- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.581
Canım odanız harika olmuş
Kurabiyeler çok güzel olmuş canım,ellerine sağlık.Bende yapmayı düşünüyorum vakit bulursam
selam kızlarrrr yeni girdim netee hemen geldim buraya özledimm sizleriiiii fırsatım olmadı girip sizlere yazmaya inanınnn... henüz doğurmadım ama tarihimiz belli olduuu 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE EŞİME 2 HEDİYE VERECEGİMM bebişlerim geliyorrrr Allahın izniyleeee şimdilik bol bol dinleniyorum artıkkkk
aralık anneleri doğuramıyodu ocağa kayanlar bile olmuştu 42 yi falan gördüler böyle giderse biz şubat annelerini geçicez :)Kızlar gözleriniz aydınnnnnnnnanam tarihler de belli olmaya başladııı hadi hayırlısı olsun hepimiz için... Ne biçim mart anneleri olduk biz yahu marta kadar doğurmayan kalmıcak :)) maşallah bize
Benimde geçti canım çok şükür
ben daha gün falan belli olmadan tırsıyorum şimdi haklı olarak senin duygular karmakarışıktır. sorunsuz bi şekilde gelir inş. koca oğlan3,5 atmaya başladım şimdiden...nasıl olucak nasıl edicek..mutlumuyum neyim henüz anlamıyorum...:)
ohhh ohhhh maşallahhhh belli olmuş günlerrrr Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş.....biizz gelldiikkkkkkk...doktor amcamıza gittikkkk...oğluşum yine formundaydııı:)))) nst ye girdikkk..gayet iyi gidiyoruzzz...3600 gr.olmuşşş benim minik topacıımmm..
VVEEEEEEEEE BEKLENEN SON 17 ŞUBATTTT...... ... ... ... ... ...
Ay ne güzel ya, sevindim senin adına, merak ediyorduk seni, evde internet var mı, doğumdan sonra görüşebilecez mi? Az kalmış kız, 1 haftadan az.
Gözün aydın canımmmmmmmm
Kızlar gözleriniz aydınnnnnnnnanam tarihler de belli olmaya başladııı hadi hayırlısı olsun hepimiz için... Ne biçim mart anneleri olduk biz yahu marta kadar doğurmayan kalmıcak :)) maşallah bize
Benimde geçti canım çok şükür
tşk ederim kızlarrr güzel dilekleriniz içinnn darısı sizlerin başına inş.....ay çok sevindim canım ne güzel belli hangi gün olcağı çok az kalmış..ben heyecanlandım valla
sağoll canımmmm az kaldı valla heyecanlıyımmmmmmuhde ile arka arkaya pırtlatcas demekki:)))))
gözünaydın şeker:)
Canım odanız harika olmuş
Kurabiyeler çok güzel olmuş canım,ellerine sağlık.Bende yapmayı düşünüyorum vakit bulursam
Canım hayırlısıyla kucağına al inş. miniklerini güzel bir tarih:)))
Geçmişi çok fazla okuyamadım inş.herşey yolundadır.
park yatak alan arkadaşlar bişey sormak istiyorum.biz de alcaz ama ayın 20sinde falan,aldığınızda plastik kokusu falan oluyomu onlarda?hani ürünün kendisi naylon gibi bişey ya ondan soruyorum,oluyosa kaç günde geçer?
Sağol canım öncelik bebeğinkini hazırladık,benimki kolay sadece almam gerekenler var ondan sonra benimki de hazır inş.
özgecim gözümüz yollarda kaldı canım...
bu ne hız maşallah çantanız hayırlı olsun. tez zamanda seninkide biter inşallah... bebeğin çantasını hazırlamak daha zor senin pijaman flnde hazır merak etme o da halledilir...
Hadi gözün aydın canım oğluşuna da maşallahbiizz gelldiikkkkkkk...doktor amcamıza gittikkkk...oğluşum yine formundaydııı:)))) nst ye girdikkk..gayet iyi gidiyoruzzz...3600 gr.olmuşşş benim minik topacıımmm..
mrhb cnm en azından bi çantayı halletmişsin oda güzel
sürpriz bebeklere sürpriz isim desene:)) hayırlısı olsun canım, adları ne olursa olsun, huzurlu mutlu hayırlı evlatlar olsunlar..evet canım çok az kaldıı ama bende bitmiş durumdayımm çok ağırlaştım yürümeye bile halim yok inankii evim çok kalabalık kayınvalidemler annemler kardeşlerim yiğenlerim hepsi başımda olunca fırsat bulup yazamadım sizlere.....
isim konusunda herkes ayrı bir şey söylüyor eşimde süpriz yapacakmış nüfus kagıtlarını çıkartmaya gittiğinde orda yazdırıp gelecekmiş canım inan bende ne olacagını bilmiyorum sağlıklı olsunlarda isim hiç problem değil benim için sizler neler yapıyosunuz bakalımmmm ????
