- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.941
aynen canım o tarihe kadar doğum olabilir en son dün gittim randevuya herşey normaldi oyüzden 27 sine verdi sanırım.ama ben daha erken gidip doğum detaylarını konuşcam..hepimizin hakkında hayırlısı...
çok sağol canım battaniye ve sağlığımı düşündüğün için.. kolum aynı Safulum yaa(
ah canım ben tecrübeliyim ama doğum konusunda değil malesef.. terleme bende de haddinden fazla var.. alt tarafın acıması bi belirtimidir bilmiyorum valla.. ilkimde bende bel ağrısı çok oluyodu..
bu arada Cuma günü olan randevumu iptal ettim.. Eğitim araştırma hastanesine gidiyorum ya ben, o gün için benim istediğim doktor gebe olmayan hastalara bakıyomuş. ve artık netten randevu alabiliyormuşuzaz önce baktım cuma günü kadın doktor var.. bende kadın doktorları sevmiyorum!
Yarın hastanenin başhekim yardımcısı olan kadın doğum doktoru gebe hastalara bakıyormuş, bende hemen ona aldım randevumu :))) Cuma nasıl gelecek diyordum, şükürler olsun yarın göreceğim yavrumu :)eşimde izinli yarın beraber gideriz
haydi eller havaya.. tabi ben kolumu kaldırabilirsem :))))))))))))
Günaydın herkese...
kontrolden geldik... oğlum 37 haftada 3000 kg olmuş... çok şükür suyu ölçüleri yolunda...
nst ye girdim çok sıkıcı uykum geldi...20 dk sürdü. bazılarınızın bahsettiği gibi elime alet verilip bebeği hissettiğinde onu sıkma gibi birşey anlatmıştınız. benim nst öyle değildi... sadece bağladılar ben uzandım... nst de sancımız çıkmadı doktor girme dedide ben ısrar ettim. suyun iyi dedi bak göreceksin sancı çıkmayacak dedi ve çıkmadıda. ara ara olan sancılar normalmiş bebeğin hareketi sana sancı yapıyor dedi... alttan haftaya bakarım dedi normal istiyordun değilmi dedi yokk konuşmuştuk dedim sezeryandı hıı tamam dedi güldü ben gözlerimi açtım normal doğum lafını duyunca... yan anlaşılan sezeryan için çatı muayenesi gerekmiyor...
sezeryan doğum yapacaklar için bilgi vereyim doktor anlattı... artık devlet isteğe göre sezeryanı karşılamıyormuş. yani çok az bir kısmını karşılıyormuş... doktor 10 gün sonra gel dedi... yani 17 şubatta kontrol için gideceğim... muayene ücretide ödememe gerek kalmayacak... hem ameliyat için testlerini yaparız hemde hangi gün doğum yapacaksın onu kararlaştırırız dedi yani 39. haftada doğum olacak... sezeryanı ssk nın karşılaması için sabahtan gelirsin giriş işlemlerini yaparız dedi. öğleye kadar bekletip rapora sancısı gelmiyor normal yapamaz bu yüzden sezeryana alıyoruz diyecekki ssk ücreti karşılasın...
hastaneyle doğum ücretinide konuştuk 1000 tl idi peşin ödeme yapacağım dedim indirim istedim... nakite %10 indirim yapıyorlarmış... 900 tl ye gelecek ücret...
bu arada nst ücreti 7.5 tl idi şaşırdım geçenlerde çok yüksek fiyat söylemişlerdi bazı arkadaşlar hastaneden hastaneye değişiyor demekki...
bizden haberler bu kadar... herşey yolunda ve 2 haftamız kaldı... umarım herkes iyidir...
Ben de bebek arabası için takipteyim
çok sağol canım battaniye ve sağlığımı düşündüğün için.. kolum aynı Safulum yaa(
ah canım ben tecrübeliyim ama doğum konusunda değil malesef.. terleme bende de haddinden fazla var.. alt tarafın acıması bi belirtimidir bilmiyorum valla.. ilkimde bende bel ağrısı çok oluyodu..
bu arada Cuma günü olan randevumu iptal ettim.. Eğitim araştırma hastanesine gidiyorum ya ben, o gün için benim istediğim doktor gebe olmayan hastalara bakıyomuş. ve artık netten randevu alabiliyormuşuzaz önce baktım cuma günü kadın doktor var.. bende kadın doktorları sevmiyorum!
