- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.181
Abbovvvvvvvvvvv benım hıcbıseyden haberım yokkı annemmmmmm ayyy cok utandımmmm guya forum takıp edıorum ahahah:)))) Ayy cok mutlu oldummm tamam bunu sık sık belırtelımde dogm yapan arkadslrımz musaıt olduklrında gelıp yazssınlar:) ALLAH bızede cok kolaydı harıkaydıı dıye yazmayı nasıp etsın ınsallah:))))
Yaaaaaaaa sen de benim gibisin, benim de hiçbir şeyim belli değil, ev temizlenecek, ama sadece camlar ve kapılar silinecek, halılar koltuklar temiz, çantalar hazırlanacak, doğumda yanımda kimin olacağı bile belli değil, kaynanam ve kayın babam hala başımda, gidemediler bir türlü, zaten özel doktorum olmadığı için devlet hastanelerinde doğum şeklini bile konuşturmuyorlar adama,
Delirecem anlayacağın, kendimi dağlara taşlara atasım var, ya da uyku hapı ile uyuyup uyuyup doğum sabahı uyanasım var.
canım topiğimiz açıldı...
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...-anneleri-dogum-listesi-dogum-hikayeleri.html
olsun canım arada kaynadı evet doğumlar başlasın güncel olur... gamze ilgilenerim dedi sağolsun...nede olsa o atlattı doğum işini... sayfalarca güzel anılarımız olur o topikte inşallah...
bende fazla durmasın diyorum nasıl çıkaracam diye kara kara düşünüyorum iyice ağırlaştım geceleri yatakta hep dönüyorum dönerken alt tarafım kemiklerim ayrılıyo sanki canım sende devlet hastanesindemi doğum yapçaksınnn
Anam ne çabuk, pek hızlısınız, teşekkürler.
canım çok güzel olmuş odanız... ellerinize sağlık. çok zevkli ve hoş...
eşyalara bayıldım beşik sepet harika
güle güle kullansın oğluşun yandada valiz başlanmış hazırlanmaya açık olduğuna göre arada sırada aklına geliyor değilmi eksikler...
herşeyi çok güzel olmuş sağlıkla kullansın inşallah...
Evet kuzum ya ben de devlet hastanesinde yapıcam, özele gittiydim başlarda, ama en önemli zamanlarında yani sonlara doğru devlete geçmek zorunda kaldım, ama Allaha emanet artık.
Allah gönlüne göre versin, inşallah olur tayinin, benim de öyle bir tayin muhabbetim var ama ben istemiyorum, zorla göndereceklermiş, pek bir ağladım zırladım ama şimdi olayları akışına bıraktım, bebeğimi alayım da kucağıma hayırlısıyla, sonrasını sonra düşünecem.
mag gece soru sormussun. yanıtı ya benım kaynanamsındır. soyle bır ıhtımal de var. kaynanamın kardesı fln olma ıhtımalın
yaw batıl inanç işte..bebeğin valizinin ağzı kapanmazmışş:)))))) cuma selasından önce hazırlanırmış vs.vs.
Herkese Selam
sabah buradaydık, kahvaltımızı yapıp, evimizi toparlayıp gelecektik, ama saat 11 gibi üzerimize ağırlık çökünce oğluşumuzla şekerleme yaptıkbir gibi kalktık tekrar ve öğle yemeğimizi yedik, şimdi tekrar buradayız
Neyse biz geçmişi okuyalım, sabahtan beri neler olmuş
ı ıh yanlış cevap:)))) gece melikeyi delirttim:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?