Yasemincim facede de grup varmış ama inanırmısın bugüne kadar hiiiçç bakmadım.. bildiğim kadarıyla da burdan pek bi katılım yok.. arkadşlarla aramızda birbirimizin facesini ekliyoruz..arkadaşlar hava karlı ama yine de şöyle bi inip yürüyelim biraz.en azından büyük marketlerde yürürüz,zaten şişkinliğim var 2gündür,yürümesem geçmicek gibi hissediyorum,size iyi muhabbetler
kızlar çıkcaktım ama face adresinde de varız dedinizya,bakayım dedim.hangisine üyesiniz?nazar boncuklu olanmı,çizim şeklinde hamile resmi olanamı?
hadi hayırlı olsun tarihiniz.. TOsun paşaya da kocaman maşallahbiizz gelldiikkkkkkk...doktor amcamıza gittikkkk...oğluşum yine formundaydııı:)))) nst ye girdikkk..gayet iyi gidiyoruzzz...3600 gr.olmuşşş benim minik topacıımmm..
Bizde de tam tersi tatlım, ben basit de olsa bir şeyler alırım, benim öküzcan ise hiç akıl edemez, ben yine de almaya devam edecem heralde, fermuarlı hırka istiyordu, anam kar fırsat vermiyor ki dışarıaıya çıksak, sıkıldım ben bu yıl bu havalardan.
Sağol canım öncelik bebeğinkini hazırladık,benimki kolay sadece almam gerekenler var ondan sonra benimki de hazır inş.
Hadi gözün aydın canım oğluşuna da maşallahArtık doğum tarihiniz belli sağlıkla al oğluşunu kucağına inş.
evet canım bi tanesi hazır en azından
sürpriz bebeklere sürpriz isim desene:)) hayırlısı olsun canım, adları ne olursa olsun, huzurlu mutlu hayırlı evlatlar olsunlar..
bizde iyiyiz şükür.. ben sizler doğum yaptıktan sonra alıcam daha doğum tarihimi. 22 02.12 de belli olacak doğumun hangi gün olacağı. aslında o günde iyiymiş :))))
Bizim bilgilerimiz de listeye eklenmiş görünce çok hoşuma gitti:) teşekkür ederim..
mag 34,gözün aydın canım sağlıkllı doğumlar.günün belli oluğuna göre sezeyan mı olacak doğumun?
yyaaaa ben hastane odası için balonlar aldıımm..nerde şişirticem onlarııı...uçan balon olmasını istiyorummmmmmm
canım şu bisiklet tekeri filan şişiren basit bi alet varya, ince uzun elle ittirmeli.. çok güzel anlattım dimi:)))
ondan bulursan yakınlarından birinden o olur.
biizz gelldiikkkkkkk...doktor amcamıza gittikkkk...oğluşum yine formundaydııı:)))) nst ye girdikkk..gayet iyi gidiyoruzzz...3600 gr.olmuşşş benim minik topacıımmm..
rica ederim canım, hoşgeldin..
ya arkadaşlar AZERİİyi de göremedim geçmişi okurken filan.. Taşınma bugünlerde mi olacaktı?? İnşallah herşey yolundadır.
sürpriz bebeklere sürpriz isim desene:)) hayırlısı olsun canım, adları ne olursa olsun, huzurlu mutlu hayırlı evlatlar olsunlar..
bizde iyiyiz şükür.. ben sizler doğum yaptıktan sonra alıcam daha doğum tarihimi. 22 02.12 de belli olacak doğumun hangi gün olacağı. aslında o günde iyiymiş :))))
Yasemincim facede de grup varmış ama inanırmısın bugüne kadar hiiiçç bakmadım.. bildiğim kadarıyla da burdan pek bi katılım yok.. arkadşlarla aramızda birbirimizin facesini ekliyoruz..
hadi hayırlı olsun tarihiniz.. TOsun paşaya da kocaman maşallah
:)) benim eşim sağolsun çiçeği pastayı pek eksik etmez.. geçenlerde bi tartıştık, o akşam elinde çiçeklerle geldi
ama işte ben fırsat bulup bişey alamıyorum. bugünde maşallah kar iyi yağıyor.. inşallah haftasonu yağmaz da bi başımı çıkarırım dışarı ve hediye alırım aşkıma
ama o oksijen basıyoo..bana helyum lazım ki uçsunn..
oyyy maşallahh o topacasağ salim kucağına al inşallah ayçacım hemen de ir anlat bize naıl bişi oldugunu ne yasadığını falan tamammı
bu hafta sonu taşınıcaktı o herhalde semracım en son toparlanmaya calısıyodu herhalde izne de ayrılınca hazırlıklar yoğunlastı ondan girememiştir bi evine gecsin ancak haber alıcaz herhalde
canım hani şu fun shoplar oluyo ya havai fişekti yok maskeyi konfetiydi falan o tip seyleri satan yerler orda var biz düğünde yaptırmıştık o baln işini sipariş veriyosun şişirip istediğin yere getiriyolar cok da uygun bişiydi ya da onu bulamazsan büyük oyuncakcılarda da vardır dye düşünüyorum ama oyuncakcı hususunu sallıyo da olabilirim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?