2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar geçmişe baktım sizin listelerinize ama bulamadım çok sayfa geçmiş:))Ben fazla mı koydum eksik mi bilmiyorum:18:
10lu hastane çıkışı
2 battaniye
2 takım 5 li setlerden
3 çorap
2 yelek
1 çıtçıtlı badi
2 zıbın
ıslak mendil,8 tane bez
2-3 mendil
numune şampuan ve pişik kremi
eksik var mı sizce?

sağol canım bilgi verdiğin için..
artık doğumlar yaklaşınca insan merak ediyor..

aaayyy senin doğum tarihinde pek güzelmiş canım yaaa..
benim için erken oluyo o gün, ama senin adına çok sevindim.
sende facede ekli arkadaş varsa hemen haber edersin doğumunu bizimde haberimiz olur

eksik yok sanki.. kendi çantamı getirdim gözönüne de.. benim sezeryan olacağı için her ihtimale karşı emzik ve biberonda koycam.
bebek için kıyafetler yeter canım.. kendi çantanı da inşallah en kısa zamanda hazırlarsın.

bez az diil mi yaa..ben yenidoğanın küçük paketini aldım..öyle paketle koydum..noolmaz noolmaz..1 paket ıslak mendil koydum..4 zıbın koydum ben...2 tane mermer şahi mi nedir ondan 2 tanede penye..3 battaniye koydum..kalın,biraz daha ince ve penye..2 takım hastane çıkışı 2 takım da tulum koydum...gerçi benim evimin karşısı hastane hemen ama olsun..:)

Sağol canım.Ben zaten emzik ve biberon hiç almadım.İhtiyaç olursa alırım dedim.Şimdilik normal doğum zaten tersi bi durumda da hastane merkeze çok yakın gidip alırlar.İnş.kendi çantamıda haftaya hazırlamış olurum.

Islak mendil ben de bir paket koydum ama normal olucak gibi bizim doğum çok kalmayız hastanede,olmadı bikaçtane daha koyarım artık.Battaniye kalın olanı çantaya koymadım o yüzden saymadım bile üç farklı kalınlıkta:)Senin de hastane çok yakınmış canım,benim de yakın ama evimin karşısında değil:)))

yuhhhh adam 20 tane balona 150 lira istedi yaaaa..çüş dicektim suratınada ayıp oluur diye diyemedim:))))
burdan diyelim o zaman yuuuuuhhhhhh.. fabrikayı istemedim deseydin:)))
ohaaa çüüüşşş büsssss filanda ekleyelim

Özgecim 8 tane bez demişsin ya o milupadan gelen paket dimi.. bende onu koydum. bugünde eşim 2 no (3-6 kg) bebek bezi almış primanın ondanda bi kaç tane koyarım diye düşündüm.. ben kızımda hiç 1 no kullanmadığım için o bezler bana çok ufak gibi geldi..
ama zaten hastanede bez veya hasta bezi ihtiyaç olursa hemşireler veriyolar.

Son düzenleme:

canım çıtçıtlı badi ve zıbınları fazla tut. ilk günler kaka çiş çok oluyormuş. bebek içini temizlermiş... kirlenirse çıtçıtlı hep giydirilcek çünkü...

canım benim face yok eşim pek sevmez onu... bende sevmiyorum...
ama geçen gün ablama topiğe mesaj yazmayı öğrettim... size o gün haber verecek. yanlız yazdıklarınızı okuyamayabilir... bilmiyor çünkü forum nasıl kullanılır... o gün haber alırsınız benden...

yuhhhh adam 20 tane balona 150 lira istedi yaaaa..çüş dicektim suratınada ayıp oluur diye diyemedim:))))

eminönü tarafında uygundur aslında... benim şekerleri aldığım yer... süs dükkanları dolu... ama sen karşıdaydın ters oluyor sana...

hatta annemlerin penceresi benim hastane odama bakıyo:))))) el sallasamda olur yani...bide emzik koymamışsın...ben bi damaklı bi damaksız koydum..paşa hangisini isterse...azıcık tutarsa iyi olcak emziği..

ya valla balonları 5 liraya aldım bennn...hemde oyuncakçıdann..marketlere baksam daha da ucuz olurdu..5x2 10 lira etti..20 balon...eee geri kalan 130 lira helyum gazı mı yani:)))))))))

evet canım onu koydum bi kaçtane daha eklerim o zaman ben de.bizimki çok kilolu olmıycağı için 1 no bez kullanılır ilk başta sonra 2 alırız....

