- 7 Ekim 2011
- 426
- 5
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.961
kendinize iyi bakın kızlar. biz kaçıyoruz minik oğlumla:) eve gitme vakti
seninle de aynı gidiyor hamileliğim:)
doğum şekli konusunda aynı kararsızlığın içinde sayılırım ama netleştirmeye yakınım ben..
İnşallah herşey gönlünce hayırlı bir şekilde olur dilerim
slm kızlar,
bugün kontrolümüz vardı yine. nstmiz iyi çıktı, bebişim de 3250gr olmuş.. bel ağrılarım artık felaket derecede. 13 günümüz kaldı doğuma ama artık çok sabırsızım.
canım nst de bebeğin kilosu çıkıyo mu
hayr çıkmıo cnm ultrasondan söylüyor dr
Ben de bugün kontrole gittim, oğluşum 2.200 olmuş, ama biraz az geldi bana ya neyse, alt sınırda, kociş de kızdı, besleyemiyon bi bebeği diye, kolay sanki, onun dışında her şeyi normal dedi, suyu, eşi, hareketliliği falan, devlet hastanesi olduğu içi usg çıktısı vermedi bir de boyunu bilemiyoz, ne çıkarsa bahtımıza artık, artık her hafta gidicez,
Ankarada havalar hala düzelmedi, bıktım artık bu havalardan, kendimi kötü hissettiriyor bana.
canım su bazen geç geliyomuş suyun gelmesini bekleme sancıların geldiğinde gitmek lazım anneme su nasıl geliyo dedim bilmiyorum dedi hep sancıyla doğuma gitmiş doğurmuş :)bana da normal doğum yapmış bi arkadaşım demişti.. evde sancıları gelmiş annesi biraz yürü duş al sancılar artınca sert bi yere otur filan demiş sonra hastaneye gitmişler yarım saatte doğurmuş kolayca.. bende bunu doktora anlattım, evet öle yap da hastaneye gelince asansörde doğur dedi :))) o yüzden ben su gelir gelmez giderim büyük ihtimalhastanede beklerim yaa evde sakata gelmeyelim
canım gözün aydın kocaman olmuş bebeğinGünaydın herkese...
kontrolden geldik... oğlum 37 haftada 3000 kg olmuş... çok şükür suyu ölçüleri yolunda...
nst ye girdim çok sıkıcı uykum geldi...20 dk sürdü. bazılarınızın bahsettiği gibi elime alet verilip bebeği hissettiğinde onu sıkma gibi birşey anlatmıştınız. benim nst öyle değildi... sadece bağladılar ben uzandım... nst de sancımız çıkmadı doktor girme dedide ben ısrar ettim. suyun iyi dedi bak göreceksin sancı çıkmayacak dedi ve çıkmadıda. ara ara olan sancılar normalmiş bebeğin hareketi sana sancı yapıyor dedi... alttan haftaya bakarım dedi normal istiyordun değilmi dedi yokk konuşmuştuk dedim sezeryandı hıı tamam dedi güldü ben gözlerimi açtım normal doğum lafını duyunca... yan anlaşılan sezeryan için çatı muayenesi gerekmiyor...
sezeryan doğum yapacaklar için bilgi vereyim doktor anlattı... artık devlet isteğe göre sezeryanı karşılamıyormuş. yani çok az bir kısmını karşılıyormuş... doktor 10 gün sonra gel dedi... yani 17 şubatta kontrol için gideceğim... muayene ücretide ödememe gerek kalmayacak... hem ameliyat için testlerini yaparız hemde hangi gün doğum yapacaksın onu kararlaştırırız dedi yani 39. haftada doğum olacak... sezeryanı ssk nın karşılaması için sabahtan gelirsin giriş işlemlerini yaparız dedi. öğleye kadar bekletip rapora sancısı gelmiyor normal yapamaz bu yüzden sezeryana alıyoruz diyecekki ssk ücreti karşılasın...
hastaneyle doğum ücretinide konuştuk 1000 tl idi peşin ödeme yapacağım dedim indirim istedim... nakite %10 indirim yapıyorlarmış... 900 tl ye gelecek ücret...
bu arada nst ücreti 7.5 tl idi şaşırdım geçenlerde çok yüksek fiyat söylemişlerdi bazı arkadaşlar hastaneden hastaneye değişiyor demekki...
bizden haberler bu kadar... herşey yolunda ve 2 haftamız kaldı... umarım herkes iyidir...
peki nst de sancıların çık tı mı.normal mi düşünüyosun?
Maaşallah tatlımp.be de ben gitcem İnşallah..
sancım çıkmadı cnm, benim zaten 20 şubatta sezeryanım var.. haftaya son kontrol, sonra doğum. 13 günüm kaldı artık
cnm, doktorum bana ne yersen ye bebeğin doğacağı kiloyu değiştiremezsin yediklerinle bi ilgisi yok demişti..
daha hastane çantam bile hazır değil.1 haftadır gündüzleri sularımız akmıyo.gece 2 de çamaşır makinasını açıyorum.ütüleyip koysam bavula fena olmayacak sanırım.bi de evde yalnızım bütün gün eşim akşam geliyor işten.yanımda kimse de yok.hayırlı doğumlar olsun hepimize de..
bende bugün kontrole gittim yeni geldim.benimde dğum tarihim belirlendi seninle aynı gün 20 şubat
sancım çıkmadı cnm, benim zaten 20 şubatta sezeryanım var.. haftaya son kontrol, sonra doğum. 13 günüm kaldı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?