- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.081
Gözün aydınnn hoşgeldiii ilk mink tosunumz:))) ALLAH analı bablı buyutsun saglıkla huzrla yaşasın inşallahgünaydın kızlar oğluşumla hepinizi kocaman öpüyoruz..Dün öğlen saat 12.39 da dünya güzeli oğlum Lefter Aren hayata merhaba dedi.ikimizde gayet iyiyiz hayırlısıyla sabah ewimizde olcaz.ewe geçince daha detaylı yazarız teyzeleri.34+3 de doğdu oğluşum 2398 gr 48 cm
Günaydın herkese
Günaydın herkese....
biz kahvaltımızı yaptık sizlere bakalım dedik. birazdan sağlık ocağına gideceğim...
Gözün aydınnn hoşgeldiii ilk mink tosunumz:))) ALLAH analı bablı buyutsun saglıkla huzrla yaşasın inşallah
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrr.. Bızde kahvaltımızı yaptık babamızı gonderdık:) kar yagmakta canım cok dıkkat et nerde ıkamet edıosun bılmıorum ama ben camlıca oldugm ıcın her yerı burası zannedıorum burda fena bı fırtına var demn camı actım gerı teptım ruzgardan:)))))
günaydın canım. sağol bitanem... istanbul avcılar benim oturduğum semt... burda şuan sulu kar yağıyor... hemde sağlık ocağı sokağımıza çok yakın... hemen gider gelirim... çok fırtına var gerçekten... karda kışta doğuracaz... kış ayınıda hiç sevmem yaz olsun güneş olsun dicem ama... şuan doğum için çok iyi ay bence... yaza kadar yavrularımız ele ayağa gelir gezmelere gideriz yavruşlarımızla...
Vallaaa cok dıkkat et sulu muluuu karlı havaa benısımdı arayıp lımuzn gonderıoruz gel kontrol edelım deseler yıne cıkmam cok fenaa hava burda:)))))) Bıde agırlastım dıosun cok dıkkt et. Bende dunden berı nefes almakta guclk cekıorum yanı yemek yemek ıskence oldu yıorum ama nefes almaktan doyuorum fazladn hava yuttugm ıcın rahatsız oluorum ALLAH tn yatakta hala rahat donuorum kalkıorum yatıorum cok sukr ama nefesım daralıoo bugn farkettm kocama dedım benm nefes nanay gulom dedı askm bundn sonra boylee dedım senın hamılelıklerde boylemı gecmıstı:)))) Cok bılıooo benım bey:)))
ya hepimizin evi skeç gibi çok komik...
evimizde neşe, kahkaha eksik olmasın...
bende yemek yerken hep üstüme döküyorum kıyafet yıkamaktan bıktım... hep göbeğime döküyorum yemeği. eğilerek yiyemiyorum masada tam göbek hizamda...
günaydın kızlar oğluşumla hepinizi kocaman öpüyoruz..Dün öğlen saat 12.39 da dünya güzeli oğlum Lefter Aren hayata merhaba dedi.ikimizde gayet iyiyiz hayırlısıyla sabah ewimizde olcaz.ewe geçince daha detaylı yazarız teyzeleri.34+3 de doğdu oğluşum 2398 gr 48 cm
Günaydın kızlaaarr
Canım gözün aydınnn.. 3. bebişimiz de geldi..Allah analı babalı büyütsün
Herkes ne güzel doğuruyo benim kızın da doktorun da acelesi yok ikisi de 40. haftayı bekliyo çıldırazaam
günaydın kızlar oğluşumla hepinizi kocaman öpüyoruz..Dün öğlen saat 12.39 da dünya güzeli oğlum Lefter Aren hayata merhaba dedi.ikimizde gayet iyiyiz hayırlısıyla sabah ewimizde olcaz.ewe geçince daha detaylı yazarız teyzeleri.34+3 de doğdu oğluşum 2398 gr 48 cm
Günaydın canım hoşgeldiniz:) Dedık sanaa sabırsızlanmaaaa senın kız 40 beklemez sinerjinle alcan onu dışarı:)))
o zaman 14 şubata secret yapıyorum benhazır kontrolümüz de var gitmişken doğurup geliyim
