- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.501
bebeğini hiç yatağına almayan biri olarak böyle olmayacağımız söyleyebilirim. tabi istisnalar dışında..Bizdemi böyle olcaz:))))
çok saol cnm inş yoluna gircek ALLAHIN izniyle ...
ayy kızlar ankara anneleri baya war galiba ...birde buluşma olmuş o sıra ben haberdar olamadım nete giremiyordum duysaydım asla kaçırmazdım wallahi...
ankara anneleri hangi hastanelerde doğum yapcaksınız ...ben batıkentte oturuyorum burda BİLGİ HASTANESİ war oraya gidiyorum son 1 aydır doğumuda orda düşünüyorum ama bazı kafama takılan şeyler war napcam bilemiyorum....öncesinde bütün takiplerim HRS HASTANESİndeydi ama orasıda aşırı pahalı yaa o yüzden doğumu orda yapmaktan wazgeçtim birde ewime çok uzak kalıyor ....sizler ne yapcaksınız ???
cnm aynen eşimle aramızda geçen konuşmalrın aynısı wallahibende senin dediğin gibi bu resmi bi göstereyim ona
keşke cnm yaaa ama malesefff kaçırdım o zmanı...inş bebişlerle olanına katılırım bende kızımla ....
koru hastanesini biliyorum ama kadın doğumuna hiç gitmedim ...
günaydın arkadaşlar dün sağlık ocağından aile hekimim aradı takip içi yarın gelebilirmsnz diye bugün gittim ebe tansiyon kiloa falan baktı sonra linle muayene etti karnımı. baş çok aşağı inmiş dedi 10 gn daha durursa iyi dedi :) yani 20 subata kalmaz gibi dedi dahada heyecan bastı beni zaten dün nstde de sancı çıkmıstı bakalım çantam hala hazır değil birn önce hazırlamayalım yoksa alel acele koşturmaca olacak :d ebe kadın karnımı hamur gibi yoğurdu resmen:) bebeğin toplu olacak dedi nerden anladıysa ama bayagı bastırdı. şimdi en ykın randevu haftaya bakalım haftaya kadar dayanabilecek miyiz :d
bencede en iisi en uzun süreli temizlik hissi ağdada bi soralım doktora bakalım ne dicek inşallah olur der yaa yoksa ben acısına mümkün diil dayanamam
allah yardım etsin bize ikisiyle uğraşmak hiç kolay olmayacak gibi görünüyor
inşallah canım hepimiz sağ salim kucağımıza alırız.ayy çok heycanlı yaaa
inş hayırlısıyla kawuşursun bebeğine cnm ....
ayy benimde aklıma geldi... tam 1 yıl bekledik çocuğumuz olsun diye. ogün içime doğdu adet günüm ben hamileyim diyorum kendi kendime... gittim test aldım eczaneden. silik çizgi çıktı oturdum ağladım... Allahım beni sınama dedim... kimseyede demedim bişey. ertesi gün gittim doktora ne uyuz bir insandı 130 çıktı değer sinirimi bozdu... hamile değilsin dedi. 1 hafta sonra gel gittim 1400 olmuş değer. yine değilsin 1 hafta sonra gel dedi... neyse erken rezervasyonla tatil için yer ayırmıştık para fln ödendi ertesi gün tatile gitcez hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum... dedimki dağ başında nerden bulurum doktor fln kanamam fln olsa tatil zehir olacak... gittim doktora kese görünmedi senin geç görünür dedi kesen alttan bakarım dedi. ozaman da netten araştırıyorum alttan baktırmayın düşük fln olur yazmış herkes... hayır dedim istemiyorum kalktım çıktım başka hastaneye gittim o gün... doktor keseyi gördü ultrasonda o ilk ultrason kağıdını halen saklarım... havuza girme yeter dedi. git gel tatilden gel bir daha kontrol edeyim dedi. artık hamilesin dikkatli ol dedi ben yine ağla ağla... doktor çok önemli kızlar... helede hamilelik olunca insanların duygularıyla oynanması çok acı... ne günlerdi şimdi doğum için gün sayıyoruz. Allah herkese evlat nasip etsin. dünyanın en güzel duygusuymuş...
Bizdemi böyle olcaz:))))
herkese tünaydın, biz tekrar geldik, saat 11 gibi eşim eve geldi, canım yaa çok hasta, bir buçuk yıllık evliyiz, onu böyle görmediğim için hasta olması bana çok dokunuyor, o şmdi yatıyor, bizde geçmişi okuyalım
canım geçmiş olsun eşine....erkeklerin hastalığı pek nazlı olur, yandın...benimki azcık grip olsun Allah korusun ölüm döşeğinde gibi davranır....
