2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım az almışsın sen de ama daha da fazla almazsın heralde.Tabii önemli olan bebişlerin sağlığı kilolar gider:)

güaydın kızlar bizde kalkalı epey oldu geçmişi okudum....

dmf
cnm gözün aydın bebeğini görmüşsün sağlığıda yerinde hadi hayırlıs seninde az kaldı.....

gaye
doğum yaptı sanırım gözüaydın Allah analı babalı byütmeyi nasipetsin inşallah...

yelden izne ayrılmış cnm zaten seninde az kaldı bol bol dinlenirsin artık...

sahidenmi canım... maşallah çağla değil türkiye rekoru senin elinde...

sahiden canım ama benim kilo fazlam vardı onlar gitti o yüzden ben almadım bebiş aldı. benimki gbi ruh hastası bi doktorun olsa zaten sinirden kilo almazsınki,bu ay yarım kilo almısım neredeyse dövücek,diyette yaptırmıyo ne istersen ye diyo,yiyiyorum neden kızıyo anlamıyorum

Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım. Allah bozmasın hangi hastaneye gidiyorsun?

Doğum iznin hayırlı olsun. e darısı başımıza artık. geceleri evde uyumamıyorum. gündüzleri iş. ağırlaştık ta artık. yoruluyorum valla
kitap önerisi demişken Tracy Hogg/ Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler isimli kitabı aldım. Temeleser.com dan. en uygun orasıydı. benim çok hoşuma gitti. zevkler değişebilir tabi. kitabı almadan önce pratikanne.com a takılmanı öneririm. eğer site hoşuna giderse alırsın bu kitabı

sağol canım...

dün akşam hiç birşey yokken aklıma doğumun yaklaştığı geldi... ağlama krizine girdim ama nasıl ağlama gözlerim kıpkırmızı oldu, şişti...
ablam diyorki eşinlemi kavga ettin kötü bişeymi var anlat bana...
abla yok diyorum hiçbişey yok... ama ağlayasım geldi susturamıyorlar beni...
bu nasıl bir psikoloji...

sağol canım... ben Avcılar hospital hastanesine gidiyorum...

Senin dr da ayrı bi garipmiş canım,sen niye iyi dayanısun o zaman.Benim drum çok rahat insanı hiç strese sokmuyo.Gerçi ben zaten çok almadım ama alanları da öyle kasmıyo adam sağolsun rahat.

Senin dr da ayrı bi garipmiş canım,sen niye iyi dayanısun o zaman.Benim drum çok rahat insanı hiç strese sokmuyo.Gerçi ben zaten çok almadım ama alanları da öyle kasmıyo adam sağolsun rahat.

bu kadın benim ömrümü yedi zaten,degiştirme şansım da yok. artık 1.5 ay geçsin diyorum sabır sabır. yani ben böylesini görmedim. sırf kilo olsa mal kadın fıtık ameliyatımdan da vazgeçti gecen hafta,çıldırttı beni, hatta dogumu da normal düşünüyo sanırım 39. haftada gel gününe ancak o zaman karar veririz diyo ki bebegin boynunda kordon var. ya ben doktoru boğcam yda o beni

inanmıyoruuuummm..ay çok şaşırdım .canım sen kuş mu taşıyosun 2.5 kilocuk türkiye değil dünya rekoru bu .maşallah diyim

yok annemm ben zaten 69 kilo ile basladım boyum zaten cücük kadar 1.60 . şimdide 71.5 kg oldum zaten epeyy fazla vardı. bari onlar gitse. normalde dikkat etsem kesin alırdım elverişli vücudum ama ben saldım kendimi,önemsemedim,sanırım ondan da almadım bi yönden.

benim oğlumun kafası da büyük kızlar 1 hafta 10 gün falan önden gidiyo. ben de normal doğum istiyorum çatı muayenesinde sorun cıkmazsa tabi... ama ama catım dar olur cıkmakta zorlanırsa hiç riske atmam sanırım vakum falan yaptırtmam vakum da cok sağlıklı bi şey değil diye biliyorum. omzu falan cıkar allah korusun...

