- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.241
ben koru hastanesinde yapcam inşallah.. doktorunu hangi özele getirceksin cnm ama asıl önemlisi doktorun kim? :)[/QUO akay,güven,bayındır,mesa,hrs dr.anlaşmalı olduğu hastaneler bunlar.akay yada güven arasında karar vericem galiba şimdilik öyle düşünüyoruz eşimle.
Ya konuyla alakasız olcak ama içim çok sıkılıyo bugün...birileriyle paylaşmasam çatlıcam...çok yoruldum, çok sıkıldım...annemle babam ayrılar, annemin ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz...kardeşim üniverstede üstelik...eşimin ailesinin de hiç bi geliri, sigortası filan yok...eskicilik yapıyo babası ama kışın iş olmuyo, kiralarını bile ödeyemiyolar.ve onlara da bizden başka yardım edecek yok...evde 3 bekar çocuk, bi tanede şehirdışında üniversitede okuyan kız var.ve bütün bunlara para göndermemiz gerekiyo...bu ay görümcemin harc parası da var, hem de 760 lira (2. öğretim)elimizde bişey kalmadı tabi...bebeğe bişeyler alcaktım, alamadım...daha bi çorap bile almadım...ablamın hediye ettikleri, onun çocuğunun eskileri dışında bişey yok...Beşiğini de hediye etti sağolsun....o da olmasa...........Allah rızası için diyorum ama bu ay çok ağır oldu...ve bebeğe bişey alamayınca da üzüldüm....dokunsalar ağlıcam yani....kendimi 5 çocuklu anne gibi hissediyorum..tabi büyükler de var...heryerim ağrıyo, rapor vaktim geldi, izne bile ayrılamadım ekdersim kesilmesin diye....hep başkaları için çalıştığımı düşününce canım sıkıldı...bunları söyleyip sevabını götürmek de istemiyorum ama yorulyorum bazen işte
bugün randevumu aldım 14 şubata müsaitmiş bi de doktoru bağlattım.. salı günü geliyoruz çatı muayenesi yapcaz mı dedim sen bilirsin istersen salı yapalım istersen 38 de yapalım dedi bende yok yok salı yapalım dayanamıcam daha fazla dedimsanki çatıya bakınca doğcak aman off bugünde kasıklarımda bi ağrı var hayırdr inşallah.. artık doğuralım yaa Mag ben de sıkıldım..
aman boşver pasta böreği zaten 10 dk kalır gider... benimki niye gelmeiyo acaba sürekli hemşiresi arıyo nasılım soruyo o kadar
ben koru hastanesinde yapcam inşallah.. doktorunu hangi özele getirceksin cnm ama asıl önemlisi doktorun kim? :)[/QUO akay,güven,bayındır,mesa,hrs dr.anlaşmalı olduğu hastaneler bunlar.akay yada güven arasında karar vericem galiba şimdilik öyle düşünüyoruz eşimle.
akay yada güven arasında kaldıysan kesinlikle güven.. akay tam bi ticarethaneye dönmüş durumda.. güven şu an doğum için ankarada en iyilerden biri... ben de oraya gidiyodum ama ssk anlaşmasını bitirince bıraktım... bebek yoğun bakımı falan gelişmiş.. doktorunun da fikrini al tabi o da bilgi verir hangisi daha iyi diye.. hayırlısı olsun hepimiz için..
kocama dedim yapiim mi die..salakmısın adam 5 çayına gelmiyo muayeneye geliyo dedi..dalga geçti bide benle yaaa...ama ne biliimmm sanki kuru kuruya ayıpmış gibi geldii...:))))))))))
evet ben çok çok çok çok çok sıkıldım..artık kucağıma almak istiyorum oğlumuuuu...
doğru diyo adam otur oturduğun yerde iki canınla :)) su bile almaya üşeniyorum ben
son günler geçmek bilmez dedikleri bugünler oluyo herhalde yaa harbiden geçmiyo.. artık filme vurdum kendimi film izliyorum kitap okuyorum yakında heykele de başlarsam şaşmabu kız ya bi an önce gelsin ya da ben sanatçı olcam
evet hayırlısı,güven iyi bi hastane ama fiyatlarıda çok yüksek.normal doğum 2200 dü en son tabi dr.ayrı para veriyorum dışardan geldiği için.koru hastanesi balgat tarafında yanlış bilmiyorsam.oranın ssk ile anlaşması var mı doğum fiyatları ne kadar?
canım annem hep derki bir eşle evlenilmez onun ailesiylede evlenmiş olursun... canım artık sizde bir aile oldunuz... okuyorlarsa bunun bursu var, part time iş var. para kazanmak isteyen ekmeğini taştan bile çıkarır... ne öğrenciler var arkadaşlarının ödevlerini yaparak para bile kazanıyorlar önemli olan hırs... babası eskicilik işini yapıyormuş kışında gitsin merdiven silsin, çay demlesin kahvede çalışsın. çalışmak isteyen para kazanmak isteyen her şekilde geçinir... sizinde evladınız olacak... onun eğitimi, evliliği için birikim yapmanız lazım. herkes bir aile artık herkes sorumluluk sahibi olmalı... bence eşinle bu konuyu konuş ve sıkıntını paylaş... böyle biriktirmekle olmaz... bak sen bu halinle çalışıyorsun seni örnek alsınlar biraz...
bende kaçıncı kitabı bitirdim bebek bakımıyla ilgili...annemde ağzını bıraktı başka yeriyle gülüyo artık bana..boşa okuyosun çocuk nasıl isterse öyle oluyo diye..hiçbiri işe yaramıyomuş orda yazanların öle diyo..
iide adamlar yazdıysa da vardır bi hikmeti dimi ama yaniiii...
