- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.541
yaaa kızlarrr sevgililer günü için kocanıza ne alcaksınızzzz düşünüyorum arastırıyorum bulamıyorum herseyi almısım sanırım :18:
şöyle uygun,romantik,şaşırtıcı ne alabilirimmmm???
bulursan bana da söyle mervecim.. adama artık ne doğum günü ne sevgililer günü nede evlilik yıldönümünde hediye almıyorum(
ruhsuz olma yolunda ilerliyorum sanırım.. biri beni uyandırsın:)))
selam kızlarrrr yeni girdim netee hemen geldim buraya özledimm sizleriiiii fırsatım olmadı girip sizlere yazmaya inanınnn... henüz doğurmadım ama tarihimiz belli olduuu 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE EŞİME 2 HEDİYE VERECEGİMM bebişlerim geliyorrrr Allahın izniyleeee şimdilik bol bol dinleniyorum artıkkkk
yaaa kızlarrr sevgililer günü için kocanıza ne alcaksınızzzz düşünüyorum arastırıyorum bulamıyorum herseyi almısım sanırım :18:
şöyle uygun,romantik,şaşırtıcı ne alabilirimmmm???
bulursan bana da söyle mervecim.. adama artık ne doğum günü ne sevgililer günü nede evlilik yıldönümünde hediye almıyorum(
ruhsuz olma yolunda ilerliyorum sanırım.. biri beni uyandırsın:)))
oh maşaAllah ne güzel hemde 14 şubatta, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinselam kızlarrrr yeni girdim netee hemen geldim buraya özledimm sizleriiiii fırsatım olmadı girip sizlere yazmaya inanınnn... henüz doğurmadım ama tarihimiz belli olduuu 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE EŞİME 2 HEDİYE VERECEGİMM bebişlerim geliyorrrr Allahın izniyleeee şimdilik bol bol dinleniyorum artıkkkk
selam kızlarrrr yeni girdim netee hemen geldim buraya özledimm sizleriiiii fırsatım olmadı girip sizlere yazmaya inanınnn... henüz doğurmadım ama tarihimiz belli olduuu 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE EŞİME 2 HEDİYE VERECEGİMM bebişlerim geliyorrrr Allahın izniyleeee şimdilik bol bol dinleniyorum artıkkkk
valla iyi olur.. bu saatten sonra öyle bi gece olamıyacağı içinbulcam bulcam adama romantik bi gece hediye edemeyecegim için
ayy kızlar benim de durumum cok vahim hediye almamayı da geçtim eylüldeki doğumgününü unuttum adamın yazık sesini cıkarmadı ama cok utandım yaa tabii belli edermiyimmm aslaaaa akşam 10da aklıma geldi yerin dibine gectimm hemen karsı komsuma msj attım cocugu pastaneye gönderdik pasta geldi balkondan aldım mumlarını yaktım getirdim falan ama hediye mediye yok tabii onu da karnımı göstererek geciştirdim durum ne kadar toparlandı tatısılır tabii ama napiim akıl fikir bebekteydi hep:)) şimdi 14 şubatı unutcam diye ödüm kopuyo hediyeden gectim yani artık hatırliim yeter o unutsa zehir ederim bi de adama hayatı varyaaa ii dayanıyo bana:))
canım gece yazmışsın bende aynı durumdayım eşim yatalım diyo yatsam ne olur uyuyamıyorum diyorum oda hemen uyuyamaz 4 e kadar int dizi seyrediyoruz bu aralar sonra ben 7 den sonra ancak uyuyabiliyorumiyi geceler kızlar geçmişi okumadan geldim herkes iyimi gece oldu gene nasıl uyucam diye düşünmekten yatmak istemiyommmmmm
Bunları gorunce aklıma benım degerım geldı:))) 48 hahahaah:))) Okdr ınanıodumkı hamıle degılım ılk denemeden hamılelıkmı olur dıye hastanye ınıp almadm bıle sonucumu maılme ıstedım onume bısey cıktı 48 dedım bu ne be 48:))) Arastrma yaptm 5ın ustu gebelk sayılıoms anammmm nasıl gıyndım nasıl gıttımm ne guzeldı o gunler:))) SOnra bana demezlermı sımdı hamılesınde dıyemem degılsınde dıyemem nasıl yanı yaaa hamılemıyım degılmıyım ben ne bılım deger yukselıomstaaa kese gozukuomstaa:)) 3 gun beklemek cok zordu ama sonucum 175 cıktı:) dr dedı evt artık hamıleym dıyebılrsın:)) Iste benım ıcın cok kotu olmstu cunku cooooook basında ogrendım mıllet kesesını gorck zamana gelınce ogrenıo yanı 2 ayı gerıde bırkms oluo benm seruvenm cok uzun surdu annem:))))
