- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.561
selam kızlarrrr yeni girdim netee hemen geldim buraya özledimm sizleriiiii fırsatım olmadı girip sizlere yazmaya inanınnn... henüz doğurmadım ama tarihimiz belli olduuu 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE EŞİME 2 HEDİYE VERECEGİMM bebişlerim geliyorrrr Allahın izniyleeee şimdilik bol bol dinleniyorum artıkkkk
X
canim benim allah kolay ve hayirli dogum nasip etsin sana ne kadar az kaldi bebislerinle karninda son gunlerin sonra kucagindalar
masallahhhbende dogurmak istiyorummm artikkkkkkkkkkkk
uhde, cnm tarihiniz belli olmuş ne güzel.. bebişlerini kucağına alacağın günün çok yaklaşmış.... özledik seni ve çok merak ettik bu süre içinde. ama güzel haberlerini aldık sonunda. doğumdan sonrada bizi habersiz bırakma cnm.
belli oldu canım doğum günümüz fırsat bulupta giremedim bir türlü inş. doğumdan sonrada ilk fırsatta yazarım sizlereeeee Allahım hepimizin bebişini sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş
selam kızlarrrr yeni girdim netee hemen geldim buraya özledimm sizleriiiii fırsatım olmadı girip sizlere yazmaya inanınnn... henüz doğurmadım ama tarihimiz belli olduuu 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE EŞİME 2 HEDİYE VERECEGİMM bebişlerim geliyorrrr Allahın izniyleeee şimdilik bol bol dinleniyorum artıkkkk
Merhaba kızlar,dünden beri internette sorun vardı giremedim
Sonunda dün akşam oğluşumun hastane çantasını hazırladıkEksik bişey yoktur umarım,sıra benim çantamda
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin uhde:) çok az kalmışbiz bile daha zaman bu kadar yaklaşmamışken ve karnımızdaki tek çocukken bu kadar zorlanıyoruz, seni düşünemiyorum:) Allah kolaylığını versin inşallah
bulursan bana da söyle mervecim.. adama artık ne doğum günü ne sevgililer günü nede evlilik yıldönümünde hediye almıyorum(
ruhsuz olma yolunda ilerliyorum sanırım.. biri beni uyandırsın:)))
biizz gelldiikkkkkkk...doktor amcamıza gittikkkk...oğluşum yine formundaydııı:)))) nst ye girdikkk..gayet iyi gidiyoruzzz...3600 gr.olmuşşş benim minik topacıımmm..
VVEEEEEEEEE BEKLENEN SON 17 ŞUBATTTT...... ... ... ... ... ...
biizz gelldiikkkkkkk...doktor amcamıza gittikkkk...oğluşum yine formundaydııı:)))) nst ye girdikkk..gayet iyi gidiyoruzzz...3600 gr.olmuşşş benim minik topacıımmm..
Merhaba kızlar,dünden beri internette sorun vardı giremedim
Sonunda dün akşam oğluşumun hastane çantasını hazırladıkEksik bişey yoktur umarım,sıra benim çantamda
Gözün aydın canımmmmmmmmselam kızlarrrr yeni girdim netee hemen geldim buraya özledimm sizleriiiii fırsatım olmadı girip sizlere yazmaya inanınnn... henüz doğurmadım ama tarihimiz belli olduuu 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE EŞİME 2 HEDİYE VERECEGİMM bebişlerim geliyorrrr Allahın izniyleeee şimdilik bol bol dinleniyorum artıkkkk
biizz gelldiikkkkkkk...doktor amcamıza gittikkkk...oğluşum yine formundaydııı:)))) nst ye girdikkk..gayet iyi gidiyoruzzz...3600 gr.olmuşşş benim minik topacıımmm..VVEEEEEEEEE BEKLENEN SON 17 ŞUBATTTT...... ... ... ... ... ...
Benimde geçti canım çok şükürbende kist tedavisine 1 ay ara verdik tekrar ilaca başlıcakken hamile olduğumu öğrendim 4-5 ay erken oldu bebişimiz ama iyikide olmuş melike senin kist duruyomu benim 4 aylıkken gitti.
41 kere maşallahrekor sizde heralde artık doğma vakti gelmiş doğum tairihide çok yakınmış hadi hayırlısı gel diye diye sonunda doğurucan
Gözün aydın canımmmmmmmm
Kızlar gözleriniz aydınnnnnnnnanam tarihler de belli olmaya başladııı hadi hayırlısı olsun hepimiz için... Ne biçim mart anneleri olduk biz yahu marta kadar doğurmayan kalmıcak :)) maşallah bize
Benimde geçti canım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?