2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar,hatta tünaydın :) kahvaltı yaptık,açtık neti,eskiyi okumak epey vakit aldı tabi

dmf maşallah oğluna,çok sevindim iyiymiş herşeyi.senle günlerimiz aynıya senden haber alınca kendimle karşılaştırma yapıyorum ister istemez :)geçen hafta gittim ben dr.a ama usg bakmadı,sadece nst girdik,oyüzden kilosunu falan bilmiyorum şimdi,göremedim de haliyle,özledim.13ünde randevum var.çatı muayenesi ozaman olcak.nst 20tl.ydi bizde.hepimize Allah kolay doğum nasip etsin.sağlıklı ,hayırlı olsun evlatlarımız.

gaye'nin bebeği de gelmiş hayırlısıyla,Allah analı babalı büyütsün inşallah

valla ilk doğumum olduğundan sancı geldiğinde hemen hastaneye giderim gibi geliyor bana,öyle evde sancı çekmeye cesaret edemem...

benim de var öle bi arkadaşım pedagog da diyoki kesinlikle öle bi duruma getirmeyin diyo.. bakan kişi annen seni seviyo senin için çalışıyo filan desin sizde bakan kişiye annesi benim diyin diyo.. yaw ne zor işmiş bu yaa.. off Allahım biz çok para ver kendi çocuğumuza kendimiz bakalımm

sağol canım... eğer benimde normal doğum olsaydı son kontrolümde yani haftaya çatı muayenesi yapacaktı...

doktorum haftaya kontrole geldiğinde ameliyat için test yaparız dedi. ne testi bu anlamadım...
yani ameliyat içinse ameliyat olacağım gün yapamazmıydı yada böyle bir test varsa önceden yapılsın ameliyat günü stresten tuhaf olurum...

izine ayrılmışsın canım. hayırlı olsun...

yelden izne ayrılmış cnm zaten seninde az kaldı bol bol dinlenirsin artık...

sağolun kızlar, darısı diğer çalışan annelerin başına... kitaba baktım, güzel bi kitaba benziyo, site de baya güzel, ii oldu öğrendiğim teşekkür ederim...

valla ya, ben annemi taa istanbuldan getiriyim, bak diye, sonra da o benim bebeğim diyeyim... annem de aynnen öyle derdi valla :)

sağol, darısı başına... canım ben kamuda çalışıyorum, özel sektöre göre daha düşük tempolu biliyosun, o nedenle idare edebildim... ama sen çok yorulup strese giriyosan, ayrılabilirsin... hele ki doğum sonrası bi şekilde iznini uzatma şansın olacaksa hiç bekleme...

kan değerlerine bakucaklar cnm korkma dr banada söyledi....

ya bu mesele beni de çok düşündürüyor, Rabbim nasip ederse Haziranda tayinimiz çıkarsa eğitim merkezinde aisitanlığıma devam edeceğim, biraz bekleyip öyle mi başlasam, yoksa 6 ayı tamamlayınca mı başlasam karar veremedim, belli bir yaşa geene kadar beklesem bu seferde benim yaşım ilerlemiş, hedeflerim ileriye kaymış olacak, birde bu bebişe belli bir yaşa kadar bakarsam, ikici kardeşede haksızlık olmasın diye oona da o yaşa kadar bakmam lazım, ama işe başladıktan sonra tekrar o kadar izine ayrılmakta artık çok zor olacak...of yaa napacam bilemiyorum:44::44::26:

KIZLAR yyaaa cevap verin lütfen izne ayrılmak için 35. hafta çok mu erken sizce? sonra pişman olurmuyum.. çok yorulmya başladım işler yoğun.. yerime geçecek personel de verdiler, eğitim veriyorum .. haftaya cuma ayrılsam mı diyorum kafam çok karışık...

sezeryan normal amelıyat grubuna gırdıgınden belkıde nasıl amelıyat olmadan once testler yapılıyo anestezı uzmanı goruyo falan belkı öle bişeydır.zaten amelıyat gunu yapılmaz o test canım sonucta ogun testlerın bıtmiş amelıyata hazır olmuş olman gerekir.

