- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.041
canımmm sir agdadan zarar gelmez bebişle ne alakası var. ben ilk haftalarımdan beri yapıyorum göbegime sir agda acımıyo bile artık. zaten göbekte topu topu nekadar tüy cıkar ki? tek 1 sefer yapıstırsan yeter bir şey olmaz. genital bölgeye bile izin veriyor doktorlar göbekten hiçbir şey olmaz. için rahat olsun. zaten doktor da demiş.
doktor dilde ebe öle dedi yarn doktoruma sorcm cnm
ne güzel bak en başından beri yapıorum diosun hepten cesaretleniorum cnm:)
inş dedigin gibidir ve bende yaparm dogumda
yaparsın yaparsın bebeğim tek bir bezle işlem tamam.sor doktoruna da tabi,iyice için rahat etsin. ama cok acımıcak merak etme sen. bende smdi cesaret edip genital e gidicem hamişlikten önce giderdim ama şimdi cesaretsizleştim ama kesin kararlıyım sezeryan olcam bende herhalde, kesin gidicem agdacıya. yoksa jiletle zaten göremiyorum,bir de jilet hemen cıkarcak geri. sezeryanın iyileşme sürecinde ebenin dedigi gbi kistleşme olmasın. zaten dikişlerden de yapamam jilet.
Canim saglikliymis ya varsin zayif olsun bebisler.hem ztn normal sinirlar icinde kilosu da. Bu arada bebegin boyu femur kemiginin 7 kati olarak hesaplaniyo. Ultrason ciktisi ya da olcumleri verdigi bi kagit verdiyse FL olcumunun 7 katindan 4hesaplayabilirsin. Umarim aciklayabilmilmisimdir:)
Canım ya sağolasın, bi koşu gittim baktım, 63 imiş, çarpı 7, ne eder 43 cm falan, e iyi o zaman.
Muhtemelen o kadardir cnm merakin da
gitmistir umarim doktorlar da ayni seyi yapiyo boy soylerken 34.haftada bizmki de o kadardi simdi 47 olmus gerci olcumler kesin degil ztn saglikli olsunlar da...
ehe ehe ehe:))) kocam içti bana yaradı vallahiiii...kızlar hadi size uyuz bi soru soriiimm gece gece..ben kafayı yedim sizde yiyin:))))
Günün sorusu: Benim eşimin kaynanası senin kaynananın annesi ise ben senin neyinim? :)))))))
ı ıh diil:
Yavrucum 36 donum noktası ısteee sımıdıden sonraa bekleyıver 36 nın sonunda doguranda var 41 bulanda:))) Ama kızlar bıraz daha erken gelıooo zatn sen bu sinerjiylen cok gecmeden cıkarırsın o kızı:))) Gelıp yazarsın sonra burdaaa:))36 oldum :S hani yok doğum filan nerde :44: ya ben hiç doğurcam gibi gelmiyo 40a kadar beklicek mi benim kız acaba
bana da normal doğum yapmış bi arkadaşım demişti.. evde sancıları gelmiş annesi biraz yürü duş al sancılar artınca sert bi yere otur filan demiş sonra hastaneye gitmişler yarım saatte doğurmuş kolayca.. bende bunu doktora anlattım, evet öle yap da hastaneye gelince asansörde doğur dedi :))) o yüzden ben su gelir gelmez giderim büyük ihtimalhastanede beklerim yaa evde sakata gelmeyelim
canım hayırlı olsun hoş geldin ev hanımları kulübüne :))
kitap yazcaktım sana çıktın galiba nettentrt de ki adamın annemi istiyorum kitabını alcam yaa çalışan anneler için off adam konuştukça içim karardı.. bebeğe kan bağı olan biri baksın ve evinizde baksın diyo ((( ayrıca bakan kişi sürekli annesinden bahsetsin çocuk bakanı benimsemesin diyo.. pöfff bakan kişiye dicekmişiz ki çocuğu benimseme onun annesi benim :18: al o zaman kendin bak derler adama valla
Yaaa ne cesuruu yaaaa tamamen hayal urunu ıste:))) Bakım denıcem belkı gerek kalmıcak zorum neee dayanamazsam degıl epıdral elıme aldıgım ılk morfın şişesineee yumulurum:))))Baya cesurmussun ben epidural ıstıcem ya normal doğum yaparsam bi arkadasım oyle yaptı çok rahat olmuş. Ya bende hemen bi büyük konuşurum bi komık gelir bana oyle seyler sonrada başıma gelir.:))
Ayçaaa canım:))) benim eşimin kaynanasi yani annem, senin eşinin kaynanasinin annesi olursa, ben senin eşinin kaynanasi olurum. sen benim evladim ben senin annen-yada baban olurum :) Yanı bı cok sey olabılrım soruya nerden baktıgıma baglı ahhaha:)))) yaşasın kaynanalarrrr ve anneleriii
ı ıh buda diiill:44:
cnm bende öyleyim gece uyanıyorum karnım sert gündüz öyle arada bir normale dönüyor çok rahatsız ediyor bende cuma günü gidecem dr a diye aramadım
Ozaman bende hıcbısey olmam bananeeeee:))) zaten nasıl bı aıle olduklrı bellı degıl:))))
günaydın kızlar oğluşumla hepinizi kocaman öpüyoruz..Dün öğlen saat 12.39 da dünya güzeli oğlum Lefter Aren hayata merhaba dedi.ikimizde gayet iyiyiz hayırlısıyla sabah ewimizde olcaz.ewe geçince daha detaylı yazarız teyzeleri.34+3 de doğdu oğluşum 2398 gr 48 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?