bende kist tedavisine 1 ay ara verdik tekrar ilaca başlıcakken hamile olduğumu öğrendim 4-5 ay erken oldu bebişimiz ama iyikide olmuş melike senin kist duruyomu benim 4 aylıkken gitti.Benim ilk öğrendiğim değer 362.. düğünden 3 hafta sonra gittik kist tedavisine başlamak için doktor hamilesin diyince eşime de bana da kal gelmişti :))) doktor bile beklemiyo muydunuz dedibekliyoduk da 2-3 sene sonra
sonra tabi klasik dış gebelik olabilir bilmem ne bi sürü karamsar şey söyledi manyak kadınway be ne çabuk geçmiş o zamandan bu zamana.. ama son haftalar geçmiyo işte.. sanki aylardır 30lu haftalardayım gibi geliyo
sağol canım sanada hayırlı doğumlar bol bol dinlenmene bak.günaydın kızlar bugün iş göremez raporumuzu aldık oğluşumda kocaman olmuş ve hala tersss :) ama dönse bile doğum zor olur iri bi bebek dedi artık evdeyizzz eğer giremezsem herkese acısızz hayırlı doğumlar
aynı durumdayız bi oraya bi buraya dönmekten kocamıda uyutmuyorum :)Günaydın herkese...
gece hiç uyuyamadım çok ağrım oldu. inliye inliye gece geçirdim...
sağa dönsem karnım davul gibi sol dönsem aynı sırt üstü de aynı. çıldıracaktım...
sabah kahvaltıdan sonra uyumuşum kendime geldim...
şimdi geçmişe bakalım...
umarım herkese iyidir...
canım bizde ikili test yapılacağı zaman bebişi gördük profilden babasına benzettik ve erkeğe benziyo dedik gerçektende öyle ayrıntılıda resimleri aynı babası uyuması bile aynı:)))))))))))) Oyyyy bu kocalar:))) Kocamda 2lı test yaparken bana demstıkı aynı bana benzıo ahahahaha:))) Kocaların on goruslerı cok ılerı canım:)) Valla oyle ama yaa ınsanlr ogrendıklerınde cocuklrı 2 aylk oluo:)) Ben sadece aklınlsms bı rhım gordum okka:)) Hatta ıste 6. haftaya kadr okdr ıyıydımkı offf ıstee hıc hamıle degılm sankı mıdem bulnmıo asermıyım fln dedım dedım 6. haftanın sonunda hastanelerde actm gozumu demz olydım hahaha:)))) Yanı demkkı o belırtıler ozamn baslıo ben o donemı 1 ay bekledım yasamk ıcın erken ogrenmk cok kotuu belkıde ıyı herseyde bı hayr vardr ben ne bılırım:))))
Bende troıd hastasym canm ve hanı okudugm kadryla hamılelgı zorlayıcı bı durumms bende hep tup bebek yaptırırım dıye dusunuodum kımseyede bellı etmıodum kocama dahı demıodum bızım hemen cocugmz olmayabılr dıye ama ıste ALLAH okdr buyukkı ılk denemede nasıp ettı rabbım onun ısıneee karısılmıo:) Bende kımseye soylemek ıstemedm ama yakınlra soyleyınce yayılıoo yapck bısey yok:)) ztn cok cetrefıllı yaaa yok degerın yukselsın yok kese gorunsun bıde kalp atısı bekle:)) O yuzden bıdaha gebelk dusunursem adetm gecıksın hıc oralı olmıcm hepsı bıaradn cıksın dr gıttıgmde 1 bucuk aylk hamılesın desın:))) beklemek cok zor:))))
sizde bizdensiniz bizde dr. diyoruz tatile gidicez dr gitmeseniz daha ii diyo eşimde arabamızla gidicez ben yavaş kullanırım dikkat ederim diyo denize girebilir mi dr havuza girmesin denizde bişey olmaz dedi sonrada giderseniz bişey olur diyemem gitmesenizde olacağı varda olur dedi eşimde yolda giderken bi tümsekten farketmeden bi geçti yeğenim kucağımda ikimiz birden bi hopladım kuzumun kafası tavana değicekti nerdeyse
