2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

olsun canım arada kaynadı evet doğumlar başlasın güncel olur... gamze ilgilenerim dedi sağolsun... nede olsa o atlattı doğum işini... sayfalarca güzel anılarımız olur o topikte inşallah...

Son düzenleme:

benim tepeden tırnağa heryer temizlenmesi lazım hergün görüdkçe batıyo bana,üstün körü yapıyorum toz al süpür sil okadar..pijama ve geceliğimi yıkadım ütüledim diğer malzemelerde hazır..kızımın bütün kıyafetlerini yıkadım duruyo ütülencek..diğer malzemeleride hazır onun..özele gidiyorum ben ama normal doğum diyolar başka bişe demiyolar..panik yapmadan çokta ertelemeden tamamlıcaz herşeyi inşallah..ilk önce hastane çantanı hazırla bi köşede dursun..sonra temizlik kısımlarına geçelim..herşey normalse bi sorun yoksa zaten normal yaparsın..

hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimiz...

canım çok güzel olmuş odanız... ellerinize sağlık. çok zevkli ve hoş...
eşyalara bayıldım beşik sepet harika
güle güle kullansın oğluşun yandada valiz başlanmış hazırlanmaya açık olduğuna göre arada sırada aklına geliyor değilmi eksikler...

herşeyi çok güzel olmuş sağlıkla kullansın inşallah...

olsun canım arada kaynadı evet doğumlar başlasın güncel olur... gamze ilgilenerim dedi sağolsun... nede olsa o atlattı doğum işini... sayfalarca güzel anılarımız olur o topikte inşallah...

:)) Evet gamzenın acması cok manıdar olms:) Ilk acılıs ondn olur ınsallah:) Kızlar ben bı yemek molası verıorummm az sonraa buradyım benı bekleyınnnn:))

Evet kuzum ya ben de devlet hastanesinde yapıcam, özele gittiydim başlarda, ama en önemli zamanlarında yani sonlara doğru devlete geçmek zorunda kaldım, ama Allaha emanet artık.

yaw batıl inanç işte..bebeğin valizinin ağzı kapanmazmışş:)))))) cuma selasından önce hazırlanırmış vs.vs.

Evet kuzum ya ben de devlet hastanesinde yapıcam, özele gittiydim başlarda, ama en önemli zamanlarında yani sonlara doğru devlete geçmek zorunda kaldım, ama Allaha emanet artık.

bende devlet hastanesinde yapcam inşallah iyi dr ve ebelerle karşılaşırız sonuçta doğumu biz yapcaz acısını biz çekcez benim arkadaşım özel hastanede doğum yaptı kendi dr girmiş iyi hoş ama başka dr daha girmiş o hep bağırmış kıza doğum yaparken bide 3000 lr para verdi yaniii

Çok sağol canım hepimizin inş. Senin niye oyle nasıl zorla gönderiyolar, ya bu devlete girmek ayrı dert resmıyetle uğrasmak ayrı. Üzülme canım Allah bi kolaylık vericek inş. Bebeğin sana uğur getiricek . HAyırlısı ile alalım kucağımıza ondan sonra bi çözüm düşünürsün canım . Ben hamıleliğimin yarısını eşimden ayrı geçirdim o kadar zor ki çok bunaldım. Ama her sey yoluna gırıyor bir şekilde akışına bırak ınan yoluna girecek

Bir Lefter gitti bir Lefter geldi demek. Amerdacim Allah anali babali buyutsun. Artik dogumlar siklasti benim de son 6 mart dedi doktor ama artik gelebilirmis dogumlari duydukca iice heycan basti uyy

Mericim dun liseden bi arkadasimla konustum eylulde dogtm yapmis ona da doktoru surekli gelisme geriligi var demis yok ozurlu olabilir yok dogumda olebilir ne kadar felaket senaryosu varsa soyleyip durmus manyak adam. Kizin tum psikolojisini bozmus hamileligi boyunca agla agla helak etmis kendini. Baska doktora gitmis o hicbi sey olmaz saglikli bi bebek sadece kucuk haftasina gore demis. Bi de kordondan kan akimi yavasmis Ama diger doktorun soylediklerini de unutamamis bi turlu neyse nitekim bebek dogmus 37.haftada. 2300 fln kuveze alinmis simdi 5 aylik gayet saglikli yasitlariyla ayni kilo ve boydaymis. Umarim seninki de bu tarz bi seydir bol bol dua et rabbime siginmaktan ona guvenmektn baska caremiz yok

mag gece soru sormussun. yanıtı ya benım kaynanamsındır. soyle bır ıhtımal de var. kaynanamın kardesı fln olma ıhtımalın

Herkese Selam

sabah buradaydık, kahvaltımızı yapıp, evimizi toparlayıp gelecektik, ama saat 11 gibi üzerimize ağırlık çökünce oğluşumuzla şekerleme yaptık bir gibi kalktık tekrar ve öğle yemeğimizi yedik, şimdi tekrar buradayız

Neyse biz geçmişi okuyalım, sabahtan beri neler olmuş

canım evet ya sabah geleceğiz yazmışsın... uyuyun uyuyun ne güzel... iyi dinlenmiştirsiniz...

ı ıh yanlış cevap:)))) gece melikeyi delirttim:))))))

odanız güzel olmus. güle güle kullansın oglun

ama dogru olması gerek. senin eşinin kaynanası senın annen oluyor. benım de kaynanamın annesı oluyorsa yanı senın annen oldugu ıcın . sende benım kaynanam olursun
ala ala.. ya da kaynanamın kardesı vs olursun. var bunda bı yanlıslık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…