Yarın hastanenin başhekim yardımcısı olan kadın doğum doktoru gebe hastalara bakıyormuş, bende hemen ona aldım randevumu :))) Cuma nasıl gelecek diyordum, şükürler olsun yarın göreceğim yavrumu :)eşimde izinli yarın beraber gideriz
haydi eller havaya.. tabi ben kolumu kaldırabilirsem :))))))))))))
peki bebeğinin boy kilosu nasıl..söyledimi dr
canım sıkılıyor ya... yavrularımız gelsede onlarla zaman geçirsek...
sağlık ocağından aradı hemşire...
canım havalar düzeldi karlar eridi gelemk istermisin bir kontrol edim seni... kedi gibiler kedi...
dedim tamam yarın gelirim...
gebe olmasak yüzümüze bakmazlar bunlar...
hadi gözünaydın cnm şükür herşey yolundaymış
bende bugün gittim kan idrar tahlili alındı tansiyonum ölçüldü ödem varmı die baktı veee oğluşumun kalbini dinledikk öyle yada böyle güzel ilgileniolarr bebeklerimiz doğuncada böle ilgilensinler tamammmm:)
canım bebekler doğuncada böyle ilgileniyorlarmış. aşısı için fln... birde doğduktan sonra topuktan kan alıyorlar bebeğin... onu fln hep orda yaptıracağız...
tahlillerin sonucu temiz çıkar inşallah...
evet valla çok şükür istediğim gibi oldu.Ne güzel olmuş tam istediğin gibi eşinin iznii de denk gelmiş yarın güzel haberler verirsin bize inşallah. Kolun da bir an önce iyileşir umarım canım.
sağol MElikecim.. kol komple ağrısa tamamda, belli bi yeri ağrıyo canımCanımmm gözün aydınnnhayırlı haberlerle gel inşallah...
Semoş senin bu kol ağrısı örgüden olmasın? :26:
DMFcim çok sağol canım benim, bende eşimle gidiyorum ama oda hiç görmedi ki bebeğimizi.. devlet hastaneleri malum eşleri muayane odasına almıyo
poly randevunu yarına almışsın kuzum...
hadi güle güle gitte hayırlı haberlerle dön. ne şanslısınız eşinizle beraber gidiyorsunuz benim eşim iş yerinden hiç izin almadı bugüne kadar hiç görmedi bebeği...
el işinide ara ver canım kolun ondan ağrıyordur belki...
İnşallah herşey yolundadır canımpolly cim. hayırlı haberlerle gel inşallah:) kuzucuk neler yapıyormuş içerde öğreniriz yarın
Ben de bebek arabası için takipteyim
Hadi gözün aydın canım güzel haberle gel inş.Bu arada geçmiş olsun canım yorma kendini...
inşallah canım saoll yarın gidince aynı dileklerde benden senin için:) topuktan kanı hastane almıomı hııı daaa öğreneceğim çok şey varrrr benimmmm((
evet valla çok şükür istediğim gibi oldu.
sağol MElikecim.. kol komple ağrısa tamamda, belli bi yeri ağrıyo canım( annemde de olmuştu bi kaç sene evvel, kaldıramıyodu kolunu doktorlar bişey bulamamıştı.. merhem jel filan vermişlerdi ama ben şimdi bişey kullanamam ki ( battaniye bitti şükür bişey yapmam düzelene kadar..
DMFcim çok sağol canım benim, bende eşimle gidiyorum ama oda hiç görmedi ki bebeğimizi.. devlet hastaneleri malum eşleri muayane odasına almıyo( yine de benimle gelmesi iyi oluyo.. Defneyle tek başına ilgileniyo ve zorlukları daha iyi anlıyo :))))))
İnşallah herşey yolundadır canım
çok sağol Özgecim,bebek arabası özelcan bebede indirimdeydi geçen gün.. hala devam ediyormu bilmiyorum canım.. 179,90 tl yazıyodu
ilk topuk kanını hastane alıyor, yaklaşık 1 hafta on gün sonra da bağlı bulunduğun sağlık ocağı alıyor.. ve ilk bununla başlıyor takipler sağlık ocağında.. 15 günlükken D vitamini başlanıyo, 1 aylıkken ilk aşısı derken uzuyo gidiyo canım
boyunu bilmiyorum sölemedi..kg su dün gittiğimde 2300gr dı..
arkadaşlar 36 hafta 4 günlüğüm.2. kez nst ye girdim.sancılarım çıktı.doktor perşembe tekrar gel dedi.ben daha karar vermedim normal mi ameliyat lı mı diye naapcam ben..
arkadaşlar bugün prima ilk hediyemden aradılar.adres teyidi yapıldı.kargo ile göndereceklermiş ama ne zaman olduğunu tam anlayamadım bide sizlerden bu hediyeyi alan varmı içeriği nedir benim için kardeşim doldurmuş formu ne var ne yok anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?