ayy benimde aklıma geldi... tam 1 yıl bekledik çocuğumuz olsun diye. ogün içime doğdu adet günüm ben hamileyim diyorum kendi kendime... gittim test aldım eczaneden. silik çizgi çıktı oturdum ağladım... Allahım beni sınama dedim... kimseyede demedim bişey. ertesi gün gittim doktora ne uyuz bir insandı 130 çıktı değer sinirimi bozdu... hamile değilsin dedi. 1 hafta sonra gel gittim 1400 olmuş değer. yine değilsin 1 hafta sonra gel dedi... neyse erken rezervasyonla tatil için yer ayırmıştık para fln ödendi ertesi gün tatile gitcez hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum... dedimki dağ başında nerden bulurum doktor fln kanamam fln olsa tatil zehir olacak... gittim doktora kese görünmedi senin geç görünür dedi kesen alttan bakarım dedi. ozaman da netten araştırıyorum alttan baktırmayın düşük fln olur yazmış herkes... hayır dedim istemiyorum kalktım çıktım başka hastaneye gittim o gün... doktor keseyi gördü ultrasonda o ilk ultrason kağıdını halen saklarım... havuza girme yeter dedi. git gel tatilden gel bir daha kontrol edeyim dedi. artık hamilesin dikkatli ol dedi ben yine ağla ağla... doktor çok önemli kızlar... helede hamilelik olunca insanların duygularıyla oynanması çok acı... ne günlerdi şimdi doğum için gün sayıyoruz. Allah herkese evlat nasip etsin. dünyanın en güzel duygusuymuş...
bizimde ceylinmelek ve çitlenbikle telefon numaraları var zaten ceylinle aynı hastanedeyiz belki aynı günde bile doğurabilirizCanım merhaba, benim tel no Ankaradaki arkadaşlarda var. Facede de ekliyiz senle ve onlarla zaten.. doğuma yakın cepten net paketi alıcam faceden haberleşebilelim diye, buraya da girer yazarım inşallah fırsat oldukça. Diğer aktif arkadaşlarda birbirlerine cep tel verip haberleşirler inşallah.. Ankara ve bursa tamadır yani dimi :)
çok sağol canım, ayrıca Allah razı olsun. sıcak su torbası koluma 2.gününde iyi geldi ve şükür geçti ağrım sızım.
canım bende koymayı düşünüyorum bi dr.a sormak istiyorum duş alınırmı diye bide çok üşürüm en iyisi evimde yapmak gibi geliyodoğum çantası hazırlayan anneler kendinize banyo havlusu koydunuz mu ?
normal doğum yapan tanıdığım doğumdan sonra odaya çıkınca duş aldım demişti
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol suyunu iç yatmana bak :)nasılsınız ???
3 gündür acillerdeyim maleseffff...
enfeksiyon çıktı ve böbreklerime wurdu ...erken doğumu tetiklediği için sürekli tetikte bekliyoruz ...normal kontrolümüde oldum bebeğim iyiymiş çok şükür ama dr her an herşey olabilir dedi dün kızımın yaramazlığı yüzünden 1 saatten fazla nst de kaldım bi dkk durmadı yerinde dr hayret etti artık biraz konuştum sakinleşip uyudu kuzum sonra düzgünce çekildi nst ....yatış werdi ama ben istemedim çünkü sancım yoktu sadece böbrek ağrım oluyor dr da tamam dedi ewe geldik...
ilaç kullanıyorum bol bol su içiyorum ve yatıp dinleniyorum ...
geçmişi okuyamadım gayem diye arkadaşımız wardı doğum yapcaktı inş sağlıkla almıştır bebeğini kucağına ...
diğer arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inş...artık son haftalarımız aman dikkat edin kendinize ....
canım bakma sen kocalara yaa ilkini bi kucagına alsın bak nasıl dicek bi daha yapalım biz bundan diye ben abimden biliyorum bi tane bile istemiyodu eşine hayatı zehir etti hamileliği boyunca aldıralım doğurma ben istemiyorum diye babam buna bi kızdı sesini kesti ama istemeye istemey giti eşiyle doğuma sonra hastaneden bi gelişleri var nerdeyse bebek benim kucağımda dursun sen yan taraftan emzir dicek sonrasında 2 cocukları daha oldu şimdi eşi yeter artık dedi ama abim deliler gib yalvarıyo nooolur olsun bi tane daha ben bebek kokusu özledim diye:))
ayyy bende sinir oldum o uyuza yaa adam soğan kürü anlatıyo bu tutmuş canım lahmacun cekti falan diyip o sacmasapan gülüşünden yapıyo adam diyoki menopozdaki sıcak basmalarına ii gelen bitkileri acıklıcam bu yine diyoki ayy bazen bize de stüdyoda sıcak basıyo niye acaba?sonra bi aat gülüyo kendi sölediğine ayy adamı da izleyemedim onun yüzünden
valla iyi olur.. bu saatten sonra öyle bi gece olamıyacağı için
oyyyyy maşallah iyi toparlamışsın sen.. ben öyle bi durumda ne yapardım bilmiyorum..
