2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar son 5 dk dır kasıklarım cok kotu
ayaga bıle kalkmya calıstım ama olmadı
dogum sancısı nasıl bırsey bılmıyorumkı acaba onemsemem gerekırmı bu durumu sızdede oluormu

37+2 desin ayağa kalkamıycak kadar sancın var ve önemseyim mi diye foruma yazıyosun :)) önce tebrik ederim sonra da 112 yi filan ara derim.. ya tabiki önemse günün çok yaklaşmış Allah korusun doktorunu ara hemen... bize de iyi haberlerini yaz inşallah.. Allah yardımcın olsun canım

cnm bence hemen dr unu ara ben daha 35 teyim benim dr bundan sonra en ufak şeyi atlama ya ara ya koş gel dedi.

daha dun doktora gıttım nst ye gırdım 40 larda cıktı sancı ama doktor normal daha var dedı
garıp ama agrı sımdı durdu, kalktım bıraz yuruyuste yaptım sımdı
ı
dun doktor agrıların baslıyıcak korkma demıstı ama ben baska yasıyanda varmı dıye merak ettım

nerden verdin bende veriim yaaaa... çocuk annesinin boynuna sarılıp pipisini sırtına sürtüyomuş:)))))))))) annesi naapıyosun diyomuş..cevap süper..pipimi rahatlatıyorum:)))))) daha 3-4 yaşında..akşam eşime anlattım..gülüyo..dedim gül gül..bide oğlumuzun şişme bebeği olcas anasını satiimmm...e benim kuzenin oğlu 4 yaşında..annemlere gelince benim kocaman bi ayım var..hemen onun üstüne çıkyo...ırzı namusu gitti benim ayının:)))

gittigidiyordan aldım ali çankırılı yaz çıkan bi kitapçı var ondan.. zenkitaptı galiba...

off yaa erkek çocuklar daha fena ama kızlarda olabiliyo ben arkadaşlarımdan duymuştum ama ali hoca çok rahatlattı dün beni.. dedi ya aileden ilgi sevgi göremeyince böle yapıolar diye.. demek ki çok seversek? (((( öffff yandık biz yaa imdaaaaaaaaat

allah analı babalı büyütsün. sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin inşş....

bebeğinin odası çok güzel olmuş ferah

ya sevgininde etkisi var ama onlarda insan yani..hormonları da var..büyüyolar sonuçta..4 yaş artık cinsel kimliğini öğrendiği dönem işte...kızlar gene bi derece de oğlanlar çok fena...nasıl başedicez bakalım..e bitaneside annesi gidince mankenleri seyrediyomuş gelince çizgi film açıyomuş:))))))))))) abboovvvvv..baba-oğul oturur seyrederler artık.. bide odanıza almayın dio adam sürekli yaa..uyuma numarası yapıp dinliyolarmış naapıyo anneler babalar die..

maşllah herşey yolundaymış,umarım kolunun ağrısı da geçmiştir.görüşmek üzere...

hayırlı olsun inşallah,ben de farketmemiştim.sayfayı gamzenin açması da hoş olmuş eline sağlık

yaw batıl inanç işte..bebeğin valizinin ağzı kapanmazmışş:)))))) cuma selasından önce hazırlanırmış vs.vs.

odanız çoook şık ve çoook güzel olmuş,evladınız içinde sağlıkla huzurla büyüsün,siz de sağlıkla mutlulukla bakın inşallah evladınıza..valizin ağzı kapanmazmış olayını duymamıştım daha önce,ama burda sanki okudum cuma selasıyla mı ne kapanırmış.valla ben bi açıyorum,bi kapatıyorum...sürekli eklemeler var

mag gece soru sormussun. yanıtı ya benım kaynanamsındır. soyle bır ıhtımal de var. kaynanamın kardesı fln olma ıhtımalın
ya ben de kaynanamsındır diye tahmin ettim,ama cevap yanlış diyo

kızlar resim eklemeye çalışıyorum.eklenti ekleye basıp dosya yükle diyerek bilgisayardan bi resim seçiyorum.açılan pencerede resmin adı da gözüküyo,ama altta dosya sayısı hala sıfır gözüküyo ve eklemiyo.bi ayarmı eksik bende,geceden beri bakıyorum,yardım konularını da okudum,çözemedim.yardım edebilecek yokmu

bende ona çok katılıyorum yaa odasında kalmalı yatak odası zaten uygun değil ama ilk 4 ay en azından mecbur beşikleri yatak odasında olcak yoksa nasıl 2 saatte bir emzircez? bi de yanımızda kontrol etme şansımız var odasında tek başına zor yaa amaaaaaaaan ben doğurmıcam vazgeçtim iyi böle karnımda

dosya ekle diyosun..seçiyosun hangisini yükliceksen..zaten küçük resimm çıkıyo..içeriği ekle diyosun ekliyo

kızlar son 5 dk dır kasıklarım cok kotu
ayaga bıle kalkmya calıstım ama olmadı
dogum sancısı nasıl bırsey bılmıyorumkı acaba onemsemem gerekırmı bu durumu sızdede oluormu

bende öyle bir ağrı sancı olmadı istersen bir dr a görünn

ben gece yanımda gündüz yatağında yatırcam..alışsın orayada..zaten 2-3 aylık olunca dooğğru yatağına..

herşey hazır..hadi doğuralım artık:))))))) yarın gitces doktor amcaya bakalım ne dicek...bide aile hekimimiz ziyarete gelicekmiş bize:))) çörek börek yapmak lazım mı yaaa?
aile hekiminizi tanıyomusunuz paaptyam dizisinde aile hekimi gelmişti hırsızlarmış ama dikkatli olun börek çöreğide boşver kocan alsın dışardan bişeyler hiç uğraşa sen zaten yiyemiyosun bide evde uğraşıp yapıcan

canım benim kardeşimde şehir dışında okuyo biz kredi başvurmuştuk şimdi ayda 260 tl kredisi var kendi masrafları için babamda kira ve ev masraflarını gönderiyo keşke öyle bişey yapsaydınız hatta kardeşime bi cafeden iş teklif etmişlerdi arada yardıma gidiyo

dün gülbeni seyrettin mi..çocuklarda cinsellik ile ilgili pedagog vardı...yandık yandık öle diiim ben size:)))

bende dinledim hayretler içinde çok korktum tv falan seyretmeyin diyo montesori den bahsetti adem güneş var pedagog oda montesoriye benzer bi yöntemden bahsediyo anadolu pedagojisi diye bende onun kitaplarını aldım labirent diye bi kitabı var mahremiyet eğitimiyle ilgili

tanıyorum..ben sürekli gidiyorum zaten..her ay arıyolar gel diye..evimede çok yakın..

dosya ekle diyosun..seçiyosun hangisini yükliceksen..zaten küçük resimm çıkıyo..içeriği ekle diyosun ekliyo
dosyayı ekle dedğimde dosyanın adı yazıyo sadece,yanında sil butonu var bide file is too large bu uyarı ikonu çıkıyo,ingilizcem yok ama dosya büyük demek istiyo sanırım.resmi küçültmeye çalışcam şimdi.zaten digital foto makinesi rasmi,niye büyük geldi anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…