2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yani tatlım kesin tayin evrakları geldikten sonra dilekçe vermeyi hatta idare mahkemesine başvurmayı filan düşünüyoz ama bakalım daha resmi bir yazı gelmedi, ama bu dediklerim sonuçlananan kadar bile olsa oarada çalışmak zorunda kalabilirim, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba arkadaşlar..geçmişi okuyup öyle geldikk.ne güzell bi tosuncuk gelmiş.AMERDA hayırlı olsun canım.sağlıklı olmasına da,bebeğine kavuşmana da çok sevindim...biz de çok yorulduk teyzeleri.evi süpürüp,markete çıktık sabah.ama nasıl kötü bir havaaa.kar var,soğuk var,ayaz var.hem üşüdük hem yorulduk..eşim bekle beraber gidelim dedi ama akşama kayınvalidem gelicek izmitten ,o yğzden eşim olmadan halletmek zorunda kaldım alışveriş işini..zaten artık nereye gidersem gideyim pazar arabamı da yanımda taşır oldum..ciciler getircek bugün babannesi kızıma sağolsunözledik bizde onu.hava kötü eve hapis olcaz bi kaç gün anlaşılan .ama yanlız olmıcaz en azından....

ooo süpermiş gerçekten için rahat bir şekilde doğuma gidebilirsin.tanıdıklarının yanında olması çok güzel.bende cuma günü ankaraya gidiyorum doğumu beklicez artık.ailelerimiz orda.ben özel hastanede yapıcam,sezeryan istemediğim için doktorum dışardan gelcek.şimdilik planım bu ama hala karar veremedim.dr.dışrdan gelmesi maliyeti çok artırıyo .o yüzden merak ediyorum kim nereyi,neden tercih ediyo diye?teşekkürler cevabın için.umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..

saliha84; canım ismin gibi salih bir insan olarak ne güzel şeylere vesile oluyorsun, yaptığın bu iyilikler bebeğine kısmet olarak dönecektir üzülme, hem bebeklerin yedikleri helal giydikleri haram derler, sen onu sağlıkla besle yeter, ne giydiğinin önemi yok, sevginle sarmalarsın sen onu, hem çalışmaya da takılma o kadar, Allah sağlık versin de çalış, bak biz mecburen ayrılmak zorunda kaldık, evde boş boş oturuyoz. Bebeyağı alasazsan zeytinyağı sürersin, şampuan alamazsan doğal sabunla yıkarsın, falan filan takılma sen alışverişe.

hımm anladım canım epey sapa biyer gercekten ya ama dedim ya senin üzülmen bebişi de üzer annesi çözülmeyecek seyler diil hatta en rahatı annenlere yakın bi yere tasınman olur şimdiki ev kendinizin mi yani eger kiraysa her yerde oturulur kirada tamam ev tasımak alıştıgın yerden ayrılmak büyük değişiklikler bunlar ama olmayınca olmuyo tatlım baksana hem annene yakın olursan bebeği de rahat rahat alıp bırakırsın emzirmek için sıkıntı yaşıcaksın evet ama en olmadı sağıp bırakırsın güzelim yeterki senin sütün olsun bebişin biberonla da alır şimdi bana sölemesi kolay gibi görünebilir ama inan ben de aynı durumdayım benim de eşim asker marmariste ben öğretmenim ve asıl kadrom milasta arası 3 saat o yüzden gidemiyorum onun yerine beni marmarise daha yakın yerlere gecici olarak birer sene görevlendiriyolar gecen seneki okul eve tam 1 saat 15 dakikaydı bu yılki 40 dakikaydı ve 3 vasıta değiştirerek günde en az 10lira yol parası ödeyerek işe gidiyorum sırf milasa gitmekten daha iidir diye şimdi izindeyim eylüle kadar okul derdim bitti ama bi de bakalım eylülde nereye vericekler dersi sardı düşün belli bile diil hatta milasa gidiceksin bile diyebilirler ki o zaman naparım bilmiyorum gidiş geliş yapmam mümkün diil kalıcak yer yok bebeğim ortada annem gelemezse bakıcı bulmak zorundayım kime vercem kime emanet etcem bilmiyorum...cok uzattım kusura bakma yaa yani tatlım düşünecek olsam dert sıkıntı bitmiyo da sallıyorum şimdilik biliyorum ki benim bebeğim uğuruyla gelicek bütün sıkıntılarımız biticek inşallahh sen de inan buna emi...

