- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.001
bende 16.haftada 20 olsam çabuk geçer diyodum,sonra 30a taktım kafayı,30dan sonra birden geçti vakit sanki,37.haftadayım şükür.senin de az değil haftan,haftan küçükmüş gibi hissetme boşuna
canım benim yaa inşaAllah güzel, hayırlı haberlerle gelirsinbu arada Cuma günü olan randevumu iptal ettim.. Eğitim araştırma hastanesine gidiyorum ya ben, o gün için benim istediğim doktor gebe olmayan hastalara bakıyomuş. ve artık netten randevu alabiliyormuşuzaz önce baktım cuma günü kadın doktor var.. bende kadın doktorları sevmiyorum!
Yarın hastanenin başhekim yardımcısı olan kadın doğum doktoru gebe hastalara bakıyormuş, bende hemen ona aldım randevumu :))) Cuma nasıl gelecek diyordum, şükürler olsun yarın göreceğim yavrumu :)eşimde izinli yarın beraber gideriz
haydi eller havaya.. tabi ben kolumu kaldırabilirsem :))))))))))))
canım inşaAllah sende güzel haberlerle gelirsinsağolun kızlar bakalım perşembe bidaha gidicem.ne dicek doktor.
ay maşaAllah bebişeslm kızlar,
bugün kontrolümüz vardı yine. nstmiz iyi çıktı, bebişim de 3250gr olmuş.. bel ağrılarım artık felaket derecede. 13 günümüz kaldı doğuma ama artık çok sabırsızım.
canım ya açıkca söylemek gerekirse ben bebeğin kilosunun beslenme ile alakası olduğunu düşünmüyorum... çünkü ben ilk 22 hafta hep bulantı yaşadım,sürekli istifra ettim, iştahsızlık fazlasıyla vardı.... yani doğru dürüst yemek yemedim... doktorum kilosunu söylemiyor ama bebeğimin kilosu, gelişimi gayet yerindeymiş, biz ne yaparsak yapalım onlar alacağını alıyor, aynı yetişkinler gibi, kimi çok yer kilo alamaz, kimi de su içse yarar yaBen de bugün kontrole gittim, oğluşum 2.200 olmuş, ama biraz az geldi bana ya neyse, alt sınırda, kociş de kızdı, besleyemiyon bi bebeği diye, kolay sanki, onun dışında her şeyi normal dedi, suyu, eşi, hareketliliği falan, devlet hastanesi olduğu içi usg çıktısı vermedi bir de boyunu bilemiyoz, ne çıkarsa bahtımıza artık, artık her hafta gidicez,
Ankarada havalar hala düzelmedi, bıktım artık bu havalardan, kendimi kötü hissettiriyor bana.
doğum tarihi belli olan bir anne daha ayy, valla iyice heyacan basmaya başladı beni...bende bugün kontrole gittim yeni geldim.benimde dğum tarihim belirlendi seninle aynı gün 20 şubat
canım yaa iyi olmuş, bakım insana ferahlık veriyor, inşaAllah ankaraya bir gideyim, bende kendimi bakıma alacağımaayhhhh gök delindi sankii şapır şapır yağmur yağıyoooo...şansa bak:))) akşam atta gitces kocişle ama nasıl olcak bakalım..kuaförümüze gitikkk..saçlarımızı kestirdikkk...kaşlar bıyıklar gidince kadına benzedim tekrar:))) pala remzi gibi dolanıyodum ortalıkta:))))))))
cnm bende öyleyim gece uyanıyorum karnım sert gündüz öyle arada bir normale dönüyor çok rahatsız ediyor bende cuma günü gidecem dr a diye aramadım
güneşcim ara tabi neden aramıyosun sağlık bu oda senin dr ara bakim hadi bekliyorum burada...
