2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet dosya büyük diyo...uzantısını .jpg kaydet resimleri pc ye alırken

evhamlı ben evde kapıları kaç yerden kilitliyorum kimseyede kapıyı açmıyorum ya ondan sordum

benim evde alarm var..gündüzleri ev içi olarak kuruyorum bişey kilitlememe gerek kalmıyo:) ben eğer birini yada bişey beklemiyosan kapı çalsada kalkmıyorum bile yerimden..annemde anahtar var zaten..gelince giriyo içeri gündüzleri..

sonunda resimleri ekleyebildim:) oğlum için kurabiye yapmayı düşünüyodum ve malzemeleri sipariş ettim,dün denedim bir kaç model ilk defa yaptım.doğuma kadar deneme yanılma ile daha güzellerini yapıcam işallah :) yorumlarınızı ve kurabiye yapan başka arkadaşlar varsa bu konuda bilgi almak isterim..

ya ben gene çok peynir yemeğe başladım buaralarrr...bizim altta peynir market var..aklımı kaybediyorum oraya girinceeee...ama tuzlu sonuçta hepsii..ödemim artıyoo..üüfff ama canım istiyo yaaa..

canım eline sağlık .çok şirin olmuşlar..ben de yapıcam inşallah kızıma.bi ara eminönüne gidip malzeme almam lazım.

ya ben gene çok peynir yemeğe başladım buaralarrr...bizim altta peynir market var..aklımı kaybediyorum oraya girinceeee...ama tuzlu sonuçta hepsii..ödemim artıyoo..üüfff ama canım istiyo yaaa..

bende sabahları peynire çok düştüm akşamlarıda yoğurda doymuyorum heralde bebişler kalsiyumları götürdükçe bizde daha çok yiyoruz heralde .

dün tuzlu yedim ve bu sabahtan beri şişliğimi gidermeye çalışıyorum.nasıl geçer bu ya,ayaklarım şişti.
benim resimlerin uzantısında jpg yazıyo.ilgilendiğin için sağol,bikaç deneme daha yapcam ,olmasa vazgeçcem,daha da olmazsa doğumdan sonra bebeği de odasını da beni de görmeye gelirsiniz
Eki Görüntüle 342692
bak bu eklendi mesela,benim bi şekilde resimleri küçültmem falan lazımmış demekki...yılmak yok,çalışmaya devam

bende sabahları peynire çok düştüm akşamlarıda yoğurda doymuyorum heralde bebişler kalsiyumları götürdükçe bizde daha çok yiyoruz heralde .

ben zaten hamileliğin başından beri kalıp kalıp peynir yedim..biara düzelmiştim yine başladım...çerez niyetine alıp peynir yiyorum:)))) süt yoğurt falan zaten kutu kutu ama en çok tuz peynirde işte...tanıyolar dükkandakiler..ben kapıdan giriyorum hemen çeşitleri paketliyolar:)))))))))))) adamlarda alıştı artık...bak bulabiliyosan keçi+koyun+inek peyniri bul..onların sütlerini karıştırıp yapıyo bizim burdakiler..işte ben böyle yiyorum yiyorum sonra oğlan nie 3 hafta önde die söyleniyorum:)))

merhaba ben inş haziran annesi olucamm kurabiyeleri tesadüfen gördümm ve bayıldım çok güzel olmuşlarr acaba malzemeleri nerden aldığınızı ve nasıl yaptığınızı anlatabilirmisinizz şimdiden çok teşekkür ederimm

Çok teşekkür ederim aslında başından beri takipdeyim ara ara cevaplarda yazıyorum ama sizin kadar aktif değilim galiba pek sesimi duyuramıyorum :=).İlgin için teşekkür ederim...

resim ekleme konusunda size yardımcı olmak istedim... bilmiyorum yapabildimmi...

canım bunlar harika olmuş bayıldım, acemi hali buysa, ustalaşsan harika şeyler ortaya çıkacak demek ki

Ben doğumda magnetli bebek şekeri ve çikolata dağıtacağım, mevlüttede lohusa şerbeti ile kurabiye dağıtayım diyordum, ama bebek kurabiyeleri hakkında hiç bir bilgim yok, malzemeleri nerden aldın, kalıp mı kullanıyorsun, neler lazım, bütün detayları yazarsan çoook sevinirim

iyi akşamlar herkese...
eşim gelir birazdan. yarın görüşmek üzere...
kendinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…