Eki Görüntüle 343123
günaydın arkadaşlar dün sağlık ocağından aile hekimim aradı takip içi yarın gelebilirmsnz diye bugün gittim ebe tansiyon kiloa falan baktı sonra linle muayene etti karnımı. baş çok aşağı inmiş dedi 10 gn daha durursa iyi dedi :) yani 20 subata kalmaz gibi dedi dahada heyecan bastı beni zaten dün nstde de sancı çıkmıstı bakalım çantam hala hazır değil birn önce hazırlamayalım yoksa alel acele koşturmaca olacak :d ebe kadın karnımı hamur gibi yoğurdu resmen:) bebeğin toplu olacak dedi nerden anladıysa ama bayagı bastırdı. şimdi en ykın randevu haftaya bakalım haftaya kadar dayanabilecek miyiz :d
Yanı uyusturucu etkısı oldugu ıcın belkı ıyı degıldr dıyebılr hazırlklı ol:))) Ama okdr acıya dayanamazsm nasıl dogm yapıcm dıyorum kendıme züğürt tesellısı verıp agda ısını halledıorum:))) Agda en guzelıı yaaa annem dıoo eger hastaneye oyle gıtsen hemen jıletle yanına gelıolrrr hayattaaa oyle olsn ıstemem:)))
izin versin dye dua edicem ben o zamann. ben sezeryan düşündügüm için nasıl dogurcam dye de avutamıyorum kendimi ama hastanede yanıma gelmelerini düşündükçe ıyyyyy ya keserlerse yanlıslıkla ben kıyamıyorum jilet yapamıyorum canım cok tatlıdır benimmm.
saol cnm ...bebeğini hiç yatağına almayan biri olarak böyle olmayacağımız söyleyebilirim. tabi istisnalar dışında..
bebek durmadığı zaman: artık yat-kalk-emzir-pışpışla 4lüsünden sıkılıp gider beşiğe yakın bi yerde uyuyup kalınır,oturup eşlerle birlikte sabah edilir, çocuk bi türlü susmaz-susturulamaz, tam hastane yolu tutulunca birden bebiş sakinleşir ve doktor hiç bişey bulamaz, dönüş yolunda da bebek sızmış olur.. eşiniz 1-2 saatlik uykuyla işe gider.. sizinde gün boyu gözlerinin uykusuzluktan yanar, hiç bişey yapmaya haliniz kalmaz...
acııııııı gerçekleeeeerrrrr
canım çok geçmiş olsun, bende keçiörendeyim, Eğitim araştırmada yapıcam doğumu kısmetse. eve araçla 5 dk mesafede, şükür hastanedende memnunum. zaten özeli karşılayacak durumda değiliz.
İnşallah canım bekliyoruz :)
kadın doğumu da çok iyi.. daha doğrusu hocası iyi..
bebeğini hiç yatağına almayan biri olarak böyle olmayacağımız söyleyebilirim. tabi istisnalar dışında..
bebek durmadığı zaman: artık yat-kalk-emzir-pışpışla 4lüsünden sıkılıp gider beşiğe yakın bi yerde uyuyup kalınır,oturup eşlerle birlikte sabah edilir, çocuk bi türlü susmaz-susturulamaz, tam hastane yolu tutulunca birden bebiş sakinleşir ve doktor hiç bişey bulamaz, dönüş yolunda da bebek sızmış olur.. eşiniz 1-2 saatlik uykuyla işe gider.. sizinde gün boyu gözlerinin uykusuzluktan yanar, hiç bişey yapmaya haliniz kalmaz...
acııııııı gerçekleeeeerrrrr
canım çok geçmiş olsun, bende keçiörendeyim, Eğitim araştırmada yapıcam doğumu kısmetse. eve araçla 5 dk mesafede, şükür hastanedende memnunum. zaten özeli karşılayacak durumda değiliz.
memnunsan çok iyi cnm ...senin doğum şeklin nasıl olcak belli oldu mu???
evet canım orası. senle günlerimiz aynı ama benim sezeryan olacak..saol cnm ...
senle yakın sayılırız iyi ...bu araştırma hastanesi sanatoryumun yanında ki mi oluyor ????
memnunsan çok iyi cnm ...senin doğum şeklin nasıl olcak belli oldu mu???
