2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim hayirli olsun bebisin, Allah anali babali buyutsun
ikinizin de iyi olmaniza sevindim, minik kuzu acele etmis biraz kuvozde kalmamasina da sevindim,
oglusunla saglikli mutlu gunler canim

canım hayırlı uğurlu olsun,allah torunlarınızı sevmeyi de nasip etsin:))biraz erkenci davranmış ufaklık ama maşallah iyisiniz.allah mutluluğunuzu daim eylesin.darısı hepimizin başına.

ay ayy ayyyyy ne sevindim amerdacım :119: sen topiciğin en eski üyelerindensin uzun zamandır da yoktun.nerde diyordum.. ne sevindim oğgluna maşiAllah ikinize de...

yaa hiç mi sinyal vermedi kerata...nasıl da süpriz yaptı.. 1 günde taburcu olduğuna göre normal doğum oldu seninkisi..acele etme ccevap yazmakta şöyle bir dinlen kendine gel.

öptük ikinizide

topiğimizn ilk paşası HOŞGELDİN....

kızlar herkese günaydın,karlı bir sabah var istanbulda...uyku düzeni diye birşey kalmadı bende.son aylar gerçekten zormuş:))
meri canım çok geçmiş olsun.allah inşallah hiçbir zorluk yaşatmadan,kolaylıkla yavruna kavuşmanı nasip eder.nerede yaşadığını bilmiyorum ama eğer istanbuldaysan zeynep kamil'de çok iyi perinatologlar var.klasik kadın doğumcuların bilgisi de,tecrübesi de bir yere kadar maalesef.senin durumun için yorum yapamıycam,neticede doktor değiliz ama senin yerinde olsam kesinlikle işinin uzmanı,çok çok iyi bir doktora giderdim.en azından için rahatlar canım.

teşekkür ederim canım.. antalyada yaşıyorum ben.. hayırlısı bakalım inşallah sağ salim alırız kucağımızsa.. eşimde sürekli gittiğimiz ilk dr umuzdan vazgeçmeyelim ona gidelim başkasıyla kafamız karışıo dio ama bakalım tekrardan bi konuşucam..

canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik,inşallah hepimiz teker teker sağ salim bebeklerimize kavuşucaz.hepimiz birbirimize dua ediyoruz burada.allah birbirini tanımadan,böylesine yürekten dua edenlerin duasını boş çevirmez.dualarımız seninle canım.

Herkese Günaydınn

nasıl yani, Topiğimizin 3. bebişide mi geldi, canım Rabbim onu sana bağışlasın, oy oy yerim ben onu, maşaAllah küveze filanda yatmasına gerek kalmamış, inşaAllah ömrü boyuncada böyle sağlıklı olur, hastanelerde yatmasına hiiiiç gerek kalmaz

ıyı aksamlar kızlarrr ben evıme geldım sukur :))) ama burası antalyadan sonra cok soguk geldı

cuma gunu bızımde kontrolumuz var fındıgım napıyo gorucez
hoşgeldin canım bu arada sen 37. haftandasın, yolculuk yapmak zor olmadı değil mi, Antalya afyon arası 5 saat diye biliyorum ben ama:44::44: Rabbim nasip ederse doktorumda onaylarsa 20şubatta yani 36. haftamda bizde antalyaya gideceğiz Bu arada inşaAllah hayırlı güzel haberlerle gelirsin

canım yaa Rabbim yardımcın olsun, inşaAllah birşeycik olmaz....ya sanki ilk gittiğin özeldeki kadın seni hastaneye hemen yatırıp, doğumuda yaptırıp para almak istemiş, ya işte hakikaten güvenilir doktor bulup, ondan başkasına da gitmemek gerekiyor, çünkü kafa çok karışıyor

Son düzenleme:
günaydın milletttt bugün hamişlere tatilmiş boşuna gelmişim yawww nese giderim biraz takılıp :)) bu arada MAG cevap teyzen olurum muu

canım öncelikle geçmiş olsun
gelişme geriliği hakkında bir bilgim yok.. ama sanırm topikte bebeği geriden gelen arkadşlar vardı onlar sana bilgi veririler inş...

