- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.141
günaydın kızlar oğluşumla hepinizi kocaman öpüyoruz..Dün öğlen saat 12.39 da dünya güzeli oğlum Lefter Aren hayata merhaba dedi.ikimizde gayet iyiyiz hayırlısıyla sabah ewimizde olcaz.ewe geçince daha detaylı yazarız teyzeleri.34+3 de doğdu oğluşum 2398 gr 48 cm
ya hepimizin evi skeç gibi çok komik...
evimizde neşe, kahkaha eksik olmasın...
bende yemek yerken hep üstüme döküyorum kıyafet yıkamaktan bıktım... hep göbeğime döküyorum yemeği. eğilerek yiyemiyorum masada tam göbek hizamda...
Ayyy valla güzel olurdu hemde tam 37+0 oluyo
bende öle düşünüyorum 28ine kadar gelmemiş olursa o gece sezeryana yatarım ben :)) tarlaya gerek var mı kız evin önünden dolmuşa binip arka koltuğa otursam iki üç durak sonra doğururum, dolmuşlar öle bi sallıyo ki memeleri ağzına geliyo insanın
canım bilgim yok ama dr.lar hep olumsuz bir şeyler buluyorlar. o dr. da bence para almak için korkutmuş senigünaydın herkeslere!!!! pazartesi günü izne ayrıldım onun için çok fazla giremiyorum nete...dün baya bi moralim bozuldu... cumartesi günü kendi dr uma gitmiştim çatı muayenesi yapıyordu bende canım acıdı falan dedim yarıda kesmiş yani sonucu sölemedi.. haftaya salı tekrar gidicez o zaman yine bakıcak ve büyük ihtamalle doğum tarihi vericek... neyse bebeğimin gelişimi geriden geliodu hep bu sefer gittiğimdede 3 hafta geride dedi dr.. bende eşime bi dra daha gidelim dedim ve dün başka bi özel hastaneye gittik... orda kadın dr. bana seni hastaneye yatırmam lazım bebek geride çok riskli dedi. ben seni eve bırakamam falan dedi... biz şaşırdık.. ciğer geliştirici iğne vermişti dr.um bu bayana sormuştum gereklimi iğne die oda tabii dedi bugün vuralım 12 saat sonra tekrar vuralım sen burda iki gün yat 3. gün çaresine bakarız bebeğini kucağına veririm dedi.. neyse ben hazırlığım yok eve gidelim sonra geliriz dedim... kadın beni sty e falan bağladı... giderseniz ben sorumluluk almam dedi... bida kabul etmem dedi... sonra üzülürde dönersiniz bebeğe bişey olur dedi.. neyse eşimden imza aldılar mesuliyet bana aittir die.. çıktık ordan .. bu arada nst sonucunda çok kötü dedi bana... ordan çıktık başka bi hastaneye gittik... orda ki bayanda başka bi dr a gitmek iyi deildir dedi. kendi dr unu bırakma falan dedi... muayaene etti... nst yi gösterdim iyi bi sorun görünmüo dedi.. 3 hafta falan geride ama dedi kan akışı falan normal dedi.. biraz küçük bi bebek olacak dedi... diğer bi önceki gittiğim kadın bebek beslenemio.. oksijen bi gitmezse ya kaybederiz bebeği yada siz anlamazsınız kucağınıza verirler bebeği 2 yaşında anlama problemi yaşiar demişti.. yani anlayacağınız moralim çok bozuldu... kendi drum beni hiç nst ye bağlamadı şimdiye kadar... kime güveneciğimi şaşırdım... ayrıca hastaneye yatmadım ama o kadının dediklerinin doğru çıkmasındanda korkuyorum ... ha bu arada kendi dr um ciğer geliştirici iğne verdi iki kere oldum... ama bi kere daha verdi sizce gereklimi... dün gittiğim dr lardan biride 37. haftada çocuğa ciğer geliştirici iğne gerksiz dedi... bu konuda bilgisi, olanlar ciğer geliştirici iğne ve tip 2 gelişme geriliği ( bebeğim 3 hafta geri ) cevap yazarlarsa çok sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim. Allahımın izniyle hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşuruz inşallah... Allahım sevdiklerimizn acısını bize göstermesin Allahım sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin. Amin.
canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.günaydın kızlar oğluşumla hepinizi kocaman öpüyoruz..Dün öğlen saat 12.39 da dünya güzeli oğlum Lefter Aren hayata merhaba dedi.ikimizde gayet iyiyiz hayırlısıyla sabah ewimizde olcaz.ewe geçince daha detaylı yazarız teyzeleri.34+3 de doğdu oğluşum 2398 gr 48 cm
Aynen kafamda o kadar cok iş var kı ama icraat yok. Benimde halılar yıkamaya gidicek , koltuklar sılınıcek , duvarları falanda sıldırmeyı düşünüyorum, perdeler falan yanı evi baştan aşşağı yıkasam anca temızlenır:))
ohhh ne güzel olmuş kahve keyfini haketmişsin yarasın kuzummm:))
canım yok ya kamu özel diye farketmiyoki sgk adı altında toplandık zaten hepimiz ve bu izin yönetmeliği de tüm sgklılar için gecerli doğumun diyelimki 37 de gercekleşti 3 haftan dogum sonrasına aktarılıyo ama basvurman lazım yani sgkya gidip bi dilekce vericeksin eşin de yapabilio ben 37de doğum yaptım doğum öncesi iznimi tamamlayamadığım için kalan sürenin doğum sonrasına aktarılmasını istiyorum diye yazıyosun yapılıyo sizin o eleman mı habersiz acaba bu durumdan sen en sağlamı 170 danışma hattını ara sor kuzum için rahat etsin
kızz bu saydılarını sen yapmıcan dimiiii aman mazallah sakın haa :) az buz iş değil, aynıları benim ewe de yapılacak ama benim totomu kaldırmaya halim yok annem bi yardımcı ile birlikte yapacak, hatta ben o gün ewdde durmayı bile düşünmüyorum çamaşır suyu kokacak bööö.. walla çok şey war kafalar dolu haliyle, hastane çantası, doğum izinleri,ennn önemlisi doğum şekli benim gibi belli olmayanlar doğum şeklini düşünüyo tabi...Allah yardımcımız olsun..
ayy hadi inşalah nasibiyle uguruyla gelsin bebişin onun kısmatiyle tayinin olur belki ne de güzel olur :)
kızlar şimdi şubat annelerinin doğum listesi topiğinde son iki doğum hikayesini okudum,Allah razı olsun tecrübelerini anlatan herkesten,burda doğum yapan gamze de çok yardımcı oluyor sağolsun,tabi diğer arkadaşlar henüz yeni olduğundan fırsatları olmadı yazmaya.inşallah sağ selamet doğurduğumda ben de ne yaşadıysam anlatcam.ben normal doğum istiyorum ama acil bişe olsa ne tür sez.olmaya karar veririm bilemiyorum hiç.gece rüyamda spinal sez.oluyordum,ondan önce de normal doğurmuştumAllah yardımcımız olsun.amiin
Öylemi ayy cok sevındım o zaman sanırım bizim İnsan Kaynakları bilmiyor durumu, yazarım dilekçe tabii yaa boşuna gitmesin bebeğimle birgün daha geçiriyim. Şimdi arıyım danışma hattını soruyum burayada yazarım cevabını. Çok teşekkürler canım bu arada...
kızlar eve kadın alcam camlar koltuklar silincek teras yıkancak..annem diyo ne zaman gelim 20 sinde gel diyom ama ozaman kadar doğurmam dimi heralde..temizlik için kadını ne zaman alsam ya kafam bulandı artık binlerce şey düşünmekten
Merhaba Hamişler,
Bugün nasıl yorgunum anlatamam, pc başında zor duruyorum ve kesin kararlıyım haftaya izinimi alıyorm artık. Biraz önce şirketin insan kaynakları ile görüştüm, izin aldığımız iş görmezlik raporunu şirkete getiriyormuşuz, yalnız diyelim ki ertesi gün doğum yaptık doğum öncesi 8 hafta yanıyormuş öyle dedi. Kullanabildiğin kadar kullan doğum sonrasına kalmayabiliyor dedi, kendisi gecen sene doğum yaptı bu şekilde 5 günü yanmış. Yeni çıkan torba yasa da bu durumun kalktığını söylemişlerdi, ama sanırım sadece kamuda çalışanlara oluyor, uffffffff yaaa erken doğurmamak lazım :)
O zaman bi sorun cıkarırlarsa hemen senı tekirdağa yolluyorum zaten personel şube müdürü bir kız var evlere şenlik tam yolunmalık gel beraber yollalım onu:) bende pztsi gidicem kontrole işte en son 33 de demişti 35 te gel diye sonrada haftada bir gidicez ay bakalım ne olucak hayırlısı olsun valla. Evet artık bunalmak istemıyorum bende orda cok sıkılmıştım sabrımın sonlarıydı artık şükür evime geldim. Aslında çalışamaz raporu alıcaktım ama bi yer çıktı tayin için başvurdum o yuzden çalışır aldım yazıları elden takıp edyım dıye bakalım inş sonuç çıkarda bebiş doğmadan ist tayınım olur izinler bittikten sonra rahat rahat ist da başlarım çalışmaya
