- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.601
sağol canım bilgi verdiğin için..oyyy maşallahh o topacasağ salim kucağına al inşallah ayçacım hemen de ir anlat bize naıl bişi oldugunu ne yasadığını falan tamammı
bu hafta sonu taşınıcaktı o herhalde semracım en son toparlanmaya calısıyodu herhalde izne de ayrılınca hazırlıklar yoğunlastı ondan girememiştir bi evine gecsin ancak haber alıcaz herhalde
aaayyy senin doğum tarihinde pek güzelmiş canım yaaa..
canım 22.02.2012 de ben senden bu haberi alamayacağım...o gün çünkü ben doğum yapacağım...
he birde Azericik pazartesi girmişti. evi temizlemişlerdi sanırım taşınmada gerçekleşmiştir...
Kızlar geçmişe baktım sizin listelerinize ama bulamadım çok sayfa geçmiş:))Ben fazla mı koydum eksik mi bilmiyorum:18:
10lu hastane çıkışı
2 battaniye
2 takım 5 li setlerden
3 çorap
2 yelek
1 çıtçıtlı badi
2 zıbın
ıslak mendil,8 tane bez
2-3 mendil
numune şampuan ve pişik kremi
eksik var mı sizce?
Kızlar geçmişe baktım sizin listelerinize ama bulamadım çok sayfa geçmiş:))Ben fazla mı koydum eksik mi bilmiyorum:18:
10lu hastane çıkışı
2 battaniye
2 takım 5 li setlerden
3 çorap
2 yelek
1 çıtçıtlı badi
2 zıbın
ıslak mendil,8 tane bez
2-3 mendil
eksik var mı sizce?
eksik yok sanki.. kendi çantamı getirdim gözönüne de.. benim sezeryan olacağı için her ihtimale karşı emzik ve biberonda koycam.
bebek için kıyafetler yeter canım.. kendi çantanı da inşallah en kısa zamanda hazırlarsın.
bez az diil mi yaa..ben yenidoğanın küçük paketini aldım..öyle paketle koydum..noolmaz noolmaz..1 paket ıslak mendil koydum..4 zıbın koydum ben...2 tane mermer şahi mi nedir ondan 2 tanede penye..3 battaniye koydum..kalın,biraz daha ince ve penye..2 takım hastane çıkışı 2 takım da tulum koydum...gerçi benim evimin karşısı hastane hemen ama olsun..:)
burdan diyelim o zaman yuuuuuhhhhhh.. fabrikayı istemedim deseydin:)))yuhhhh adam 20 tane balona 150 lira istedi yaaaa..çüş dicektim suratınada ayıp oluur diye diyemedim:))))
Sağol canım.Ben zaten emzik ve biberon hiç almadım.İhtiyaç olursa alırım dedim.Şimdilik normal doğum zaten tersi bi durumda da hastane merkeze çok yakın gidip alırlar.İnş.kendi çantamıda haftaya hazırlamış olurum.
10lu hastane çıkışı
2 battaniye
2 takım 5 li setlerden
3 çorap
2 yelek
1 çıtçıtlı badi
2 zıbın
ıslak mendil,8 tane bez
2-3 mendil
eksik var mı sizce?
sağol canım bilgi verdiğin için..
artık doğumlar yaklaşınca insan merak ediyor..
aaayyy senin doğum tarihinde pek güzelmiş canım yaaa..
benim için erken oluyo o gün, ama senin adına çok sevindim.
sende facede ekli arkadaş varsa hemen haber edersin doğumunu bizimde haberimiz olur
yuhhhh adam 20 tane balona 150 lira istedi yaaaa..çüş dicektim suratınada ayıp oluur diye diyemedim:))))
Islak mendil ben de bir paket koydum ama normal olucak gibi bizim doğum çok kalmayız hastanede,olmadı bikaçtane daha koyarım artık.Battaniye kalın olanı çantaya koymadım o yüzden saymadım bile üç farklı kalınlıkta:)Senin de hastane çok yakınmış canım,benim de yakın ama evimin karşısında değil:)))
burdan diyelim o zaman yuuuuuhhhhhh.. fabrikayı istemedim deseydin:)))
ohaaa çüüüşşş büsssss filanda ekleyelim
Özgecim 8 tane bez demişsin ya o milupadan gelen paket dimi.. bende onu koydum. bugünde eşim 2 no (3-6 kg) bebek bezi almış primanın ondanda bi kaç tane koyarım diye düşündüm.. ben kızımda hiç 1 no kullanmadığım için o bezler bana çok ufak gibi geldi..
ama zaten hastanede bez veya hasta bezi ihtiyaç olursa hemşireler veriyolar.
evet canım onu koydum bi kaçtane daha eklerim o zaman ben de.bizimki çok kilolu olmıycağı için 1 no bez kullanılır ilk başta sonra 2 alırız....burdan diyelim o zaman yuuuuuhhhhhh.. fabrikayı istemedim deseydin:)))
ohaaa çüüüşşş büsssss filanda ekleyelim
Özgecim 8 tane bez demişsin ya o milupadan gelen paket dimi.. bende onu koydum. bugünde eşim 2 no (3-6 kg) bebek bezi almış primanın ondanda bi kaç tane koyarım diye düşündüm.. ben kızımda hiç 1 no kullanmadığım için o bezler bana çok ufak gibi geldi..
