- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.061
günaydın kızlar oğluşumla hepinizi kocaman öpüyoruz..Dün öğlen saat 12.39 da dünya güzeli oğlum Lefter Aren hayata merhaba dedi.ikimizde gayet iyiyiz hayırlısıyla sabah ewimizde olcaz.ewe geçince daha detaylı yazarız teyzeleri.34+3 de doğdu oğluşum 2398 gr 48 cm
günaydın kızlar oğluşumla hepinizi kocaman öpüyoruz..Dün öğlen saat 12.39 da dünya güzeli oğlum Lefter Aren hayata merhaba dedi.ikimizde gayet iyiyiz hayırlısıyla sabah ewimizde olcaz.ewe geçince daha detaylı yazarız teyzeleri.34+3 de doğdu oğluşum 2398 gr 48 cm
kızlar herkese günaydın,karlı bir sabah var istanbulda...uyku düzeni diye birşey kalmadı bende.son aylar gerçekten zormuş:))
meri canım çok geçmiş olsun.allah inşallah hiçbir zorluk yaşatmadan,kolaylıkla yavruna kavuşmanı nasip eder.nerede yaşadığını bilmiyorum ama eğer istanbuldaysan zeynep kamil'de çok iyi perinatologlar var.klasik kadın doğumcuların bilgisi de,tecrübesi de bir yere kadar maalesef.senin durumun için yorum yapamıycam,neticede doktor değiliz ama senin yerinde olsam kesinlikle işinin uzmanı,çok çok iyi bir doktora giderdim.en azından için rahatlar canım.
teşekkür ederim canım.. antalyada yaşıyorum ben.. hayırlısı bakalım inşallah sağ salim alırız kucağımızsa.. eşimde sürekli gittiğimiz ilk dr umuzdan vazgeçmeyelim ona gidelim başkasıyla kafamız karışıo dio ama bakalım tekrardan bi konuşucam..
hoşgeldin canımıyı aksamlar kızlarrr ben evıme geldım sukur :))) ama burası antalyadan sonra cok soguk geldı
cuma gunu bızımde kontrolumuz var fındıgım napıyo gorucez
canım yaa Rabbim yardımcın olsun, inşaAllah birşeycik olmaz....ya sanki ilk gittiğin özeldeki kadın seni hastaneye hemen yatırıp, doğumuda yaptırıp para almak istemiş, ya işte hakikaten güvenilir doktor bulup, ondan başkasına da gitmemek gerekiyor, çünkü kafa çok karışıyorgünaydın herkeslere!!!! pazartesi günü izne ayrıldım onun için çok fazla giremiyorum nete...dün baya bi moralim bozuldu... cumartesi günü kendi dr uma gitmiştim çatı muayenesi yapıyordu bende canım acıdı falan dedim yarıda kesmiş yani sonucu sölemedi.. haftaya salı tekrar gidicez o zaman yine bakıcak ve büyük ihtamalle doğum tarihi vericek... neyse bebeğimin gelişimi geriden geliodu hep bu sefer gittiğimdede 3 hafta geride dedi dr.. bende eşime bi dra daha gidelim dedim ve dün başka bi özel hastaneye gittik... orda kadın dr. bana seni hastaneye yatırmam lazım bebek geride çok riskli dedi. ben seni eve bırakamam falan dedi... biz şaşırdık.. ciğer geliştirici iğne vermişti dr.um bu bayana sormuştum gereklimi iğne die oda tabii dedi bugün vuralım 12 saat sonra tekrar vuralım sen burda iki gün yat 3. gün çaresine bakarız bebeğini kucağına veririm dedi.. neyse ben hazırlığım yok eve gidelim sonra geliriz dedim... kadın beni sty e falan bağladı... giderseniz ben sorumluluk almam dedi... bida kabul etmem dedi... sonra üzülürde dönersiniz bebeğe bişey olur dedi.. neyse eşimden imza aldılar mesuliyet bana aittir die.. çıktık ordan .. bu arada nst sonucunda çok kötü dedi bana... ordan çıktık başka bi hastaneye gittik... orda ki bayanda başka bi dr a gitmek iyi deildir dedi. kendi dr unu bırakma falan dedi... muayaene etti... nst yi gösterdim iyi bi sorun görünmüo dedi.. 3 hafta falan geride ama dedi kan akışı falan normal dedi.. biraz küçük bi bebek olacak dedi... diğer bi önceki gittiğim kadın bebek beslenemio.. oksijen bi gitmezse ya kaybederiz bebeği yada siz anlamazsınız kucağınıza verirler bebeği 2 yaşında anlama problemi yaşiar demişti.. yani anlayacağınız moralim çok bozuldu... kendi drum beni hiç nst ye bağlamadı şimdiye kadar... kime güveneciğimi şaşırdım... ayrıca hastaneye yatmadım ama o kadının dediklerinin doğru çıkmasındanda korkuyorum ... ha bu arada kendi dr um ciğer geliştirici iğne verdi iki kere oldum... ama bi kere daha verdi sizce gereklimi... dün gittiğim dr lardan biride 37. haftada çocuğa ciğer geliştirici iğne gerksiz dedi... bu konuda bilgisi, olanlar ciğer geliştirici iğne ve tip 2 gelişme geriliği ( bebeğim 3 hafta geri ) cevap yazarlarsa çok sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim. Allahımın izniyle hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşuruz inşallah... Allahım sevdiklerimizn acısını bize göstermesin Allahım sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin. Amin.
