2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaaaa onların aıleee durumları karmasıkkk enterasn bı uremelerı var kım kımn nesı bellı degılll:))))) sonc sen benım bakkalımsın cıkarsa hıc sasırmam ahahah:))))

Evet canım ya, doktor hemşire ne olursa olsun doğumu biz yapacaz, Allah vicdanlı ve iyi insanlarla karşılaştırsın diye dua etmekten başka yapacağımız bir şey yok demi. İnşallah herşeyiyle normal, ani sorunlar ve rahatsızlıkların olmadığı doğumlar yaşarız.

Ah canım ya benim ve benim gibi 15-20 arkadaşın kadroları kapatılmış, bizi de başka şubelere vermek yerine Allahın bile unuttuğu şehre çoooook uzuk bir birirme göndermeyi düşünüyorlarmış, düşünsene 36 yaşında ilk defa anne oluyorum, onun heyecanı apayrı zaten, bebeğime daha yakın olacağım bir işim ve evim var (10 km), hayatımı kolaylaştırır bu derken çoooook uzak bir yere (45-50 km) gönderilmek, beni tamamen bunalıma soktu, ağlamaktan hastalandım, ama Allahıma ve oğlumun kısmetine güveniyorum, yapacak başka bir şeyim yok.

Ya konuyla alakasız olcak ama içim çok sıkılıyo bugün...birileriyle paylaşmasam çatlıcam...çok yoruldum, çok sıkıldım...annemle babam ayrılar, annemin ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz...kardeşim üniverstede üstelik...eşimin ailesinin de hiç bi geliri, sigortası filan yok...eskicilik yapıyo babası ama kışın iş olmuyo, kiralarını bile ödeyemiyolar.ve onlara da bizden başka yardım edecek yok...evde 3 bekar çocuk, bi tanede şehirdışında üniversitede okuyan kız var.ve bütün bunlara para göndermemiz gerekiyo...bu ay görümcemin harc parası da var, hem de 760 lira (2. öğretim)elimizde bişey kalmadı tabi...bebeğe bişeyler alcaktım, alamadım...daha bi çorap bile almadım...ablamın hediye ettikleri, onun çocuğunun eskileri dışında bişey yok...Beşiğini de hediye etti sağolsun....o da olmasa...........Allah rızası için diyorum ama bu ay çok ağır oldu...ve bebeğe bişey alamayınca da üzüldüm....dokunsalar ağlıcam yani....kendimi 5 çocuklu anne gibi hissediyorum..tabi büyükler de var...heryerim ağrıyo, rapor vaktim geldi, izne bile ayrılamadım ekdersim kesilmesin diye....hep başkaları için çalıştığımı düşününce canım sıkıldı...bunları söyleyip sevabını götürmek de istemiyorum ama yorulyorum bazen işte

canım aşkolsun ilk başlarda 40 a kadr dursun diyodun şimdi gelsin diosun 3 hafta daha kalsın 36 dan sonra ne zamna istiyosa gelsin cimcimen :)

odanız çok güzel ve sade olmuş güle güle büyüsün içinde oğluşun senin doğum tarihin belli oldumu ? benim cvbı atladın heralde yeğenimin yada çocuğumun eşimisin bu durumda çok merak ettim

Son düzenleme:

canım sıkma canını bu hissi bende çok iyi bilirim kimseye kıyamıyosun bende paylaşmayı çok severim ama oldukça paylaşıyo insan olmayınca ve mecbur kalınca sıkıntıya düşüyosun sen gönlünü ferah tut sizin niyetinizi Allah biliyo bebeğin kısmetiyle gelir inş. bütün sıkıntılardan kurtulursunuz.

canım kendınız harıcınde baskalarının sorumlulugu olması gercekten zor. bız sadece kendı ve bebegımızın sorumlulugunu alırken bıle korkuyoruz yetısemeyız vs dıye. sımdı yazdıklarını okuyunca aslında baska sorumlulugumuz yok diye düşündüm. canım bızde izne ayrılmadık. kendını motive et tmm zor ama. son ana kadar calısabılırım olur fln de. ben oyle yapıyorum. benım de bakacak kımsemız yok aılelerımızden uzakta görev yapıyoruz. ekonomık dusunme bır tek . umarım kardesler okullarını bitirir onlarda destek olur ve rahatlatır sizi . neyseki ablanın da cocugu varmıs da paylasıyor senınle. canım hediye getirenin olur eksıklerı tamamlanır yavrunun

Bana da hiç doğurmayacakmışım gibi geliyo nedense

al benden de o kadar, bana içimden bir ses ''sen annenle teyzene çektin, sen 42. haftada anca doğurursun'' diyoo
ama 23 Mart gününü çok sevdim, İmşaAllah ya tam gününde doğar, yada 15-25 mart günleri arasında doğar...ne çok erken nede geç istiyorum

canım bebeişinin iyi olmasına sevindim, iki hafta sonra günün belli olur herhalde, çünkü senin sezeryan olacaktı, yarın görüşürüz canım

odanız çok şirin, iyi, sağlıklı günlerde kullanın inşaAllah

canım evet ya sabah geleceğiz yazmışsın... uyuyun uyuyun ne güzel... iyi dinlenmiştirsiniz...
valla evi toparladıktan sonra yorulmuşum galiba, hakikaten çok iyi geldi bu uyku, tavsiye ederim

canım benim yaa, Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşaAllah bir yol açar size:44::44:

