2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hımmm ...çok iyiymiş cnm ...

saol cnm bnm ...
elimden su hiç düşmüyor benimde dewamlı içiyorum bakalım inş atlatcam ....inş zamanında gelir bebeğimde ....

canım bakma sen kocalara yaa ilkini bi kucagına alsın bak nasıl dicek bi daha yapalım biz bundan diye ben abimden biliyorum bi tane bile istemiyodu eşine hayatı zehir etti hamileliği boyunca aldıralım doğurma ben istemiyorum diye babam buna bi kızdı sesini kesti ama istemeye istemey giti eşiyle doğuma sonra hastaneden bi gelişleri var nerdeyse bebek benim kucağımda dursun sen yan taraftan emzir dicek sonrasında 2 cocukları daha oldu şimdi eşi yeter artık dedi ama abim deliler gib yalvarıyo nooolur olsun bi tane daha ben bebek kokusu özledim diye:))

selam arkadaşlar...
saba tümer'de ibrahim saraçoğlu var,adam bilgiler paylaşmaya çalışıyo,kadın yoktan yere geyik yapıp adamı konuşturmuyo nerdeyse...
eskileri okumaya başlayım ben

ayyy bende sinir oldum o uyuza yaa adam soğan kürü anlatıyo bu tutmuş canım lahmacun cekti falan diyip o sacmasapan gülüşünden yapıyo adam diyoki menopozdaki sıcak basmalarına ii gelen bitkileri acıklıcam bu yine diyoki ayy bazen bize de stüdyoda sıcak basıyo niye acaba?sonra bi aat gülüyo kendi sölediğine ayy adamı da izleyemedim onun yüzünden

çoook teşekkürler:)

geçmiş olsuuunn.hakkımızda hayırlısı olsun

canım, son zamanlarda normal sanırım arkadaşlar da söylemiş. takma kafana. inşallah hiçbişiycik olmadan çıkıverir bizim zıbıdıklar

kızlar hamile kaldığınızı öğrendiğiniz günleri yazmışsınız,hepinizin hikayesi ayrı ayrı güzelmiş ,duygulandım,Allaha şükür bugünlere kadar geldik,inşallah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza aldığımızı da,mürvetlerini de görürüz
biz 4 sene üstüne bebeği yakaladık,malum eşim yanımda 2-2,5 ay kalıyo,5 ay yok,ondan oldu biraz da.benim satım 30mayıstı,28haziranda kan testi yaptırdım,1 temmuzda tatile çıkcaktık çünkü...kan alan kız,çok erken tahlil olduğumu söyledi,10gün bekleyemem dedim ben de.miraç kandiliydi sonucu aldığımız akşam,doktora göstermedik ama laborant kız yüksek ihtimalle hamilesin dedi.hissediyordum ama bu cevabı alacağıma inanamıyorduk,allah herkese nasip etsin.ertesi gün dr.a gittik,tatil dönüşü keseye bakalım dedi,tatilde çok dikkat ettim kendime,aklıma da kötü bişey getirmemeye çalıştım.

2.doğumu ben de düşünüyorum inşallah,ama benim yaşım çok da genç sayılmaz,80liyim.allah kısmet ederse aralarındaki yaş farkı 3 yıl olsun isterim.

tedirgin,senle günlerimiz aynı sayılır,10güne doğum olabilirmiş demişin,hayırlı olsun.erken değil şükürki

refika doktordan dönünce hemen haber verirsin bize de ,iyi haberlerini bekliyoruz

derin 83 benim de ellerimde parmaklarım ağrıyo bazen,bi de fazla ayakta kalırsam ayağımın altı acıyo,bu kiloya alışın değil tabi ayacıklarım

dmf geceleri artık dönmeye çalışırken gülüyorum halime,sıyırdım herhalde

polly 2 hft sonra doğum tarihin netleşcekmiş,hayırlı olsun,vakit azaldı artık,sez olacaklar net tarih biliyo,ben normal istiyorumya,nezaman gelceğini bilmemek de sıkıntı yapıyo,hayırlısı...tansiyon ençok 13e 8 çıkmıştı ama dr.um telaşlandırmadı beni hiç,tuzsuz yemek,bol su olayını falan dedi işte...bide hastaneye giderken yorulmuşsan o an da yüksek çıkmış olabilir,

rana20 geçmiş olsun,çabuk düzelirsin inşallah.

