2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm gözünaydın Allah analı babalı büyütsün

Ay maşallah kuzucuk sag salim atlatmışsınız darısı başımıza

canım iyi olmanıza çok sevindim kib görüşürüz

aaaa canım hayırlı ugurlu olsun.oglusunda maşallah boyu kilosu iyi dogmuş Allah size mutluu bir ömür nasip etsin inşallahh. Darısı basıma hayırlısı ile. evine geç ,dinlen,sonraaa uzunn uzunnn anlat bize dogum hikayeni

canımm gözünaydın Allah analı babalı büyütsün..adıyla yaşasın güzel günler görsün..iyi olmanıza sevindim..merakla doğum hikayeni bekliyorum..

Allah yardım etsin ama inan her kafadan bir ses çıkıyor sen ne hissediyorsun ona bak ve hayırlısı ile rabbim sana sırtımı dayadım ben ve bebegim sana emanetiz bizi sen koru de içini rahat tut...açık açık kendi dr.la bu konuyu konuş ne yaşadıgını anlat ve kendisinden net bir cevap almaya bak.Allah saglık ve sıhatle ikinizide kurtarsın.

gözünaydın canımm,sayılı günlerimiz kaldı artık..

Yaaaaaaaa sen de benim gibisin, benim de hiçbir şeyim belli değil, ev temizlenecek, ama sadece camlar ve kapılar silinecek, halılar koltuklar temiz, çantalar hazırlanacak, doğumda yanımda kimin olacağı bile belli değil, kaynanam ve kayın babam hala başımda, gidemediler bir türlü, zaten özel doktorum olmadığı için devlet hastanelerinde doğum şeklini bile konuşturmuyorlar adama,
Delirecem anlayacağın, kendimi dağlara taşlara atasım var, ya da uyku hapı ile uyuyup uyuyup doğum sabahı uyanasım var.

slm kıslar ben gece baykuş gibi yine uyuyamadım kızım 40 haftaya kadar duracakmış gibime geliyoo etrafımdaki herkes erken gelebilir hazır ol diyo artık hayırlısı AMERDAAAA gözünaydın bebişin erken davranmışş hayırlı olsun

Gozun aydın policimmmm. Geldıgınde bıara mart annelerının dogum hıkayelerı adı altnda yenı bı topık acalım dıoruz bıze bu konuda yardımcı bulunursan cok sevınırız 3 arkadasımz dogm yaptı ve artık dogumlar 15 20 gun sonra patlamaya baslıck kısmetsee bızde dogum hıkayelerımzle bırbırımze destek verelım ıstedık:)))

Evet kuzum ya bana da öyle geliyor, ama ben çıksın artık diye bağırmak istiyorum, gerçi sağlıklı olsun da istiyorum, hepimiz şaşkınız anlayacağın, zaman geçmek bilmiyor sanki.

merhaba güzel annişler...

bir bebişimiz daha gelmiş çok heyecanlandım amerda canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin maşallah erkenci oğluşuna

meri canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle

polyyanna iyi olmanıza sevindim kol ağrın geçmiştir umarım benimde dün akşam sağ elimde şişlikle birlikte uyuşma oldu tuzlu fıstık ve bademi biraz fazla kaçırmış olabilirim neden oldu anlamadık ama sabaha geçti neyseki böyle uyuşma yaşayan var mı arkadaşlar?

Merhaba kaç kere mesaj attım ama listeye yazılma şerefi bana bir türlü nasip olmadı (

Sertap_73 istanbul beklenen dogum tarihi 18 mart kızım olacak adı SERAY İstanbul

özelden mesaj da atamıyorum forum da atlanıyor allah hepimize sorunsuz kolay dogum nasip etsin inşallah..

teşekkür ederim

Son düzenleme:

canım hakkımızda hayırlısı olur... normal normal dersin bebeğin duruşu, kalp atışı vs. bilmem ne sorun çıkar aniden sezeyan olursun... yada sezeryan dersin bir anda sancı su gelir. bir bakmışsın kolayca doğum yapmışsın... kimsenin seni etkilemesine izin verme... eşine bile. bu doğumu yapacak olan sensin. senin bunu beyninde planlayıp kendini hangi şekilde rahat hissedeceksen o doğumu düşün... mesela ben ömrüm boyunca normal doğumdan korkmuşumdur... doktorla konuştum dediki normal doğum sezeryana göre daha zordur yani işlem olarak... sezeryanda anne uyur yada uyuşturulur o an acı hissetmeden doğum gerçekleşir... ben seni normale bu yüzden zorlayamam... yani acıda çekebilirsin kolayda doğurabilirsin... ben bunu yapacağım normal doğurabilirim diye kendini ikna etmelisin dedi... bu yüzden ben doktoru sezeryana ikna ettim... sende kendini dinle... gönlünden ne geçiyorsa onu yap baskıyla akıl fikir vermekle olmaz bu iş...

canım polycim çok sevindim kontrolün iyi geçmiş. herşey yolunda şükür...
yarın ayrıntılı konuşuruz...

merhaba aramıza hoşgeldin. topiği oluşturan arkadaşımızın bugün kontrolü vardı... yarın girebilecek ben senin mesajını ona özel mesaj olarak göndereceğim. listeye yarın eklenirsin... hayırlı doğumlar...

Evet kuzum ya bana da öyle geliyor, ama ben çıksın artık diye bağırmak istiyorum, gerçi sağlıklı olsun da istiyorum, hepimiz şaşkınız anlayacağın, zaman geçmek bilmiyor sanki.

bende fazla durmasın diyorum nasıl çıkaracam diye kara kara düşünüyorum iyice ağırlaştım geceleri yatakta hep dönüyorum dönerken alt tarafım kemiklerim ayrılıyo sanki canım sende devlet hastanesindemi doğum yapçaksınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…