2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Söyle bir geçmişe baktım, ama şu an aklımda bişi kalmadı yalnız uhdeden bahsedilmiş, onun profiline girdim online görünüyor, yani şu an nette, umarım bizi kendinden haberdar eder:44:

bulursan bana da söyle mervecim.. adama artık ne doğum günü ne sevgililer günü nede evlilik yıldönümünde hediye almıyorum (
ruhsuz olma yolunda ilerliyorum sanırım.. biri beni uyandırsın:)))

selam kızlarrrr yeni girdim netee hemen geldim buraya özledimm sizleriiiii fırsatım olmadı girip sizlere yazmaya inanınnn... henüz doğurmadım ama tarihimiz belli olduuu 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE EŞİME 2 HEDİYE VERECEGİMM bebişlerim geliyorrrr Allahın izniyleeee şimdilik bol bol dinleniyorum artıkkkk

Hülyacııııııımmm çok sevindim canım, hoşgeldin..

14 şubat... Allah'ım yaa çok az kalmış ne güzel.. 5 gün sonra minik yavruların kollarınızda olacak..
İsimleri ne olacak tatlım ??

sen nasılsın nasıl gidiyor son günler??

bulursan bana da söyle mervecim.. adama artık ne doğum günü ne sevgililer günü nede evlilik yıldönümünde hediye almıyorum (
ruhsuz olma yolunda ilerliyorum sanırım.. biri beni uyandırsın:)))

ayy kızlar benim de durumum cok vahim hediye almamayı da geçtim eylüldeki doğumgününü unuttum adamın yazık sesini cıkarmadı ama cok utandım yaa tabii belli edermiyimmm aslaaaa akşam 10da aklıma geldi yerin dibine gectimm hemen karsı komsuma msj attım cocugu pastaneye gönderdik pasta geldi balkondan aldım mumlarını yaktım getirdim falan ama hediye mediye yok tabii onu da karnımı göstererek geciştirdim durum ne kadar toparlandı tatısılır tabii ama napiim akıl fikir bebekteydi hep:)) şimdi 14 şubatı unutcam diye ödüm kopuyo hediyeden gectim yani artık hatırliim yeter o unutsa zehir ederim bi de adama hayatı varyaaa ii dayanıyo bana:))

oh maşaAllah ne güzel hemde 14 şubatta, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere

canımm cok sevindim ne kadar az kalmış saatleri sayardım ben herhalde Allahım sağ salim kavustursun bebişlerine inşallah fırsatın olurmu bilmem ama dogumdan sonra bize kısacık da olsa haber ver olurmu

bulcam bulcam adama romantik bi gece hediye edemeyecegim için
valla iyi olur.. bu saatten sonra öyle bi gece olamıyacağı için

oyyyyy maşallah iyi toparlamışsın sen.. ben öyle bi durumda ne yapardım bilmiyorum..

mesela bugün söz günümüz.. benim aklımda ama eşim artık öyle söz-nişan öyle günlere takılmadığı için hatırlamıyo..
bende dünya sigarayı bırakma günün kutlu olsun diye mesaj atıcam :))))

cnm ne güzel bir tarih eşine daha güzel bi hediye veremezsin valla bakalım bizimki ne zaman gelicekk

kızlar selam ancak geçmişi bitirebildik .

iyi geceler kızlar geçmişi okumadan geldim herkes iyimi gece oldu gene nasıl uyucam diye düşünmekten yatmak istemiyommmmmm
canım gece yazmışsın bende aynı durumdayım eşim yatalım diyo yatsam ne olur uyuyamıyorum diyorum oda hemen uyuyamaz 4 e kadar int dizi seyrediyoruz bu aralar sonra ben 7 den sonra ancak uyuyabiliyorum

bende kist tedavisine 1 ay ara verdik tekrar ilaca başlıcakken hamile olduğumu öğrendim 4-5 ay erken oldu bebişimiz ama iyikide olmuş melike senin kist duruyomu benim 4 aylıkken gitti.

sağol canım sanada hayırlı doğumlar bol bol dinlenmene bak.

aynı durumdayız bi oraya bi buraya dönmekten kocamıda uyutmuyorum :)

canım bizde ikili test yapılacağı zaman bebişi gördük profilden babasına benzettik ve erkeğe benziyo dedik gerçektende öyle ayrıntılıda resimleri aynı babası uyuması bile aynı ama bakalım nasıl çıkıcak
sende haşimato var galiba benim ablamdada var bende kilo veremediğim için tahlil yaptırdım troid hormonu normaldi ama antikoru yüksek çıktı dr ilerde oalbilirsin demişti bide kist vardı bende acaba çocuk olurmu sorun olurmu diye kendi kendime arraştırmalar yapıyodum senin gibi kendi kendimi yiyodum.
sizde bizdensiniz bizde dr. diyoruz tatile gidicez dr gitmeseniz daha ii diyo eşimde arabamızla gidicez ben yavaş kullanırım dikkat ederim diyo denize girebilir mi dr havuza girmesin denizde bişey olmaz dedi sonrada giderseniz bişey olur diyemem gitmesenizde olacağı varda olur dedi eşimde yolda giderken bi tümsekten farketmeden bi geçti yeğenim kucağımda ikimiz birden bi hopladım kuzumun kafası tavana değicekti nerdeyse eniştem bi baba olarak çok ilgilendi benimle sağolsun.