cevap yeğenimim eşi mi :)ehe ehe ehe:))) kocam içti bana yaradı vallahiiii...kızlar hadi size uyuz bi soru soriiimm gece gece..ben kafayı yedim sizde yiyin:))))
Günün sorusu: Benim eşimin kaynanası senin kaynananın annesi ise ben senin neyinim? :)))))))
canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün bir yok oldun bebişle geri döndün detayları bekliyoruz.günaydın kızlar oğluşumla hepinizi kocaman öpüyoruz..Dün öğlen saat 12.39 da dünya güzeli oğlum Lefter Aren hayata merhaba dedi.ikimizde gayet iyiyiz hayırlısıyla sabah ewimizde olcaz.ewe geçince daha detaylı yazarız teyzeleri.34+3 de doğdu oğluşum 2398 gr 48 cm
canım kendi dr. güveniyosan başka dr.lara gidip kafanı karıştırma dicem ama için rahat etmesi için iyi araştırıp işinde uzman bi dr. görün bencegünaydın herkeslere!!!! pazartesi günü izne ayrıldım onun için çok fazla giremiyorum nete...dün baya bi moralim bozuldu... cumartesi günü kendi dr uma gitmiştim çatı muayenesi yapıyordu bende canım acıdı falan dedim yarıda kesmiş yani sonucu sölemedi.. haftaya salı tekrar gidicez o zaman yine bakıcak ve büyük ihtamalle doğum tarihi vericek... neyse bebeğimin gelişimi geriden geliodu hep bu sefer gittiğimdede 3 hafta geride dedi dr.. bende eşime bi dra daha gidelim dedim ve dün başka bi özel hastaneye gittik... orda kadın dr. bana seni hastaneye yatırmam lazım bebek geride çok riskli dedi. ben seni eve bırakamam falan dedi... biz şaşırdık.. ciğer geliştirici iğne vermişti dr.um bu bayana sormuştum gereklimi iğne die oda tabii dedi bugün vuralım 12 saat sonra tekrar vuralım sen burda iki gün yat 3. gün çaresine bakarız bebeğini kucağına veririm dedi.. neyse ben hazırlığım yok eve gidelim sonra geliriz dedim... kadın beni sty e falan bağladı... giderseniz ben sorumluluk almam dedi... bida kabul etmem dedi... sonra üzülürde dönersiniz bebeğe bişey olur dedi.. neyse eşimden imza aldılar mesuliyet bana aittir die.. çıktık ordan .. bu arada nst sonucunda çok kötü dedi bana... ordan çıktık başka bi hastaneye gittik... orda ki bayanda başka bi dr a gitmek iyi deildir dedi. kendi dr unu bırakma falan dedi... muayaene etti... nst yi gösterdim iyi bi sorun görünmüo dedi.. 3 hafta falan geride ama dedi kan akışı falan normal dedi.. biraz küçük bi bebek olacak dedi... diğer bi önceki gittiğim kadın bebek beslenemio.. oksijen bi gitmezse ya kaybederiz bebeği yada siz anlamazsınız kucağınıza verirler bebeği 2 yaşında anlama problemi yaşiar demişti.. yani anlayacağınız moralim çok bozuldu... kendi drum beni hiç nst ye bağlamadı şimdiye kadar... kime güveneciğimi şaşırdım... ayrıca hastaneye yatmadım ama o kadının dediklerinin doğru çıkmasındanda korkuyorum ... ha bu arada kendi dr um ciğer geliştirici iğne verdi iki kere oldum... ama bi kere daha verdi sizce gereklimi... dün gittiğim dr lardan biride 37. haftada çocuğa ciğer geliştirici iğne gerksiz dedi... bu konuda bilgisi, olanlar ciğer geliştirici iğne ve tip 2 gelişme geriliği ( bebeğim 3 hafta geri ) cevap yazarlarsa çok sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim Allahımın izniyle hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşuruz inşallah... Allahım sevdiklerimizn acısını bize göstermesin Allahım sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin. Amin.
ooo o dediğin işler bendede var ama annem yapıcak kadın tutalım dedim istemedi yinede düşünmesi bile stres yapıyoTemizlik konusunu hiç sorma zaten daha o var sırada halılar yıkamaya gidicek,koltuklar silinecek ooo çok iş var daha:18:Yaparız artık ne yapalım
Sen haftaya doğurcaksın bu gidişle,hayırlısı artık canım sağlıkla al kucağına inş.
Benim eşimde tam tersi 1 nisan da doğar diyo
Durumlarımız çok benziyoobende kadını haftaya pazar almayı düşünüyorum.. 37+5 olcam o zaman... normal doğumlar genelde 38+ larda geliyo diye rahatım galiba biraz :44: bu cmtsi kuaföre gidip kişisel son hazırlıklarımı yapmak planım.. 14 şubat doktor ve çatı muayenesi.. kardeşimi de 14 şubatta çağırcam yanımda kalsın die.. evet karışık ve stresli günler Allah yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?