2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende 16.haftada 20 olsam çabuk geçer diyodum,sonra 30a taktım kafayı,30dan sonra birden geçti vakit sanki,37.haftadayım şükür.senin de az değil haftan,haftan küçükmüş gibi hissetme boşuna

anammmmmm gerçekleri yüzüme şak diye vurdun yaa:) doğru sölüyon arkadaşım, bi bakıcazz 39 olmuş.. yusuffff yusufffffffff:))

canım benim yaa inşaAllah güzel, hayırlı haberlerle gelirsin

sağolun kızlar bakalım perşembe bidaha gidicem.ne dicek doktor.
canım inşaAllah sende güzel haberlerle gelirsin

slm kızlar,

bugün kontrolümüz vardı yine. nstmiz iyi çıktı, bebişim de 3250gr olmuş.. bel ağrılarım artık felaket derecede. 13 günümüz kaldı doğuma ama artık çok sabırsızım.
ay maşaAllah bebişe gününde belli olmuş, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

canım ya açıkca söylemek gerekirse ben bebeğin kilosunun beslenme ile alakası olduğunu düşünmüyorum... çünkü ben ilk 22 hafta hep bulantı yaşadım,sürekli istifra ettim, iştahsızlık fazlasıyla vardı.... yani doğru dürüst yemek yemedim... doktorum kilosunu söylemiyor ama bebeğimin kilosu, gelişimi gayet yerindeymiş, biz ne yaparsak yapalım onlar alacağını alıyor, aynı yetişkinler gibi, kimi çok yer kilo alamaz, kimi de su içse yarar ya

bende bugün kontrole gittim yeni geldim.benimde dğum tarihim belirlendi seninle aynı gün 20 şubat
doğum tarihi belli olan bir anne daha ayy, valla iyice heyacan basmaya başladı beni...

canım yaa iyi olmuş, bakım insana ferahlık veriyor, inşaAllah ankaraya bir gideyim, bende kendimi bakıma alacağım

Son düzenleme:
cnm bende öyleyim gece uyanıyorum karnım sert gündüz öyle arada bir normale dönüyor çok rahatsız ediyor bende cuma günü gidecem dr a diye aramadım

güneşcim ara tabi neden aramıyosun sağlık bu oda senin dr ara bakim hadi bekliyorum burada...

Eşim aradı doktoru düzenli bir şekilde kasılıp gevşeme olmuyorsa problem yok demiş.Benim sadece gerginlik var zaten kramp vs girmio.Çok sıkıldım evde biraz çıkalım bi öptük sizi

Arkadaslar adtten once kan testı yaptıranlar kac gun once ve degerın ne oldugunu yazarmısınızzz aynı zaman da bnm adetten 2 gun once 130 cıktı cok yuksek bı deger mı ve ıkız olma ıhtımalı var mıı szce ???????????? Lutfen cvppp

anammmmmm gerçekleri yüzüme şak diye vurdun yaa:) doğru sölüyon arkadaşım, bi bakıcazz 39 olmuş.. yusuffff yusufffffffff:))

bi bakmışız hastanede tebrikleri kabul ediyoruz , bu olayların iyi kısımlarına odaklanalım,yoksa yusufff ismini pek bi sayıklarız 39-40a kadar

Eşim aradı doktoru düzenli bir şekilde kasılıp gevşeme olmuyorsa problem yok demiş.Benim sadece gerginlik var zaten kramp vs girmio.Çok sıkıldım evde biraz çıkalım bi öptük sizi

bizde de zaman zaman kasılma oluyo dediğimde dr aynısını demişti,düzenli olması ve günde 10kez falan olması tedbir almayı gerektirebilirmiş.aramanız çok iyi olmuş,rahatlamıştır için

Ay ben de kaldırsamda tototmu hazırlasam artık ya, ne güzel canım en güzelini sen yapmışsın, aklında duracağına gözünün önünde dursun.

slm kızlar,

bugün kontrolümüz vardı yine. nstmiz iyi çıktı, bebişim de 3250gr olmuş.. bel ağrılarım artık felaket derecede. 13 günümüz kaldı doğuma ama artık çok sabırsızım.

canım gözün aydın bebeğini görmüşsün... bugün benimde kontrolüm vardı... benimde 15 gün kaldı...

canım sağol...

kuzum diyene bak sende 34. haftadasın... ben bu haftaya kadar zaman nasıl geçti anlamadım tabi bunda sizinde katkınız çok... her zaman sizinle olmak çok motive ediyor beni... ama şu son 2 hafta geçmek bilmiyor... eşimi askerden gelirken beklediğim gün gibi doğan güneş için gün sayıyorum... Allahım hakkımızda hayırlısı olsun...

canım her yeri olabilir... geçen gün küçücük ayağını göğsümün altına dayamış okadar belliki dışarıdan ayak olduğu okşadım... oyy kurban olsun annesi onun ayağına, tırnağına...

canım sıkma canını bak doktorun sorun yok diyorsa öyledir. bazen banada öyle oluyor bir bakmışsın göbeğim kocaman sert. bir bakmışsın yumuşacacık sanki 2 ay önceki hali... sanırım duruşlarını değiştiriyor pozizyon değişince sertlik oluşuyor... zaten sancı fln olsa ağrılı olur adet ağrısı gibi... içini ferah tut olurmu...

ben de yarın kuaförüme gidiyorum. doğum öncesi bakıma alıcam kendimi, annesini güzel görsn bebişim.. ah bi de cesaretimi toplayıp ağdacıya gidebilsemmm

Ay ya ağdacı işi bende de var, ne zaman gitsem ki, şimdi girsem doğuma kadar yarım yamalak uzamış olmazmı ki, bilemedim ya.

canım herşey için çok erken... ben adet günümden 1 gün sonra kan testi yaptırmıştım 130 larda bişeydi... doktor kimseye bişey söyleme bu kesin birşey değil demişti. 4 gün sonra tekrar yaptık 1300 lere yükselmişti değer... tabi yine kesin değil demişti taki kese görünene kadar... inşallah olumlu sonuçlanır. rabbim hayırlı evlat nasip etsin... bir kaç gün sonra yine yaptır seviye düzenli bir şekilde artış gösteriyorsa gebesindir... ama bu değerin ikizle kıyaslanması nedir bilemem ama değer yüksek diye ikiz gebelik olacağını sanmıyorum... ikiz gebeliktede iki tane kese oluyor... keseyide 1-2 hafta içinde görürsün o da hemen görünmez... iyi akşamlar...

