2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

poly randevunu yarına almışsın kuzum...
hadi güle güle gitte hayırlı haberlerle dön. ne şanslısınız eşinizle beraber gidiyorsunuz benim eşim iş yerinden hiç izin almadı bugüne kadar hiç görmedi bebeği...
el işinide ara ver canım kolun ondan ağrıyordur belki...

hadi gözünaydın cnm şükür herşey yolundaymış

Şubat Kampanyası

takip etmekte fayda var arkadaşlar
Ben de bebek arabası için takipteyim

Hadi gözün aydın canım güzel haberle gel inş.Bu arada geçmiş olsun canım yorma kendini...

bende bugün gittim kan idrar tahlili alındı tansiyonum ölçüldü ödem varmı die baktı veee oğluşumun kalbini dinledikk öyle yada böyle güzel ilgileniolarr bebeklerimiz doğuncada böle ilgilensinler tamammmm:)

canım bebekler doğuncada böyle ilgileniyorlarmış. aşısı için fln... birde doğduktan sonra topuktan kan alıyorlar bebeğin... onu fln hep orda yaptıracağız...
tahlillerin sonucu temiz çıkar inşallah...

inşallah canım saoll yarın gidince aynı dileklerde benden senin için:) topuktan kanı hastane almıomı hııı daaa öğreneceğim çok şey varrrr benimmmm((

Ne güzel olmuş tam istediğin gibi eşinin iznii de denk gelmiş yarın güzel haberler verirsin bize inşallah. Kolun da bir an önce iyileşir umarım canım.
evet valla çok şükür istediğim gibi oldu.
Canımmm gözün aydınnn hayırlı haberlerle gel inşallah...
Semoş senin bu kol ağrısı örgüden olmasın? :26:
sağol MElikecim.. kol komple ağrısa tamamda, belli bi yeri ağrıyo canım( annemde de olmuştu bi kaç sene evvel, kaldıramıyodu kolunu doktorlar bişey bulamamıştı.. merhem jel filan vermişlerdi ama ben şimdi bişey kullanamam ki( battaniye bitti şükür bişey yapmam düzelene kadar..

DMFcim çok sağol canım benim, bende eşimle gidiyorum ama oda hiç görmedi ki bebeğimizi.. devlet hastaneleri malum eşleri muayane odasına almıyo ( yine de benimle gelmesi iyi oluyo.. Defneyle tek başına ilgileniyo ve zorlukları daha iyi anlıyo :))))))

polly cim. hayırlı haberlerle gel inşallah:) kuzucuk neler yapıyormuş içerde öğreniriz yarın
İnşallah herşey yolundadır canım

Ben de bebek arabası için takipteyim

Hadi gözün aydın canım güzel haberle gel inş.Bu arada geçmiş olsun canım yorma kendini...

çok sağol Özgecim, bebek arabası özelcan bebede indirimdeydi geçen gün.. hala devam ediyormu bilmiyorum canım.. 179,90 tl yazıyodu

inşallah canım saoll yarın gidince aynı dileklerde benden senin için:) topuktan kanı hastane almıomı hııı daaa öğreneceğim çok şey varrrr benimmmm((

ilk topuk kanını hastane alıyor, yaklaşık 1 hafta on gün sonra da bağlı bulunduğun sağlık ocağı alıyor.. ve ilk bununla başlıyor takipler sağlık ocağında.. 15 günlükken D vitamini başlanıyo, 1 aylıkken ilk aşısı derken uzuyo gidiyo canım

arkadaşlar 36 hafta 4 günlüğüm.2. kez nst ye girdim.sancılarım çıktı.doktor perşembe tekrar gel dedi.ben daha karar vermedim normal mi ameliyat lı mı diye naapcam ben..

E bebek'e beşik almak için gittiğimizde chicco'nun beğendik ordaki bayan indirime giricek bekleyin dedi almadık.O yüzden takipteyim:)))

hımmm anladım canım çok saoll öğrenicez artık bunları yavaş yavaş biraz burdan biraz yaşayarak:)

arkadaşlar bugün prima ilk hediyemden aradılar.adres teyidi yapıldı.kargo ile göndereceklermiş ama ne zaman olduğunu tam anlayamadım bide sizlerden bu hediyeyi alan varmı içeriği nedir benim için kardeşim doldurmuş formu ne var ne yok anlamadım

arkadaşlar 36 hafta 4 günlüğüm.2. kez nst ye girdim.sancılarım çıktı.doktor perşembe tekrar gel dedi.ben daha karar vermedim normal mi ameliyat lı mı diye naapcam ben..

seninle de aynı gidiyor hamileliğim:)

doğum şekli konusunda aynı kararsızlığın içinde sayılırım ama netleştirmeye yakınım ben..

İnşallah herşey gönlünce hayırlı bir şekilde olur dilerim

Hiç bişey yok desem yeri yani 2 tane bez,bi tane mama kabı güya ama küçücük...Ben de e bebekten aldım gidip:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…