2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım pek az kalmış, hem heyecanlı, hemseviçli, ne bileyim değişikdir heralde, ben bile sabırsızlandığıma göre, 15 güne kalmaz çıkar ard arda bebişler.

evet az kaldı cnm yaa çok heyecanlıyım. aynı zamanda bezmiş haldeyim kocaman göbüşümü taşıyamıyorum artık ayaklarım şişti belim deli gibi ağrıyor fln derken artık günleri sayıyorum bir an önce kurtulayım die

bir benmi pimpirikliyim ne .dün arkadaşla konuşuyoruz hastane çantanı hazırladınmı diyo bana bende 7.ayda bitirdim o işi dedim.oooooo diyo erkencisin diyo.çok aceleciyim herşeyin hemn olmasını isterim kocimde bu huyumdan pek bi şikayetçi

aayhhhh gök delindi sankii şapır şapır yağmur yağıyoooo...şansa bak:))) akşam atta gitces kocişle ama nasıl olcak bakalım..kuaförümüze gitikkk..saçlarımızı kestirdikkk...kaşlar bıyıklar gidince kadına benzedim tekrar:))) pala remzi gibi dolanıyodum ortalıkta:))))))))

ben de yarın kuaförüme gidiyorum. doğum öncesi bakıma alıcam kendimi, annesini güzel görsn bebişim.. ah bi de cesaretimi toplayıp ağdacıya gidebilsemmm

kızlar merhaba,im. ilkine 32 haftada girmiştim.
bende 35+6 oldum. dun kontrole gittim. 3 gr olmuş, 2hafta ilerden gittiğini bahsetti. nts girdim, doktor nts de sancı farketti. progestron hormonu içeren ilaç verdi. kanama olmasın, erken dogum olmasın diye. magnezyumude 2 ye çıkarttı. benim gibi bu durumda olan var mı?

ben de yarın kuaförüme gidiyorum. doğum öncesi bakıma alıcam kendimi, annesini güzel görsn bebişim.. ah bi de cesaretimi toplayıp ağdacıya gidebilsemmm

valla ona benim totom hiiçç yemiyoo...kaşlarımı aldırırken bile deli gibi canım acıdı..kasamicam hiç yani:) naapalım doktor şeyimizi beğenmesede olur:)))

slm kızlar,

bugün kontrolümüz vardı yine. nstmiz iyi çıktı, bebişim de 3250gr olmuş.. bel ağrılarım artık felaket derecede. 13 günümüz kaldı doğuma ama artık çok sabırsızım.
maşallah baya kilo almış 13 kalmış sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inş.

canım takma kilosunu fazla sağlıklı olsun yeterki 2500 geçsin yeter benimkide biraz minik dr normal doğar çok kilolu olması iyi değil diyo.

bende 1 aydır ne kaş ne bıyık alıyorum eşim eskiden dalga geçerdi pala diye şimdi umrunda değil adamın

Son düzenleme:

bende gitcem gitcem gidemedim bi türlü kaşlarımı 2 aydır aldırmıyorum uzasın istediğim şekli yaptırmak için..bi kaç gün içinde bende gitcem inşallah..ağda işinide kendim geçen yaptım eskidende yapardım o yüzden acısında pek bi değişiklik yok..ama pek te güzel yapamadım..bu sefer aynayla denicem tamamiyle pir pak yapayım başkasına gidip aldırtamam valla ben..

battaniyeyi beğenene veriyorum, toplu alıma gerek yok dermişim :))))))))))

sağlıklı olsunlarda, kilo dert değil gerçekten..
benim en son 34.haftada 2190 gr filandı. 2500-3000 arası olsunlarda doğunca besleriz Allah'ın izniyle biz onları.

canım gözün aydın benimde randevum 16 şubatta annem bende geliyim diyo artık rand. yalnız gitmemek lazımmış eşim yanımda hemde en güvenilir yerdeyiz anne işte :)

geçmişi dün okuyamamıştım bugün okudum bebeğini görenlerin gözü aydın.

