2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktor dilde ebe öle dedi yarn doktoruma sorcm cnm
ne güzel bak en başından beri yapıorum diosun hepten cesaretleniorum cnm:)
inş dedigin gibidir ve bende yaparm dogumda

doktor dilde ebe öle dedi yarn doktoruma sorcm cnm
ne güzel bak en başından beri yapıorum diosun hepten cesaretleniorum cnm:)
inş dedigin gibidir ve bende yaparm dogumda

yaparsın yaparsın bebeğim tek bir bezle işlem tamam.sor doktoruna da tabi,iyice için rahat etsin. ama cok acımıcak merak etme sen. bende smdi cesaret edip genital e gidicem hamişlikten önce giderdim ama şimdi cesaretsizleştim ama kesin kararlıyım sezeryan olcam bende herhalde, kesin gidicem agdacıya. yoksa jiletle zaten göremiyorum,bir de jilet hemen cıkarcak geri. sezeryanın iyileşme sürecinde ebenin dedigi gbi kistleşme olmasın. zaten dikişlerden de yapamam jilet.

inşallahh eskisi gibi cok hafif acıyla atlatırsın cnm haklısın en dogrusu agda

ehe ehe ehe:))) kocam içti bana yaradı vallahiiii...kızlar hadi size uyuz bi soru soriiimm gece gece..ben kafayı yedim sizde yiyin:))))

Günün sorusu: Benim eşimin kaynanası senin kaynananın annesi ise ben senin neyinim? :)))))))

ay sinir oldum yaa,resim ekleme olayını bitürlü yapamadım.yardım konularını okuyorum deminden beri..
eklenti ekle butonuna basınca açılan pencerede dosya ekle deyip bilgisayardan bi resim seçiyorum.resmin ismi çıkıyo o pencerede,ama altında dosya:1 diyeceği yerde 0 diyo,1 demediği için de upload files butonu işlemiyor...
siz resim yüklerken başka bi şekildemi yapıyosunuz.yardım edebilecek varmı

Yavrucum 36 donum noktası ısteee sımıdıden sonraa bekleyıver 36 nın sonunda doguranda var 41 bulanda:))) Ama kızlar bıraz daha erken gelıooo zatn sen bu sinerjiylen cok gecmeden cıkarırsın o kızı:))) Gelıp yazarsın sonra burdaaa:))

Baya cesurmussun ben epidural ıstıcem ya normal doğum yaparsam bi arkadasım oyle yaptı çok rahat olmuş. Ya bende hemen bi büyük konuşurum bi komık gelir bana oyle seyler sonrada başıma gelir.:))
Yaaa ne cesuruu yaaaa tamamen hayal urunu ıste:))) Bakım denıcem belkı gerek kalmıcak zorum neee dayanamazsam degıl epıdral elıme aldıgım ılk morfın şişesineee yumulurum:))))

Ayçaaa canım:))) benim eşimin kaynanasi yani annem, senin eşinin kaynanasinin annesi olursa, ben senin eşinin kaynanasi olurum. sen benim evladim ben senin annen-yada baban olurum :) Yanı bı cok sey olabılrım soruya nerden baktıgıma baglı ahhaha:)))) yaşasın kaynanalarrrr ve anneleriii

ı ıh buda diiill:44:

cnm bende öyleyim gece uyanıyorum karnım sert gündüz öyle arada bir normale dönüyor çok rahatsız ediyor bende cuma günü gidecem dr a diye aramadım

ben de öyleyim bugün doktora gittim.nst de sancım çıktı.kendini yorma su iç bol bol. perşembe tekrar gel dedi doktor.bebeğim şimdi çok hareketli.sürekli tuvalete çıkıyorum.

günaydın herkeslere!!!! pazartesi günü izne ayrıldım onun için çok fazla giremiyorum nete...dün baya bi moralim bozuldu... cumartesi günü kendi dr uma gitmiştim çatı muayenesi yapıyordu bende canım acıdı falan dedim yarıda kesmiş yani sonucu sölemedi.. haftaya salı tekrar gidicez o zaman yine bakıcak ve büyük ihtamalle doğum tarihi vericek... neyse bebeğimin gelişimi geriden geliodu hep bu sefer gittiğimdede 3 hafta geride dedi dr.. bende eşime bi dra daha gidelim dedim ve dün başka bi özel hastaneye gittik... orda kadın dr. bana seni hastaneye yatırmam lazım bebek geride çok riskli dedi. ben seni eve bırakamam falan dedi... biz şaşırdık.. ciğer geliştirici iğne vermişti dr.um bu bayana sormuştum gereklimi iğne die oda tabii dedi bugün vuralım 12 saat sonra tekrar vuralım sen burda iki gün yat 3. gün çaresine bakarız bebeğini kucağına veririm dedi.. neyse ben hazırlığım yok eve gidelim sonra geliriz dedim... kadın beni sty e falan bağladı... giderseniz ben sorumluluk almam dedi... bida kabul etmem dedi... sonra üzülürde dönersiniz bebeğe bişey olur dedi.. neyse eşimden imza aldılar mesuliyet bana aittir die.. çıktık ordan .. bu arada nst sonucunda çok kötü dedi bana... ordan çıktık başka bi hastaneye gittik... orda ki bayanda başka bi dr a gitmek iyi deildir dedi. kendi dr unu bırakma falan dedi... muayaene etti... nst yi gösterdim iyi bi sorun görünmüo dedi.. 3 hafta falan geride ama dedi kan akışı falan normal dedi.. biraz küçük bi bebek olacak dedi... diğer bi önceki gittiğim kadın bebek beslenemio.. oksijen bi gitmezse ya kaybederiz bebeği yada siz anlamazsınız kucağınıza verirler bebeği 2 yaşında anlama problemi yaşiar demişti.. yani anlayacağınız moralim çok bozuldu... kendi drum beni hiç nst ye bağlamadı şimdiye kadar... kime güveneciğimi şaşırdım... ayrıca hastaneye yatmadım ama o kadının dediklerinin doğru çıkmasındanda korkuyorum ... ha bu arada kendi dr um ciğer geliştirici iğne verdi iki kere oldum... ama bi kere daha verdi sizce gereklimi... dün gittiğim dr lardan biride 37. haftada çocuğa ciğer geliştirici iğne gerksiz dedi... bu konuda bilgisi, olanlar ciğer geliştirici iğne ve tip 2 gelişme geriliği ( bebeğim 3 hafta geri ) cevap yazarlarsa çok sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim. Allahımın izniyle hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşuruz inşallah... Allahım sevdiklerimizn acısını bize göstermesin Allahım sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin. Amin.

günaydın kızlar oğluşumla hepinizi kocaman öpüyoruz..Dün öğlen saat 12.39 da dünya güzeli oğlum Lefter Aren hayata merhaba dedi.ikimizde gayet iyiyiz hayırlısıyla sabah ewimizde olcaz.ewe geçince daha detaylı yazarız teyzeleri.34+3 de doğdu oğluşum 2398 gr 48 cm

Allah bağışlasın canım.. Alllah analı babalı büyütsün inşallah... çok sevindim adına darısı başımıza inşallah... canım normal mi oldu sezaryanmı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…