ciğer geliştiici iğneye geleince ben 28 ci haftamda kasılmalırım olması nedeniyle 12 şer saat ara ile vurulmuştm..bende ilk başta vurulmalımıyım zararı olurmu gibiicesdinden kuruntular yapmıştım ama araştırdım genelde rskli olunca yapılıyormuş tedbir amaclı ve gene netten araştırdığım kadarı ile 28- 34 cü haftalarda vuruluyormuş..senin çizelgen 37 de dr un geriden gittiğini düünerek vermiş olabilir
canım eğer çok doktora gidersen kafan karışır.dedim ya benim kasılmalarım var diye. kendi dr um fitil vermişti. kullandım bir süre sonra dr um izne ayrıldı aynı hastanede başka dr a gittim o da evet kasılmalar var dedi ne kullanıyorsun dedi fitili söyledim.. bana bırak o ilacı başka ilaç yazacam sana dedi.. aman yarabbim onun verdiği ilacı aldım fitili bıraktım... ohh rahtalamıştım fitili oldum olası sevmezdim.. sonra o ilaç bana bir çarpıntı yaptı uyuyamaz oldum..6 gün dayanabildim. sonra acile gttik..acil dr u da 2 ci dr un verdiği ilaca kızdı bırak bunu dedi. fitile geri döndürdü.. düşünebiliyormusn aynı hastanenin uzman 3 dr u bunlar...hepsi bir garip bu dr ların.. sonuçrta kenid dr uma güvenmeyi uygun gördüm...

diyeceğim şu ki alanında uzman bir dr bulmanı önerririm.izine de ayrılmıssın zamanın da var.
şu topikte inan herkesin bir sıkıntısı var hepimiz birbirimize dua ediyruz tüm kalbimizle. rabbim inş hepimizn yüzünü güldürür hayırlı sağlıklı bebişlerle hastaneden çıkarız...

herkese günaydınnnnnnnnn.....

günaydın milletttt bugün hamişlere tatilmiş boşuna gelmişim yawww nese giderim biraz takılıp :)) bu arada MAG cevap teyzen olurum muu

sizlere de günaydın
siz uyandınız biz yeni uyuyacaz baabmız nöbetten yeni geldi..off ne zormuş yaa bu nöbet işi.. gece uyumayı özledim..size bol sohbetler...

canım rabbim saglıkla sıhhatle analı babalı buyutmeyı nasıp eylesın bebısını...

gunaydınnnn arkadaslarrrrr

bu arada mericim masivia nın da dedği gibi ikinci gittiğin dr un seni epey korkutmuş para koparmak amaçlı olabilir ilk gittiğin drun seni sürekli takipte zaten..3 cü gttiğin dr da demişya 3 hafta geri ama bu kzının minyon olacağı anlamına geliyor demiş kan akşında normalmiş zaten.. benim anladığım canım ikinci dr senin kafanı karışıtrmış. bu teşhişi o mu koydu.. tip 2 gelişme geriliğini yani bir günde nasıl anlamış,,,

herkese günaydın....
bir bebek daha dünyaya gelmiş, ne güzel..
Amerda tebrikler, Allah bebeğine ve size uzun ve sağlıklı bir ömür versin...
artık her güne bir bebek haberiyle başlıycaz galiba :)

Günaydın herkese....
biz kahvaltımızı yaptık sizlere bakalım dedik. birazdan sağlık ocağına gideceğim...

canım ben göbeğimi hiç almamıştım. ama hamilelikten sonra bendede çok tüy çıktı...
hiç aklıma gelmemişti bak. kesin temizlerler göbeği... aman jiletle alsınlar vala. zaten ağrım sancım çok arttı... birde ağdayla uğraşamam...

canım çok geçmiş olsun...
iki doktor bu kadar farklı konuşabilirmi canım... ne desem çok zor doktor çok önemli... bulunduğun yerde sana doktor tavsiye edecek kimse yokmu belki daha bilgili tecrübeli doktor seçsen... Allah sana ve bebeğine güç, sağlık versin... sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

canım hayırlı olsun... gözün aydın... bebişine Allah sağlıklı, uzun ömür versin...
bebişlerimiz çoğalıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…