- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.101
Melikecim pek bi romantik hediye olurdu vallaa
Eyvahhhhh mınık böcekkk kızım 28 gecırdınmıı hıc bekleme gece 12 olmadn sezryna yat sımdı sevgılıler gununden kurtaralm derken 4 yılda bır dogumgunu kutlamasın mırayımız ahhaah:)))) Annem senın kız dogar 1 2 haftaya kalmaz korkmaaa:) bıraz tarlada traktor sür belkı acılman olurrr doguruverırsınn dogal dogum
Ayyy valla güzel olurdu hemde tam 37+0 oluyo
bende öle düşünüyorum 28ine kadar gelmemiş olursa o gece sezeryana yatarım ben :)) tarlaya gerek var mı kız evin önünden dolmuşa binip arka koltuğa otursam iki üç durak sonra doğururum, dolmuşlar öle bi sallıyo ki memeleri ağzına geliyo insanın
günaydın kızlar oğluşumla hepinizi kocaman öpüyoruz..Dün öğlen saat 12.39 da dünya güzeli oğlum Lefter Aren hayata merhaba dedi.ikimizde gayet iyiyiz hayırlısıyla sabah ewimizde olcaz.ewe geçince daha detaylı yazarız teyzeleri.34+3 de doğdu oğluşum 2398 gr 48 cm
günaydın herkeslere!!!! pazartesi günü izne ayrıldım onun için çok fazla giremiyorum nete...dün baya bi moralim bozuldu... cumartesi günü kendi dr uma gitmiştim çatı muayenesi yapıyordu bende canım acıdı falan dedim yarıda kesmiş yani sonucu sölemedi.. haftaya salı tekrar gidicez o zaman yine bakıcak ve büyük ihtamalle doğum tarihi vericek... neyse bebeğimin gelişimi geriden geliodu hep bu sefer gittiğimdede 3 hafta geride dedi dr.. bende eşime bi dra daha gidelim dedim ve dün başka bi özel hastaneye gittik... orda kadın dr. bana seni hastaneye yatırmam lazım bebek geride çok riskli dedi. ben seni eve bırakamam falan dedi... biz şaşırdık.. ciğer geliştirici iğne vermişti dr.um bu bayana sormuştum gereklimi iğne die oda tabii dedi bugün vuralım 12 saat sonra tekrar vuralım sen burda iki gün yat 3. gün çaresine bakarız bebeğini kucağına veririm dedi.. neyse ben hazırlığım yok eve gidelim sonra geliriz dedim... kadın beni sty e falan bağladı... giderseniz ben sorumluluk almam dedi... bida kabul etmem dedi... sonra üzülürde dönersiniz bebeğe bişey olur dedi.. neyse eşimden imza aldılar mesuliyet bana aittir die.. çıktık ordan .. bu arada nst sonucunda çok kötü dedi bana... ordan çıktık başka bi hastaneye gittik... orda ki bayanda başka bi dr a gitmek iyi deildir dedi. kendi dr unu bırakma falan dedi... muayaene etti... nst yi gösterdim iyi bi sorun görünmüo dedi.. 3 hafta falan geride ama dedi kan akışı falan normal dedi.. biraz küçük bi bebek olacak dedi... diğer bi önceki gittiğim kadın bebek beslenemio.. oksijen bi gitmezse ya kaybederiz bebeği yada siz anlamazsınız kucağınıza verirler bebeği 2 yaşında anlama problemi yaşiar demişti.. yani anlayacağınız moralim çok bozuldu... kendi drum beni hiç nst ye bağlamadı şimdiye kadar... kime güveneciğimi şaşırdım... ayrıca hastaneye yatmadım ama o kadının dediklerinin doğru çıkmasındanda korkuyorum ... ha bu arada kendi dr um ciğer geliştirici iğne verdi iki kere oldum... ama bi kere daha verdi sizce gereklimi... dün gittiğim dr lardan biride 37. haftada çocuğa ciğer geliştirici iğne gerksiz dedi... bu konuda bilgisi, olanlar ciğer geliştirici iğne ve tip 2 gelişme geriliği ( bebeğim 3 hafta geri ) cevap yazarlarsa çok sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim. Allahımın izniyle hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşuruz inşallah... Allahım sevdiklerimizn acısını bize göstermesin Allahım sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin. Amin.
günaydın kızlar topiğimizin 3. bebeği de gelmiş hayırlısıyla çok sevindim,Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah..
