2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben de sıkıldım hamilelikten galiba, artık doğurmak istiyorum, kocacığımın nasıl bir fikri veya hissi varsa, bana sen 37 de doğururusun diyor, ben de hem istiyorum doğurmak hem de beklese daha sağlıklı mı olur acaba diyorum, anlayacağınız sıkıldım ben, daha çantamız bile hazır değil.

ii yapmışsın güzelim yok sorun cıkmaz korkma valla sknın kendisiyle konustum kayıt altına da aldılar zaten bi sorun cıkarsınlar yolarım valla sana da bişi diyen olursa söle ben yine cirkefleşirim siz niye böle yapıonus yaa diye:))zorlama kendini bunalmak en son cekmemiz gereken sey şimdi ben de pazartesi 35 olucam inşallah bakalım bizimki ne dicek

Temizlik konusunu hiç sorma zaten daha o var sırada halılar yıkamaya gidicek,koltuklar silinecek ooo çok iş var daha:18:Yaparız artık ne yapalım
Sen haftaya doğurcaksın bu gidişle,hayırlısı artık canım sağlıkla al kucağına inş.

Benim eşimde tam tersi 1 nisan da doğar diyo

günaydın kızlar.
nasılsınsınız?
bizde işlerimizi hallettik yeni yazabiliyoruz. epeydir okuyordum yazmadan. araya işlerde girince sadece okumaya fırsatım oluyor. ama dogum haberlerini duyunca yazmak istedim..
gayem ve amerda tebrik ederim sizleri. amerda umarım sen ve bebek saglıklısınızdır. haberlerini beklıyruz.

lachesis canım sende korkulu gün gecirmişsin. cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine. artık yormamak gerekıyor dicem de bazen bende bir temizlik aşkına gelıyorum ki sorma. eşim zorla durduruor. o bırak bana dıyor ben kıyamıyorum ıkımiz yapalım bitsin diyorum.

özgecim canım benimde cantam hazır degil :)) neyseki bende yıkadım ütüledim pijama geceliklerimi. ama bir an evvel koysak iyi olcak koydukca ihtiyac llistesiyle kıyaslayıp ne eksigimiz var cıkar. ben biraz da hastane yakın kücük sehirde yasıoruz diye rahatım. birde banada daha varmış gibi gelıyor ama hiç belli olmuyor.

kontrole gidip bebişini gören anneler gözünüz aydın diye genelliyim.

polly defnecik ve battanıye cok hos gozukuyor :)

gamzecim bebişin eve gelmiş fotonuzu gördüm cok hos bir aile tablosu. hep böyle mutlu ve saglıklı olun.

umutluyum canım fotonu gördüm cok hos cıkmıssın. bakımlı şık hazır afet bir anne masallah

meri canım bebeginin gelişimi ile ilgili umarım olumlu gelişme olur. saglıkla kucagına alırsın.

unuttugum gelişmeler varsa kusura bakmayın kızlar hatırladıklarım bunlar.

bir de ayolculuk sohbeti gecmiş kızlar. benım de hafta sonu iş toplantım var denızlide. burdan 3 saat sürüyor. fakat kalmalı olcak otelde fln. ben calısabılır aldım. bu hafta bıtınce 2 hafta daha calıscam. cok kararsız kaldım. acıkcası havalar cok kötü karlı buzlu oluyor yollar ve ben korkuyorum. yolculuga cıkmaktan. hani eşimle ve kişisel aracımla olsa bir nebzede. yollarda dogurcam dıye korktum. katılmak ıstemıyorum. dr.uma da sormadım. iş yerindekilere riskli oldugunu soylucem. yolculuga cıkan ark.lar nasıl durumlarınız? sımdıye kadar cok yolculuk yaptım ama artık korkmaya basladım da.

Kizlarr aranizda galiba hafta olarak ondegiden benim ama banada hic dogmayacakmis gibi geliyor cokta bunaldim artik ellerim yuzum sisti iki haftadir

bn hepsir yapıyorum cnm.. bi sıkıntı olmadı şimdiye kdr..bnm o bölge brz tüylü ama sir sayesinde çok azaldı...o yüzden asla jilet vurmam

Cılgınlar gıbı merdıven turu yaptım bızım apartman ne cok katlıyms asa otoparka ınınce yukarıyı bulmak cok zor oluoms:)))) Ohhh okdr ıyı geldıkı eve gelncede 3 5 harekt esnemeee kendımee kahve odulu verdım en azındn beynım bugn harekt ettın sınyalı aldı sımdı ozgurce yıyebılırım ahahah:))))

Canım ben de hazırlıycam hiç liste falan da yapmadım geçmişe bi bakıyım çanta hazırlayan arkadaşların listerine göz atıyımBu konuda çok rahatım işte ama hazırlayalım bir an önce bence:)Yolculuk için de bence druna sor canım sakıncalıdır belki artık.Havalarda kötü zaten dikkat et kendine....

