- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.281
dosyayı ekle dedğimde dosyanın adı yazıyo sadece,yanında sil butonu var bide file is too large bu uyarı ikonu çıkıyo,ingilizcem yok ama dosya büyük demek istiyo sanırım.resmi küçültmeye çalışcam şimdi.zaten digital foto makinesi rasmi,niye büyük geldi anlamadım..
evhamlı ben evde kapıları kaç yerden kilitliyorum kimseyede kapıyı açmıyorum ya ondan sordum
sonunda resimleri ekleyebildim:) oğlum için kurabiye yapmayı düşünüyodum ve malzemeleri sipariş ettim,dün denedim bir kaç model ilk defa yaptım.doğuma kadar deneme yanılma ile daha güzellerini yapıcam işallah :) yorumlarınızı ve kurabiye yapan başka arkadaşlar varsa bu konuda bilgi almak isterim..
ya ben gene çok peynir yemeğe başladım buaralarrr...bizim altta peynir market var..aklımı kaybediyorum oraya girinceeee...ama tuzlu sonuçta hepsii..ödemim artıyoo..üüfff ama canım istiyo yaaa..
aynen sabah peynir.gün içinde ve akşamları da yoğurdu çok tüketir oldum benbende sabahları peynire çok düştüm akşamlarıda yoğurda doymuyorum heralde bebişler kalsiyumları götürdükçe bizde daha çok yiyoruz heralde .
ya ben gene çok peynir yemeğe başladım buaralarrr...bizim altta peynir market var..aklımı kaybediyorum oraya girinceeee...ama tuzlu sonuçta hepsii..ödemim artıyoo..üüfff ama canım istiyo yaaa..
bende sabahları peynire çok düştüm akşamlarıda yoğurda doymuyorum heralde bebişler kalsiyumları götürdükçe bizde daha çok yiyoruz heralde .
sonunda resimleri ekleyebildim:) oğlum için kurabiye yapmayı düşünüyodum ve malzemeleri sipariş ettim,dün denedim bir kaç model ilk defa yaptım.doğuma kadar deneme yanılma ile daha güzellerini yapıcam işallah :) yorumlarınızı ve kurabiye yapan başka arkadaşlar varsa bu konuda bilgi almak isterim..
merhaba aramıza hoşgeldin. topiği oluşturan arkadaşımızın bugün kontrolü vardı... yarın girebilecek ben senin mesajını ona özel mesaj olarak göndereceğim. listeye yarın eklenirsin... hayırlı doğumlar...
dosyayı ekle dedğimde dosyanın adı yazıyo sadece,yanında sil butonu var bide file is too large bu uyarı ikonu çıkıyo,ingilizcem yok ama dosya büyük demek istiyo sanırım.resmi küçültmeye çalışcam şimdi.zaten digital foto makinesi rasmi,niye büyük geldi anlamadım..
canım bunlar harika olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?