- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.841
Ben de gündüzleri uyuyabiliyorum özgecim nedendir bilemedim.Gece uyuyabiliyorsan dediğin gibi stokla çok lazım olacakmış:)Sorma kuzum yiyip içip yattım ama hala hazırlayamadım kahvaltımı kendim için diil de kuzu aç kalmasın die inicem şimdi aşağıya kıyamıyorum onaBen de uyku stoğu yapıyorum,bebiş doğunca uyuyamıycam diye:))))Canım şanslısın valla bir süre de olsa kahvaltını hazırlayan olmuş.
Aynennn yaaaaa catır catır dogurupppp gordunzmuuuu demek ıstıyorum ALLAH kolay dogum nasıp etsın ınsallah:))) kocam demezmıııı kotu dusunmeee cok kolay gecıcek dogumun ben ınanıorum:)) Dıorum kocacım bende ınanmak ıstıorum:)))
Ben de gündüzleri uyuyabiliyorum özgecim nedendir bilemedim.Gece uyuyabiliyorsan dediğin gibi stokla çok lazım olacakmış:)Sorma kuzum yiyip içip yattım ama hala hazırlayamadım kahvaltımı kendim için diil de kuzu aç kalmasın die inicem şimdi aşağıya kıyamıyorum ona
Hiçç takmayın ben de kara kara düşünenlerdendim şimdi gayet relax herkes doğurmuş bizimkinin içeride kalacak hali yok modundayımBenim doktor normal doğumdan yana hiç belli olmuyor ki zamanı gelince sağlıkla gelsinler de doğum şekli hiç önemli değil artık.
Günaydın canım. Benım gobek cok entrsn gecelerı 15 aylk uyuorum sabahlrı 7 aylk kalkıorum:)))) Helekı wc gıdınce kardeslerım abla dogurupmu geldın dıye dalga bıle gecıo:)) Sancılar banada hafıften vuruo hıssedıorum doguma hazırlk ıcın vucut calısıomus olması cok normalmıs zatn artık nts devrı basladı cogumuz ıcın ordan takıp edılcez sanırım bundn sonra:)
Aynennn yaaaaa catır catır dogurupppp gordunzmuuuu demek ıstıyorum ALLAH kolay dogum nasıp etsın ınsallah:))) kocam demezmıııı kotu dusunmeee cok kolay gecıcek dogumun ben ınanıorum:)) Dıorum kocacım bende ınanmak ıstıorum:)))
Isteee muhım olan norml dogumdn yanayım dıyen son haftada suyu bıttı kalbı zorda dıyee keyfıyen sezryan edenlre denk dusmemekte:)) Insallah Hakkımızda hayırlısı olsun gırdıklerı yerden bı sekılde cıkacklr ama norml ama sezryan:))
:)) cok guldum yaaa, 7 aylik kalktigina dua et benim sanki hepp 15 aylik gibi, gerildikce geriliyo, yakinda patliycakmisim gibi hissediyorum artik..
kasilmalar desen aldi basini gidiyo, karnim aciyoo yaa, off
yapcas yapcas doğru söylüyo kocan bak sen de inan ban de başlıcam inanmaya :))
Benimki pek numara yapan tiplerden değil ,nabız yüksekliği doğumdan önce de vardı gebelikte de 2 kez yaşadım ama çok yükseldi öyle böyle değil o yüzden normalden korkutuğumu epidural sezeryan istediğimi söylediğimde normal doğurursun dediği için bu şekilde yorum yaptım canım.Ayrıca ne zaman kan vermeye üst kata çıksak bizim doktorun hastaları volta atıyor koridordaÇok relaxtır kendisi,ben de çok pimpirikli dengeliyoruz bakalım sonucu nasıl olacak.
Ama dediğin gibi son anda yok kordon dolandı yok kalbi yavaşladı diye sezeryana alan da çok maalesef.Sağlıkla gelsinler de napalım Allah'a emanetiz.