Merhaba Hamişler,

Bugün nasıl yorgunum anlatamam, pc başında zor duruyorum ve kesin kararlıyım haftaya izinimi alıyorm artık. Biraz önce şirketin insan kaynakları ile görüştüm, izin aldığımız iş görmezlik raporunu şirkete getiriyormuşuz, yalnız diyelim ki ertesi gün doğum yaptık doğum öncesi 8 hafta yanıyormuş öyle dedi. Kullanabildiğin kadar kullan doğum sonrasına kalmayabiliyor dedi, kendisi gecen sene doğum yaptı bu şekilde 5 günü yanmış. Yeni çıkan torba yasa da bu durumun kalktığını söylemişlerdi, ama sanırım sadece kamuda çalışanlara oluyor, uffffffff yaaa erken doğurmamak lazım :)

ohhh ne güzel olmuş kahve keyfini haketmişsin yarasın kuzummm:))

canım yok ya kamu özel diye farketmiyoki sgk adı altında toplandık zaten hepimiz ve bu izin yönetmeliği de tüm sgklılar için gecerli doğumun diyelimki 37 de gercekleşti 3 haftan dogum sonrasına aktarılıyo ama basvurman lazım yani sgkya gidip bi dilekce vericeksin eşin de yapabilio ben 37de doğum yaptım doğum öncesi iznimi tamamlayamadığım için kalan sürenin doğum sonrasına aktarılmasını istiyorum diye yazıyosun yapılıyo sizin o eleman mı habersiz acaba bu durumdan sen en sağlamı 170 danışma hattını ara sor kuzum için rahat etsin

Kızlar gulbende demın bebeklerde buyuk kucuk bas konusuldu:))) Ikısınınde ayrı durumları var mısal benm gıbı buyuk cıkanlar ıcın kafaıcı yapıda bır anormllk yoksa bu normal kabl edılır dedı:) kıı doktrmda bana oyle demstı mınık kussss hattaa benı tessllı etmstı bısey olmaz benm kızımnda 3 hafta ılerı cıkıodu demstı yerım koca kafalı oglumu ben

O zaman bi sorun cıkarırlarsa hemen senı tekirdağa yolluyorum zaten personel şube müdürü bir kız var evlere şenlik tam yolunmalık gel beraber yollalım onu:) bende pztsi gidicem kontrole işte en son 33 de demişti 35 te gel diye sonrada haftada bir gidicez ay bakalım ne olucak hayırlısı olsun valla. Evet artık bunalmak istemıyorum bende orda cok sıkılmıştım sabrımın sonlarıydı artık şükür evime geldim. Aslında çalışamaz raporu alıcaktım ama bi yer çıktı tayin için başvurdum o yuzden çalışır aldım yazıları elden takıp edyım dıye bakalım inş sonuç çıkarda bebiş doğmadan ist tayınım olur izinler bittikten sonra rahat rahat ist da başlarım çalışmaya

o zaman koca kafalı uşaklar geliyor desene:) Allah sağlık versin . napalım artık koca kafalı olsunlar

Aynen kafamda o kadar cok iş var kı ama icraat yok. Benimde halılar yıkamaya gidicek , koltuklar sılınıcek , duvarları falanda sıldırmeyı düşünüyorum, perdeler falan yanı evi baştan aşşağı yıkasam anca temızlenır:))

o zaman koca kafalı uşaklar geliyor desene:) Allah sağlık versin . napalım artık koca kafalı olsunlar

Vallaaa ben ınanıorum 37 38 gorursem ozamn vucudyla orntıyı yakalıck oglm:))) Zaten naprsk yapalım dogacagı kıloyaa fızıkı yapıya ulasck o yuzden takmıorum bıdahakı cumrtesyı beklıorum sabrsızlklaaa belkı ılkkez nts gırcem:))

cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah..COK SEVİNDİM SENİN ADINA sağlığının yerinde olması en güzel şey güle güle büyütün inşallah evladınızı..............sıra bizede gelsin artık............

19...günümüz kaldı kızlar......bugün ayşene davetliyiz fazla buralarda olamıycam arkadsaşlar....bu arada yasemincim... cookk teşekkürederim....

Bencede:) Bende daha girmedim nst mi nts mi artık her neyse merak edıyorum bakalım bu hafta belkı bende girerim

aynen canım ayneeennn.. dün akşam yan gelip yatıyodum her akşamki gibi, :) öyle bi tekmeledi ki ayyyyyyyyyy diye bağırdımm eşim koştu noldu die, acısı bikaç dakka geçmedi, kızma sen kızma sen annesin diyo, dedim kızmadım hiç kızılırmı, sadece canım çok acıdı korktum bi de... ne güç ne kuvvet bu Yarabbim :) maşşallah tosuncuklarımıza

ayy hadi inşalah nasibiyle uguruyla gelsin bebişin onun kısmatiyle tayinin olur belki ne de güzel olur :)

Bencede:) Bende daha girmedim nst mi nts mi artık her neyse merak edıyorum bakalım bu hafta belkı bende girerim

Bende gırmedım uzulme:))) Ama duydugum kadaryla yatıosun kalkıosun:) ıste ona gırmeye baslamak demekkkkkkk artık cok cokkk az kaldıııı demek o benı mutlu edıooo:)) ıste onu hatrlamıorum doktr 2 hafta sonra gorelım hemde nts yapalmmı dedı yoksa 36 dn sonra her hafta gelcen ozamnmı yapcz dedı onu hatr edemedm:)) ama benı hergn cagırsın hergun gıderım no problemoooo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…