- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.161
günaydın kızlar oğluşumla hepinizi kocaman öpüyoruz..Dün öğlen saat 12.39 da dünya güzeli oğlum Lefter Aren hayata merhaba dedi.ikimizde gayet iyiyiz hayırlısıyla sabah ewimizde olcaz.ewe geçince daha detaylı yazarız teyzeleri.34+3 de doğdu oğluşum 2398 gr 48 cm
günaydın kızlar oğluşumla hepinizi kocaman öpüyoruz..Dün öğlen saat 12.39 da dünya güzeli oğlum Lefter Aren hayata merhaba dedi.ikimizde gayet iyiyiz hayırlısıyla sabah ewimizde olcaz.ewe geçince daha detaylı yazarız teyzeleri.34+3 de doğdu oğluşum 2398 gr 48 cm
merhaba arkadaşlar, hastaneden geldik, nst ye girdim sancım çıkmadı şükür. doktor yine 2 hafta sonraya gün verdi. o gün gidip ekg, usg, nst ye girip kan ve idrar vericekmişim. ondan sonra da tarihimi vericek doğuma gidicem.
geçmişi yarın okurum artık.
inşallah sizlerde de herşey yolundadır.
şimdi çıkmamız lazım hepinizi öptüm.
günaydın herkeslere!!!! pazartesi günü izne ayrıldım onun için çok fazla giremiyorum nete...dün baya bi moralim bozuldu... cumartesi günü kendi dr uma gitmiştim çatı muayenesi yapıyordu bende canım acıdı falan dedim yarıda kesmiş yani sonucu sölemedi.. haftaya salı tekrar gidicez o zaman yine bakıcak ve büyük ihtamalle doğum tarihi vericek... neyse bebeğimin gelişimi geriden geliodu hep bu sefer gittiğimdede 3 hafta geride dedi dr.. bende eşime bi dra daha gidelim dedim ve dün başka bi özel hastaneye gittik... orda kadın dr. bana seni hastaneye yatırmam lazım bebek geride çok riskli dedi. ben seni eve bırakamam falan dedi... biz şaşırdık.. ciğer geliştirici iğne vermişti dr.um bu bayana sormuştum gereklimi iğne die oda tabii dedi bugün vuralım 12 saat sonra tekrar vuralım sen burda iki gün yat 3. gün çaresine bakarız bebeğini kucağına veririm dedi.. neyse ben hazırlığım yok eve gidelim sonra geliriz dedim... kadın beni sty e falan bağladı... giderseniz ben sorumluluk almam dedi... bida kabul etmem dedi... sonra üzülürde dönersiniz bebeğe bişey olur dedi.. neyse eşimden imza aldılar mesuliyet bana aittir die.. çıktık ordan .. bu arada nst sonucunda çok kötü dedi bana... ordan çıktık başka bi hastaneye gittik... orda ki bayanda başka bi dr a gitmek iyi deildir dedi. kendi dr unu bırakma falan dedi... muayaene etti... nst yi gösterdim iyi bi sorun görünmüo dedi.. 3 hafta falan geride ama dedi kan akışı falan normal dedi.. biraz küçük bi bebek olacak dedi... diğer bi önceki gittiğim kadın bebek beslenemio.. oksijen bi gitmezse ya kaybederiz bebeği yada siz anlamazsınız kucağınıza verirler bebeği 2 yaşında anlama problemi yaşiar demişti.. yani anlayacağınız moralim çok bozuldu... kendi drum beni hiç nst ye bağlamadı şimdiye kadar... kime güveneciğimi şaşırdım... ayrıca hastaneye yatmadım ama o kadının dediklerinin doğru çıkmasındanda korkuyorum ... ha bu arada kendi dr um ciğer geliştirici iğne verdi iki kere oldum... ama bi kere daha verdi sizce gereklimi... dün gittiğim dr lardan biride 37. haftada çocuğa ciğer geliştirici iğne gerksiz dedi... bu konuda bilgisi, olanlar ciğer geliştirici iğne ve tip 2 gelişme geriliği ( bebeğim 3 hafta geri ) cevap yazarlarsa çok sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim. Allahımın izniyle hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşuruz inşallah... Allahım sevdiklerimizn acısını bize göstermesin Allahım sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin. Amin.