Vallaa benı uzun zamndr gormeyen ınsnlar cok morl verıoo ozamn cok mutlu oluorum:) ama kendım kendıme en buyuk ezıyetı edıorum sankı kendımı 100 kılo hıssedıorum kendıme hamılelgı zehır ettm zatnDun doktr yıne dedıı en son 32 de gorsmstuk 34 olduk ama halaa karın oyle demıo nerde saklıosun bu bebegı dıyınce okdr mutlu oldum kıı:))) Annemde tatılden dun dondu hanı gobegm aldı basını gıttı dıodun ben gıderken daha cok gobegn vardıı sımdı yıne ınms bence dıo:))) Ama gelde bana sor yedım bıtrdım kendımı en cok ozlıyecgım donemı zehır ettım kendıme farkındyım ama elmde degıl arkadsım ne yapayım (
ne guzel kuzum o zaman, tadini cikar son donemler almadin demek kilo filan. ben de 2 haftadir ayni kilodayim ama gobek aldi basini gidiyo,
gecen hamileligimde de artik esimin abisi beni gorunce bi dogursan da hepimiz kurtulsak diyodusimdi yine ayni moddayiz, insanlar korkuyolar artik yahuu :26:
İyi geceler kimsecikler yok herkesin mi uykusu geldi bu gece erkenden face de mart 2012 annelerinde gayenin doğum yaptığını gördüm yorumu şöyleydi :Merhaba kızlar,İdil kızım bugün saat 14:01de dünyaya geldi.2400gr ve 45 cm. Cok şükür saat6ya kadar yogun bakimdaydi sonra çıkardılar.simdi yanımda birazdan emzirmeyi deneyeceğim.cok minnak ama cok güzel.daha sonra tekrar haberlerimizi ve resimlerimizi paylaşırim Sanırım topikteki gaye :)
biz de geldik annişler,minik kuzular.sabak 8.30 dan beri uyanığız ama anca gelebildik..ay tv de anne,kardeş,çocuk kavuşması vardı.çok duygulandık.onlar ağladı biz ağladıkk:2:Rabbim kimseyi evladından,annesinden ayrı düşürmesin.
herkese merhaba...
ben de artık evden bağlanıyorum... dün itibariyle doğum iznine ayrıldım...
ikinci bebeğimiz de dünyaya gelmiş... Allah analı babalı byütsün...
birazdan netten kitap siparişi vericem... önerebileceğiniz kitap varsa yazar mısınız...
Günaydın herkese...
kontrolden geldik... oğlum 37 haftada 3000 kg olmuş... çok şükür suyu ölçüleri yolunda...
nst ye girdim çok sıkıcı uykum geldi...20 dk sürdü. bazılarınızın bahsettiği gibi elime alet verilip bebeği hissettiğinde onu sıkma gibi birşey anlatmıştınız. benim nst öyle değildi... sadece bağladılar ben uzandım... nst de sancımız çıkmadı doktor girme dedide ben ısrar ettim. suyun iyi dedi bak göreceksin sancı çıkmayacak dedi ve çıkmadıda. ara ara olan sancılar normalmiş bebeğin hareketi sana sancı yapıyor dedi... alttan haftaya bakarım dedi normal istiyordun değilmi dedi yokk konuşmuştuk dedim sezeryandı hıı tamam dedi güldü ben gözlerimi açtım normal doğum lafını duyunca... yan anlaşılan sezeryan için çatı muayenesi gerekmiyor...
sezeryan doğum yapacaklar için bilgi vereyim doktor anlattı... artık devlet isteğe göre sezeryanı karşılamıyormuş. yani çok az bir kısmını karşılıyormuş... doktor 10 gün sonra gel dedi... yani 17 şubatta kontrol için gideceğim... muayene ücretide ödememe gerek kalmayacak... hem ameliyat için testlerini yaparız hemde hangi gün doğum yapacaksın onu kararlaştırırız dedi yani 39. haftada doğum olacak... sezeryanı ssk nın karşılaması için sabahtan gelirsin giriş işlemlerini yaparız dedi. öğleye kadar bekletip rapora sancısı gelmiyor normal yapamaz bu yüzden sezeryana alıyoruz diyecekki ssk ücreti karşılasın...
hastaneyle doğum ücretinide konuştuk 1000 tl idi peşin ödeme yapacağım dedim indirim istedim... nakite %10 indirim yapıyorlarmış... 900 tl ye gelecek ücret...
bu arada nst ücreti 7.5 tl idi şaşırdım geçenlerde çok yüksek fiyat söylemişlerdi bazı arkadaşlar hastaneden hastaneye değişiyor demekki...
bizden haberler bu kadar... herşey yolunda ve 2 haftamız kaldı... umarım herkes iyidir...
65 kilo olmuşum... toplamda 8 kilo aldım... çağla şikelin rekorunu elinden alacağım...
normalde okadar çabuk kilo alıp verirdimki hep derdimki hamile kalırsam kesin çok kilo alırım diye kendime şaşırıyorum...
doğumda belki şişerim süt fln dolunca birkaç kilo daha alırım 67 kg fln ile kapatırım sanırım bu işlemi...
istersem 20 kilo alayım bebeğim sağlıklı olsunda başka birşey istemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?