2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım odanız harika olmuş
Kurabiyeler çok güzel olmuş canım,ellerine sağlık.Bende yapmayı düşünüyorum vakit bulursam

Canım hayırlısıyla kucağına al inş. miniklerini güzel bir tarih:)))
Geçmişi çok fazla okuyamadım inş.herşey yolundadır.

aralık anneleri doğuramıyodu ocağa kayanlar bile olmuştu 42 yi falan gördüler böyle giderse biz şubat annelerini geçicez :)
ohh ne güzel bide bi sürü ilaç içicektik şimdi hem anne oluyoruz hem kistten kurtulduk :)
3,5 atmaya başladım şimdiden...nasıl olucak nasıl edicek..mutlumuyum neyim henüz anlamıyorum...:)
ben daha gün falan belli olmadan tırsıyorum şimdi haklı olarak senin duygular karmakarışıktır. sorunsuz bi şekilde gelir inş. koca oğlan

ohhh ohhhh maşallahhhh belli olmuş günlerrrr Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş.....
Ay ne güzel ya, sevindim senin adına, merak ediyorduk seni, evde internet var mı, doğumdan sonra görüşebilecez mi? Az kalmış kız, 1 haftadan az.

ay çok sevindim canım ne güzel belli hangi gün olcağı çok az kalmış..ben heyecanlandım valla
tşk ederim kızlarrr güzel dilekleriniz içinnn darısı sizlerin başına inş.....
uhde ile arka arkaya pırtlatcas demekki:)))))

gözünaydın şeker:)
sağoll canımmmm az kaldı valla heyecanlıyımmmmmm

canım çok sağolllll darısı senin başına inş..

ben kraftınkini aldım öyle bi koku yok gayet güzel.chiconunda güzel ama sallanma özelliği yok o yüzden almadım..graco yuda çok beğenmiştim oda sallanmıyo die vazgeçmek zorunda kaldım(

Sağol canım öncelik bebeğinkini hazırladık,benimki kolay sadece almam gerekenler var ondan sonra benimki de hazır inş.
Hadi gözün aydın canım oğluşuna da maşallahArtık doğum tarihiniz belli sağlıkla al oğluşunu kucağına inş.
mrhb cnm en azından bi çantayı halletmişsin oda güzel

evet canım bi tanesi hazır en azından

sürpriz bebeklere sürpriz isim desene:)) hayırlısı olsun canım, adları ne olursa olsun, huzurlu mutlu hayırlı evlatlar olsunlar..
bizde iyiyiz şükür.. ben sizler doğum yaptıktan sonra alıcam daha doğum tarihimi. 22 02.12 de belli olacak doğumun hangi gün olacağı. aslında o günde iyiymiş :))))
Yasemincim facede de grup varmış ama inanırmısın bugüne kadar hiiiçç bakmadım.. bildiğim kadarıyla da burdan pek bi katılım yok.. arkadşlarla aramızda birbirimizin facesini ekliyoruz..

hadi hayırlı olsun tarihiniz.. TOsun paşaya da kocaman maşallah

:)) benim eşim sağolsun çiçeği pastayı pek eksik etmez.. geçenlerde bi tartıştık, o akşam elinde çiçeklerle geldi
ama işte ben fırsat bulup bişey alamıyorum. bugünde maşallah kar iyi yağıyor.. inşallah haftasonu yağmaz da bi başımı çıkarırım dışarı ve hediye alırım aşkıma

mag 34,gözün aydın canım sağlıkllı doğumlar.günün belli oluğuna göre sezeyan mı olacak doğumun?

herşeyimiz süpriz oluyor isimlerimizde süpriz olacak herşeyin hayırlısı olsun artıkkk bizler için, doğum tarihi alacagınız gün doğum olsa hakkatten güzell olurmuuşşş bolll ikiliii tarihhh

MELİKE kıııı sen napıyon görüşemedik ....

bu kar bize dışarı çıkma fırsatı vermiycek herlade doğuma kadar ((

tam eridi diyoruz geri başlıyo..

yyaaaa ben hastane odası için balonlar aldıımm..nerde şişirticem onlarııı...uçan balon olmasını istiyorummmmmmm

canım şu bisiklet tekeri filan şişiren basit bi alet varya, ince uzun elle ittirmeli.. çok güzel anlattım dimi:)))
ondan bulursan yakınlarından birinden o olur.

oyyy maşallahh o topaca sağ salim kucağına al inşallah ayçacım hemen de ir anlat bize naıl bişi oldugunu ne yasadığını falan tamammı

rica ederim canım, hoşgeldin..

ya arkadaşlar AZERİİyi de göremedim geçmişi okurken filan.. Taşınma bugünlerde mi olacaktı?? İnşallah herşey yolundadır.

bu hafta sonu taşınıcaktı o herhalde semracım en son toparlanmaya calısıyodu herhalde izne de ayrılınca hazırlıklar yoğunlastı ondan girememiştir bi evine gecsin ancak haber alıcaz herhalde

canım 22.02.2012 de ben senden bu haberi alamayacağım... o gün çünkü ben doğum yapacağım...

he birde Azericik pazartesi girmişti. evi temizlemişlerdi sanırım taşınmada gerçekleşmiştir...

ama o oksijen basıyoo..bana helyum lazım ki uçsunn..

canım hani şu fun shoplar oluyo ya havai fişekti yok maskeyi konfetiydi falan o tip seyleri satan yerler orda var biz düğünde yaptırmıştık o baln işini sipariş veriyosun şişirip istediğin yere getiriyolar cok da uygun bişiydi ya da onu bulamazsan büyük oyuncakcılarda da vardır dye düşünüyorum ama oyuncakcı hususunu sallıyo da olabilirim:))

anlatırım tabiki:)))) bi doğuriim de hele:)

onlara bakıyorum şimdi netten...ben balonları aldım da şişirticek yer kaldı:))
böyle istiyorum iştee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…