2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

walla ben çatı muayenesi falan daha olmadım.perşembe belki bakar.zaten hastanelerde hiç doğru dürüst ilgilenen doktor yok.doktorum bile yok hangisinden sıra alabiliyosam ona gidiyorum.zaten 10 gündür izinde gitmek istediğim doktor.bugünki de normal yaparsın noolcak dedi.muayene falan etmeden.ben de mi onlar gibi rahat olsam.nst de bi sorun olsa görür müydü bilmiyorumki .dedim ya sancım çıktı.kalp atışları normal.beklemekten başka yapcak bişeyim yok..

slm kızlar,

bugün kontrolümüz vardı yine. nstmiz iyi çıktı, bebişim de 3250gr olmuş.. bel ağrılarım artık felaket derecede. 13 günümüz kaldı doğuma ama artık çok sabırsızım.

Selam kızlar,
Ay benim bu geçmişi okumadan şimdiyi yaşayamam var ya, gene 65 sayfayı okumadan yazmaya başlayamadım, bitti şükür.
Policiğim; geçmiş olsun canım, koluna pek üzüldüm, sanki sen rahatsızlanınca giremeyeceksin foruma özleyecez seni diye panik oluyom, bu arada battaniye ve eşantiyonuna da bayıldım, kaç battaniyeye veriyonuz onu, toplu alım yapabilirim,
Gamzeciğim; minik fenerlinle muhteşem günler diliyorum sana,
Safulcuğum; geçmiş olsun sana da, dert etme bebişleri alınca düzelecek herşey,
Azericiğim; evin hayırlara vesile olsun, darsı kendi evine taşınma
Baby16; sana da geçmiş olsun, beni küçüklüğüme götürdün, ben de bir siyah beyaz televizyon kırmıştım, annemden ne dayak yemiştim, sana bi şey olmamış ya öznemli olan o,
Umudum; kızların da dediği gibi sen de bebişin yatağı da pek güzeldiniz, güle güle kullanın,

Kızlar bu ara unuttuklarım varsa kusura bakmayın, artık evimdeyim çok şükür, iki gündür annemlerdeydim katılamadım size.

Son düzenleme:
Ben de bugün kontrole gittim, oğluşum 2.200 olmuş, ama biraz az geldi bana ya neyse, alt sınırda, kociş de kızdı, besleyemiyon bi bebeği diye, kolay sanki, onun dışında her şeyi normal dedi, suyu, eşi, hareketliliği falan, devlet hastanesi olduğu içi usg çıktısı vermedi bir de boyunu bilemiyoz, ne çıkarsa bahtımıza artık, artık her hafta gidicez,
Ankarada havalar hala düzelmedi, bıktım artık bu havalardan, kendimi kötü hissettiriyor bana.

cnm, doktorum bana ne yersen ye bebeğin doğacağı kiloyu değiştiremezsin yediklerinle bi ilgisi yok demişti..

[
canım su bazen geç geliyomuş suyun gelmesini bekleme sancıların geldiğinde gitmek lazım anneme su nasıl geliyo dedim bilmiyorum dedi hep sancıyla doğuma gitmiş doğurmuş :)
canım gözün aydın kocaman olmuş bebeğin

daha hastane çantam bile hazır değil.1 haftadır gündüzleri sularımız akmıyo.gece 2 de çamaşır makinasını açıyorum.ütüleyip koysam bavula fena olmayacak sanırım.bi de evde yalnızım bütün gün eşim akşam geliyor işten.yanımda kimse de yok.hayırlı doğumlar olsun hepimize de..

cnm, doktorum bana ne yersen ye bebeğin doğacağı kiloyu değiştiremezsin yediklerinle bi ilgisi yok demişti..

Ay canım, sana teşekkürler, doktorunun da ağzına sağlık, ne güzel söylemiş, ben de 1 saattir internetten araştırıyorum, bırakayım o zaman, genetiksel belki de, annem de minik minik doğururmuş, belki de ona çekmişimdir, bu arada bende 5 hafta da sadece 1 kilo almışım, bu benim açımdan iyi tabi.

kaçıncı haftandasın bilmiorum cnm ama çantanın hazır olmasında yarar var ne olur ne olmaz..

sancım çıkmadı cnm, benim zaten 20 şubatta sezeryanım var.. haftaya son kontrol, sonra doğum. 13 günüm kaldı artık

Allahım pek az kalmış, hem heyecanlı, hemseviçli, ne bileyim değişikdir heralde, ben bile sabırsızlandığıma göre, 15 güne kalmaz çıkar ard arda bebişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…