nicegirl karikatüre çok güldüm,sanırım başımıza gelcek ama dayanabilirsek bebişleri kendi yatağında yatırmaya alışmalıyız

canım senle tarihlerimizde aynıi hamilelik hikayemizde bende tatile gitmeden önce öğrendim...

canım senle tarihlerimizde aynıi hamilelik hikayemizde bende tatile gitmeden önce öğrendim...

evet öyle olmuş tatile çıkıncada neyi nasıl yapmam gerekir bilemedim,çok yürüsemmi yürümesemmi,nehir bisikletinde pedal çevirsem bişey olurmu,onu bunu yesem bebek tutunmazmı....bi heyecan,bi panik geçti 10gün

ben de uhde yi merak ediyorum. forumun ilk ikizleri mi geliyor acaba kızlar, valla gittikçe doğumlar artacak, heyecan dorukta. benim daha çok var ama kasık bel sırt ağrıları aman vermemeye başladıkça, zaman yaklaşıyor diyorum kendime oğluma kavuşmya az kaldı. hepimiz sağlıkla sıhhatle o günleri atlatırız inşallah

tuna 2012, bir de şunu sorayım son kez:) cosanpastacılık sitede göremedim. kurabiye çubugu ve ambalajı nerden aldın?

park yatak alan arkadaşlar bişey sormak istiyorum.biz de alcaz ama ayın 20sinde falan,aldığınızda plastik kokusu falan oluyomu onlarda?hani ürünün kendisi naylon gibi bişey ya ondan soruyorum,oluyosa kaç günde geçer?

tatilde balıma ne geldi şok olursun...
benim mide bulantılarım taa o zamandan başladı eşime diyorum ki yemeğe sen git ne olur. halen o yemekhane kokusu beynimde... neyse ben sadece denize giriyorum eşim pipirikli dikkat dikkat diyip duruyor... neyse biz havuzdayız eşim giriyor tabi ben kenarda güneşleniyorum... havuzda top oynayan çiftin topu benim karnıma pat diye gelmesinmi... ben eşime bakıyorum o bana bakıyor... bir panik ikimizde tam rezalet... ama böyle geçti yinede çok güzeldi... bebeğimiz biraz büyüsün inşallah üçümüz yine gideriz oraya...

Son düzenleme:

Adamların topunu kesivereydiniz :) inşallah çekirdek aile olarak gitmek de nasip olur

canım onlarında kalitesine göre değişiyor benim aldığım orta kalitede birşey öyle plastik kokusu yok... ama chicko markası varya adını yanlış yazdım sanırım onlar biraz pahalı ama çok güzel hatta özge ondan almıştı sanırım yanılmıyorsam (özgeengin)...

doğum iznine ayrılan arkadaşlar dr. raporu hesaplayıp doğum öncesi şu kadar hafta doğum sonrası bu kadar hafta diye mi yazıyor?

aaayyyy,düşünemiyorum o anı,ben o telaşla neyapcağımı şaşırırdım,ogünü zehir ederdim kendime inşallah çekirdek ailenle de gidersiniz yine,çok zevkli olur

yok ya, öyle bi plastik kokusu filan yok...

iyi bari,hani mobilyada cila kokusu olayı vardı,bundada plastik kokarsa yandım dedim,zaten ben alana kadar bebiş karnımda dursa iyi olur alacağımın fiyatı 180-200 civarında,chıccolar kraftlar falan bizi biraz aşar şimdilik.bi de boy olarak 60*110 değil de 70*110 istiyorum,en küçükleri dar geliyo gözüme.sizler hangi boy aldınız?geniş olsa oyun alanı olarak da ilerde rahat kullanılır diye düşündüm

yaaa kızlarrr sevgililer günü için kocanıza ne alcaksınızzzz düşünüyorum arastırıyorum bulamıyorum herseyi almısım sanırım :18:
şöyle uygun,romantik,şaşırtıcı ne alabilirimmmm???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…