mesela bugün söz günümüz.. benim aklımda ama eşim artık öyle söz-nişan öyle günlere takılmadığı için hatırlamıyo..
bende dünya sigarayı bırakma günün kutlu olsun diye mesaj atıcam :))))
6 şubatta bizim söz günümüzdü ve bende eşimde unuttuk, akşam yatarken aklımıza geldi:26: halbuki ben çok önemserdim böyle günlerivalla iyi olur.. bu saatten sonra öyle bi gece olamıyacağı için
mesela bugün söz günümüz.. benim aklımda ama eşim artık öyle söz-nişan öyle günlere takılmadığı için hatırlamıyo..
bende dünya sigarayı bırakma günün kutlu olsun diye mesaj atıcam :))))
6 şubatta bizim söz günümüzde ve bende eşimde unuttuk, akşam yatarken aklımıza geldi:26: halbuki ben çok önemserdim böyle günleri14 şubatta nolacak bakalım, birşey almam artık, buradan ne alayım ki, yapacağım şey Ankaraya gitmeden önce son kez salona şık, romantik bir akşam yemeği hazırlamak olur ama aşkım şu an ateşler içinde yatıyor, napacağımıda bilemiyorum
canım kaç gündür kulaklarını çınlatıyoruz çok güzel bi günde geliyo bebişler sağlıkla alırsın inş. bebişleri kucağına şimdi günlerde geçmezz sana artık.selam kızlarrrr yeni girdim netee hemen geldim buraya özledimm sizleriiiii fırsatım olmadı girip sizlere yazmaya inanınnn... henüz doğurmadım ama tarihimiz belli olduuu 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE EŞİME 2 HEDİYE VERECEGİMM bebişlerim geliyorrrr Allahın izniyleeee şimdilik bol bol dinleniyorum artıkkkk
valla tekrar basıma gelse ve aynı seyi uygulasam yutmaz artık semracım o yüzden unutmamam lazım bak mesela yarın tanışma yıldönümümüzmüş sen söz günümüz diyince hatırladım ne zaman 10 şubat olmuş yaa bide benim eşim saatli maarif takvimi gibi anam unutmuyo hiç bişeyi yaa kutlamasa da unutmuyo en gıcıgı da o :))
eşine çoook geçmiş olsun canım, inşallah biran evvel iyileşirde, o romantik yemeği ağız tadıyla yersiniz
ÖZLEMCİM eşinin maşallahı varmış.. hediye olmasa bile hatırlaması da güzel.
Hülyacııııııımmm çok sevindim canım, hoşgeldin..
14 şubat... Allah'ım yaa çok az kalmış ne güzel.. 5 gün sonra minik yavruların kollarınızda olacak..
İsimleri ne olacak tatlım ??
sen nasılsın nasıl gidiyor son günler??
canımm cok sevindim ne kadar az kalmış saatleri sayardım ben herhalde Allahım sağ salim kavustursun bebişlerine inşallah fırsatın olurmu bilmem ama dogumdan sonra bize kısacık da olsa haber ver olurmu
cnm ne güzel bir tarih eşine daha güzel bi hediye veremezsin valla bakalım bizimki ne zaman gelicekk
ay hayırlı olsuunnn,şurda kaç gün kalmış
iyi haberlerini bekleriz,habersiz geçme bizi
canım kaç gündür kulaklarını çınlatıyoruz çok güzel bi günde geliyo bebişler sağlıkla alırsın inş. bebişleri kucağına şimdi günlerde geçmezz sana artık.
bende bişey almıcam o bana bişey almıyo durmadan ben alıyorum soruyo ne alıyım diye sinyal verdim ben artık doğum hediyesi olarak artık bütün alamdığı hediyeleri bi kerede çıkarcaz benim kocamda bizimle ilgili hiç bi tarihi unutmaz kutlar ama hediye alma özrü var olsun ama onun sevgi dolu sözleri güzel bakan maviş gözleri yeter bize
oh maşaAllah ne güzel hemde 14 şubatta, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsindarısı bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?