2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım annem hep derki bir eşle evlenilmez onun ailesiylede evlenmiş olursun... canım artık sizde bir aile oldunuz... okuyorlarsa bunun bursu var, part time iş var. para kazanmak isteyen ekmeğini taştan bile çıkarır... ne öğrenciler var arkadaşlarının ödevlerini yaparak para bile kazanıyorlar önemli olan hırs... babası eskicilik işini yapıyormuş kışında gitsin merdiven silsin, çay demlesin kahvede çalışsın. çalışmak isteyen para kazanmak isteyen her şekilde geçinir... sizinde evladınız olacak... onun eğitimi, evliliği için birikim yapmanız lazım. herkes bir aile artık herkes sorumluluk sahibi olmalı... bence eşinle bu konuyu konuş ve sıkıntını paylaş... böyle biriktirmekle olmaz... bak sen bu halinle çalışıyorsun seni örnek alsınlar biraz...

kocama dedim yapiim mi die..salakmısın adam 5 çayına gelmiyo muayeneye geliyo dedi..dalga geçti bide benle yaaa...ama ne biliimmm sanki kuru kuruya ayıpmış gibi geldii...:))))))))))

evet ben çok çok çok çok çok sıkıldım..artık kucağıma almak istiyorum oğlumuuuu...

doğru diyo adam otur oturduğun yerde iki canınla :)) su bile almaya üşeniyorum ben

son günler geçmek bilmez dedikleri bugünler oluyo herhalde yaa harbiden geçmiyo.. artık filme vurdum kendimi film izliyorum kitap okuyorum yakında heykele de başlarsam şaşma bu kız ya bi an önce gelsin ya da ben sanatçı olcam

evet hayırlısı,güven iyi bi hastane ama fiyatlarıda çok yüksek.normal doğum 2200 dü en son tabi dr.ayrı para veriyorum dışardan geldiği için.koru hastanesi balgat tarafında yanlış bilmiyorsam.oranın ssk ile anlaşması var mı doğum fiyatları ne kadar?

bende kaçıncı kitabı bitirdim bebek bakımıyla ilgili...annemde ağzını bıraktı başka yeriyle gülüyo artık bana..boşa okuyosun çocuk nasıl isterse öyle oluyo diye..hiçbiri işe yaramıyomuş orda yazanların öle diyo..

iide adamlar yazdıysa da vardır bi hikmeti dimi ama yaniiii...

güvenin fiyatları yüksek ama akay da doğuma ek çok maliyet çıkarıyo.. ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde gittim klasik muayene 30 tl dir ankarada.. ssk ile.. tam çıkarken muhasebedeki kız hoca içerde ultrasonla baktı mı dedi.. kadın doğum yüzüme bakarak muayene etmesini bekliyodu herhalde evet dedim.. 55 tl daha alcaz dedi.. aldı ve son alışı oldu :) güven doktor dahil 4000 falan olmuştu sskdan sonra şu an bilmiyorum hiç...
evet koru balgatta.. 2012 fiyatlarını bilmiyorum 2750 tl sanırım ama ben 2011 de başladığım için 2000 tl vercem.. koru da normal sezeryan farketmiyo ikiside aynı normal doğuma özendirmek için böyle yapıyolar.. doktor + normalde 1 sezeryanda 2 gece yatış falan filan var ama.. ben doktorumdan çok memnunum o yüzden 10 bin alcaz dese de giderim :))

o da doğru da eşimin babası yaşlı baya, hali de yok zaten çalışmaya...üniverstedekiler belki ek iş filan yapabilir, o konuda haklısın ama kız çocuğu ve 2. öğretim olunca o da zor gibi, bi de ilk kez ilçe dışına çıktı, ufak tefek, çekingen bi kız,1. sınıf, ama bi konuşmak lazım belki de...bakalım....Allah hepimizin yardımcısı olsun...

bencede yaa bişey öğrensek kar kardır... tabi kitapla çocuk büyütülmez kendi karakterleriyle doğcaklar o ayrı.. ama bazen pratik bi bilgi oluyo aklında kalıyo işe yarar bence.. boş zaman değerlendiriyoruz fena mı :))