merhaba arkadaşlar, hastaneden geldik, nst ye girdim sancım çıkmadı şükür. doktor yine 2 hafta sonraya gün verdi. o gün gidip ekg, usg, nst ye girip kan ve idrar vericekmişim. ondan sonra da tarihimi vericek doğuma gidicem.
iyisimi bende haftasonu gideyim kuaföre..20 sinde 38 haftaya girmiş oluyorum kadınıda ozamana alayım bari annemede ozaman gel derim..biz böle planlar yapıyoruz ama heran herşeyede hazırlıklı olmak lazım..onu düşünmek panik yaptırıyo beni hiçbişeyi tamamlayamıcam diye..bide senin çatı muayenesi var:)) bana doğum belirtileri geldiğinde yapcak doktor sancılar yavaş yavaş başladığında yani benim tahmimim yoksa bahsetmedi bile şu zaman gel bakalım die ne rahat adam yaw:) benimde işime gelmediği değil ama:)) aman rahat olcamız yerde şunu yapmamız gerek bu gerek diye strese sokuyoruz kendimizi ama yapılcaklarında yapılması gerek...
slm kıslar ben gece baykuş gibi yine uyuyamadım kızım 40 haftaya kadar duracakmış gibime geliyoo etrafımdaki herkes erken gelebilir hazır ol diyo artık hayırlısı AMERDAAAA gözünaydın bebişin erken davranmışş hayırlı olsun
Bende bakıorum ara sıraa bence polıye soylıyelım bızede ayrı bı topık acsın sımdıden mart anacıklarının dogum hıkayelerı dıye:)) Nısan annelrıde gelıp bızı okusunlar
canım topiğimiz açıldı...
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...-anneleri-dogum-listesi-dogum-hikayeleri.html
canım topiğimiz açıldı...
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...-anneleri-dogum-listesi-dogum-hikayeleri.html
slm kızlar, bugün uyandım içime bi korku geldi eşimi aradım ben yapamıcam sanırım hadi gidelim doktora sezaryana gün alalım dedim:) kesinlikle istemiyo eşim herşey normalken böle bi delilik yapma diyo ama demesi kolay nası olsa o çıkarmıcak..benim doktor maşallah öyle rahatki 36 haftayı geçtim heran doğum olabilir 27 şubatta gel diyo delü adam:)) kendimi hiç güvende hissetmiyorum en kısa zamanda doktora koşup..doğumum haftasonu gece yarısı olursa kalkıp gelcekmi evinden..doğumhanede ebeden ve doktorumdan başkasının olmasını kesinlikle istemiyorum..epizyotomi yapmalarını istiyorum..ve ne yazıkki bir çok devlet ve özel dahil normal doğum çok uzadığı zaman fazla beklememk adına ebe ve doktorlar basıyolar suni sancıyı doğum hemen olsun diye..ve ben suni sancı istemiyorum berbat bişeymiş..beklesinler kardeşim açılmanın olmasını işleri ne..
kızlar eve kadın alcam camlar koltuklar silincek teras yıkancak..annem diyo ne zaman gelim 20 sinde gel diyom ama ozaman kadar doğurmam dimi heralde..temizlik için kadını ne zaman alsam ya kafam bulandı artık binlerce şey düşünmekten
Merhaba kaç kere mesaj attım ama listeye yazılma şerefi bana bir türlü nasip olmadı(
Sertap_73 istanbul beklenen dogum tarihi 18 mart kızım olacak adı SERAY İstanbul
özelden mesaj da atamıyorum forum da atlanıyor allah hepimize sorunsuz kolay dogum nasip etsin inşallah..
teşekkür ederim
Evet kuzum ya bana da öyle geliyor, ama ben çıksın artık diye bağırmak istiyorum, gerçi sağlıklı olsun da istiyorum, hepimiz şaşkınız anlayacağın, zaman geçmek bilmiyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?