seni özlüyoruz güzel anne
bu güzel haber için tşk ederim feyzossoy oy ben o minnak bebişi yerim, yoğunbakımdan hemen o gün çıkmış olması harika bir haber ve kilosu, boyuda gayet güzel bebişin, Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin, onu ailesine, ailesini bebişe bağışlasın
Bende cerceve alcam bu ıkeada buyuk cerceveler oluo yaaa ondnda olabılr bırsuru resım koyuosun ıcınee boynerdede vardı sanırım oyle cerceveler oglmun resımlerını her yanımaaa ascmmm yerım onu bennn yuzunu hıc gostermedı dun gıttım dondu arkasnı yattı asaaa ama nefes alısını gordumm o mınık omurunu kaburgasını gordum ALLAH ım mucızeee yerım onu ben:)
cnm fiyatını hatırlamıyorum ama kervan çeyizdede vardı çokta güzeldi o çerçevelerden.
İyi geceler kimsecikler yok herkesin mi uykusu geldi bu gece erkenden face de mart 2012 annelerinde gayenin doğum yaptığını gördüm yorumu şöyleydi :Merhaba kızlar,İdil kızım bugün saat 14:01de dünyaya geldi.2400gr ve 45 cm. Cok şükür saat6ya kadar yogun bakimdaydi sonra çıkardılar.simdi yanımda birazdan emzirmeyi deneyeceğim.cok minnak ama cok güzel.daha sonra tekrar haberlerimizi ve resimlerimizi paylaşırim Sanırım topikteki gaye :)
Çok sevindimmmm sağlıkla gelmiş İdil bebek de,topiğin 2. bebişi de olduuu bakalım bizimkiler ne zaman gelecekler
Günaydınlar kızlar,artık uykusuzluğa alıştık sorun olmaktan çıkıyor zaten bebişler olduktan sonra uyku mu o da modunda olacağımız için geceden bahsetmiyorum
Açız biz kuzumla ne güzel anneannemiz kahvaltımızı hazırlıodu çoookk üşeniyorum kahvaltı hazırlamaya
:))) Guyaa moral verceklerr heeee haftasonu halamlara gıttım ıste dedım kafası bıraz buyuk 3 halam bırdn tuttu bana normal etme sende canım ıkı dakka yat aldır dedı bırı dıgerı dedı eeee sımdı senın ne zorun olcak yatıp kalkamıcan mıden yancak nefes alamıcak dedı bırı oyyyy o sancılarınasıl cekcen dedııı dedım saolun kızlarrrr buyugune dedım kızın sezryn yaptı dıyee herkesı oyle yapck sanmaa ortancaya dedımm ben sızın gıbı 40 kılo almıorumkı saga sola donemeyeyım mıdemde gayet ıyı kucugunede dedımmm cok sıkısırsam ederım epıdurl allah allahh beeee moral vercegınz yerdeeee napıosunz guluolar:)))))) Ayyy cok sınrlendım dedım cocugumu sıze gostermıcemsonraa acıdım hepsı bıseyler cıkardı bunu aldık bunu örduk dıyeee dedım tamm korkmayın gosterıcem:)))))))
ay sorma hepsi felaket tellalı benimkiler de öle güya tecrübelerini paylaşıp öğretici şeyler anlatıyolar anam ben öle öğrenmek istemiyorum :)) ama dur seeen catır catır doğururuz inşallah da bütün tezleri çürür:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?