2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok tskederım cvbın ıcın :)içimi rahatlattın sagolasın

canm kendini ii hissetmiyorsan ayrıl bence şimdi de bebeğin için ayrılacaksın zaten

ben de öğretmenim benm de iznim 4 haziranda bitcek karne günü ders yapılmıyor bir gün mezuniyet töreni yapılıyor geriye 3 gün kalıyor zaten. seminer döneminde de idare edip ben de eylülde ücretsiz izin alıyım diyorum 1 yıl mı alacaksın?

bende bugün kontrole gittim yeni geldim.benimde dğum tarihim belirlendi seninle aynı gün 20 şubat
maaş. ya bebişlerin gelişleri belli oldu ve yaklaştı Allah tamamına erdirsin canm

şu an tam olarak net değil. eşimin tayin durumuna bağlı.istanbula taşınma ihtimalimiz var yazın. izmirde kalırsak 6 ay ya da yaz tatiline kadar alırım ama istanbula gidersek 2 yılı tamamen kullanmayı düşünüyorum. 1, 5 yıl istanbulda çalışmıştım ilk göreve başladığımda. şartlar çok zor sınıflar kalabalık trafik malum. çocuğuma bakarım, otururum evde diyorum.
zaman göstericek anlayacağın. sen ne zaman ayrıldın doğum iznine?

Son düzenleme:
iyi geceler melek annelerii
size bi sorum olacak, bugün sağlık ocagına gittik kalp atışlarını dinlerken ebemize
dedimki benm göbeğimde cok tüylenme oldu dediki sezaryen düşünüosun
ve sezaryende seni amelyata aldıklarında hasta bakıcıları jiletle keserler kıllarını
ve cok gür cıkar dedi, sen dogumdan bikaç gün önce sir yap göbeğine dedi
cünkü tüy kiste dönüşebilrmiş bu yüzden pürüzsüz olması gerekiomuş,
ben dogumumda sir yaptrdm göbeğime dedi ama ben korkuorum nedense kızlar
sanki bebişime bi zararı olurmuş gibi düşünüorum

sizce napayım kızlar sir yaptirimmi yoksa jiletmi yapayım:26:

ay bence sir falan yaptırma ya, bebişin rahatsız olur, kasları uyarırsın, ne biliyim bişey olur, ben olsam korkarım açıkçası, bende de çok az tüy var ama öyle birşey varsa jileti tercih ederim, çok gür çıkacağını sanmam çıkarsa da doğumdan sonra lazere giderim toptan kurtulurum:)

benmde içime sinmedi ama eşimde yanımdaydı
korkarım ben dedim nie korkuosun baksana ebe kendisine yaptrmış bişey
olmamış sana neden olsun dedi bilmiorum dedim araştrmadan yaptrmam dedim
napsam bilmiorum cnm
:44:

Canım ben ağda yapma özürlü biri olarak senelerdir aynı yere komple ağdaya giderim hamilelikte biraz acısı artmasına rağmen hiç bırakmadım hiçbir zararını görmedim. Bebek için de bir sıkıntı olmadı şükür. Acısı açısından falan düşünüyorsan bilemem karar senin tabi ki.

acısını düşünmüorum cnm zaten evvelden göbeğime ağda yapmştm pek acımıodu
benm derdim acaba bebege zararı olurmuki, o açıdan soruorum yoksa şu mide yanmasına dayanıosda
ağda ağrısı tıs gelir tırıs gider

Tşk ederim canım dediğin gibi bugün bizimknin yukarı tırmanası geldi sanırım sabahtan beri sürünce telaş yaptım.Dediğin gibi düzenli olmadığı sürece problem yokmuş.

Çok teşekkür ederim aradık içimiz rahatladı.Hormonlar da maximumda olunca çok ağladım uzun zamandır ağlama vs olmuodu.E eşim kapıdan girince beni öyle görünce korktu adam pijamalarla doktora götürmeye kalktı garibim.Neyse sonra o aradı doktoru sorun yok diince.Dedim bana sağdan soldan geliolar dışarı çıkalım ,şimdi girdik eve.Dışarda yemek yedik hastane için bitane çanta aldık bi kaç tane de şekilli bebek şekeri aldık kavanozlarımızın içine koymaya.Şimdilik iyiyiz...

daha ayrılmadım canım bu hafta son. cuma ayrılcam inş. 15 tatilini değerlendiriyim dedim 1 haftada dayanırım dedim bu cuma 36 doluyor ve ayrılıyorum inş.

Anladım canım için rahat etsin istiyorsan doktoruna da sorabilirsin.
Geçmiş olsun mide yanması her zaman mı oluyor? Benim sadece margarinli bir şey yediğimde oluyor o bile öldürüyor beni.

Anladım canım için rahat etsin istiyorsan doktoruna da sorabilirsin.
Geçmiş olsun mide yanması her zaman mı oluyor? Benim sadece margarinli bir şey yediğimde oluyor o bile öldürüyor beni.

yarn kontrolüm var zaten dediğin gibi sorayım ona cnm.
mide yanmalarım ve bulantım azalmştı ne güzel ama
iki gündür kabus gibi tekrar başladı

inş doğuma kadar böle dvm etmesde
gebeliğin keyfini süreriz cnm

Kıyamam ben sana kuzum ağladın mı? Neyse için açılmıştır biraz. Dolaşmak iyi gelmiştir. Annenden gelince ev de boğmuştur seni. Yarın kaynatır açılırız.Öptüm seni canım benim.

Ben de rahat kişiliğimle, eşin gibi düşünüyorum, bebeciğe bişey olmaz bence, sir ağda incecik tabaka halinde bir şey, eski çamsakızları gibi caaaart diye kalkmıyor ki, hem bebiş kaç kat derinin altında, ha cildin hassaslaşmış olabilir ona bi şey diyemem.

Kıyamam ben sana kuzum ağladın mı? Neyse için açılmıştır biraz. Dolaşmak iyi gelmiştir. Annenden gelince ev de boğmuştur seni. Yarın kaynatır açılırız.Öptüm seni canım benim.

Ağladım hem de nasıl,ama geçti şükür yolda giderken bile süzülüodu yaşlar nasıl hormonsa artık,neyse doktor problem olmaz diince içim rahatladı yoksa gidecektik hastaneye.Yarın görüşürüz canım öptüm

canımmm sir agdadan zarar gelmez bebişle ne alakası var. ben ilk haftalarımdan beri yapıyorum göbegime sir agda acımıyo bile artık. zaten göbekte topu topu nekadar tüy cıkar ki? tek 1 sefer yapıstırsan yeter bir şey olmaz. genital bölgeye bile izin veriyor doktorlar göbekten hiçbir şey olmaz. için rahat olsun. zaten doktor da demiş.

dediğim gibi evvelden yapıodum göbeğime ve cok az acıodu
acısı yönünden hiç korkum yok cnm sadece bebiş için endişe ettim
cünkü bi arkadaş kasılma yaşarsan erken dgm riski cıkarır dedi
bilmiorum artk yarn bide doktoruma soraym cnm saolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…