- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.981
Allahım pek az kalmış, hem heyecanlı, hemseviçli, ne bileyim değişikdir heralde, ben bile sabırsızlandığıma göre, 15 güne kalmaz çıkar ard arda bebişler.
daha hastane çantam bile hazır değil.1 haftadır gündüzleri sularımız akmıyo.gece 2 de çamaşır makinasını açıyorum.ütüleyip koysam bavula fena olmayacak sanırım.bi de evde yalnızım bütün gün eşim akşam geliyor işten.yanımda kimse de yok.hayırlı doğumlar olsun hepimize de..
aayhhhh gök delindi sankii şapır şapır yağmur yağıyoooo...şansa bak:))) akşam atta gitces kocişle ama nasıl olcak bakalım..kuaförümüze gitikkk..saçlarımızı kestirdikkk...kaşlar bıyıklar gidince kadına benzedim tekrar:))) pala remzi gibi dolanıyodum ortalıkta:))))))))
ben de yarın kuaförüme gidiyorum. doğum öncesi bakıma alıcam kendimi, annesini güzel görsn bebişim.. ah bi de cesaretimi toplayıp ağdacıya gidebilsemmm
maşallah baya kilo almışslm kızlar,
bugün kontrolümüz vardı yine. nstmiz iyi çıktı, bebişim de 3250gr olmuş.. bel ağrılarım artık felaket derecede. 13 günümüz kaldı doğuma ama artık çok sabırsızım.
canım takma kilosunu fazla sağlıklı olsun yeterki 2500 geçsin yeter benimkide biraz minik dr normal doğar çok kilolu olması iyi değil diyo.Ben de bugün kontrole gittim, oğluşum 2.200 olmuş, ama biraz az geldi bana ya neyse, alt sınırda, kociş de kızdı, besleyemiyon bi bebeği diye, kolay sanki, onun dışında her şeyi normal dedi, suyu, eşi, hareketliliği falan, devlet hastanesi olduğu içi usg çıktısı vermedi bir de boyunu bilemiyoz, ne çıkarsa bahtımıza artık, artık her hafta gidicez,
Ankarada havalar hala düzelmedi, bıktım artık bu havalardan, kendimi kötü hissettiriyor bana.
bende 1 aydır ne kaş ne bıyık alıyorum eşim eskiden dalga geçerdi pala diye şimdi umrunda değil adamınaayhhhh gök delindi sankii şapır şapır yağmur yağıyoooo...şansa bak:))) akşam atta gitces kocişle ama nasıl olcak bakalım..kuaförümüze gitikkk..saçlarımızı kestirdikkk...kaşlar bıyıklar gidince kadına benzedim tekrar:))) pala remzi gibi dolanıyodum ortalıkta:))))))))
ben de yarın kuaförüme gidiyorum. doğum öncesi bakıma alıcam kendimi, annesini güzel görsn bebişim.. ah bi de cesaretimi toplayıp ağdacıya gidebilsemmm
battaniyeyi beğenene veriyorum, toplu alıma gerek yok dermişim :))))))))))Selam kızlar,
Ay benim bu geçmişi okumadan şimdiyi yaşayamam var ya, gene 65 sayfayı okumadan yazmaya başlayamadım, bitti şükür.
Policiğim; geçmiş olsun canım, koluna pek üzüldüm, sanki sen rahatsızlanınca giremeyeceksin foruma özleyecez seni diye panik oluyom, bu arada battaniye ve eşantiyonuna da bayıldım, kaç battaniyeye veriyonuz onu, toplu alım yapabilirim,
Gamzeciğim; minik fenerlinle muhteşem günler diliyorum sana,
Safulcuğum; geçmiş olsun sana da, dert etme bebişleri alınca düzelecek herşey,
Azericiğim; evin hayırlara vesile olsun, darsı kendi evine taşınma
Baby16; sana da geçmiş olsun, beni küçüklüğüme götürdün, ben de bir siyah beyaz televizyon kırmıştım, annemden ne dayak yemiştim, sana bi şey olmamış ya öznemli olan o,
Umudum; kızların da dediği gibi sen de bebişin yatağı da pek güzeldiniz, güle güle kullanın,
Kızlar bu ara unuttuklarım varsa kusura bakmayın, artık evimdeyim çok şükür, iki gündür annemlerdeydim katılamadım size.
sağlıklı olsunlarda, kilo dert değil gerçekten..Ben de bugün kontrole gittim, oğluşum 2.200 olmuş, ama biraz az geldi bana ya neyse, alt sınırda, kociş de kızdı, besleyemiyon bi bebeği diye, kolay sanki, onun dışında her şeyi normal dedi, suyu, eşi, hareketliliği falan, devlet hastanesi olduğu içi usg çıktısı vermedi bir de boyunu bilemiyoz, ne çıkarsa bahtımıza artık, artık her hafta gidicez,
Ankarada havalar hala düzelmedi, bıktım artık bu havalardan, kendimi kötü hissettiriyor bana.
