2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizdemi böyle olcaz:))))
bebeğini hiç yatağına almayan biri olarak böyle olmayacağımız söyleyebilirim. tabi istisnalar dışında..
bebek durmadığı zaman: artık yat-kalk-emzir-pışpışla 4lüsünden sıkılıp gider beşiğe yakın bi yerde uyuyup kalınır,oturup eşlerle birlikte sabah edilir, çocuk bi türlü susmaz-susturulamaz, tam hastane yolu tutulunca birden bebiş sakinleşir ve doktor hiç bişey bulamaz, dönüş yolunda da bebek sızmış olur.. eşiniz 1-2 saatlik uykuyla işe gider.. sizinde gün boyu gözlerinin uykusuzluktan yanar, hiç bişey yapmaya haliniz kalmaz...

acııııııı gerçekleeeeerrrrr

canım çok geçmiş olsun, bende keçiörendeyim, Eğitim araştırmada yapıcam doğumu kısmetse. eve araçla 5 dk mesafede, şükür hastanedende memnunum. zaten özeli karşılayacak durumda değiliz.

keşke cnm yaaa ama malesefff kaçırdım o zmanı...inş bebişlerle olanına katılırım bende kızımla ....
koru hastanesini biliyorum ama kadın doğumuna hiç gitmedim ...

İnşallah canım bekliyoruz :)
kadın doğumu da çok iyi.. daha doğrusu hocası iyi..

ayy çok heycanlı yaaa
inş hayırlısıyla kawuşursun bebeğine cnm ....

selam arkadaşlar...
saba tümer'de ibrahim saraçoğlu var,adam bilgiler paylaşmaya çalışıyo,kadın yoktan yere geyik yapıp adamı konuşturmuyo nerdeyse...
eskileri okumaya başlayım ben

bencede en iisi en uzun süreli temizlik hissi ağdada bi soralım doktora bakalım ne dicek inşallah olur der yaa yoksa ben acısına mümkün diil dayanamam

Yanı uyusturucu etkısı oldugu ıcın belkı ıyı degıldr dıyebılr hazırlklı ol:))) Ama okdr acıya dayanamazsm nasıl dogm yapıcm dıyorum kendıme züğürt tesellısı verıp agda ısını halledıorum:))) Agda en guzelıı yaaa annem dıoo eger hastaneye oyle gıtsen hemen jıletle yanına gelıolrrr hayattaaa oyle olsn ıstemem:)))

allah yardım etsin bize ikisiyle uğraşmak hiç kolay olmayacak gibi görünüyor

Aminnn canım ALLAH yardım etsın:) Yerım ıkısınıde ben ıkısınıde cok sevıorummmm ıkısıde böcegım benımmm bırı buyuk bırı mınık böcegım:))))

senin doktor cinsmiş baya, 130 a hamile değilsin denir mi, hadi keseyi görmeden kesinleşmez filan diyolar da!!!!!!!!!ne çabuk geçiyo zaman...onlar da hatıra oldu işte....

yok anacım, ben hiç yanıma yatırmayı düşünmüyorum...yatsın beşiğinde..3-4 ay sonra odadan da çıkarcam inşallah...böyle yapan arkadaşlarım var ve çok memnunlar, sakın yanına, hele de yatağına alıştırma diyolar..

baya tecrübeli bi ebe anlaşılan...benim de ablam hemşire, arada parmaklıyo karnımı...son zamanlarda yapmadı, soruym bakıyım inmişmi aşağı kafası...

saol cnm ...
senle yakın sayılırız iyi ...bu araştırma hastanesi sanatoryumun yanında ki mi oluyor ????
İnşallah canım bekliyoruz :)
kadın doğumu da çok iyi.. daha doğrusu hocası iyi..

memnunsan çok iyi cnm ...senin doğum şeklin nasıl olcak belli oldu mu???

Acı gerceklerrrr cok ıyı geldı kendımı kazagımı cıkartıp serın sulara bırkmıs gıbı hıssettım hahaha:)))) Yavrucummm bende hıc yatrmak ıstemıorum kendı yatagına yatsnn odmdada yatmasın hattaaa ben onun odasında atar bı dosek yatarm yatagına alıssın ıstıorum:)) Ama bızım beyy ben oglmla yatıcm dıoo dedım ozamn nıe oda yapıoruz? Dedı odası olmckmı cocugn dedım oluckta madem bızımle yatck nıe dogm ustu masrf yapıoruz:) 1 sene sonra alalım yok ben onla yatcm dıo dedım bende ıyııı ben sagarım sutumu sen alırsın oglunu yatarsn onun odasında bende kendı yatagımda:)))))

saol cnm ...
senle yakın sayılırız iyi ...bu araştırma hastanesi sanatoryumun yanında ki mi oluyor ????

memnunsan çok iyi cnm ...senin doğum şeklin nasıl olcak belli oldu mu???
evet canım orası. senle günlerimiz aynı ama benim sezeryan olacak..

yatsın bakalım, cefasını eşin çeker artık :))
yatırsanız bile kendi battaniyesiyle yatırın ki yatağın kokusuna alışmasın

bende araştırdım bır arkadaş bana fıayt vedı tanesı 1,5 tan ben 150 tane falan yaptırmayı düşünüyodum 200e olur dedi.uğraşmaya değmez bence:):)

inşallah normal olcak canımm
çok iyi cnm inş normal olur ...hayırlısıyla sağlıkla kawuşursun bebişine...

ewet cnm günlerimiz aynı ...bakalım şu ana kadar bana hep normal dediler inş sonradan bi aksilik çıkmaz ....
bişi sorcam cnm dewlette sezeryanda local mi yoksa direk anestezi mi yapılıyor ???

:)) Tavsiyen için teşekkürler canım deniyicem cunku yatagına alıssın ıstıorum ınsallah oda oyle ıster:)))

isteğe bağlı canım. konuştum bu konuyu doktorla, benim ilk spinal olmuştu, bu kez epidural istiyorum dedim. doğum zamanı onu belirtirseniz ona göre yaparız dedi doktor. ilk doğumu etlikte yapmıştım orası hiç sormamıştı

canım çok geçmiş olsun... su iç gerçekten bende elimde pet şişe ile dolaşıyorum... enfeksiyona iyi geliyor diyorlar...
Zamanında sağlıkl kucağına al inşallah bebeğini...

geçen gün biri daha eklemişti bu resmi... süper ya sondaki resme dikkat baba kanepede anne bebek yatakta...

geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…