ıyı aksamlar kızlarrr ben evıme geldım sukur :))) ama burası antalyadan sonra cok soguk geldı

cuma gunu bızımde kontrolumuz var fındıgım napıyo gorucez

ay yok güzelim ben de bekleyemem bakma sen anneme kendisi iki doğumuna pikniklerde ip atlarken güc bela yetişmiş son doğumuna da merdiven silerken sancıları gelmiş 4 katı silmiş bitirmiş öle gitmiş cok geniştir kendisi ve ben artık eminim annemde ağrı eşiği diye bişi yok paldır küldür bi kadın yani canı tatlı diildir o yüzden pek onu dinlemeyi düşünmüyorum sancı gelsin zıplar giderim ben de:))

canım sana yardımcı olurmu bilmiyorum ama ben adetim 1 gün gecince yaptırmıştım 1750 cıkmıştı senin 130 dediğin sey 1300 olmasın ya da belki geç döllenme olmuştur bide şöle bişi anlatıım sana aynı gün bi arkadaşım daha test yaptırdı onun da 170 cıktı doktor ona 2 haftalık bi bebek daha yeni döllenmiş dedi bana da 4 haftayı doldurmuş demişti yani seninki 130 ise büyük ihtimalle yeni oluşan 2 haftalık filan bi bebek 1300lerdeyse de 4 hafta civarında umarım yanlış yorumlamamışımdır hakkında hayırlısı olsun

özlemciğim, iyymisin canım, marmaris pek fena göründü haberlerde, aman dikkatli ol.

Ya ben iki gecedir neler çekiyorum bir bilsen, zıpır oğlan iki gün boyunca hareket etmedi diye ağladım durdum, son 2 gecedir de, gecenin kör saatlerinde, gece 3-4 gibi, başlıyor dans edip gerinmeye, hem canımı acıtıyor, hem de uykusuz kalıyorum, gerçi hareketliliği sağlıklı olduğunu gösterir diye ses etmiyorum ama fena uykusuz kalıyorum, ayaklarını dayıyor memelerimin altına sıpa.

Canim saglikliymis ya varsin zayif olsun bebisler.hem ztn normal sinirlar icinde kilosu da. Bu arada bebegin boyu femur kemiginin 7 kati olarak hesaplaniyo. Ultrason ciktisi ya da olcumleri verdigi bi kagit verdiyse FL olcumunun 7 katindan 4hesaplayabilirsin. Umarim aciklayabilmilmisimdir:)

Ya ben de kendm yapardm hep ama artik gorus mesafem sifir:) ne mutlu yapabilmisin. Bi de ben de tuy uzamasi durdu gebelikte biyigimi en son ramazn bayraminda almistm:)) sansli oldugum sanilmasin uzamasi duran tum killar gobegimde uzuyo( dogumdan sonra dokulur elleme dediler bekl4yom bakak gorek noolcak

Canim dunku msjmi gormedin sanirim:) dogum tarihinde belli olmus gozun aydin egepol deneyimlerini paylasirsn artik cok merak ediyorum da... bi de emla kremi nedir agdadan once mi suruluyo? En guzeli lazer sanirim bende de her turlu epilasyon tahris yapiyo cok hassas cildm doktorumda lazeri onerdi komple kurtulurum diyorum ama yaptiran arkadaslar var mi acaba kararsizim da...

Bu arada bizm de kntrl vardi bugun 2650 kg 47 cm olmus bebisim:) yine yuzunu gostermedi findk kurdu gibi sokmus kemiklerin arasina kafasini ceee oynucaz cikar cikmaz sanirmm/

özlemciğim, iyymisin canım, marmaris pek fena göründü haberlerde, aman dikkatli ol.

iyiyim güzelim sağol ama marmaris yıkıldı resmen ağaçlar yerinden söküldü ama evden cıkmadım akşama kadar elektirik yoktu işte canım sıkıldı cok onun dışında bişi yok güzelim

bugün çok rahatsız hissetttim kendimi.karnım hep sert bi haldeydi.ara ara sağ tarafta sertleşerek toplanmalar oldu.tuvalete çıkmak da rahatlatmadı,canım da hiç bişi yemek istemedi.çok sıkıntılı bi his verdi.iyice gerildi karnım.yırtılcak gibi hissediyorum.bundan sonraki haftalar nasıl olcak düşünemiyorum valla.:26:

Canim rezene icsen rahatlatir belki. Benin oyle oldugunda rezene icip sirtima ya da ayaklarima sicak su torbasi koyuyorum pamuk gibi oluyorm sonra:)

ben adet günümden birgün sonra yaptırmıstım 930 çıkmıstı kişiden kişiye değişebiliyor. ama 130da yüksek bir sonuc büyük ihtimal gebelik var ama önemli olan kesenin grünmesi vee kalp atışlarının duyulması. İnşallah güsel sonuclar alırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…