günaydın herkeslere!!!! pazartesi günü izne ayrıldım onun için çok fazla giremiyorum nete...dün baya bi moralim bozuldu... cumartesi günü kendi dr uma gitmiştim çatı muayenesi yapıyordu bende canım acıdı falan dedim yarıda kesmiş yani sonucu sölemedi.. haftaya salı tekrar gidicez o zaman yine bakıcak ve büyük ihtamalle doğum tarihi vericek... neyse bebeğimin gelişimi geriden geliodu hep bu sefer gittiğimdede 3 hafta geride dedi dr.. bende eşime bi dra daha gidelim dedim ve dün başka bi özel hastaneye gittik... orda kadın dr. bana seni hastaneye yatırmam lazım bebek geride çok riskli dedi. ben seni eve bırakamam falan dedi... biz şaşırdık.. ciğer geliştirici iğne vermişti dr.um bu bayana sormuştum gereklimi iğne die oda tabii dedi bugün vuralım 12 saat sonra tekrar vuralım sen burda iki gün yat 3. gün çaresine bakarız bebeğini kucağına veririm dedi.. neyse ben hazırlığım yok eve gidelim sonra geliriz dedim... kadın beni sty e falan bağladı... giderseniz ben sorumluluk almam dedi... bida kabul etmem dedi... sonra üzülürde dönersiniz bebeğe bişey olur dedi.. neyse eşimden imza aldılar mesuliyet bana aittir die.. çıktık ordan .. bu arada nst sonucunda çok kötü dedi bana... ordan çıktık başka bi hastaneye gittik... orda ki bayanda başka bi dr a gitmek iyi deildir dedi. kendi dr unu bırakma falan dedi... muayaene etti... nst yi gösterdim iyi bi sorun görünmüo dedi.. 3 hafta falan geride ama dedi kan akışı falan normal dedi.. biraz küçük bi bebek olacak dedi... diğer bi önceki gittiğim kadın bebek beslenemio.. oksijen bi gitmezse ya kaybederiz bebeği yada siz anlamazsınız kucağınıza verirler bebeği 2 yaşında anlama problemi yaşiar demişti.. yani anlayacağınız moralim çok bozuldu... kendi drum beni hiç nst ye bağlamadı şimdiye kadar... kime güveneciğimi şaşırdım... ayrıca hastaneye yatmadım ama o kadının dediklerinin doğru çıkmasındanda korkuyorum ... ha bu arada kendi dr um ciğer geliştirici iğne verdi iki kere oldum... ama bi kere daha verdi sizce gereklimi... dün gittiğim dr lardan biride 37. haftada çocuğa ciğer geliştirici iğne gerksiz dedi... bu konuda bilgisi, olanlar ciğer geliştirici iğne ve tip 2 gelişme geriliği ( bebeğim 3 hafta geri ) cevap yazarlarsa çok sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim. Allahımın izniyle hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşuruz inşallah... Allahım sevdiklerimizn acısını bize göstermesin Allahım sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin. Amin.
herkese günaydınnnnnnnnn.....