Acı gerceklerrrr cok ıyı geldı kendımı kazagımı cıkartıp serın sulara bırkmıs gıbı hıssettım hahaha:)))) Yavrucummm bende hıc yatrmak ıstemıorum kendı yatagına yatsnn odmdada yatmasın hattaaa ben onun odasında atar bı dosek yatarm yatagına alıssın ıstıorum:)) Ama bızım beyy ben oglmla yatıcm dıoo dedım ozamn nıe oda yapıoruz? Dedı odası olmckmı cocugn dedım oluckta madem bızımle yatck nıe dogm ustu masrf yapıoruz:) 1 sene sonra alalım yok ben onla yatcm dıo dedım bende ıyııı ben sagarım sutumu sen alırsın oglunu yatarsn onun odasında bende kendı yatagımda:)))))
doğum mu yaklaşıo ne40 haftayı tamamlamadan doğurucaz galiba:44:
wuuuuu o kadar pahalı mıymışşben bi gitti gidiyordan bakmıştım 2.5 tl idi aman pastanelerde daha ucuzdur demiştim :26: dediğin gibi az misafir için idealmiş o zaman... hatta hiç misafir hiç kurabiye hiç masraf :)) seninkiler çoook güzel görünüyodu şekerim var fazla bakamadım canım istemesin diye ama :)) ellerine sağlık...
Yanı uyusturucu etkısı oldugu ıcın belkı ıyı degıldr dıyebılr hazırlklı ol:))) Ama okdr acıya dayanamazsm nasıl dogm yapıcm dıyorum kendıme züğürt tesellısı verıp agda ısını halledıorum:))) Agda en guzelıı yaaa annem dıoo eger hastaneye oyle gıtsen hemen jıletle yanına gelıolrrr hayattaaa oyle olsn ıstemem:)))
izin versin dye dua edicem ben o zamann. ben sezeryan düşündügüm için nasıl dogurcam dye de avutamıyorum kendimi ama hastanede yanıma gelmelerini düşündükçe ıyyyyy ya keserlerse yanlıslıkla ben kıyamıyorum jilet yapamıyorum canım cok tatlıdır benimmm.
:))) Valla sekerımmm yapck bısey yok ya pasa pasa agdanı olcan yada ellerındee jıletle pesınden gelenlere teslım olcan:)))) ben yıllrdır agda kullanıorum jılet vuramamSezrynda olsm agdamı olmadn gıtmem ama narkoz yıyınce cok fena cıkıo kıllar hee:))) Agda fln hak getıre bı anda fışkırıo:)))
çok iyi cnm inş normal olur ...hayırlısıyla sağlıkla kawuşursun bebişine...inşallah normal olcak canımm
evet canım orası. senle günlerimiz aynı ama benim sezeryan olacak..
yatsın bakalım, cefasını eşin çeker artık :))
yatırsanız bile kendi battaniyesiyle yatırın ki yatağın kokusuna alışmasın
evet canım orası. senle günlerimiz aynı ama benim sezeryan olacak..
yatsın bakalım, cefasını eşin çeker artık :))
yatırsanız bile kendi battaniyesiyle yatırın ki yatağın kokusuna alışmasın
çok iyi cnm inş normal olur ...hayırlısıyla sağlıkla kawuşursun bebişine...
ewet cnm günlerimiz aynı ...bakalım şu ana kadar bana hep normal dediler inş sonradan bi aksilik çıkmaz ....
bişi sorcam cnm dewlette sezeryanda local mi yoksa direk anestezi mi yapılıyor ???
nasılsınız ???
3 gündür acillerdeyim maleseffff...
enfeksiyon çıktı ve böbreklerime wurdu ...erken doğumu tetiklediği için sürekli tetikte bekliyoruz ...normal kontrolümüde oldum bebeğim iyiymiş çok şükür ama dr her an herşey olabilir dedi dün kızımın yaramazlığı yüzünden 1 saatten fazla nst de kaldım bi dkk durmadı yerinde dr hayret etti artık biraz konuştum sakinleşip uyudu kuzum sonra düzgünce çekildi nst ....yatış werdi ama ben istemedim çünkü sancım yoktu sadece böbrek ağrım oluyor dr da tamam dedi ewe geldik...
ilaç kullanıyorum bol bol su içiyorum ve yatıp dinleniyorum ...
geçmişi okuyamadım gayem diye arkadaşımız wardı doğum yapcaktı inş sağlıkla almıştır bebeğini kucağına ...
diğer arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inş...artık son haftalarımız aman dikkat edin kendinize ....
Bizdemi böyle olcaz:))))
herkese tünaydın, biz tekrar geldik, saat 11 gibi eşim eve geldi, canım yaa çok hasta, bir buçuk yıllık evliyiz, onu böyle görmediğim için hasta olması bana çok dokunuyor, o şmdi yatıyor, bizde geçmişi okuyalım
Eki Görüntüle 343123
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?