seninki tam çocuk mu yapıyım kariyer mi olmuş canım yaa :)) evet gerçekten karar vermek çok zor.. ama bizim durumumuz daha kötü karar bile veremiyoruz hem çalışmamız gerekiyo hem çocuğu mecbur bırakcaz imkan olsa ben bırakmak istemezdim ama yok malesef
ben 34 te ayrılmış biri olarak pişman değilim.. dinlenmek de önemli canım.. bebekle 1 hafta fazla vakit geçirmek için şimdiki durumu riske atmamak lazım diye düşünüyorum.. sonra zaten ihtiyaç olursa 1-2 hafta rapor alırsın..

Canım çok yoruluyosan ayrıl bence doğuma kadar evde dinlenmiş olursun.Yerine birini de vermişler nasılsa.Ben o konuda biraz şanssızım işimi benden başka yapabilecek kimse yok.Neyseki şimdilik çok rahatım inş.böyle devam ederde işlerimi bitirip öyle izne ayrılırım.

canım dr um beni de 37. haftamda çağırdı.o zaman senden doğum öncesi yapılması gereken bazı testler isticem dedi. kan değerlerine, pıhtılşama zamanına falan bakacaklarmış sanırım.
canım sana bağlı. çalışma şartlarını düşün ben de dün ayrıldım ve 35. haftnın içindeyim. ben öğretmen oldugum için pek sıkıntım yok sonrasında izin konusunda. zaten 16 haftam haziranın başı gibi doluyo. 2 hafta falan da rapor alıcam sonra yaz tatili. eylülde de üzretsiz izin düşünüyorum. tam rast geliyo.
senin doğum sonrası için sıkıntı olmayacaksa erken değil bence çünkü artık çok zorluyorlar

Son düzenleme:
slm kızlar geçmişi tam okuyamadım döktürmüşsünüz yine ben daha kendime gelemedim kızımın sayesinde geceleri uyuyamıyorum artık sağdan sola soldan sağa dönmekten uykular kaçıyo çok ağırlaştım sankii her dönüşte aşağı kemiklerim ayrılıyo sanki ben döndükçe kızımda dönüyo eşimde kızımı rahatsız etme diyo bizi düşünen yokkkk neysa eski ev sahibim aradı şimdi bana geliyomuş oturmaya ben kaçtımmm

Baş büyüklüğünden bahsedilmiş..benim bebişin de gelişimi 2 hafta önde görünüyo...sizin anlattıklarınızdan anladığım bu baş büyüklüğü oluyo sanırım...ay inşallah normal doğurmama engel olmaz

mrak etme canım olmuyo zaten 2 haftaya kadar seninde vücudu yakalar baş ölçüsünü düzelir inşallah.. kilosu normali etkiliyo.. 4ün üstünde olmazsa her şekilde doğarlar inşallah :)

kızlar artık topiğin hızına yetişemiyorum dün bir sürü sayfa okudum biraz girmesem alıp başınızı gidiyosunuz

çatı muayenesinden bahsedilmiş bende bir aksilik çıkmazsa normal yapcam doktorum hiç bişe sölemedi 27 şubata randevu verdi doğum olmazsa tabi ozamana kadar herhangi bişe olursa daha erken gel dedi..sanırım doğum belirtileri başlayınca yapıcak..

kızlar az bişe söleyin bana yazmıştım ama cvp verdiniz sanırım.. dr bronws biberon aldım ama plastik değiştirip cam olanınımı alsam dahamı iyi o:44:

Hmm, innşallahh..kilosu normal sanırım, 33. hafta da 2 kilo 10 gram.öyle iri değil...

bana da 33. haftada kafası büyük ama yakalar demişti doktor.. şimdi 36 dayız artık kafası 2-3 gün önde gidiyo bi dahaki kontrole yakalamış olur vücudu..
kilosu da doktor 4250 ye kadar normal alırım diyo ama ben 4e ulaşırsa cesaret edemem herhalde :)) senin de kilosu gayet iyi canım engel olmaz bence normale.. hakkımızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…