gayem de bebeğine kavuşmuş Allah analı babalı büyütsün inş.
azeri evin hayırlı uğurlu olsun güle güle otur.
semracım kolun geçmemiş sanırım inş. çabuk geçer bu arada battaniyeyi gördüm çok güzel olmuş eline sağlık .

biz artık gece uyanığız sabah uyuyoruz anca kocamda geç gidince işe hiç bi iş yetişmiyo

ben emla kremle uyuşturmadan alamıyorum ağdayla.. onun da kullanımı hamilelikte sakıncalı olabiliyor. epilatör bile çok canımı yakıyor kanatıyor. iyice hassaslaştı cildim. napıcam bilmiyorum. önümüzdeki hafta bi çözüm bulmam şart

Bugün bir tuhafım ben ya salak gibi hissediyorum kendimi.Karnım gergin gergin,aynayla bakayım dedim bi sürü çatlak çıkıvermiş neyse çatlakları takmıyorum da bu şişlik gerginlik niyedir bilemedim.Kasılma olsa sabahtan beri süregelmezdi doktoru da hiç arayasım yok cmt gidices zaten göbük iyice ağzıma kadar çıktı sanki bir de sert arasam mı kızlar sizce doktorumu?

güneşcim ara tabi neden aramıyosun sağlık bu oda senin dr ara bakim hadi bekliyorum burada...

senle günlerimiz aynı :) benim de pazartesi kontrolüm var,37 bitmiş oluyo ogün..ben herşey yolunda giderse normal doğum olsun istiyorum ,hayırlısı Ellahtan

normal doğum sancısını da suni sancıyı da tatmadık önceden,Allah zorluk vermesin inşallah

kızlar aynı gün doğuma gidecekler bile olmuş ,heyecan yaptımdenilenler gibi 15 güne doğum haberleri bekleriz artık

gayeden haber yok sanırım henüz,face.den tek mesaj gelmişti dimi,iyidir inşallah

poliiy cnm yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah ben birde bişey düşündüm şimdi doğumu yakın arkadaşlardan en azından birimiz haber alsak burada paylaşırız doğumdan sonra diye düşünüyorum ne dersin ...en azından kendini yakın bulduğu arkadaşına tel bıraksa arkadaşlar foğumdan sonrada bir mesajla en azından bilgi labilsek cok güzel olur nedersin benim bursadaki arkidişlerimde var teliim mutlaka haber alırsınız...

kızlar yaa 36. haftada olan arkadaşların yazdıklarını okurken sanki ben hiç 36. haftaya gelmicekmiş gibi okuyorum, seyirci gibiyim:) sizin adınıza heyecanlanıyorum bide saf gibi.. :)) benim sanki başıma gelmicek o haftalar, hayy allahım ya hamile olduğum unutuyorum gaaliba:) sonra hatırlıyorum 34. haftada olduğumu, birden panik oluyorm kalbimin atışlar hızlanıyo. diyorum Allaaaahımm napcam beeen :) değişik bi psikolojideyim anlıyacağınız :)

gerçekten öyle oluyor... benim son 13 günüm kaldı ama sanki doğuracak olan ben değilim, hiç üstüme alınmıyorum yani hala tam idrak edemiyorum doğum yapacağımı. çok uzak geliyorr

cnm bende öyleyim gece uyanıyorum karnım sert gündüz öyle arada bir normale dönüyor çok rahatsız ediyor bende cuma günü gidecem dr a diye aramadım

bende 16.haftada 20 olsam çabuk geçer diyodum,sonra 30a taktım kafayı,30dan sonra birden geçti vakit sanki,37.haftadayım şükür.senin de az değil haftan,haftan küçükmüş gibi hissetme boşuna

bide bikaç gündür göğüslerimin altında bişi sıkışıyo,yumru gibi oluyo, benim bebiş dönmemişti, kafası olması lazım ama çok da oynuyo o kısım, acaba döndü de bunlar ayaklarımı diyorum... keşke anlamanın bi yolu olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…