- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.221
Ya gercekten ne saçmalık başka şubelere vermıyorlarda başka şehiremi yolluyorlar en azından aynı sehırde başka kurumlara verselermiş. Kadronuz nasıl kapatılıyor? O kadar kendini harap etme dedim ya ben 1.5 yıl her hafta gittim geldim orda kımsem yoktu kaç kez istifa etmeyı düşündüm hep sabret dedim kendimce sonu iyi olucak dedim, hamilelğimden bile bişey anlamadım Allah tan çok anlayışlı bir eşim varda bana destek oldu. Yoksa benimde ruh sağlığım coktan bozulmuştu ama sıkma sende canını boşver allah kolaylığını verir. Siz karşı çıkamıyormusunuz boyle birseye toplu olarak
Özlemciğim, sen Ankarayı bilirsin, ben Kızılaydaki Jandarmada çalışıyorum, evim de Mamak da, 9-10 km falan, annemlerde Keçiörende oturuyorlar, bebeğe onlar bakacak galiba, orası da pek uzak sayılmaz, ama bizi Beytepe var ya hani İncek taraflarında oraya yollayacaklarmış, ne saçma, ne otobüsle gidilir ne arabanla, hergün onca yol, süt izinleri olan o 1-2 saattler bile yolda geçer, ama ne yapayım daha kesinleşmediği için dua ediyorum sadece.
ben emla kremle uyuşturmadan alamıyorum ağdayla.. onun da kullanımı hamilelikte sakıncalı olabiliyor. epilatör bile çok canımı yakıyor kanatıyor. iyice hassaslaştı cildim. napıcam bilmiyorum. önümüzdeki hafta bi çözüm bulmam şart
canım ya Rabbim yardımcın olsun, inşaAllah herşey hayırlısıyla gönlünce olur...Özlemciğim, sen Ankarayı bilirsin, ben Kızılaydaki Jandarmada çalışıyorum, evim de Mamak da, 9-10 km falan, annemlerde Keçiörende oturuyorlar, bebeğe onlar bakacak galiba, orası da pek uzak sayılmaz, ama bizi Beytepe var ya hani İncek taraflarında oraya yollayacaklarmış, ne saçma, ne otobüsle gidilir ne arabanla, hergün onca yol, süt izinleri olan o 1-2 saattler bile yolda geçer, ama ne yapayım daha kesinleşmediği için dua ediyorum sadece.
bizimde aileler Ankarada, biz kastamonunun tosya ilçesindeyiz, tosyadaki hastane berbattı, ki zaten on gün önce yıkıldı, şimdi hastaları prefabrikte muayene ediyorlar, kastamonuyuda hiç bilmiyoruz, bu yüzden bende Ankaraya gidip geliyorum, böylece ailemlede vakit geçirmiş oluyrumooo süpermiş gerçekten için rahat bir şekilde doğuma gidebilirsin.tanıdıklarının yanında olması çok güzel.bende cuma günü ankaraya gidiyorum doğumu beklicez artık.ailelerimiz orda.ben özel hastanede yapıcam,sezeryan istemediğim için doktorum dışardan gelcek.şimdilik planım bu ama hala karar veremedim.dr.dışrdan gelmesi maliyeti çok artırıyo .o yüzden merak ediyorum kim nereyi,neden tercih ediyo diye?teşekkürler cevabın için.umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..
canım aşkolsun ilk başlarda 40 a kadr dursun diyodun şimdi gelsin diosun 3 hafta daha kalsın 36 dan sonra ne zamna istiyosa gelsin cimcimen :)
odanız çok güzel ve sade olmuş güle güle büyüsün içinde oğluşun senin doğum tarihin belli oldumu ? benim cvbı atladın heralde yeğenimin yada çocuğumun eşimisin bu durumda çok merak ettim
ohh bak ne güzel derli toplu bulup paylaşmışsın sağol canım bu konuda aklında soru işareti olan kalmaz artık topikimizde ellerine sağlık:))
hiç üzülme tatlım ya hele bi bebişin doğsun sağ salim gerisi sonra düşünülür hangi kurumda calışıyodun sen yani gidecegin yerde kalıcı olucaksan bi daha değişmeyecekse o yere tasınabilme ihtimalin olur belki
canım içinde sağlıkla güle güle büyüsün yavruşun cok güzel olmuş odanız
bu arada ben senin teyzen olabilirmiyim ayçacııım:))
saliha84; canım ismin gibi salih bir insan olarak ne güzel şeylere vesile oluyorsun, yaptığın bu iyilikler bebeğine kısmet olarak dönecektir üzülme, hem bebeklerin yedikleri helal giydikleri haram derler, sen onu sağlıkla besle yeter, ne giydiğinin önemi yok, sevginle sarmalarsın sen onu, hem çalışmaya da takılma o kadar, Allah sağlık versin de çalış, bak biz mecburen ayrılmak zorunda kaldık, evde boş boş oturuyoz. Bebeyağı alasazsan zeytinyağı sürersin, şampuan alamazsan doğal sabunla yıkarsın, falan filan takılma sen alışverişe.
Maşallah canımmm Allah sağlıkla güzel günlerde kullanmak nasip etsin odasını..
Hepsi çok çok çok güzel olmuş annesi ellerine sağlık
ankara da doğum yapacak arkadaşlar,nerde yapmaya karar verdiniz ?
ooo süpermiş gerçekten için rahat bir şekilde doğuma gidebilirsin.tanıdıklarının yanında olması çok güzel.bende cuma günü ankaraya gidiyorum doğumu beklicez artık.ailelerimiz orda.ben özel hastanede yapıcam,sezeryan istemediğim için doktorum dışardan gelcek.şimdilik planım bu ama hala karar veremedim.dr.dışrdan gelmesi maliyeti çok artırıyo .o yüzden merak ediyorum kim nereyi,neden tercih ediyo diye?teşekkürler cevabın için.umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..
Saol Özlemim, iyi ki varsınız, hep, her zaman iyi geliyorsunuz bana.
eh gibi gibi:)]]]]]]]]
herşey hazır..hadi doğuralım artık:))))))) yarın gitces doktor amcaya bakalım ne dicek...bide aile hekimimiz ziyarete gelicekmiş bize:))) çörek börek yapmak lazım mı yaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?