arkadaşlar oğluşum için kurabiye makzemeleri sipariş vermiştim,dün denedim yaptım bir şeyler deneme amaçlı.resimlerini eklemek istiyorum yorumlarınızı merak ediyorum.ama resimleri nasıl ekleyebilirim?

bende emla krem kullanıyorum..dr uma sormuştum ben ilk aylarımda..sakıncası yok kullanabilirsin demişti..ama ilk gittiğim bi dr vardı o ağdayı bile önermemişti..

ben şuanki dr uma çok güveniyorum ve bu zamana kadar kullandım..yalnız son aya geldiğim için tedirginlik de yaşıyorum doğuma etki edermi acaba diye..
zaten sanırım bu son ağdam olacak..bakalım belkide kullanıcam:S

canım ya Rabbim yardımcın olsun, inşaAllah herşey hayırlısıyla gönlünce olur...

bizimde aileler Ankarada, biz kastamonunun tosya ilçesindeyiz, tosyadaki hastane berbattı, ki zaten on gün önce yıkıldı, şimdi hastaları prefabrikte muayene ediyorlar, kastamonuyuda hiç bilmiyoruz, bu yüzden bende Ankaraya gidip geliyorum, böylece ailemlede vakit geçirmiş oluyrum canım sende inşaAllah istediğin gibi bir ortamda doğum yaparsın, Rabbim yar ve yardımcın olsun

Son düzenleme:

yarın kontrolümüz var yine...ay doğur desin artık yaaaa...sıkıldım yruldum artık..yatamıyorum uyuyamıyorum yürüyemiyorum...

ı ıh cevap yanlış:)))

eh gibi gibi:)]]]]]]]]

Son düzenleme:

haklısın canım, kıyafet çok da önemli değil...aman heves işte, gezicem, bakıcam filan derken elde erzak parası anca kalınca öyle bi sinirim boşaldı bir an...yoksa tabi minnacık bebeğin ihtiyacı benim göğsümde mevcut zaten :) o zaten bana Allahın hediyesi...normalde çocuğunuz olmaz deöişlerdi bize doktorlar...tüp bebek denedik 2 kez,olmadıkadınlar kulübüne tüp bebek sayfasını takip için katılmıştım zamanında.....sonra süpriz bi şekilde geldi bebişimiz...onu veren rızkını da verir inşallah...

Maşallah canımmm Allah sağlıkla güzel günlerde kullanmak nasip etsin odasını..
Hepsi çok çok çok güzel olmuş annesi ellerine sağlık

herşey hazır..hadi doğuralım artık:))))))) yarın gitces doktor amcaya bakalım ne dicek...bide aile hekimimiz ziyarete gelicekmiş bize:))) çörek börek yapmak lazım mı yaaa?

ankara da doğum yapacak arkadaşlar,nerde yapmaya karar verdiniz ?

ben koru hastanesinde yapcam inşallah.. doktorunu hangi özele getirceksin cnm ama asıl önemlisi doktorun kim? :)

Saol Özlemim, iyi ki varsınız, hep, her zaman iyi geliyorsunuz bana.

sen de iiki varsın güzelim rica ederim ne demek neden burdayız sanki her sekilde herseyimizle birbirimize destek olmak için...

eh gibi gibi:)]]]]]]]]

boşver gibiyi oldum gitti o zaman tekrar düşünmeye başlaram yakaladığım kısmı da kaybetcem:))

haaydi ben acık yemek yapiim beyime az sonra damlarım yine öptüm sizi fıstıklar

herşey hazır..hadi doğuralım artık:))))))) yarın gitces doktor amcaya bakalım ne dicek...bide aile hekimimiz ziyarete gelicekmiş bize:))) çörek börek yapmak lazım mı yaaa?

bugün randevumu aldım 14 şubata müsaitmiş bi de doktoru bağlattım.. salı günü geliyoruz çatı muayenesi yapcaz mı dedim sen bilirsin istersen salı yapalım istersen 38 de yapalım dedi bende yok yok salı yapalım dayanamıcam daha fazla dedim sanki çatıya bakınca doğcak aman off bugünde kasıklarımda bi ağrı var hayırdr inşallah.. artık doğuralım yaa Mag ben de sıkıldım..

aman boşver pasta böreği zaten 10 dk kalır gider... benimki niye gelmeiyo acaba sürekli hemşiresi arıyo nasılım soruyo o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…