Vallaa gelırmı gelırrr sımdıden evrene mesaj gondermeye basla:))))) Yaaa kızım 14 subatta dogurup napcn kızın dogumgununu hiç etcen beeee 13 yada 15 ınde dogurda sevgılısı hem dogmgununde hem sevgılıler gununde hedıyesını versın kızın mutlu olsun:))))))
şimdi kızın sevgilisini mi düşüncem kendi sevgilimi mi? ben de beyime al canım 14 şubat hediyesi doğurdum derim mis gibi.. daha güzel hediye yok.. hiç beni düşünme sen hiççç
İnşallah sorun çıkmadan alırsın kuzuyu kucağına or bir süreç ama az kaldı.Sağlıkla gelsin inşallah.günaydın herkeslere!!!! pazartesi günü izne ayrıldım onun için çok fazla giremiyorum nete...dün baya bi moralim bozuldu... cumartesi günü kendi dr uma gitmiştim çatı muayenesi yapıyordu bende canım acıdı falan dedim yarıda kesmiş yani sonucu sölemedi.. haftaya salı tekrar gidicez o zaman yine bakıcak ve büyük ihtamalle doğum tarihi vericek... neyse bebeğimin gelişimi geriden geliodu hep bu sefer gittiğimdede 3 hafta geride dedi dr.. bende eşime bi dra daha gidelim dedim ve dün başka bi özel hastaneye gittik... orda kadın dr. bana seni hastaneye yatırmam lazım bebek geride çok riskli dedi. ben seni eve bırakamam falan dedi... biz şaşırdık.. ciğer geliştirici iğne vermişti dr.um bu bayana sormuştum gereklimi iğne die oda tabii dedi bugün vuralım 12 saat sonra tekrar vuralım sen burda iki gün yat 3. gün çaresine bakarız bebeğini kucağına veririm dedi.. neyse ben hazırlığım yok eve gidelim sonra geliriz dedim... kadın beni sty e falan bağladı... giderseniz ben sorumluluk almam dedi... bida kabul etmem dedi... sonra üzülürde dönersiniz bebeğe bişey olur dedi.. neyse eşimden imza aldılar mesuliyet bana aittir die.. çıktık ordan .. bu arada nst sonucunda çok kötü dedi bana... ordan çıktık başka bi hastaneye gittik... orda ki bayanda başka bi dr a gitmek iyi deildir dedi. kendi dr unu bırakma falan dedi... muayaene etti... nst yi gösterdim iyi bi sorun görünmüo dedi.. 3 hafta falan geride ama dedi kan akışı falan normal dedi.. biraz küçük bi bebek olacak dedi... diğer bi önceki gittiğim kadın bebek beslenemio.. oksijen bi gitmezse ya kaybederiz bebeği yada siz anlamazsınız kucağınıza verirler bebeği 2 yaşında anlama problemi yaşiar demişti.. yani anlayacağınız moralim çok bozuldu... kendi drum beni hiç nst ye bağlamadı şimdiye kadar... kime güveneciğimi şaşırdım... ayrıca hastaneye yatmadım ama o kadının dediklerinin doğru çıkmasındanda korkuyorum ... ha bu arada kendi dr um ciğer geliştirici iğne verdi iki kere oldum... ama bi kere daha verdi sizce gereklimi... dün gittiğim dr lardan biride 37. haftada çocuğa ciğer geliştirici iğne gerksiz dedi... bu konuda bilgisi, olanlar ciğer geliştirici iğne ve tip 2 gelişme geriliği ( bebeğim 3 hafta geri ) cevap yazarlarsa çok sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim. Allahımın izniyle hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşuruz inşallah... Allahım sevdiklerimizn acısını bize göstermesin Allahım sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin. Amin.
