- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.121
Günaydın canım. Ben aldım bi daha yıllık izin inş problem olmaz sonra bakalım. Artık tekirdağ da durucak sabrım kalmadı yanı çok bunaldım ordan. Bu arada benım de 34+3 . 35 ten sonra her hafta gidicekmişim artık doktora
Temizlik konusunu hiç sorma zaten daha o var sırada halılar yıkamaya gidicek,koltuklar silinecek ooo çok iş var daha:18:Yaparız artık ne yapalımYa bende çok tembelim herseyimi aldım ama ne yıkadım ne ütüledim .Sen yine yıkamışsın:) Ev içinde buyuk bir temizlik gerek bakalım ne olucak sonum . Gerçi evime yeni yeni kavustum onunda etkisi var biraz tembellik yapıyorum
Sen haftaya doğurcaksın bu gidişle,hayırlısı artık canım sağlıkla al kucağına inş.ütülemeye başla canım bir an önce çok zevkli bişey ya küçücük kıyafetlerin içinde bebeğini hayal etmek müthiş bi duygu.. Ben bu 14 şubatta rvde tek kalmasam iyi olacak sanırım şimdiden kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyo o günü düşününce ben o gün kesin doğururum kesin :)))))))))))
Ya ben de sıkıldım hamilelikten galiba, artık doğurmak istiyorum, kocacığımın nasıl bir fikri veya hissi varsa, bana sen 37 de doğururusun diyor, ben de hem istiyorum doğurmak hem de beklese daha sağlıklı mı olur acaba diyorum, anlayacağınız sıkıldım ben, daha çantamız bile hazır değil.
iyi geceler melek annelerii
size bi sorum olacak, bugün sağlık ocagına gittik kalp atışlarını dinlerken ebemize
dedimki benm göbeğimde cok tüylenme oldu dediki sezaryen düşünüosun
ve sezaryende seni amelyata aldıklarında hasta bakıcıları jiletle keserler kıllarını
ve cok gür cıkar dedi, sen dogumdan bikaç gün önce sir yap göbeğine dedi
cünkü tüy kiste dönüşebilrmiş bu yüzden pürüzsüz olması gerekiomuş,
ben dogumumda sir yaptrdm göbeğime dedi ama ben korkuorum nedense kızlar
sanki bebişime bi zararı olurmuş gibi düşünüorum
sizce napayım kızlar sir yaptirimmi yoksa jiletmi yapayım:26:
canım cok sevindim nasıl bi sürpriz yapmış oğluşun öyle maşallah evinize de geciyomuşsunuz detayları yaz olur mu normal mi oldu doğumun nasıl oldu bide oğlusunu göster bize emi:) Allah analı babalı büyütsün
aaa nasıl bi sıvıymış kız oo nerden ne zaman salgılanoyomuş isteyince salınıveriyomuymus biz de salalım 2-3 haftaya kadar :))
hadi in çık kuzumm bizim apartmanda su an camasır suyu kokuyo o gitsin ben de bi iniş tırmanış yapiim tıslayışlarım eşliğinde:))
günaydın kızlar.
nasılsınsınız?
bizde işlerimizi hallettik yeni yazabiliyoruz. epeydir okuyordum yazmadan. araya işlerde girince sadece okumaya fırsatım oluyor. ama dogum haberlerini duyunca yazmak istedim..
gayem ve amerda tebrik ederim sizleri. amerda umarım sen ve bebek saglıklısınızdır. haberlerini beklıyruz.
lachesis canım sende korkulu gün gecirmişsin. cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine. artık yormamak gerekıyor dicem de bazen bende bir temizlik aşkına gelıyorum ki sorma. eşim zorla durduruor. o bırak bana dıyor ben kıyamıyorum ıkımiz yapalım bitsin diyorum.
özgecim canım benimde cantam hazır degil :)) neyseki bende yıkadım ütüledim pijama geceliklerimi. ama bir an evvel koysak iyi olcak koydukca ihtiyac llistesiyle kıyaslayıp ne eksigimiz var cıkar. ben biraz da hastane yakın kücük sehirde yasıoruz diye rahatım. birde banada daha varmış gibi gelıyor ama hiç belli olmuyor.
kontrole gidip bebişini gören anneler gözünüz aydın diye genelliyim.
polly defnecik ve battanıye cok hos gozukuyor :)
gamzecim bebişin eve gelmiş fotonuzu gördüm cok hos bir aile tablosu. hep böyle mutlu ve saglıklı olun.
umutluyum canım fotonu gördüm cok hos cıkmıssın. bakımlı şık hazır afet bir anne masallah
meri canım bebeginin gelişimi ile ilgili umarım olumlu gelişme olur. saglıkla kucagına alırsın.
unuttugum gelişmeler varsa kusura bakmayın kızlar hatırladıklarım bunlar.
bir de ayolculuk sohbeti gecmiş kızlar. benım de hafta sonu iş toplantım var denızlide. burdan 3 saat sürüyor. fakat kalmalı olcak otelde fln. ben calısabılır aldım. bu hafta bıtınce 2 hafta daha calıscam. cok kararsız kaldım. acıkcası havalar cok kötü karlı buzlu oluyor yollar ve ben korkuyorum. yolculuga cıkmaktan. hani eşimle ve kişisel aracımla olsa bir nebzede. yollarda dogurcam dıye korktum. katılmak ıstemıyorum. dr.uma da sormadım. iş yerindekilere riskli oldugunu soylucem. yolculuga cıkan ark.lar nasıl durumlarınız? sımdıye kadar cok yolculuk yaptım ama artık korkmaya basladım da.
