2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Melikecim pek bi romantik hediye olurdu vallaa

Ayyy valla güzel olurdu hemde tam 37+0 oluyo

bende öle düşünüyorum 28ine kadar gelmemiş olursa o gece sezeryana yatarım ben :)) tarlaya gerek var mı kız evin önünden dolmuşa binip arka koltuğa otursam iki üç durak sonra doğururum, dolmuşlar öle bi sallıyo ki memeleri ağzına geliyo insanın

ahahahahahahahah dogru soyluosunnnn aslındaa gecenlerde bende bındım bıde cok ıyıyms gıbı gıdıp en arkaya lastıgn ustune otrdum okdr salladakı dedım memelerım sut veremeden sarkacak:))))))))) zaten kendılerını tanıyamıorum sonumz hayırolaaaaaaaaaaaaa:) yerım mınık oglumu sutmu ıccek ondan

Günaydın kızlar,
9 dan beri ayaktayım ama hala canım kahvaltı yapmak istemiyor, oğlana acıyıp gidip bir şeyler yiyeyim, gene gelirim, öptüm sizleri.

günaydın kızlar topiğimizin 3. bebeği de gelmiş hayırlısıyla çok sevindim,Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah..

Bana gelince gece uykularını unuttum artık, birde kızlar bana önümüzdeki hafta doğum yapacakmışım gibi geliyor hatta evrene mesaj gönderiyorum galiba 14 şubatta olsun diye :) ama elimde değil gerçekten haftaya doğum yapacakmışım gibi geliyo, zaten doğum da anne ile bebeğin bi sıvı salgılamasıyla başlıyomuş haftaya salı doğurursam hiç şaşırmıycam :) bi kahvaltı yapalım gelicez birazdan

maşallah Allah bağışlasın:) bebişler geliyor yavaş yavaş:) detayları alırız bi ara

Bir arkadasımızda söylemiş , bence iyi bir perinantoloji uzmanına görünsen. İstanbulda oturuyor olsaydın sonomed diye bir yerde çok iyi bir uzman vardı ama istanbulda oturmuyormussun. Antalyadada bi araştırırsan normal doktora değilde perinantoloji uzmanına bi görün derim. Onlar daha bilgili oluyor bu konularda. Benimde sol uterin arterde çentik var ordan bebek az beslenıyormuş, yani kan direk gitmiyomusda böyle sürtünerek yavas akıyormuş doktorumun dediği oyle. Her gün bir aspirin içiyorum ama 36 ya kadar içeceğim . 36 dan sonra yasakmış. Aspirin kanı sulandırdığı için akım daha kolay olsun dıye. Sanırım sendeki sorunda o ama cok bi problem olmaz bebek 200-300 gr az doğar dedi doktor bana

Bana da hiç doğurmayacakmışım gibi geliyo nedense

Son düzenleme:
bende yemek yerken hep üstüme döküyorum kıyafet yıkamaktan bıktım... hep göbeğime döküyorum yemeği. eğilerek yiyemiyorum masada tam göbek hizamda... [/B][/QUOTE]

:) Demek bi ben değilmişim...ben de her yemekte önümde menüyü sergiliyorum resmen....

iyi bari, kocakafa olması iyi bişey yani :)

doğum çantamı hazırladım ama eşime göstermemiştim...bu sabah işe giderken çağırdım yanıma, 'bak dedim, bu doğum çantası..acil bişey olur da seni ararsam bu çantayı alıp gelicen'...o da saf saf 'bugün mü doğurcan yoksa' diyo...'hee' dedim, 'öyle ayarlıyom ben ne zaman doğurcağımı'!!!!!!! tedbir olarak diyorum, haberin olsun dedim...34. haftadayım daha zaten..

kızlar günaydıınnnn bugun geç kaldık topiğe ama temizlğimiz tuttu sabah sabah o yüzden öle oldu nasılsınız napıyosunuz bakalım gecmişi okumadım henüz ben bi göz gezdirip geliim bi yere kaybolmayın emi:)

Günaydın canım hoşgeldinz o vakıt bende otr otrr uyustum bı merdıvenlerı ınıp cıkayım:)))

bi kaç hafta daha geçsin sende bu duyguyla tanışırsın canım :) yada belki hakkaten senin bebiş 40 haftayı doldurcam diye gelmez :)

Olabilir canım,ama 40 haftayı doldursun inş.şartlandım heralde illa 23 mart:))Hastane çantam bile hazır değil eşim benden daha çok acele ediyo biran önce hazırla diyo:))))

Olabilir canım,ama 40 haftayı doldursun inş.şartlandım heralde illa 23 mart:))Hastane çantam bile hazır değil eşim benden daha çok acele ediyo biran önce hazırla diyo:))))

bende çok isterdim 23 matta olmasını eşimin doğum günü o gün :) Hastane çantanı hazırla bence kuzum nolucağı hiç belli olmaz birde zaten ağırlaşınca sonraki haftalarda canın yerinden kalkmak bile istemeyecek o yüzden sen bu hafta bence hazırla eşin haklı yani :)

Bebişin kıyafetlerini yıkadım ütülencek işte ama benim almam gereknler var onları da halledersem hafta sonuna çantamı hazırlarım inş.canım:)))Senin de sevgililer günü hediyesi olur belki....

Son düzenleme:
Günaydın canım. Ben aldım bi daha yıllık izin inş problem olmaz sonra bakalım. Artık tekirdağ da durucak sabrım kalmadı yanı çok bunaldım ordan. Bu arada benım de 34+3 . 35 ten sonra her hafta gidicekmişim artık doktora

canım cok sevindim nasıl bi sürpriz yapmış oğluşun öyle maşallah evinize de geciyomuşsunuz detayları yaz olur mu normal mi oldu doğumun nasıl oldu bide oğlusunu göster bize emi:) Allah analı babalı büyütsün

aaa nasıl bi sıvıymış kız oo nerden ne zaman salgılanoyomuş isteyince salınıveriyomuymus biz de salalım 2-3 haftaya kadar :))

Günaydın canım hoşgeldinz o vakıt bende otr otrr uyustum bı merdıvenlerı ınıp cıkayım:)))

hadi in çık kuzumm bizim apartmanda su an camasır suyu kokuyo o gitsin ben de bi iniş tırmanış yapiim tıslayışlarım eşliğinde:))

Bebişin kıyafetlerini yıkadım ütülencek işte ama benim almam gereknler var onları da halledersem hafta sonuna çantamı hazırlarım inş.canım:)))Senin de sevgililer günü hediyesi olur belki....

Ya bende çok tembelim herseyimi aldım ama ne yıkadım ne ütüledim .Sen yine yıkamışsın:) Ev içinde buyuk bir temizlik gerek bakalım ne olucak sonum . Gerçi evime yeni yeni kavustum onunda etkisi var biraz tembellik yapıyorum

ütülemeye başla canım bir an önce çok zevkli bişey ya küçücük kıyafetlerin içinde bebeğini hayal etmek müthiş bi duygu.. Ben bu 14 şubatta rvde tek kalmasam iyi olacak sanırım şimdiden kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyo o günü düşününce ben o gün kesin doğururum kesin :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…