kızlar slm geçmişe bakmadan yazıyorum kontrolümüz ii geçti nts ye girdik 1 saat sancı çıkmadı 2640 gr 44 cm dr un tabiriyle kısa boylu şişko kızım olcak:) 10 gün sonra tekrar çağırdı doğsa bile endişe etme artık diyerek yağladı tuzladı yolladı bizi:)
bende gitcem gitcem gidemedim bi türlü kaşlarımı 2 aydır aldırmıyorum uzasın istediğim şekli yaptırmak için..bi kaç gün içinde bende gitcem inşallah..ağda işinide kendim geçen yaptım eskidende yapardım o yüzden acısında pek bi değişiklik yok..ama pek te güzel yapamadım..bu sefer aynayla denicem tamamiyle pir pak yapayımbaşkasına gidip aldırtamam valla ben..
Bugün bir tuhafım ben ya salak gibi hissediyorum kendimi.Karnım gergin gergin,aynayla bakayım dedim bi sürü çatlak çıkıvermiş neyse çatlakları takmıyorum da bu şişlik gerginlik niyedir bilemedim.Kasılma olsa sabahtan beri süregelmezdi doktoru da hiç arayasım yok cmt gidices zaten göbük iyice ağzıma kadar çıktı sanki bir de sert arasam mı kızlar sizce doktorumu?
merhaba..foruma yeni üyeyim ve ilk mesajım..aslında şubat annelerini takip ediyodum çünkü sanırım şubatta doğum olacak..
sat a göre 3 mart..
sanıyorum sizinle aynı gidiyoruz..ben de 36 + 3 deyim.. (bu arada o alttaki takip cetveli diyim ben:) nasıl oluşturuluyor)
bu perşembe kontrolüm var.. çok merak ediyorum bebeğim ne durumda..2 hafta önce 46 cm boyu 2 400 küsür kilosuydu..
doğum şekline artık karar verdim sanırım.. sezeryan istiyorum..tarih verecektir tahmin ediyorum.. çok sabırsızım artık..genelde 37 artı larda veriyolar snırım dr lar..bu kulupten takip ettiğim kadarıyla 38 de alıyolarmış..hayırlısını diliyorum..
ilk mesaj olduğu için karma karışık yazdım sanırım..aklıma gelen herşeyi yazıyorum:)
herkes için hayılrlı doğumlar diliyorum
normal doğum yapacaklar yapmak isteyenler inşallah suni sancıya gerek kalmadan yaparız..bence en çok buna dua edelim çünkü berbat bişeymiş doktorumda inşallah gerek kalmaz dedi..normal doğum sancısından daha betermiş ne yazıkki..Allahım inşallah bi avazda suni sancısız doğururuz..
kızlar yaa 36. haftada olan arkadaşların yazdıklarını okurken sanki ben hiç 36. haftaya gelmicekmiş gibi okuyorum, seyirci gibiyim:) sizin adınıza heyecanlanıyorum bide saf gibi.. :)) benim sanki başıma gelmicek o haftalar, hayy allahım ya hamile olduğum unutuyorum gaaliba:) sonra hatırlıyorum 34. haftada olduğumu, birden panik oluyorm kalbimin atışlar hızlanıyo. diyorum Allaaaahımm napcam beeen :) değişik bi psikolojideyim anlıyacağınız :)
Bugün bir tuhafım ben ya salak gibi hissediyorum kendimi.Karnım gergin gergin,aynayla bakayım dedim bi sürü çatlak çıkıvermiş neyse çatlakları takmıyorum da bu şişlik gerginlik niyedir bilemedim.Kasılma olsa sabahtan beri süregelmezdi doktoru da hiç arayasım yok cmt gidices zaten göbük iyice ağzıma kadar çıktı sanki bir de sert arasam mı kızlar sizce doktorumu?
kızlar yaa 36. haftada olan arkadaşların yazdıklarını okurken sanki ben hiç 36. haftaya gelmicekmiş gibi okuyorum, seyirci gibiyim:) sizin adınıza heyecanlanıyorum bide saf gibi.. :)) benim sanki başıma gelmicek o haftalar, hayy allahım ya hamile olduğum unutuyorum gaaliba:) sonra hatırlıyorum 34. haftada olduğumu, birden panik oluyorm kalbimin atışlar hızlanıyo. diyorum Allaaaahımm napcam beeen :) değişik bi psikolojideyim anlıyacağınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?