Doğru canım.10lu takımın içinde de var badi ve zıbın yeter heralde.

hatta annemlerin penceresi benim hastane odama bakıyo:))))) el sallasamda olur yani...bide emzik koymamışsın...ben bi damaklı bi damaksız koydum..paşa hangisini isterse...azıcık tutarsa iyi olcak emziği..

Oooo süper valla ne güzelmiş.Ben hiç emzik almadım canım pek kullanmak istemiyorum lazım olursa alırız artık:)))

ben yanıma havlu da aldım cnm. omzuma örterim kusarsa fln die. her ihtimale karşı biberon da koydum

geçmiş olsun ronya cım dikkat et kendine tansiyon önemli tabi. ne oldu ki böyle bi şeyi mi dert edindin kendine?

çıtçıtlı badi alabilirsin bence 1-2 tane daha. kirlenme ihtimali oldukça yüksek. gerçi zıbın da var ama sen bilirsin. şampuana pek gerek olacağını sanmıyorum. göbeği düşmeden yıkanmıyo bildiğim kadarıyla. bi de sana tavsiyem ebeye ilk vereceklerini ayrı poşet yap ki o anda ne neredeydi telaşı olmasın. hatta ben her takımı ayrı ayrı içine badisini eldiveni ve çorabını koyup buzdolabı poşetlerine koyup öyle yerleştirdim. hem kirlenmez, hem karışmaz, hem de çantası dağılmaz diye düşündüm. hastane cıkısının içindeki dahil toplamda 3 battaniye aldım. 1 atnesi kalın hastaneden cıkarken ana kucağının üstünü onunla örtmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar sünnetle ilgili son durumu da söyliiimm..doktorumuzla konuştuk bugün...eğer aklınızda varsa mutlaka yaptırın dedi..çocuk için çok sağlıklı dedi..ama hemen doğar doğmaz değil b 10 gün sonra dedi..hem siz bebeğe alışırsınız hem bebek ortama alışır dedi..öyle yok zararlı falan diyenlerede inanma dedi..eski doktor bize ilerde ereksiyon problemi olur demişti..saçmalamasın dedi..ozaman musevilerin hepsi ereksiyon problemi yaşıyo çünkü onlar 2.gün sünnet ediliyo dedi..bizim zaten niyetimiz vardı...fiyatını falan da görüştük...medical park göztepe de..lokal anestezi ile 450 lira genel olursa 1000 lira..ama zaten yeni bebeğe lokal yapılıyo dedi..

aynen ben de takım yapıp ayrı ayrı poşetlere koyup yerleştirdim cnm. o telaşta kolaylık olsun istedim. anneme de geldiğinde tek tek bütün çantamı döküp göstericem herşeyin yerini. çantayı hemşire mi açar annem mi bilmiorum artık. ayyy çok heyecanlı yaaa

canım hani şu ağız bezi dediğimiz şeyler var ya incecik mendil gibi onlardan da koy istersen herseye ıslak mendil kullanamıyosun peceteler de bebiş için sert kalıyo kalıntı falan bırakıyo o yüzden bu dediğim lazım olabilir onun dışında cok ii olmuş tertemiz hazırlamışsın ne güzel

onlara bakıyorum şimdi netten...ben balonları aldım da şişirticek yer kaldı:)) Eki Görüntüle 343345
böyle istiyorum iştee...
yuh yaa altın mı koyuyomuş hepsinin içine biz 50 tanesine 20 lira vermiştik balonlar da onlardandı helyum da :)) acaba helyum bulabilirmisin ki öyle bulsan semranın dediği bisikletcilerde bile şişirtebilirsin adamların ses soluk azcık kayar ama bişi olmaz eğlene eğlene yaparlar:)) bu arada senin balonlar pek şeker yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…