Herkese Günaydınn
nasıl yani, Topiğimizin 3. bebişide mi geldi, canım Rabbim onu sana bağışlasın, oy oy yerim ben onu, maşaAllah küveze filanda yatmasına gerek kalmamış, inşaAllah ömrü boyuncada böyle sağlıklı olur, hastanelerde yatmasına hiiiiç gerek kalmaz
günaydın milletttt bugün hamişlere tatilmiş boşuna gelmişim yawww nese giderim biraz takılıp :)) bu arada MAG cevap teyzen olurum muu
güle güle git canım, iyi, rahat, ağrısız, sızısız uykularsizlere de günaydın
siz uyandınız biz yeni uyuyacaz baabmız nöbetten yeni geldi..off ne zormuş yaa bu nöbet işi.. gece uyumayı özledim..size bol sohbetler...
iyi geceler melek annelerii
size bi sorum olacak, bugün sağlık ocagına gittik kalp atışlarını dinlerken ebemize
dedimki benm göbeğimde cok tüylenme oldu dediki sezaryen düşünüosun
ve sezaryende seni amelyata aldıklarında hasta bakıcıları jiletle keserler kıllarını
ve cok gür cıkar dedi, sen dogumdan bikaç gün önce sir yap göbeğine dedi
cünkü tüy kiste dönüşebilrmiş bu yüzden pürüzsüz olması gerekiomuş,
ben dogumumda sir yaptrdm göbeğime dedi ama ben korkuorum nedense kızlar
sanki bebişime bi zararı olurmuş gibi düşünüorum
sizce napayım kızlar sir yaptirimmi yoksa jiletmi yapayım:26:
günaydın herkeslere!!!! pazartesi günü izne ayrıldım onun için çok fazla giremiyorum nete...dün baya bi moralim bozuldu... cumartesi günü kendi dr uma gitmiştim çatı muayenesi yapıyordu bende canım acıdı falan dedim yarıda kesmiş yani sonucu sölemedi.. haftaya salı tekrar gidicez o zaman yine bakıcak ve büyük ihtamalle doğum tarihi vericek... neyse bebeğimin gelişimi geriden geliodu hep bu sefer gittiğimdede 3 hafta geride dedi dr.. bende eşime bi dra daha gidelim dedim ve dün başka bi özel hastaneye gittik... orda kadın dr. bana seni hastaneye yatırmam lazım bebek geride çok riskli dedi. ben seni eve bırakamam falan dedi... biz şaşırdık.. ciğer geliştirici iğne vermişti dr.um bu bayana sormuştum gereklimi iğne die oda tabii dedi bugün vuralım 12 saat sonra tekrar vuralım sen burda iki gün yat 3. gün çaresine bakarız bebeğini kucağına veririm dedi.. neyse ben hazırlığım yok eve gidelim sonra geliriz dedim... kadın beni sty e falan bağladı... giderseniz ben sorumluluk almam dedi... bida kabul etmem dedi... sonra üzülürde dönersiniz bebeğe bişey olur dedi.. neyse eşimden imza aldılar mesuliyet bana aittir die.. çıktık ordan .. bu arada nst sonucunda çok kötü dedi bana... ordan çıktık başka bi hastaneye gittik... orda ki bayanda başka bi dr a gitmek iyi deildir dedi. kendi dr unu bırakma falan dedi... muayaene etti... nst yi gösterdim iyi bi sorun görünmüo dedi.. 3 hafta falan geride ama dedi kan akışı falan normal dedi.. biraz küçük bi bebek olacak dedi... diğer bi önceki gittiğim kadın bebek beslenemio.. oksijen bi gitmezse ya kaybederiz bebeği yada siz anlamazsınız kucağınıza verirler bebeği 2 yaşında anlama problemi yaşiar demişti.. yani anlayacağınız moralim çok bozuldu... kendi drum beni hiç nst ye bağlamadı şimdiye kadar... kime güveneciğimi şaşırdım... ayrıca hastaneye yatmadım ama o kadının dediklerinin doğru çıkmasındanda korkuyorum ... ha bu arada kendi dr um ciğer geliştirici iğne verdi iki kere oldum... ama bi kere daha verdi sizce gereklimi... dün gittiğim dr lardan biride 37. haftada çocuğa ciğer geliştirici iğne gerksiz dedi... bu konuda bilgisi, olanlar ciğer geliştirici iğne ve tip 2 gelişme geriliği ( bebeğim 3 hafta geri ) cevap yazarlarsa çok sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim. Allahımın izniyle hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşuruz inşallah... Allahım sevdiklerimizn acısını bize göstermesin Allahım sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?