2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

X

canim benim allah kolay ve hayirli dogum nasip etsin sana ne kadar az kaldi bebislerinle karninda son gunlerin sonra kucagindalar
masallahhhbende dogurmak istiyorummm artikkkkkkkkkkkk

uhde, cnm tarihiniz belli olmuş ne güzel.. bebişlerini kucağına alacağın günün çok yaklaşmış.... özledik seni ve çok merak ettik bu süre içinde. ama güzel haberlerini aldık sonunda. doğumdan sonrada bizi habersiz bırakma cnm.

arkadaşlar hava karlı ama yine de şöyle bi inip yürüyelim biraz.en azından büyük marketlerde yürürüz,zaten şişkinliğim var 2gündür,yürümesem geçmicek gibi hissediyorum,size iyi muhabbetler

kızlar çıkcaktım ama face adresinde de varız dedinizya,bakayım dedim.hangisine üyesiniz?nazar boncuklu olanmı,çizim şeklinde hamile resmi olanamı?

X

canim benim allah kolay ve hayirli dogum nasip etsin sana ne kadar az kaldi bebislerinle karninda son gunlerin sonra kucagindalar
masallahhhbende dogurmak istiyorummm artikkkkkkkkkkkk

son günler daha zormuşş valla ikiz olunca iki kat daha zorr artık biran evvel doğurmak ve rahatlamak istiyorum darısı sizlerin başına inş..

belli oldu canım doğum günümüz fırsat bulupta giremedim bir türlü inş. doğumdan sonrada ilk fırsatta yazarım sizlereeeee Allahım hepimizin bebişini sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin uhde:) çok az kalmış biz bile daha zaman bu kadar yaklaşmamışken ve karnımızdaki tek çocukken bu kadar zorlanıyoruz, seni düşünemiyorum:) Allah kolaylığını versin inşallah

uhdecim seni görmek ne güzel. iyisiniz ya maşallah... ben hep doğum yaptında giremiyorsun diye düşünüyordum... ama çok güzel bir tarih seçilmiş...

Merhaba kızlar,dünden beri internette sorun vardı giremedim
Sonunda dün akşam oğluşumun hastane çantasını hazırladıkEksik bişey yoktur umarım,sıra benim çantamda

özgecim gözümüz yollarda kaldı canım...
bu ne hız maşallah çantanız hayırlı olsun. tez zamanda seninkide biter inşallah... bebeğin çantasını hazırlamak daha zor senin pijaman flnde hazır merak etme o da halledilir...

amin canım Allahım hepimize kolaylık versin kolay doğumlar nasip etsin inş..

biizz gelldiikkkkkkk...doktor amcamıza gittikkkk...oğluşum yine formundaydııı:)))) nst ye girdikkk..gayet iyi gidiyoruzzz...3600 gr.olmuşşş benim minik topacıımmm..

VVEEEEEEEEE BEKLENEN SON 17 ŞUBATTTT.....................

bulursan bana da söyle mervecim.. adama artık ne doğum günü ne sevgililer günü nede evlilik yıldönümünde hediye almıyorum (
ruhsuz olma yolunda ilerliyorum sanırım.. biri beni uyandırsın:)))

Bizde de tam tersi tatlım, ben basit de olsa bir şeyler alırım, benim öküzcan ise hiç akıl edemez, ben yine de almaya devam edecem heralde, fermuarlı hırka istiyordu, anam kar fırsat vermiyor ki dışarıaıya çıksak, sıkıldım ben bu yıl bu havalardan.

tebrik ederim cnm, bebişinle kavuşma gününüz belli olmuş

Ay ne güzel ya, sevindim senin adına, merak ediyorduk seni, evde internet var mı, doğumdan sonra görüşebilecez mi? Az kalmış kız, 1 haftadan az.

41 kere maşallah rekor sizde heralde artık doğma vakti gelmiş doğum tairihide çok yakınmış hadi hayırlısı gel diye diye sonunda doğurucan

Gözün aydın canımmmmmmmm

Kızlar gözleriniz aydınnnnnnnn anam tarihler de belli olmaya başladııı hadi hayırlısı olsun hepimiz için... Ne biçim mart anneleri olduk biz yahu marta kadar doğurmayan kalmıcak :)) maşallah bize

bende kist tedavisine 1 ay ara verdik tekrar ilaca başlıcakken hamile olduğumu öğrendim 4-5 ay erken oldu bebişimiz ama iyikide olmuş melike senin kist duruyomu benim 4 aylıkken gitti.
Benimde geçti canım çok şükür

maşallah cnm oğluşuna ayyy günler belli oluyor artık ne güzel

kova burcuna yetiştirdim oğluşumu:))))

ay çok sevindim canım ne güzel belli hangi gün olcağı çok az kalmış..ben heyecanlandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…