anammmmmm gerçekleri yüzüme şak diye vurdun yaa:) doğru sölüyon arkadaşım, bi bakıcazz 39 olmuş.. yusuffff yusufffffffff:))
Eşim aradı doktoru düzenli bir şekilde kasılıp gevşeme olmuyorsa problem yok demiş.Benim sadece gerginlik var zaten kramp vs girmio.Çok sıkıldım evde biraz çıkalım bi öptük sizi
bir benmi pimpirikliyim ne .dün arkadaşla konuşuyoruz hastane çantanı hazırladınmı diyo bana bende 7.ayda bitirdim o işi dedim.oooooo diyo erkencisin diyo.çok aceleciyim herşeyin hemn olmasını isterim kocimde bu huyumdan pek bi şikayetçi
slm kızlar,
bugün kontrolümüz vardı yine. nstmiz iyi çıktı, bebişim de 3250gr olmuş.. bel ağrılarım artık felaket derecede. 13 günümüz kaldı doğuma ama artık çok sabırsızım.
[
canım su bazen geç geliyomuş suyun gelmesini bekleme sancıların geldiğinde gitmek lazım anneme su nasıl geliyo dedim bilmiyorum dedi hep sancıyla doğuma gitmiş doğurmuş :)
canım gözün aydın kocaman olmuş bebeğin
kızlar yaa 36. haftada olan arkadaşların yazdıklarını okurken sanki ben hiç 36. haftaya gelmicekmiş gibi okuyorum, seyirci gibiyim:) sizin adınıza heyecanlanıyorum bide saf gibi.. :)) benim sanki başıma gelmicek o haftalar, hayy allahım ya hamile olduğum unutuyorum gaaliba:) sonra hatırlıyorum 34. haftada olduğumu, birden panik oluyorm kalbimin atışlar hızlanıyo. diyorum Allaaaahımm napcam beeen :) değişik bi psikolojideyim anlıyacağınız :)
bide bikaç gündür göğüslerimin altında bişi sıkışıyo,yumru gibi oluyo, benim bebiş dönmemişti, kafası olması lazım ama çok da oynuyo o kısım, acaba döndü de bunlar ayaklarımı diyorum... keşke anlamanın bi yolu olsa..
Eşim aradı doktoru düzenli bir şekilde kasılıp gevşeme olmuyorsa problem yok demiş.Benim sadece gerginlik var zaten kramp vs girmio.Çok sıkıldım evde biraz çıkalım bi öptük sizi
ben de yarın kuaförüme gidiyorum. doğum öncesi bakıma alıcam kendimi, annesini güzel görsn bebişim.. ah bi de cesaretimi toplayıp ağdacıya gidebilsemmm
Arkadaslar adtten once kan testı yaptıranlar kac gun once ve degerın ne oldugunu yazarmısınızzz aynı zaman da bnm adetten 2 gun once 130 cıktı cok yuksek bı deger mı ve ıkız olma ıhtımalı var mıı szce ???????????? Lutfen cvppp
ay yok güzelim ben de bekleyemem bakma sen anneme kendisi iki doğumuna pikniklerde ip atlarken güc bela yetişmiş son doğumuna da merdiven silerken sancıları gelmiş 4 katı silmiş bitirmiş öle gitmiş cok geniştir kendisi ve ben artık eminim annemde ağrı eşiği diye bişi yok paldır küldür bi kadın yani canı tatlı diildir o yüzden pek onu dinlemeyi düşünmüyorum sancı gelsin zıplar giderim ben de:))36 oldum :S hani yok doğum filan nerde :44: ya ben hiç doğurcam gibi gelmiyo 40a kadar beklicek mi benim kız acaba
bana da normal doğum yapmış bi arkadaşım demişti.. evde sancıları gelmiş annesi biraz yürü duş al sancılar artınca sert bi yere otur filan demiş sonra hastaneye gitmişler yarım saatte doğurmuş kolayca.. bende bunu doktora anlattım, evet öle yap da hastaneye gelince asansörde doğur dedi :))) o yüzden ben su gelir gelmez giderim büyük ihtimalhastanede beklerim yaa evde sakata gelmeyelim