bizimde ceylinmelek ve çitlenbikle telefon numaraları var zaten ceylinle aynı hastanedeyiz belki aynı günde bile doğurabiliriz canım ağrının geçmesine sevimdim Allah senden de razı olsun inş. bi daha olmaz 2 hafta sonrada doğum tarihi alıyomuşsun hayırlısı olsun

doğum çantası hazırlayan anneler kendinize banyo havlusu koydunuz mu ?
normal doğum yapan tanıdığım doğumdan sonra odaya çıkınca duş aldım demişti
canım bende koymayı düşünüyorum bi dr.a sormak istiyorum duş alınırmı diye bide çok üşürüm en iyisi evimde yapmak gibi geliyo
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol suyunu iç yatmana bak :)

benim eniştemde 4. oğlunda hiç bahsettirmiyodu çocuklara kapatalım bu konuyu diyodu doğduktan sonra tek aşkı oldu 4.üde erkek
bende sinir oldum sabaya kahvaltıda seyrettik bizde eşime diyorum kadının kıkırdamasında adam bişey anlatamıyo deli ya hiç bişey anlamadım anlattıklarından bide bluz giymiş durmadan düzeltiyo göğüslerini baştan düzgün giysene rahatsız oluyosan

valla tekrar basıma gelse ve aynı seyi uygulasam yutmaz artık semracım o yüzden unutmamam lazım bak mesela yarın tanışma yıldönümümüzmüş sen söz günümüz diyince hatırladım ne zaman 10 şubat olmuş yaa bide benim eşim saatli maarif takvimi gibi anam unutmuyo hiç bişeyi yaa kutlamasa da unutmuyo en gıcıgı da o :))

6 şubatta bizim söz günümüzdü ve bende eşimde unuttuk, akşam yatarken aklımıza geldi:26: halbuki ben çok önemserdim böyle günleri 14 şubatta nolacak bakalım, birşey almam artık, buradan ne alayım ki, yapacağım şey Ankaraya gitmeden önce son kez salona şık, romantik bir akşam yemeği hazırlamak olur ama aşkım şu an ateşler içinde yatıyor,ve ben ne yapacağımıda bilemiyorum

Son düzenleme:

ay hayırlı olsuunnn,şurda kaç gün kalmış
iyi haberlerini bekleriz,habersiz geçme bizi

eşine çoook geçmiş olsun canım, inşallah biran evvel iyileşirde, o romantik yemeği ağız tadıyla yersiniz

ÖZLEMCİM eşinin maşallahı varmış.. hediye olmasa bile hatırlaması da güzel.

canım kaç gündür kulaklarını çınlatıyoruz çok güzel bi günde geliyo bebişler sağlıkla alırsın inş. bebişleri kucağına şimdi günlerde geçmezz sana artık.

bende bişey almıcam o bana bişey almıyo durmadan ben alıyorum soruyo ne alıyım diye sinyal verdim ben artık doğum hediyesi olarak artık bütün alamdığı hediyeleri bi kerede çıkarcaz benim kocamda bizimle ilgili hiç bi tarihi unutmaz kutlar ama hediye alma özrü var olsun ama onun sevgi dolu sözleri güzel bakan maviş gözleri yeter bize

Merhaba kızlar,dünden beri internette sorun vardı giremedim
Sonunda dün akşam oğluşumun hastane çantasını hazırladıkEksik bişey yoktur umarım,sıra benim çantamda

evet canım çok az kaldıı ama bende bitmiş durumdayımm çok ağırlaştım yürümeye bile halim yok inankii evim çok kalabalık kayınvalidemler annemler kardeşlerim yiğenlerim hepsi başımda olunca fırsat bulup yazamadım sizlere.....

isim konusunda herkes ayrı bir şey söylüyor eşimde süpriz yapacakmış nüfus kagıtlarını çıkartmaya gittiğinde orda yazdırıp gelecekmiş canım inan bende ne olacagını bilmiyorum sağlıklı olsunlarda isim hiç problem değil benim için sizler neler yapıyosunuz bakalımmmm ????

canımm cok sevindim ne kadar az kalmış saatleri sayardım ben herhalde Allahım sağ salim kavustursun bebişlerine inşallah fırsatın olurmu bilmem ama dogumdan sonra bize kısacık da olsa haber ver olurmu

cnm ne güzel bir tarih eşine daha güzel bi hediye veremezsin valla bakalım bizimki ne zaman gelicekk

ay hayırlı olsuunnn,şurda kaç gün kalmış
iyi haberlerini bekleriz,habersiz geçme bizi

oh maşaAllah ne güzel hemde 14 şubatta, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere

tşk ederim kızlarrr iyi dilekleriniz içinnn Allhım hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inş....çok heyecanlıyımmm mutluyum son günlerimmm inanamıyorummmm aslındaaa hayal gibi daha dün gibi aklımda hamile kaldığım günn inş. kucagımızada sağlıklı sıhhatli alacagızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…