Melikecim pek bi romantik hediye olurdu vallaaşimdi kızın sevgilisini mi düşüncem kendi sevgilimi mi? ben de beyime al canım 14 şubat hediyesi doğurdum derim mis gibi.. daha güzel hediye yok.. hiç beni düşünme sen hiççç
Naaaaalakası var bebişimmm kocana zatn hedıye vercen bunun 14 subat olması gerekmıo:)) Ben ıstemem 14 subat bananeee marttada butun aılem dogumgunu var onlarda bızım dogumgunumze denk gelır dıye korkuolar ahahaha:)))) martın dolu olan gunlerını dıyım 4 5 21 22 25 28 benım oglumn gelıs tarhı de 26 :)))) Baklım nolck erkek gec gelıo dıolar belkıde nısanda dogururum 41. haftadabıde 1 nısan olursa ıste ozamn hüzünlenırım heee oglm annenlere 1 nısan sakasımı yaptn gıbı sacma muhabbetlere maruz kalır
Naaaaalakası var bebişimmm kocana zatn hedıye vercen bunun 14 subat olması gerekmıo:)) Ben ıstemem 14 subat bananeee marttada butun aılem dogumgunu var onlarda bızım dogumgunumze denk gelır dıye korkuolar ahahaha:)))) martın dolu olan gunlerını dıyım 4 5 21 22 25 28 benım oglumn gelıs tarhı de 26 :)))) Baklım nolck erkek gec gelıo dıolar belkıde nısanda dogururum 41. haftadabıde 1 nısan olursa ıste ozamn hüzünlenırım heee oglm annenlere 1 nısan sakasımı yaptn gıbı sacma muhabbetlere maruz kalır
Günlerimiz tamı tamına aynıymıs canım aynı gunlerde halvet olduk sanırım ahahah:))) Kız olsa hıc takmıcam hatta 26 mart bıle demezdım ama erkekler zamanını dolduruoms genelde kızlar onceden gelıo 10 15 gn Hayırlısıyla gelsınde 1 nısan olmayaydı ıyıydı:))))Melikecim pek bi romantik hediye olurdu vallaa
Offf 1 nisan riski bende de varrŞaka gibii diye bi başlarlarr aman amann istememmm 26 sı görünüyor çünkü benimkisi de
Günaydınlar herkese uyuduk ama sanki tır geçmiş gibi yorgun hissediyorum kendimi.Kahvaltı ettik bizim kuzunun da pek uyanası yok sanırım tekme yemedik henüz
hahaaa harbiden mart sizin çok doluymuş.. bizim martta sadece babamızın doom günü 14 mart.. o zamana kadar tutamam ben 42yi de geçiyo :)) en iyisi şubat.. şu an görünen muhtemel doğum tarihi 28 şubat.. 29unda gelirse bittik asıl yawrum 4 yılda bir kutlıycak doom gününüü((
günaydın herkeslere!!!! pazartesi günü izne ayrıldım onun için çok fazla giremiyorum nete...dün baya bi moralim bozuldu... cumartesi günü kendi dr uma gitmiştim çatı muayenesi yapıyordu bende canım acıdı falan dedim yarıda kesmiş yani sonucu sölemedi.. haftaya salı tekrar gidicez o zaman yine bakıcak ve büyük ihtamalle doğum tarihi vericek... neyse bebeğimin gelişimi geriden geliodu hep bu sefer gittiğimdede 3 hafta geride dedi dr.. bende eşime bi dra daha gidelim dedim ve dün başka bi özel hastaneye gittik... orda kadın dr. bana seni hastaneye yatırmam lazım bebek geride çok riskli dedi. ben seni eve bırakamam falan dedi... biz şaşırdık.. ciğer geliştirici iğne vermişti dr.um bu bayana sormuştum gereklimi iğne die oda tabii dedi bugün vuralım 12 saat sonra tekrar vuralım sen burda iki gün yat 3. gün çaresine bakarız bebeğini kucağına veririm dedi.. neyse ben hazırlığım yok eve gidelim sonra geliriz dedim... kadın beni sty e falan bağladı... giderseniz ben sorumluluk almam dedi... bida kabul etmem dedi... sonra üzülürde dönersiniz bebeğe bişey olur dedi.. neyse eşimden imza aldılar mesuliyet bana aittir die.. çıktık ordan .. bu arada nst sonucunda çok kötü dedi bana... ordan çıktık başka bi hastaneye gittik... orda ki bayanda başka bi dr a gitmek iyi deildir dedi. kendi dr unu bırakma falan dedi... muayaene etti... nst yi gösterdim iyi bi sorun görünmüo dedi.. 3 hafta falan geride ama dedi kan akışı falan normal dedi.. biraz küçük bi bebek olacak dedi... diğer bi önceki gittiğim kadın bebek beslenemio.. oksijen bi gitmezse ya kaybederiz bebeği yada siz anlamazsınız kucağınıza verirler bebeği 2 yaşında anlama problemi yaşiar demişti.. yani anlayacağınız moralim çok bozuldu... kendi drum beni hiç nst ye bağlamadı şimdiye kadar... kime güveneciğimi şaşırdım... ayrıca hastaneye yatmadım ama o kadının dediklerinin doğru çıkmasındanda korkuyorum ... ha bu arada kendi dr um ciğer geliştirici iğne verdi iki kere oldum... ama bi kere daha verdi sizce gereklimi... dün gittiğim dr lardan biride 37. haftada çocuğa ciğer geliştirici iğne gerksiz dedi... bu konuda bilgisi, olanlar ciğer geliştirici iğne ve tip 2 gelişme geriliği ( bebeğim 3 hafta geri ) cevap yazarlarsa çok sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim. Allahımın izniyle hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşuruz inşallah... Allahım sevdiklerimizn acısını bize göstermesin Allahım sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?