2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşımdan görmüştüm ( doğumuna ben gitmiştim de) çok pratik oluyo öyle. ilk verilcek takımı en üste koymuştu. çantayı ben açıp vermiştim. bizim de öyle olucak biz ilgilenemicez. ben de eşimle hazırladım. son bi kaç değişiklik yaptım onu da göstericem ne nerde bilsin.
bu arada doğum tarihin belli olmuş. hadi bakalım az kaldı kızına kavuşmana sağ salim kucağına al inşallah.

ayçacım ve hülyacım sizin de tarihler belli olmuş. size kolay doğumlar diliyorum. bizim yerimize da koklayın mis kokulu kuzularıızı. bayılırım yeni doğmuş bebek kokusuna.

kızlar selam doğum günleri belli olmuş ben bile heycenlandım. bizde gittik kontrole bebeklerin gelişimi gayet iyi dedi doktorum. oğlum dönmüş doğum pozisyonu almış ama kızım ters duruyor. 20 sinde tekrar kontrolüm var. son kontrol sanırım bende bebişlerime kavuşaşağım günü iple çekiyorum. Allahım bebişlerimizi vakti zamanındaki doğumlarla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

altın iple bağlıyolar herhalde...eşim sen takma ben halledicem dedi..ii dedim bende:))) yaw millet kafayı yemiş..oda süslemelerine bile 250 den aşağı isteyen yok...ne bu yanii..alt tarafı 2 tül bağlıyolar..işi bırakıp bu sektöre mi geçsek naapsak

aaa evet...

ya bide ben UHDE (hülya)yı acayip merak ediyorum yaaa..

bende merak ediyorum dicektim ama yazmış....

yok cnm hiç kokmuyo benimki 70*110 ve epeyce büyük....

cnm cok sevindim bizlerden birine tel bıraksan aslında toplu olarak sana güzel dileklerde bulunmak için haberleşirdik .........

bu arada 13 şubat evlilik yıldönümümüz bende ne yapsak diye düşünüyorum 14 şubatıda bir arada kutlarız 20 şubatta doğum günmüm....27 şubatta adencik gelicek inşallah.................bu ay fulll kutlama..........

selam canım. hadi gözün aydın güzel haberler almışsın bebişlerden.
hangi hastanede doğum yapacaktın sen?

oğluşun sünnetine de karar verilmiş.. hadi hayırlısı olsun.

ÇİLEK canım seninde az kaldı.. bende 22sinde alıcam günü nasipse.
topiğin ilk ikizleri 5 gün sonra geliyor, sonra sıra senin ikizlerde inşallah.
Sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım hepimiz.

ooh ohhhh gerçekten şubat full doluymuş sizin Işılcım:)) bizimde dolu sayılır.. 4 şubat eşimin d.günü, bugün söz günümüz, 14 şubat s.günü.. doktor banada 28 şubatı verirse bizde fulleriz :))))

Ayy kızlar çantanıza neler neler koymuşsunuz, ben daha kıyafetlerı paketlerinden çıkarıp yıkamadım ki çantama koyuyum, daha bir gecelik daha alsam mı diye düşünüyorum. gerçi ben tarih olarak sizden baya geriyim, bir de çalıştığım için fırsat olmuyor ki, hiç de sevmem çanta bavul hazırlamayı, o yüzden pek birşey koymuycam muhtemelen, lazım oldukça eşimi eve gönderirim alır getirir. Bebişin kıyafetini, bezini kremini vs hastane veriyormuş zaten. Bir tek kaşık biberon arıyorum iyisinden, hastanede hemşireler koca biberonu dayamasın diye bebişe, öyle yapıyorlarmış diye duydum, bir de hastaneyi uyarıcam benden izinsiz mama vermesinler diye.

Ay ne güzel topiğimizin ikinci ikizleri de iyiymiş şükür.

aman ii bari o halletsin sen yorma cok kendini kuzum evet yaa feci para var artık bu işlerde eskiden düğün organizasyonlarıydı şimdi doğum organizasyonu biz de dioz bazen eşimle ulen istifa etsek şimdikinden daha cok para kazanırız bundan yaa...

Benim de hazır değil daha kuzum dert etme, yıkadım güya arkamda asılı duruyor, yarın ütüye başlarım belki, ama çantaların dışında daha evi pislik götürüyor onu ne yapacam bilmiyom.

selam kızlar

cocuk doktoru araştırmaya başladım, bildiğiniz iyi beylizdüzü, büyükçekmece, bahçeşehir taraflarında dr. varmı?

Medicana Beylikdüzünde İlhan Hatip Mehmet için iyi şeyler okumuştum internette ama ben daha gitmedim, sen nerede doğum yapacaksın bu arada yakın oturuyoruz galiba.

Benim de hazır değil daha kuzum dert etme, yıkadım güya arkamda asılı duruyor, yarın ütüye başlarım belki, ama çantaların dışında daha evi pislik götürüyor onu ne yapacam bilmiyom.

Boşver evi sakın dert etme canım, ben geçen dert ettim misafir gelcek diye, yordum kendimi, ardından kasılmam oldu akıntım değişti, baya tehlikeli yani eğilip kalkmak bişeyler kaldırmak, o yüzden boşver. Çağır bir kadın temizlesin heryeri, ya da doğuma yakın çağır, doğumdan sonra gelen giden olabilir çünkü:S

MELİKE kıııı sen napıyon görüşemedik ....

bu kar bize dışarı çıkma fırsatı vermiycek herlade doğuma kadar ((

tam eridi diyoruz geri başlıyo..

2 yemek yaptım nefes nefese kaldım ( gözüm yolda bizimki işten çıktı 1 saat oldu hala gelcek yollar kötüymüş bizim evin önünden de çok az araba geçiyo.. bi gelseydi hayırlısıyla.. bugün sakın doğurmayalım valla ankarada bi yere gidilmez bu havada

selam canım. hadi gözün aydın güzel haberler almışsın bebişlerden.
hangi hastanede doğum yapacaktın sen?

sağol canım Medical park hastanesinde doğum yapıcam.

ÇİLEK canım seninde az kaldı.. bende 22sinde alıcam günü nasipse.
topiğin ilk ikizleri 5 gün sonra geliyor, sonra sıra senin ikizlerde inşallah.
Sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım hepimiz.

Amin canım tek temennimiz bu.

Ay ne güzel topiğimizin ikinci ikizleri de iyiymiş şükür.

şükürler olsun.Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

iyi akşamlar kızlarr refikaaayı merak ettim ses çıkmadığına göre doğurdu galibaaa buarada doğum tarihi alan arkadaşlar hayırlı doğumlarrrr

Kızlar bişey sorucam iş göremez raporunu cuma almak ile pazartesi almak arasında fark var mı? Ben cuma nasıl olsa çalışıcam, pazartesi de uğrar bırakırım raporumu diye düşünüorum, siz nasıl yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…