2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydınnn hoşgeldiii ilk mink tosunumz:))) ALLAH analı bablı buyutsun saglıkla huzrla yaşasın inşallah

Günaydın herkese

Günaydın herkese....
biz kahvaltımızı yaptık sizlere bakalım dedik. birazdan sağlık ocağına gideceğim...

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrr.. Bızde kahvaltımızı yaptık babamızı gonderdık:) kar yagmakta canım cok dıkkat et nerde ıkamet edıosun bılmıorum ama ben camlıca oldugm ıcın her yerı burası zannedıorum burda fena bı fırtına var demn camı actım gerı teptım ruzgardan:)))))

kızlar ya benim artık ağrılarım çok fazla... bebeğin yeri daralınca inanın zor oluyor...
çok baskı yapıyor. artık sağa sola dönmek bile işkence... gece ağrılarım çok oluyor...
insan içinde koltukta oturmak bile işkence... birden tekme atıyor ağrılı sızılı oluyor tekmeler... şekilden şekile giriyorum...
bir an önce doğurmak istiyorum...

günaydın canım. sağol bitanem... istanbul avcılar benim oturduğum semt... burda şuan sulu kar yağıyor... hemde sağlık ocağı sokağımıza çok yakın... hemen gider gelirim... çok fırtına var gerçekten... karda kışta doğuracaz... kış ayınıda hiç sevmem yaz olsun güneş olsun dicem ama... şuan doğum için çok iyi ay bence... yaza kadar yavrularımız ele ayağa gelir gezmelere gideriz yavruşlarımızla...

Vallaaa cok dıkkat et sulu muluuu karlı havaa benısımdı arayıp lımuzn gonderıoruz gel kontrol edelım deseler yıne cıkmam cok fenaa hava burda:)))))) Bıde agırlastım dıosun cok dıkkt et. Bende dunden berı nefes almakta guclk cekıorum yanı yemek yemek ıskence oldu yıorum ama nefes almaktan doyuorum fazladn hava yuttugm ıcın rahatsız oluorum ALLAH tn yatakta hala rahat donuorum kalkıorum yatıorum cok sukr ama nefesım daralıoo bugn farkettm kocama dedım benm nefes nanay gulom dedı askm bundn sonra boylee dedım senın hamılelıklerde boylemı gecmıstı:)))) Cok bılıooo benım bey:)))

ya hepimizin evi skeç gibi çok komik...
evimizde neşe, kahkaha eksik olmasın...

bende yemek yerken hep üstüme döküyorum kıyafet yıkamaktan bıktım... hep göbeğime döküyorum yemeği. eğilerek yiyemiyorum masada tam göbek hizamda...

Bende hıc dokmem yerken cok dıkkatlı yerım lakın bende egılemedıgımden artık yere dokmeye baslamısım benm kocam fıx mutlaka yere bısey doker yanı ya masa ortusune doker yada yere ama dokmedıgı bı yemek hatırlamıorum bagırırım kızarım sabah yanımdan gecerken dedıkı ayyyy ne bıcım yemek yıosun doktuklerınle 1 kısı daha doyardı:)) Anaaa bı baktm maydnzlr hep yerde dedım olamazzzzzzzzzzzzzzzz bunu ben yapmıs olamam:))) Vallaaa bazn gıdp ocak annelrını subt annelrını okuodum agırlastm bılmem nee flnn derdım bızdemı oyle konuscz kı geldık o gunlere cok sukr buda cocuklrımıza daha yaklastık demek oluo hihihihhi:)))

Günaydın kızlaaarr

Canım gözün aydınnn.. 3. bebişimiz de geldi.. Allah analı babalı büyütsün

Herkes ne güzel doğuruyo benim kızın da doktorun da acelesi yok ikisi de 40. haftayı bekliyo çıldırazaam

Günaydın canım hoşgeldiniz:) Dedık sanaa sabırsızlanmaaaa senın kız 40 beklemez sinerjinle alcan onu dışarı:)))

Ayyyy amerdacimmm ne zaman nasil oldu bellimiydiki senin dogum tarihin
Allah sizi birbirinize bagislasin canim
Bebisler gelmeye basladii cok heyecanliii