ii yapmışsın güzelim yok sorun cıkmaz korkma valla sknın kendisiyle konustum kayıt altına da aldılar zaten bi sorun cıkarsınlar yolarım valla sana da bişi diyen olursa söle ben yine cirkefleşirim siz niye böle yapıonus yaa diye:))zorlama kendini bunalmak en son cekmemiz gereken sey şimdi ben de pazartesi 35 olucam inşallah bakalım bizimki ne dicek
Cılgınlar gıbı merdıven turu yaptım bızım apartman ne cok katlıyms asa otoparka ınınce yukarıyı bulmak cok zor oluoms:)))) Ohhh okdr ıyı geldıkı eve gelncede 3 5 harekt esnemeee kendımee kahve odulu verdım en azındn beynım bugn harekt ettın sınyalı aldı sımdı ozgurce yıyebılırım ahahah:))))
Merhaba Hamişler,
Bugün nasıl yorgunum anlatamam, pc başında zor duruyorum ve kesin kararlıyım haftaya izinimi alıyorm artık. Biraz önce şirketin insan kaynakları ile görüştüm, izin aldığımız iş görmezlik raporunu şirkete getiriyormuşuz, yalnız diyelim ki ertesi gün doğum yaptık doğum öncesi 8 hafta yanıyormuş öyle dedi. Kullanabildiğin kadar kullan doğum sonrasına kalmayabiliyor dedi, kendisi gecen sene doğum yaptı bu şekilde 5 günü yanmış. Yeni çıkan torba yasa da bu durumun kalktığını söylemişlerdi, ama sanırım sadece kamuda çalışanlara oluyor, uffffffff yaaa erken doğurmamak lazım :)
ii yapmışsın güzelim yok sorun cıkmaz korkma valla sknın kendisiyle konustum kayıt altına da aldılar zaten bi sorun cıkarsınlar yolarım valla sana da bişi diyen olursa söle ben yine cirkefleşirim siz niye böle yapıonus yaa diye:))zorlama kendini bunalmak en son cekmemiz gereken sey şimdi ben de pazartesi 35 olucam inşallah bakalım bizimki ne dicek
Kızlar gulbende demın bebeklerde buyuk kucuk bas konusuldu:))) Ikısınınde ayrı durumları var mısal benm gıbı buyuk cıkanlar ıcın kafaıcı yapıda bır anormllk yoksa bu normal kabl edılır dedı:) kıı doktrmda bana oyle demstı mınık kussss hattaa benı tessllı etmstı bısey olmaz benm kızımnda 3 hafta ılerı cıkıodu demstı yerım koca kafalı oglumu ben
Temizlik konusunu hiç sorma zaten daha o var sırada halılar yıkamaya gidicek,koltuklar silinecek ooo çok iş var daha:18:Yaparız artık ne yapalım
Sen haftaya doğurcaksın bu gidişle,hayırlısı artık canım sağlıkla al kucağına inş.
Benim eşimde tam tersi 1 nisan da doğar diyo
o zaman koca kafalı uşaklar geliyor desene:) Allah sağlık versin . napalım artık koca kafalı olsunlar
günaydın kızlar oğluşumla hepinizi kocaman öpüyoruz..Dün öğlen saat 12.39 da dünya güzeli oğlum Lefter Aren hayata merhaba dedi.ikimizde gayet iyiyiz hayırlısıyla sabah ewimizde olcaz.ewe geçince daha detaylı yazarız teyzeleri.34+3 de doğdu oğluşum 2398 gr 48 cm
Vallaaa ben ınanıorum 37 38 gorursem ozamn vucudyla orntıyı yakalıck oglm:))) Zaten naprsk yapalım dogacagı kıloyaa fızıkı yapıya ulasck o yuzden takmıorum bıdahakı cumrtesyı beklıorum sabrsızlklaaa belkı ılkkez nts gırcem:))
Ya ben iki gecedir neler çekiyorum bir bilsen, zıpır oğlan iki gün boyunca hareket etmedi diye ağladım durdum, son 2 gecedir de, gecenin kör saatlerinde, gece 3-4 gibi, başlıyor dans edip gerinmeye, hem canımı acıtıyor, hem de uykusuz kalıyorum, gerçi hareketliliği sağlıklı olduğunu gösterir diye ses etmiyorum ama fena uykusuz kalıyorum, ayaklarını dayıyor memelerimin altına sıpa.
O zaman bi sorun cıkarırlarsa hemen senı tekirdağa yolluyorum zaten personel şube müdürü bir kız var evlere şenlik tam yolunmalık gel beraber yollalım onu:) bende pztsi gidicem kontrole işte en son 33 de demişti 35 te gel diye sonrada haftada bir gidicez ay bakalım ne olucak hayırlısı olsun valla. Evet artık bunalmak istemıyorum bende orda cok sıkılmıştım sabrımın sonlarıydı artık şükür evime geldim. Aslında çalışamaz raporu alıcaktım ama bi yer çıktı tayin için başvurdum o yuzden çalışır aldım yazıları elden takıp edyım dıye bakalım inş sonuç çıkarda bebiş doğmadan ist tayınım olur izinler bittikten sonra rahat rahat ist da başlarım çalışmaya
Bencede:) Bende daha girmedim nst mi nts mi artık her neyse merak edıyorum bakalım bu hafta belkı bende girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?