Benim de 8.30 da ama gecen hafta nst vardi bi de doktor doguma cikti 11i gecmisti hastanedn cikmam. İstersen yarin biz de bulusalm izmirliler olarak bi adm atalm sonra dierlerini de bulurvz
valla doğurmadan bi buluşsaydk iyiydi... izmrililer olarak oldukça tembeliz bu konuda

bugün topik çok sessiz. ben çok acıktım sabahta güzel kahvaltımı yapmıştım ama... oğlumu gördüm ya heyecandan iştahım açıldı sanırım...

mrb arkadaşlar benim bebeğimle herşey çok normal çok şükür hiç bi sorun çıkmadı hamilelik boyunca şuan 35 haftalığız ve bebğim 3 kilo muş dr dediğine göre ve normal doğum öneryor ama ben normal doğumdan korktuğum için sezeryan olucam aslında beden eğitm öğretmeni olduğum için herkes normal doğumu çok kolay yaparsın falan dior ama yinede korkuyorum tecrübeli anneler cvp veririseniz çok sevinirim normalmi yoksa sezeryanmı olmalıyım

36 oldum :S hani yok doğum filan nerde :44: ya ben hiç doğurcam gibi gelmiyo 40a kadar beklicek mi benim kız acaba
bana da normal doğum yapmış bi arkadaşım demişti.. evde sancıları gelmiş annesi biraz yürü duş al sancılar artınca sert bi yere otur filan demiş sonra hastaneye gitmişler yarım saatte doğurmuş kolayca.. bende bunu doktora anlattım, evet öle yap da hastaneye gelince asansörde doğur dedi :))) o yüzden ben su gelir gelmez giderim büyük ihtimal hastanede beklerim yaa evde sakata gelmeyelim
canım hayırlı olsun hoş geldin ev hanımları kulübüne :))
kitap yazcaktım sana çıktın galiba netten trt de ki adamın annemi istiyorum kitabını alcam yaa çalışan anneler için off adam konuştukça içim karardı.. bebeğe kan bağı olan biri baksın ve evinizde baksın diyo ((( ayrıca bakan kişi sürekli annesinden bahsetsin çocuk bakanı benimsemesin diyo.. pöfff bakan kişiye dicekmişiz ki çocuğu benimseme onun annesi benim :18: al o zaman kendin bak derler adama valla

canım bence akışına bırak.. bebek nasıl istiyorsa öle gelecek zaten.. sen hangisine karar verirsen ver onun istediği şekilde olcak.. o yüzden boşuna stres olma.. tabiki doğal olan normal olanı ama sezeryanında avantajları var.. normal yapcam dersin bebek çok büyür sezeryan olursun.. sezeryan yapcam dersin gününden önce suyun gelir doktor alıverir kolayca normal yollardan :) en iyisi hayırlısı olsun ve sağlıkla gelsinler inşallah...

canım çocuğa bakan kişinn tutumu gerçekten önemli.bi yakınımın başına geldi;çocuk bakıcısına anne diyodu,annesi öyle üzülüyodu ki bu duruma.çocuğu bakıcısına alıştığı için de başkasını tutamamıştı.çocuk kendini bilir yaşa gelene kadar hep bakıcısına anne dedi .

ya benimde geçen hafta üç gün acayip uyku sarmıştı, akşam saat 11 dedimi yatıyordum, sabah eşimi gönderdikten sonra 12ye kadar yine yatıyordum ama baktım fena alışkanlık yapacak, uyumamaya çalıştım,hani denildiği gibi stoklanan birşey olsa, bebiş doğunca stoktan kullanırız, ama oda olmuyor ki,tam tersi uyku uykuyu getiriyor ve acayip alışkanlık yapıyor, bu yüzden ben uyumamayı tercih ediyorum,

Rica ederim canım Allah uzun ömür versin idil bebeğimize ve doğacak olan bütün bebeklerimize de bakalım berra ve idilden sonra sıra kimde hangi bebişimiz gelecek
amiiin canım emiiin, bundan sonra artık daha da artacak doğumlar, pıtır pıtır dökülecez Rabbim hepimize hayırlısıyla almayı nasip etsin

canım maşaAllah bebişe, Rabbim tamamına erdirsin

ayy sorma bu hafta sonu bende ağladım, ama birde öyle içli içli ağladım ki eşim perişan oldu... ama napayım geçen hafta ankaradan gelirken annemde bizimle gelecekti, ama gelemedi... ve bu çok zoruma gitti, kendimi öyle garip ve yalnız hissettim ki, burası da olmasaydı ben vakit geçiremezdim, iyi ki varsınız

Son düzenleme:

gözün aydın canım dayanabilmişsin sonuna kadar... ben galiba dayanamıcam çünkü çok zor geliyo işe gitmek artık. ayın 15 de muayenem war... acaba ayrılsam mı o gün çalışamaz raporu alsam mı??? 35+2 olucam ozaman... napsam çok kararsızım işyerinde de çok yoğunluk war..

ben o alta benzer civilden aldım patiktende var 2 liraya aldım bi kaç tanede hediye geldi kullanışlı diolar
sağol canı cevap için.

psikolojik olarak demiştir haber vermiş işte benmki de öyle söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…