2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba..foruma yeni üyeyim ve ilk mesajım..aslında şubat annelerini takip ediyodum çünkü sanırım şubatta doğum olacak..
sat a göre 3 mart..

sanıyorum sizinle aynı gidiyoruz..ben de 36 + 3 deyim.. (bu arada o alttaki takip cetveli diyim ben:) nasıl oluşturuluyor)

bu perşembe kontrolüm var.. çok merak ediyorum bebeğim ne durumda..2 hafta önce 46 cm boyu 2 400 küsür kilosuydu..
doğum şekline artık karar verdim sanırım.. sezeryan istiyorum..tarih verecektir tahmin ediyorum.. çok sabırsızım artık..genelde 37 artı larda veriyolar snırım dr lar..bu kulupten takip ettiğim kadarıyla 38 de alıyolarmış..hayırlısını diliyorum..

ilk mesaj olduğu için karma karışık yazdım sanırım..aklıma gelen herşeyi yazıyorum:)

herkes için hayılrlı doğumlar diliyorum

normal doğum yapacaklar yapmak isteyenler inşallah suni sancıya gerek kalmadan yaparız..bence en çok buna dua edelim çünkü berbat bişeymiş doktorumda inşallah gerek kalmaz dedi..normal doğum sancısından daha betermiş ne yazıkki..Allahım inşallah bi avazda suni sancısız doğururuz..

SEMRA kolun nası oldu?? yaptığın battaniye çok güzel olmuş emeğine sağlık ben yapamadım ama annem yaptı bana..

merhaba saful

seninle de aynı gidiyoruz 36 +3 deyim bende..p.be kontrolüm var...

senin kontrolü çok ileri tarihe atmamış mı dr?

o zamana doğurman çok olası değilmi:)

hayırlısını dilerim hakkında

SEMRA kolun nası oldu?? yaptığın battaniye çok güzel olmuş emeğine sağlık ben yapamadım ama annem yaptı bana..

cnm o biberon dursun birtande cam al zaten pahalı bişey değil bizim 1 cam 2 plastilerden var illaki lazım olucak....

cnm o biberon dursun birtande cam al zaten pahalı bişey değil bizim 1 cam 2 plastilerden var illaki lazım olucak....

kizlzr merhaba
Aranizda daha once dogum yapmis annelerde var dogumun yaklasmasinin belirtileri nedir.? Ben 3-4gundur kasiklarimda kasilma sanci hissediyorum gerilme oluyor ama geciyor daha sonra birde artiknefes alamiyormus gibi hissediyorumhicbir is yapamiyorum nefesim kesiliyor geceleri asiri terliyorum ustumden su akiyor resmen birkac gundurde vajina sanki yirtiliyormuscasina aciliyor gibi geliyor akintilarimda artti. Aranizda bunlari yasayanlariniz varmi? İlk cocuk oldugu icin tecrubesizlik had safhada

Bende geceleri aşırı terliyorum saçlarım falan su içinde kalkıyorum. Benımde akıntılarım çok arttı ama oyle yanma ,kaşıntı yok acaba normalmı artması varmı başka boyle durumda olan

çok sağol canım battaniye ve sağlığımı düşündüğün için.. kolum aynı Safulum yaa (

ah canım ben tecrübeliyim ama doğum konusunda değil malesef.. terleme bende de haddinden fazla var.. alt tarafın acıması bi belirtimidir bilmiyorum valla.. ilkimde bende bel ağrısı çok oluyodu..

bu arada Cuma günü olan randevumu iptal ettim.. Eğitim araştırma hastanesine gidiyorum ya ben, o gün için benim istediğim doktor gebe olmayan hastalara bakıyomuş. ve artık netten randevu alabiliyormuşuz az önce baktım cuma günü kadın doktor var.. bende kadın doktorları sevmiyorum!
Yarın hastanenin başhekim yardımcısı olan kadın doğum doktoru gebe hastalara bakıyormuş, bende hemen ona aldım randevumu :))) Cuma nasıl gelecek diyordum, şükürler olsun yarın göreceğim yavrumu :) eşimde izinli yarın beraber gideriz
haydi eller havaya.. tabi ben kolumu kaldırabilirsem :))))))))))))

Son düzenleme:

Baya cesurmussun ben epidural ıstıcem ya normal doğum yaparsam bi arkadasım oyle yaptı çok rahat olmuş. Ya bende hemen bi büyük konuşurum bi komık gelir bana oyle seyler sonrada başıma gelir.:))

tecrübeli anne değilim fakat benimde şeyim çok ağrıyo ve akıntılarımda arttı aynen..sanırım doğum yaklaştıkça oluyo bunlar..

Bende geceleri aşırı terliyorum saçlarım falan su içinde kalkıyorum. Benımde akıntılarım çok arttı ama oyle yanma ,kaşıntı yok acaba normalmı artması varmı başka boyle durumda olan
Saol canim cevap verdigin icin. Demekki terleme oluyor bende uc dort haftadir var

Saol semracim cavabin icin. Gece bes kere ustumu degistiriyorum ama fark etmiyor valla.

Demek kocakafalar çokmuş:) Ya bende çatım dar olursa riske atamam heralde ozellıkle de vakum benide korkutuyor , yani daha beyni bile çok gelışmemış bebeğe zararlı gibi geliyor bana ama doktorum herhangi bi problem olmuyor dedi

aynen canım o tarihe kadar doğum olabilir en son dün gittim randevuya herşey normaldi oyüzden 27 sine verdi sanırım.ama ben daha erken gidip doğum detaylarını konuşcam..hepimizin hakkında hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…