ama zaten hastanede bez veya hasta bezi ihtiyaç olursa hemşireler veriyolar.
canım çıtçıtlı badi ve zıbınları fazla tut. ilk günler kaka çiş çok oluyormuş. bebek içini temizlermiş... kirlenirse çıtçıtlı hep giydirilcek çünkü...
canım benim face yok eşim pek sevmez onu... bende sevmiyorum...
ama geçen gün ablama topiğe mesaj yazmayı öğrettim... size o gün haber verecek. yanlız yazdıklarınızı okuyamayabilir... bilmiyor çünkü forum nasıl kullanılır...o gün haber alırsınız benden...
hatta annemlerin penceresi benim hastane odama bakıyo:))))) el sallasamda olur yani...bide emzik koymamışsın...ben bi damaklı bi damaksız koydum..paşa hangisini isterse...azıcık tutarsa iyi olcak emziği..
10lu hastane çıkışı
2 battaniye
2 takım 5 li setlerden
3 çorap
2 yelek
1 çıtçıtlı badi
2 zıbın
ıslak mendil,8 tane bez
2-3 mendil
eksik var mı sizce?
geçmiş olsun ronya cım dikkat et kendine tansiyon önemli tabi. ne oldu ki böyle bi şeyi mi dert edindin kendine?iyi akşamlar en güzel anneler
geçmiş o kadar çok birikmişki okumaya gözüm yemiyor :26:
umarım herkes iyidir
bana gelince bir kaç gündür tansiyonum yükseliyor
biraz sıkılıyorum bu duruma bugün 15-9 oldu
hastanede biraz müşahede altında kaldım düştü çok şükür
nst yede bakıldı temiz çıktı
umarım bundan sonra yükselmez
çıtçıtlı badi alabilirsin bence 1-2 tane daha. kirlenme ihtimali oldukça yüksek. gerçi zıbın da var ama sen bilirsin. şampuana pek gerek olacağını sanmıyorum. göbeği düşmeden yıkanmıyo bildiğim kadarıyla. bi de sana tavsiyem ebeye ilk vereceklerini ayrı poşet yap ki o anda ne neredeydi telaşı olmasın. hatta ben her takımı ayrı ayrı içine badisini eldiveni ve çorabını koyup buzdolabı poşetlerine koyup öyle yerleştirdim. hem kirlenmez, hem karışmaz, hem de çantası dağılmaz diye düşündüm. hastane cıkısının içindeki dahil toplamda 3 battaniye aldım. 1 atnesi kalın hastaneden cıkarken ana kucağının üstünü onunla örtmeyi düşünüyorum.Kızlar geçmişe baktım sizin listelerinize ama bulamadım çok sayfa geçmiş:))Ben fazla mı koydum eksik mi bilmiyorum:18:
10lu hastane çıkışı
2 battaniye
2 takım 5 li setlerden
3 çorap
2 yelek
1 çıtçıtlı badi
2 zıbın
ıslak mendil,8 tane bez
2-3 mendil
eksik var mı sizce?
ben yanıma havlu da aldım cnm. omzuma örterim kusarsa fln die. her ihtimale karşı biberon da koydum
geçmiş olsun ronya cım dikkat et kendine tansiyon önemli tabi. ne oldu ki böyle bi şeyi mi dert edindin kendine?
çıtçıtlı badi alabilirsin bence 1-2 tane daha. kirlenme ihtimali oldukça yüksek. gerçi zıbın da var ama sen bilirsin. şampuana pek gerek olacağını sanmıyorum. göbeği düşmeden yıkanmıyo bildiğim kadarıyla. bi de sana tavsiyem ebeye ilk bereceklerini ayrı poşet yap ki o anda ne neredeydi telaşı olmasın. hatta ben her takımı ayrı ayrı içine badisini eldiveni ve çorabını koyup buzdolabı poşetlerine koyup öyle yerleştirdim. hem kirlenmez, hem karışmaz, hem de çantası dağılmaz diye düşündüm. hastane cıkısının içindeki dahil toplamda 3 battaniye aldım. 1 atnesi kalın hastaneden cıkarken ana kucağının üstünü onunla örtmeyi düşünüyorum.
10lu hastane çıkışı
2 battaniye
2 takım 5 li setlerden
3 çorap
2 yelek
1 çıtçıtlı badi
2 zıbın
ıslak mendil,8 tane bez
2-3 mendil
eksik var mı sizce?
yuhhhh adam 20 tane balona 150 lira istedi yaaaa..çüş dicektim suratınada ayıp oluur diye diyemedim:))))
yuh yaa altın mı koyuyomuş hepsinin içine biz 50 tanesine 20 lira vermiştik balonlar da onlardandı helyum da :)) acaba helyum bulabilirmisin ki öyle bulsan semranın dediği bisikletcilerde bile şişirtebilirsin adamların ses soluk azcık kayar ama bişi olmaz eğlene eğlene yaparlar:)) bu arada senin balonlar pek şeker yaaonlara bakıyorum şimdi netten...ben balonları aldım da şişirticek yer kaldı:)) Eki Görüntüle 343345
böyle istiyorum iştee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?