- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.921
çok sağol canım battaniye ve sağlığımı düşündüğün için.. kolum aynı Safulum yaa(
tecrübeli anne değilim fakat benimde şeyim çok ağrıyo ve akıntılarımda arttı aynen..sanırım doğum yaklaştıkça oluyo bunlar..
Baş büyüklüğünden bahsedilmiş..benim bebişin de gelişimi 2 hafta önde görünüyo...sizin anlattıklarınızdan anladığım bu baş büyüklüğü oluyo sanırım...ay inşallah normal doğurmama engel olmaz
Saol canim cevap verdigin icin. Demekki terleme oluyor bende uc dort haftadir var
Saol semracim cavabin icin. Gece bes kere ustumu degistiriyorum ama fark etmiyor valla.
insan istede dinlendiremiyoki kol bu illaki bişeler yapman gerekiyo..benimde ellerim sabahları çok kötü açılmıyo parmaklarım kitleniyo kemiklerim sızlıyo..doktoruma söledim önemsemedi..niye oluyo bilmiyorum
kizlzr merhaba
Aranizda daha once dogum yapmis annelerde var dogumun yaklasmasinin belirtileri nedir.? Ben 3-4gundur kasiklarimda kasilma sanci hissediyorum gerilme oluyor ama geciyor daha sonra birde artiknefes alamiyormus gibi hissediyorumhicbir is yapamiyorum nefesim kesiliyor geceleri asiri terliyorum ustumden su akiyor resmen birkac gundurde vajina sanki yirtiliyormuscasina aciliyor gibi geliyor akintilarimda artti. Aranizda bunlari yasayanlariniz varmi? İlk cocuk oldugu icin tecrubesizlik had safhada
doktorum her randevumuzda başı büyük maşallah diyor. başın önden gitmesi herzaman istediğimiz bir durumdur, gelişiminin ve beslenmesinin iyi olduğunu gösterir diyor, aklınızda olsun. doğuma engel olacağını sanmıyorum , korkmayın kızlarbizim kocakafalı tombiklerimiz fırt diye doğuverirler Allahın izniyle
idrar yolu iltihabı olmasında benimde çok ağrım vardı iltihap çıktı yine.demirim düşük çıktı çok moralim bozuldu
doktorum her randevumuzda başı büyük maşallah diyor. başın önden gitmesi herzaman istediğimiz bir durumdur, gelişiminin ve beslenmesinin iyi olduğunu gösterir diyor, aklınızda olsun. doğuma engel olacağını sanmıyorum , korkmayın kızlarbizim kocakafalı tombiklerimiz fırt diye doğuverirler Allahın izniyle
şişme varmı peki?? el ve yüzde şişme olursa tansiyondan kaynaklı olabilirmiş.
ama kemiklerim sızlıyo diyosun, randevuya da çok var( gece yumrukmu sıkıyosun yoksa ..
çok sağol canım battaniye ve sağlığımı düşündüğün için.. kolum aynı Safulum yaa(
ah canım ben tecrübeliyim ama doğum konusunda değil malesef.. terleme bende de haddinden fazla var.. alt tarafın acıması bi belirtimidir bilmiyorum valla.. ilkimde bende bel ağrısı çok oluyodu..
bu arada Cuma günü olan randevumu iptal ettim.. Eğitim araştırma hastanesine gidiyorum ya ben, o gün için benim istediğim doktor gebe olmayan hastalara bakıyomuş. ve artık netten randevu alabiliyormuşuzaz önce baktım cuma günü kadın doktor var.. bende kadın doktorları sevmiyorum!
Yarın hastanenin başhekim yardımcısı olan kadın doğum doktoru gebe hastalara bakıyormuş, bende hemen ona aldım randevumu :))) Cuma nasıl gelecek diyordum, şükürler olsun yarın göreceğim yavrumu :)eşimde izinli yarın beraber gideriz
haydi eller havaya.. tabi ben kolumu kaldırabilirsem :))))))))))))
niye bozuyon moralini benimde çok düşük çıkmıştı ogünden beri demir ilacı kullanıyorum ama hamile olmadan önceki zamanki kadar yükselmiyo malasef doğumdan bi süre sonra düzelir..kan ilacı alıyosun dimi?? idrar yolu enfeksiyonuda nerdeyse hamileliğin başından beri var..geçiyo mutlaka az da olsa oluyo çok yükselince ilaç verdi doktor 2 kere onun haricinde vermiyo..belli bi sınırı aşmadıkça..
demirim 13 olması gerekirken 5 e düşmüş.gebeliğin başından beri 2 defa antibiyotik kullandım idrar yollarım yüzünden.tsh da oynama olmuş.t4 üm düşmüş.ne bilim.bu ara çok moral bozukluğuda yaşadım.baş ağrım geçmiyo bi türlü.amaaaan neyse.sağlıklıca doğum yapalımda herşey geçcek nasılsa..
bu arada Cuma günü olan randevumu iptal ettim.. Eğitim araştırma hastanesine gidiyorum ya ben, o gün için benim istediğim doktor gebe olmayan hastalara bakıyomuş. ve artık netten randevu alabiliyormuşuzaz önce baktım cuma günü kadın doktor var.. bende kadın doktorları sevmiyorum!
Yarın hastanenin başhekim yardımcısı olan kadın doğum doktoru gebe hastalara bakıyormuş, bende hemen ona aldım randevumu :))) Cuma nasıl gelecek diyordum, şükürler olsun yarın göreceğim yavrumu :)eşimde izinli yarın beraber gideriz
haydi eller havaya.. tabi ben kolumu kaldırabilirsem :))))))))))))
Canım geçmiş olsun inşallah hepsi normale döner bir an önce.
demirim 13 olması gerekirken 5 e düşmüş.gebeliğin başından beri 2 defa antibiyotik kullandım idrar yollarım yüzünden.tsh da oynama olmuş.t4 üm düşmüş.ne bilim.bu ara çok moral bozukluğuda yaşadım.baş ağrım geçmiyo bi türlü.amaaaan neyse.sağlıklıca doğum yapalımda herşey geçcek nasılsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?