- 23 Nisan 2011
- 2.699
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.321
ronya cnm geçmiş olsun... sonlara yaklaştıkça sıkıntılarımız da artıyor maalesef. benm de ayaklarım şişmiş vaziyette, yürümekte çok zorlanıyorum.. tuzlu da yemiyorum ama oldu işte..
sağol hayatım
sanada çok geçmiş olsun gerçekten baya zorlu geçiyor artık bu günler
inşallah sağ salim kazasız belasız doğururuz yavrularımızı
inşallah cnm. son günlerim felaket geçiyor benm de. gece de uyuyamıyorum artık doğurmak istiyorummm
ya bu tarifleri veren arkadaşımız br site önerdi, coşanpastacılık diye, ben oraya baktım, baya malzemeler var, oradan bakabilirisn, ama pasta işleriyle uğraşan yerlerden almak daha uyguna geliyormuş, kendisi istanbulda bir arkadaşına aldırmış malzemeleri.... video varmı bilmiyorum, benim kota sınırlı olduğu için video izleyemiyorum ama resimli anlatan yerler var,, google yazarsan çıkar karşınaşeker hamuru nerelerde satılır ki pastanede fln mı yoksa farklı yerlermi var bu malzemeler için? bir de kalıpları nereden alıyorsunuz?
ben çok yapmak istiyorum ama hiç bi fikrim yok nasıl yapıldığıyla ilgili.. videosu fln olsa keşke.
canım amerda erken doğum olmuş 34-3te olmuş, dün saat 12.30 gibi olmuş... detayları bizde bilmiyoruz, mutlaka girip anlatacaktırsağolasınn canımm
amerda kaçıncı haftasındaydı erken doğummu oldu :26:
sağlıkla büyütsün yavrunu inşallah
ve pollycimm ve diğer kızlarda iyiymiş çok sevindim
artık günlerimiz iyice azaldı heyecan başladı bendede:18:
ya bu tarifleri veren arkadaşımız br site önerdi, coşanpastacılık diye, ben oraya baktım, baya malzemeler var, oradan bakabilirisn, ama pasta işleriyle uğraşan yerlerden almak daha uyguna geliyormuş, kendisi istanbulda bir arkadaşına aldırmış malzemeleri.... video varmı bilmiyorum, benim kota sınırlı olduğu için video izleyemiyorum ama resimli anlatan yerler var,, google yazarsan çıkar karşına
canım amerda erken doğum olmuş 34-3te olmuş, dün saat 12.30 gibi olmuş... detayları bizde bilmiyoruz, mutlaka girip anlatacaktır
hehehe Allah senin iyiliği demek 5 sezeryanlı görümce
güldürdün kız beni :))
canım umarım dediğin gibidir canım sıkıldı biraz
tuzuda kestim hemen artık daha dikkatliyim
ankara da doğum yapacak arkadaşlar,nerde yapmaya karar verdiniz ?
herşey yolundaymış canım, küveze bile yatmamış bebiş , hatta bu sabah ta hastaneden çıktılar, şimdi evlerindeler çok şükürayy kıyamamm yaaa
umarım herşey yolundadır
ankarada özel hrs doğum hastanesinde... normal epidural yapmayı düşünüyorum...
arkadaşlar,bu mart anneleri listesi var ya oraya bilgileri bir arkadaş mı ekliyo eğer öyleyse benim bebişimin bilgilerini de ekleyebilir mi..
beklenen doğum tarihi 23 mart ,cinsiyet erkek ,doğum ankara,isim tiğit tuna.
DESİBELCE,hrs benimde dr.anlaşmalı olduğu hastanelerden birisi.orası da var aklımda.nedir normal doğum fiyatı?
herşey yolundaymış canım, küveze bile yatmamış bebiş , hatta bu sabah ta hastaneden çıktılar, şimdi evlerindeler çok şükür
arkadaşlar,bu mart anneleri listesi var ya oraya bilgileri bir arkadaş mı ekliyo eğer öyleyse benim bebişimin bilgilerini de ekleyebilir mi..
beklenen doğum tarihi 23 mart ,cinsiyet erkek ,doğum ankara,isim yiğit tuna.
normal 2300 . normal epidural 2800 , sezeryan 2800 bunlar paketmiş herşey dahil fiyatlar doktor anestesist, oda bebeğin ilk muayenesi falan.... bide hrsnin güzel yani yeni doğan ünitesi var her özel hastanede yok biliyorsun... doğum yapan arkadaşlar var çok memnun kalmışlar hasteneden..
seninle günlerimiz, doğum yerimiz ve cinsiyetimiz aynı, Rabbim tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?