Canım haklısın zor ben ankara da buyudum bılıyorum benım annemlerin evide oran tarafında . Yanı cok zor ama evıne gıdememek daha kötü beni düşünerek kendını rahatlat:). Ben evıme cuma akşamları gıodıyordum pztsı sabah tekirdağ a donuyordum. Tabi bebek doğacağı için senin durumun şimdi zor ,servis falan yokmu? mamaktan cevre yolundan falan ıncek tarafına bağlantı var ama dediğin gibi çok uzak.yada sen durumunu belirt belki değerlendirirler ona göre çözüm bulurlar. İnş değiştirmezler yerini canım

d_m_f nin dediklerine katılmakla birlikte, bebeğin rızkı ile geleceğine inanıyorum. Rabbim yaptıklarını görüyor, o sana yardım eder merak etme. moralini yüksek tutarsan kapılar açılır bir bir, yoksa olumsuzlukları çağırırsın..insan hevesleniyor birşeyler almak için haklısın ama şöyle düşün, hiç olmasa ne oluverir, rabbim sağlık versin miniklere yeterki. bende almadım şimdiye kadar hiçbirşey. he rhafta hevesleniyorum, birşey çıkıyor, vardır hayır diyorum, geçiyorum. alınır elbet. donsuz kalmayacaklar ya bizim sıpalar

ankara da doğum yapacak arkadaşlar,nerde yapmaya karar verdiniz ?

arkadaşlar oğluşum için kurabiye makzemeleri sipariş vermiştim,dün denedim yaptım bir şeyler deneme amaçlı.resimlerini eklemek istiyorum yorumlarınızı merak ediyorum.ama resimleri nasıl ekleyebilirim?

Canım sen kendini boşuna üzme.. onlar içinde bişeyler yapmak istemen ne güzel Allah yardımcıları olsun ama devletin de çok imkanı var hem okuyan kıza hem aileye yardım ederler.. kaymakamlığa başvursun.. zaten okuyana çok yardım ediyolar ben üni deyken bizimkilerin durumu olmasına rağmen yük olmayım diye çalışıyodum ayrıca tüm burslara başvuruyodum.. bence sende onu bu yönde teşvik et açılsın biraz.. sürekli başkaları arkaasında olmuyo insanın alışması lazım... Allah yardımcısı olsun güç versin inşallah...

dün gülbeni seyrettin mi..çocuklarda cinsellik ile ilgili pedagog vardı...yandık yandık öle diiim ben size:)))

tuana 2012
ben balgattaki akropol hastanesinde yapmayı düşünüyorum. 2012 doğum fiyatları nedir bilemiyorum ama 2011 de 1500tl idi. epiduralli epiduralsiz normal ya da sezeryan. hepsi aynı ücretti. başından beri de oraya gidiyorum ztn. memnunum.

kurabiyelerinin de resmini koyarsan çok sevinirim. ben de yapmayı düşünüyorum. ama resim nasıl eklenir bilemiycem

melyche ,Benim dr.muayenesi karum tarafında arjantin cad.jneklinik diye bir yer,bende doktoruma çok güveniyorum zaten ekibiyle birlikte geliyor hemşiresi anestezi uzmanı 4,5 kişilik bi ekip.nerde yapıcam aslında çok önemli değil benim için en fazla 1 2 gece yatıyosun önemli olan doktorun ve yeni doğan ünitesinin olması.dr.fiyatı 2500 artı yapıcam hastane fiyatı 4 5 bini buluyo anlıcan bayağ külfetli oluyo :)) doğum ama ,insan riske atamıyo helede ilk doğum olunca içine sinsin istiyosun her şey.sğlıkla doğum yaparız sonra doum hikayelerimizi paylaşırız işallah.

fearnes 85,

kurabiyelerimi yaptım ama resmi koymayı beceremedim :)) nasıl eklicem bilen birisi cevap verirse sevinirim.ama yapmanı tavsiye ederim çok keyifli,tarifini veririm istersen.

dün gülbeni seyrettin mi..çocuklarda cinsellik ile ilgili pedagog vardı...yandık yandık öle diiim ben size:)))

izlemekle kalmadım ali çankırılının 4 tane kitabını hemen sipariş verdim bugün geldi okumaya başladım :)))
yandık ki ne yandık haklısın.. bi de arayanların anlattıkları... bende çevremden duydum bi kaç arkadaşımdan böle şeyler.. o kada korkuyorum ki MAG dehşete düştüm adamı dinlerken

kızlar son 5 dk dır kasıklarım cok kotu
ayaga bıle kalkmya calıstım ama olmadı
dogum sancısı nasıl bırsey bılmıyorumkı acaba onemsemem gerekırmı bu durumu sızdede oluormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…