Özlemciğim, sen Ankarayı bilirsin, ben Kızılaydaki Jandarmada çalışıyorum, evim de Mamak da, 9-10 km falan, annemlerde Keçiörende oturuyorlar, bebeğe onlar bakacak galiba, orası da pek uzak sayılmaz, ama bizi Beytepe var ya hani İncek taraflarında oraya yollayacaklarmış, ne saçma, ne otobüsle gidilir ne arabanla, hergün onca yol, süt izinleri olan o 1-2 saattler bile yolda geçer, ama ne yapayım daha kesinleşmediği için dua ediyorum sadece.
Ya konuyla alakasız olcak ama içim çok sıkılıyo bugün...birileriyle paylaşmasam çatlıcam...çok yoruldum, çok sıkıldım...annemle babam ayrılar, annemin ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz...kardeşim üniverstede üstelik...eşimin ailesinin de hiç bi geliri, sigortası filan yok...eskicilik yapıyo babası ama kışın iş olmuyo, kiralarını bile ödeyemiyolar.ve onlara da bizden başka yardım edecek yok...evde 3 bekar çocuk, bi tanede şehirdışında üniversitede okuyan kız var.ve bütün bunlara para göndermemiz gerekiyo...bu ay görümcemin harc parası da var, hem de 760 lira (2. öğretim)elimizde bişey kalmadı tabi...bebeğe bişeyler alcaktım, alamadım...daha bi çorap bile almadım...ablamın hediye ettikleri, onun çocuğunun eskileri dışında bişey yok...Beşiğini de hediye etti sağolsun....o da olmasa...........Allah rızası için diyorum ama bu ay çok ağır oldu...ve bebeğe bişey alamayınca da üzüldüm....dokunsalar ağlıcam yani....kendimi 5 çocuklu anne gibi hissediyorum..tabi büyükler de var...heryerim ağrıyo, rapor vaktim geldi, izne bile ayrılamadım ekdersim kesilmesin diye....hep başkaları için çalıştığımı düşününce canım sıkıldı...bunları söyleyip sevabını götürmek de istemiyorum ama yorulyorum bazen işte
canım annem hep derki bir eşle evlenilmez onun ailesiylede evlenmiş olursun... canım artık sizde bir aile oldunuz... okuyorlarsa bunun bursu var, part time iş var. para kazanmak isteyen ekmeğini taştan bile çıkarır... ne öğrenciler var arkadaşlarının ödevlerini yaparak para bile kazanıyorlar önemli olan hırs... babası eskicilik işini yapıyormuş kışında gitsin merdiven silsin, çay demlesin kahvede çalışsın. çalışmak isteyen para kazanmak isteyen her şekilde geçinir... sizinde evladınız olacak... onun eğitimi, evliliği için birikim yapmanız lazım. herkes bir aile artık herkes sorumluluk sahibi olmalı... bence eşinle bu konuyu konuş ve sıkıntını paylaş... böyle biriktirmekle olmaz... bak sen bu halinle çalışıyorsun seni örnek alsınlar biraz...
ankara da doğum yapacak arkadaşlar,nerde yapmaya karar verdiniz ?
arkadaşlar oğluşum için kurabiye makzemeleri sipariş vermiştim,dün denedim yaptım bir şeyler deneme amaçlı.resimlerini eklemek istiyorum yorumlarınızı merak ediyorum.ama resimleri nasıl ekleyebilirim?
o da doğru da eşimin babası yaşlı baya, hali de yok zaten çalışmaya...üniverstedekiler belki ek iş filan yapabilir, o konuda haklısın ama kız çocuğu ve 2. öğretim olunca o da zor gibi, bi de ilk kez ilçe dışına çıktı, ufak tefek, çekingen bi kız,1. sınıf, ama bi konuşmak lazım belki de...bakalım....Allah hepimizin yardımcısı olsun...
bencede yaa bişey öğrensek kar kardır... tabi kitapla çocuk büyütülmez kendi karakterleriyle doğcaklar o ayrı.. ama bazen pratik bi bilgi oluyo aklında kalıyo işe yarar bence.. boş zaman değerlendiriyoruz fena mı :))
dün gülbeni seyrettin mi..çocuklarda cinsellik ile ilgili pedagog vardı...yandık yandık öle diiim ben size:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?