2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol canım battaniye ve sağlığımı düşündüğün için.. kolum aynı Safulum yaa (

insan istede dinlendiremiyoki kol bu illaki bişeler yapman gerekiyo..benimde ellerim sabahları çok kötü açılmıyo parmaklarım kitleniyo kemiklerim sızlıyo..doktoruma söledim önemsemedi..niye oluyo bilmiyorum

doktorum her randevumuzda başı büyük maşallah diyor. başın önden gitmesi herzaman istediğimiz bir durumdur, gelişiminin ve beslenmesinin iyi olduğunu gösterir diyor, aklınızda olsun. doğuma engel olacağını sanmıyorum , korkmayın kızlar bizim kocakafalı tombiklerimiz fırt diye doğuverirler Allahın izniyle

Saol canim cevap verdigin icin. Demekki terleme oluyor bende uc dort haftadir var

Saol semracim cavabin icin. Gece bes kere ustumu degistiriyorum ama fark etmiyor valla.

Rica ederim canım bende 34 haftalığım demekkı bu haftalar başlıyor 1 haftadır var bende de. Senin dediğin gibi yastık su oluyor. akıntımda cok. Ben ebru şallı nın kitabını okudum ilk bebeğinde yazmış , doktorların kıtaplarını okumaktan daha ii geldi bana çünkü bizim gibi amatörce yazmış kendi doktorundanda bilimsel olarak alıntılar yapmış tabiki . Bu hafatlarda akıntı cok artar ayrıca kıcvamıda yoğun olabilir demiş yanma ve kasıntı yoksa normal yazmış bide bebeğini 2300 gr doğurmuş hemde 1 ay erken doğurmuş ,biz cok takıyoruz kıloya falan ama çocukları şimdi maşşallah mesela doğduktan sonra nasılsa alırlar kılo okadar buyutmeyelım allah sağglıklı versin

insan istede dinlendiremiyoki kol bu illaki bişeler yapman gerekiyo..benimde ellerim sabahları çok kötü açılmıyo parmaklarım kitleniyo kemiklerim sızlıyo..doktoruma söledim önemsemedi..niye oluyo bilmiyorum

şişme varmı peki?? el ve yüzde şişme olursa tansiyondan kaynaklı olabilirmiş.
ama kemiklerim sızlıyo diyosun, randevuya da çok var( gece yumrukmu sıkıyosun yoksa ..

ben ilkini normal doğum yaptım ama hiç öyle birşey yaşamadım bel ağrısı yaşadım sadece.sonrada sancılar geldi nişan geldi doğurdum:)) tsh bide idrar yollarına baktır istersen

Oylemı ii ozman bende korkuyorum acaba doğumumu zorlar diye. Gerçi ben kocakafalı bebekleri severim baya , o kadar içten sevmişimki demek benimki de koca kafalı oluyor:))

idrar yolu iltihabı olmasında benimde çok ağrım vardı iltihap çıktı yine.demirim düşük çıktı çok moralim bozuldu

niye bozuyon moralini benimde çok düşük çıkmıştı ogünden beri demir ilacı kullanıyorum ama hamile olmadan önceki zamanki kadar yükselmiyo malasef doğumdan bi süre sonra düzelir..kan ilacı alıyosun dimi?? idrar yolu enfeksiyonuda nerdeyse hamileliğin başından beri var..geçiyo mutlaka az da olsa oluyo çok yükselince ilaç verdi doktor 2 kere onun haricinde vermiyo..belli bi sınırı aşmadıkça..

inşallah canım inşallah... şimdi sen söyleyince üniv. de çocuk gelişimi dersinde öğrendiğimiz bi kural aklıma geldi. bebeklerde gelişim baştan ayağa, içten dışa, genelden özele doğru giderdi... doğru... o zaman gayet güzel.

Son düzenleme:
şişme varmı peki?? el ve yüzde şişme olursa tansiyondan kaynaklı olabilirmiş.
ama kemiklerim sızlıyo diyosun, randevuya da çok var( gece yumrukmu sıkıyosun yoksa ..

ellerim çok olmasada şişler bu sıralar artık dün doktor ölçtü 10 a 6 çıktı yüksek değil düşük benimki:)) farkında olmadan sıkıyorum ellerimi dişlerimide çok sıkıyorum bu sıralar..haftaya gidicem doktora doğum işini detaylı konuşmadık konuşmam lazım..haftasonu oldu doğum gece oldu kalkıp gelcekmi acaba evinden ne olcak..gelsin ya banane alıştım ben ona:))

Ne güzel olmuş tam istediğin gibi eşinin iznii de denk gelmiş yarın güzel haberler verirsin bize inşallah. Kolun da bir an önce iyileşir umarım canım.

demirim 13 olması gerekirken 5 e düşmüş.gebeliğin başından beri 2 defa antibiyotik kullandım idrar yollarım yüzünden.tsh da oynama olmuş.t4 üm düşmüş.ne bilim.bu ara çok moral bozukluğuda yaşadım.baş ağrım geçmiyo bi türlü.amaaaan neyse.sağlıklıca doğum yapalımda herşey geçcek nasılsa..

Canım geçmiş olsun inşallah hepsi normale döner bir an önce.

Canımmm gözün aydınnn hayırlı haberlerle gel inşallah...
Semoş senin bu kol ağrısı örgüden olmasın? :26:

canım sıkılıyor ya... yavrularımız gelsede onlarla zaman geçirsek...
sağlık ocağından aradı hemşire...
canım havalar düzeldi karlar eridi gelemk istermisin bir kontrol edim seni... kedi gibiler kedi...
dedim tamam yarın gelirim...

gebe olmasak yüzümüze bakmazlar bunlar...

Canıııımm bozma moralini bak ben o enfeksiyon yüzünden izni kesip eve geldim ama napalım hayırlısı böleymiş.. İnşallah sağlıkla gelcekler bebişlerimiz
Geçmiş olsun

kafana takmamaya çalış lütfen canım. vucudumuzun dengesi bozuluyor, haliyle bu tip düzensizlikler olabiliyor. doktor kontrolündeyiz sonuçta, çok ters bi durum olsa müdahale ederler, ferah tut. benim demirim 2 ydi en son gittiğimde.kanım 8. ilaç verdiler. olmadı damardan demir verecekler. o da olmadı kan verecekler. çareler tükenmiyor yani. bende bu var sende başka şeyler, bir diğerinde başka.. moralimizi yüksek tutalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…