Ya gercekten ne saçmalık başka şubelere vermıyorlarda başka şehiremi yolluyorlar en azından aynı sehırde başka kurumlara verselermiş. Kadronuz nasıl kapatılıyor? O kadar kendini harap etme dedim ya ben 1.5 yıl her hafta gittim geldim orda kımsem yoktu kaç kez istifa etmeyı düşündüm hep sabret dedim kendimce sonu iyi olucak dedim, hamilelğimden bile bişey anlamadım Allah tan çok anlayışlı bir eşim varda bana destek oldu. Yoksa benimde ruh sağlığım coktan bozulmuştu ama sıkma sende canını boşver allah kolaylığını verir. Siz karşı çıkamıyormusunuz boyle birseye toplu olarak

Temzilikten bahsedilmiş, benimde evimin temizliğe ihtiyaç var, ama ben doğumu Ankarada yapacağım ve haziranda ya Ankaraya yada Kastamonuya taşınacağız, yani kesin taşınma var... bu yüzden de şimdilik kabaca temzilik yaptık eşimle, zaten hazirana kadar ankarada ailemin yanında kalacağım... bu yüzdende halılar, koltuklar, perdeleri taşınma zamanına bıraktık... inşaAllah hakkımızda hayırlısı olur....

Ya bugün bir konu okudum burada, neredeyse kimsenin bebeiğinin kilosu ultrasonla aynı çıkmamış, ya esik, ya fazla çıkmış, hatta b,ir kilo bile farkedenler var.... bende inşaAllah normal doğum istiyorum, ne spinal, ne de diğeri, tamamne normal doğum istiyorum... inşaALLAH bebeğimin kilosu normal sınırları içinde olurda normal doğum yaparım, bayanlardan birini 4 kiilo üztü demiş, ama 3,300 doğmu... 4 kilo üstü denilipsezeryana alınırsam ve 3 kilo civarında doğarsa üzülürüm yani, boşuna sezerayn olduğumla kalmış olurum

http://www.kadinlarkulubu.com/adim-...da-bebegin-kilosu-dogumda-bebegin-kilosu.html

ohh bak ne güzel derli toplu bulup paylaşmışsın sağol canım bu konuda aklında soru işareti olan kalmaz artık topikimizde ellerine sağlık:))

hiç üzülme tatlım ya hele bi bebişin doğsun sağ salim gerisi sonra düşünülür hangi kurumda calışıyodun sen yani gidecegin yerde kalıcı olucaksan bi daha değişmeyecekse o yere tasınabilme ihtimalin olur belki

canım içinde sağlıkla güle güle büyüsün yavruşun cok güzel olmuş odanız
bu arada ben senin teyzen olabilirmiyim ayçacııım:))

ankara da doğum yapacak arkadaşlar,nerde yapmaya karar verdiniz ?

masiva ankarada doğumu nerde yapıcaksın?
Canım ben Çubuk devlet hastanesinde yapacağım, eşim özel hastane olsun istedi, ama benim için hastaneden ziyade doktor önemliydi, Çünkü maalesef çok olumsuzluklar duyuluyor ve bu özel hastanelerde (sırf para koparabilmek için) gün geçtikçe daha çok arttı...

Çubuk devlet hastanesinde teyzem ebe hemşire, ve oradaki kadın doğum doktoru da 15 yıldır çubukta, teyzemde iki doğumunu da orada yaptı, hem tezyemin doktora güvenmesi, hemde doğumuma teyzeminde girecek olmasıyla Çubuk devlet hastanesinde yapacağım inşaAllah, hastanede yeni yapıldı, doğum odaları tek kişilik ve çok güzel... doğumhane temiz... doğumuma da teyzem ve arkadaşı girecek, yani güvenli ve temiz ortam daha ne isteyebilirim ki

Son düzenleme:
Özlemciğim, sen Ankarayı bilirsin, ben Kızılaydaki Jandarmada çalışıyorum, evim de Mamak da, 9-10 km falan, annemlerde Keçiörende oturuyorlar, bebeğe onlar bakacak galiba, orası da pek uzak sayılmaz, ama bizi Beytepe var ya hani İncek taraflarında oraya yollayacaklarmış, ne saçma, ne otobüsle gidilir ne arabanla, hergün onca yol, süt izinleri olan o 1-2 saattler bile yolda geçer, ama ne yapayım daha kesinleşmediği için dua ediyorum sadece.

canım benim yaa, Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşaAllah bir yol açar size:44::44:

sağolun kızlar...konuşmak rahatlattı biraz...aslında alışığım ben bu duruma ama bu ay bebek için alışveriş yapmak, biraz gezmek istiyodum...yapamayınca hevesim kırıldı...ondan canım sıkıldı iyice....ama dediğiniz gibi Allah bi ferahlık verir inşallah...bebeğimin kısmeti ayrıdır heralde.....napalım, doğduktan sonra alırız ona da ..... dünyadakiler bi hallolsun da dünyaya geleceği de düşünürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…