Arkadaslar adtten once kan testı yaptıranlar kac gun once ve degerın ne oldugunu yazarmısınızzz aynı zaman da bnm adetten 2 gun once 130 cıktı cok yuksek bı deger mı ve ıkız olma ıhtımalı var mıı szce ???????????? Lutfen cvppp
ay yok güzelim ben de bekleyemem bakma sen anneme kendisi iki doğumuna pikniklerde ip atlarken güc bela yetişmiş son doğumuna da merdiven silerken sancıları gelmiş 4 katı silmiş bitirmiş öle gitmiş cok geniştir kendisi ve ben artık eminim annemde ağrı eşiği diye bişi yok paldır küldür bi kadın yani canı tatlı diildir o yüzden pek onu dinlemeyi düşünmüyorum sancı gelsin zıplar giderim ben de:))
canım sana yardımcı olurmu bilmiyorum ama ben adetim 1 gün gecince yaptırmıştım 1750 cıkmıştı senin 130 dediğin sey 1300 olmasın ya da belki geç döllenme olmuştur bide şöle bişi anlatıım sana aynı gün bi arkadaşım daha test yaptırdı onun da 170 cıktı doktor ona 2 haftalık bi bebek daha yeni döllenmiş dedi bana da 4 haftayı doldurmuş demişti yani seninki 130 ise büyük ihtimalle yeni oluşan 2 haftalık filan bi bebek 1300lerdeyse de 4 hafta civarında umarım yanlış yorumlamamışımdır hakkında hayırlısı olsun
bide bikaç gündür göğüslerimin altında bişi sıkışıyo,yumru gibi oluyo, benim bebiş dönmemişti, kafası olması lazım ama çok da oynuyo o kısım, acaba döndü de bunlar ayaklarımı diyorum... keşke anlamanın bi yolu olsa..
Ben de bugün kontrole gittim, oğluşum 2.200 olmuş, ama biraz az geldi bana ya neyse, alt sınırda, kociş de kızdı, besleyemiyon bi bebeği diye, kolay sanki, onun dışında her şeyi normal dedi, suyu, eşi, hareketliliği falan, devlet hastanesi olduğu içi usg çıktısı vermedi bir de boyunu bilemiyoz, ne çıkarsa bahtımıza artık, artık her hafta gidicez,
Ankarada havalar hala düzelmedi, bıktım artık bu havalardan, kendimi kötü hissettiriyor bana.
bende gitcem gitcem gidemedim bi türlü kaşlarımı 2 aydır aldırmıyorum uzasın istediğim şekli yaptırmak için..bi kaç gün içinde bende gitcem inşallah..ağda işinide kendim geçen yaptım eskidende yapardım o yüzden acısında pek bi değişiklik yok..ama pek te güzel yapamadım..bu sefer aynayla denicem tamamiyle pir pak yapayımbaşkasına gidip aldırtamam valla ben..
ben emla kremle uyuşturmadan alamıyorum ağdayla.. onun da kullanımı hamilelikte sakıncalı olabiliyor. epilatör bile çok canımı yakıyor kanatıyor. iyice hassaslaştı cildim. napıcam bilmiyorum. önümüzdeki hafta bi çözüm bulmam şart
özlemciğim, iyymisin canım, marmaris pek fena göründü haberlerde, aman dikkatli ol.
bugün çok rahatsız hissetttim kendimi.karnım hep sert bi haldeydi.ara ara sağ tarafta sertleşerek toplanmalar oldu.tuvalete çıkmak da rahatlatmadı,canım da hiç bişi yemek istemedi.çok sıkıntılı bi his verdi.iyice gerildi karnım.yırtılcak gibi hissediyorum.bundan sonraki haftalar nasıl olcak düşünemiyorum valla.:26:
Canim rezene icsen rahatlatir belki. Benin oyle oldugunda rezene icip sirtima ya da ayaklarima sicak su torbasi koyuyorum pamuk gibi oluyorm sonra:)
arkadaslar adtten once kan testı yaptıranlar kac gun once ve degerın ne oldugunu yazarmısınızzz aynı zaman da bnm adetten 2 gun once 130 cıktı cok yuksek bı deger mı ve ıkız olma ıhtımalı var mıı szce ???????????? Lutfen cvppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?