Canım hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsünİkinizin de iyi olamsına çok sevindim....

o zaman 14 şubata secret yapıyorum ben hazır kontrolümüz de var gitmişken doğurup geliyim

Vallaa gelırmı gelırrr sımdıden evrene mesaj gondermeye basla:))))) Yaaa kızım 14 subatta dogurup napcn kızın dogumgununu hiç etcen beeee 13 yada 15 ınde dogurda sevgılısı hem dogmgununde hem sevgılıler gununde hedıyesını versın kızın mutlu olsun:))))))

şimdi kızın sevgilisini mi düşüncem kendi sevgilimi mi? ben de beyime al canım 14 şubat hediyesi doğurdum derim mis gibi.. daha güzel hediye yok.. hiç beni düşünme sen hiççç

şimdi kızın sevgilisini mi düşüncem kendi sevgilimi mi? ben de beyime al canım 14 şubat hediyesi doğurdum derim mis gibi.. daha güzel hediye yok.. hiç beni düşünme sen hiççç

Naaaaalakası var bebişimmm kocana zatn hedıye vercen bunun 14 subat olması gerekmıo:)) Ben ıstemem 14 subat bananeee marttada butun aılem dogumgunu var onlarda bızım dogumgunumze denk gelır dıye korkuolar ahahaha:)))) martın dolu olan gunlerını dıyım 4 5 21 22 25 28 benım oglumn gelıs tarhı de 26 :)))) Baklım nolck erkek gec gelıo dıolar belkıde nısanda dogururum 41. haftada bıde 1 nısan olursa ıste ozamn hüzünlenırım heee oglm annenlere 1 nısan sakasımı yaptn gıbı sacma muhabbetlere maruz kalır

İnşallah sorun çıkmadan alırsın kuzuyu kucağına or bir süreç ama az kaldı.Sağlıkla gelsin inşallah.

Amerdacımm çok sevindimmm,eve gidince fotoları bekliyorusss

Melikecim pek bi romantik hediye olurdu vallaa

Offf 1 nisan riski bende de varrŞaka gibii diye bi başlarlarr aman amann istememmm 26 sı görünüyor çünkü benimkisi de
Günaydınlar herkese uyuduk ama sanki tır geçmiş gibi yorgun hissediyorum kendimi.Kahvaltı ettik bizim kuzunun da pek uyanası yok sanırım tekme yemedik henüz

hahaaa harbiden mart sizin çok doluymuş.. bizim martta sadece babamızın doom günü 14 mart.. o zamana kadar tutamam ben 42yi de geçiyo :)) en iyisi şubat.. şu an görünen muhtemel doğum tarihi 28 şubat.. 29unda gelirse bittik asıl yawrum 4 yılda bir kutlıycak doom gününüü ((

Canım hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün, hiç böyle bir şeyden bahsetmemiştin, gerçi ne zamandır yoktun ortalarda ama, sağlıklı olmasına sevindim, 3. bebeğimizde geldi bakarmısınız, Mart anneleri oldu sana (Ocak Sonu Şubat Başı Anneleri), aman sağlıklı olsunlarda.

Günlerimiz tamı tamına aynıymıs canım aynı gunlerde halvet olduk sanırım ahahah:))) Kız olsa hıc takmıcam hatta 26 mart bıle demezdım ama erkekler zamanını dolduruoms genelde kızlar onceden gelıo 10 15 gn Hayırlısıyla gelsınde 1 nısan olmayaydı ıyıydı:))))

Eyvahhhhh mınık böcekkk kızım 28 gecırdınmıı hıc bekleme gece 12 olmadn sezryna yat sımdı sevgılıler gununden kurtaralm derken 4 yılda bır dogumgunu kutlamasın mırayımız ahhaah:)))) Annem senın kız dogar 1 2 haftaya kalmaz korkmaaa:) bıraz tarlada traktor sür belkı acılman olurrr doguruverırsınn dogal dogum

Geçmiş olsun canım, inan bi fikrim yok ama inşallah doktorların abartmasıdır, önemli bir şey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…