Bana gelince gece uykularını unuttum artık, birde kızlar bana önümüzdeki hafta doğum yapacakmışım gibi geliyor hatta evrene mesaj gönderiyorum galiba 14 şubatta olsun diye :) ama elimde değil gerçekten haftaya doğum yapacakmışım gibi geliyo, zaten doğum da anne ile bebeğin bi sıvı salgılamasıyla başlıyomuş haftaya salı doğurursam hiç şaşırmıycam :) bi kahvaltı yapalım gelicez birazdan
doktorum her randevumuzda başı büyük maşallah diyor. başın önden gitmesi herzaman istediğimiz bir durumdur, gelişiminin ve beslenmesinin iyi olduğunu gösterir diyor, aklınızda olsun. doğuma engel olacağını sanmıyorum , korkmayın kızlarbizim kocakafalı tombiklerimiz fırt diye doğuverirler Allahın izniyle
kızlar günaydıınnnn bugun geç kaldık topiğe ama temizlğimiz tuttu sabah sabah o yüzden öle oldu nasılsınız napıyosunuz bakalım gecmişi okumadım henüz ben bi göz gezdirip geliim bi yere kaybolmayın emi:)
Bana da hiç doğurmayacakmışım gibi geliyo nedense
bi kaç hafta daha geçsin sende bu duyguyla tanışırsın canım :) yada belki hakkaten senin bebiş 40 haftayı doldurcam diye gelmez :)
Olabilir canım,ama 40 haftayı doldursun inş.şartlandım heralde illa 23 mart:))Hastane çantam bile hazır değil eşim benden daha çok acele ediyo biran önce hazırla diyo:))))
bende çok isterdim 23 matta olmasını eşimin doğum günü o gün :) Hastane çantanı hazırla bence kuzum nolucağı hiç belli olmaz birde zaten ağırlaşınca sonraki haftalarda canın yerinden kalkmak bile istemeyecek o yüzden sen bu hafta bence hazırla eşin haklı yani :)
Günaydın canım. Ben aldım bi daha yıllık izin inş problem olmaz sonra bakalım. Artık tekirdağ da durucak sabrım kalmadı yanı çok bunaldım ordan. Bu arada benım de 34+3 . 35 ten sonra her hafta gidicekmişim artık doktorakızlar günaydıınnnn bugun geç kaldık topiğe ama temizlğimiz tuttu sabah sabah o yüzden öle oldu nasılsınız napıyosunuz bakalım gecmişi okumadım henüz ben bi göz gezdirip geliim bi yere kaybolmayın emi:)
günaydın kızlar oğluşumla hepinizi kocaman öpüyoruz..Dün öğlen saat 12.39 da dünya güzeli oğlum Lefter Aren hayata merhaba dedi.ikimizde gayet iyiyiz hayırlısıyla sabah ewimizde olcaz.ewe geçince daha detaylı yazarız teyzeleri.34+3 de doğdu oğluşum 2398 gr 48 cm
günaydın kızlar topiğimizin 3. bebeği de gelmiş hayırlısıyla çok sevindim,Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah..
Bana gelince gece uykularını unuttum artık, birde kızlar bana önümüzdeki hafta doğum yapacakmışım gibi geliyor hatta evrene mesaj gönderiyorum galiba 14 şubatta olsun diye :) ama elimde değil gerçekten haftaya doğum yapacakmışım gibi geliyo, zaten doğum da anne ile bebeğin bi sıvı salgılamasıyla başlıyomuş haftaya salı doğurursam hiç şaşırmıycam :) bi kahvaltı yapalım gelicez birazdan
Günaydın canım hoşgeldinz o vakıt bende otr otrr uyustum bı merdıvenlerı ınıp cıkayım:)))
Bebişin kıyafetlerini yıkadım ütülencek işte ama benim almam gereknler var onları da halledersem hafta sonuna çantamı hazırlarım inş.canım:)))Senin de sevgililer günü hediyesi olur belki....
Bebişin kıyafetlerini yıkadım ütülencek işte ama benim almam gereknler var onları da halledersem hafta sonuna çantamı hazırlarım inş.canım:)))Senin de sevgililer günü hediyesi olur belki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?