- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.621
aynen ben de takım yapıp ayrı ayrı poşetlere koyup yerleştirdim cnm. o telaşta kolaylık olsun istedim. anneme de geldiğinde tek tek bütün çantamı döküp göstericem herşeyin yerini. çantayı hemşire mi açar annem mi bilmiorum artık. ayyy çok heyecanlı yaaa
canım hani şu ağız bezi dediğimiz şeyler var ya incecik mendil gibi onlardan da koy istersen herseye ıslak mendil kullanamıyosun peceteler de bebiş için sert kalıyo kalıntı falan bırakıyo o yüzden bu dediğim lazım olabilir onun dışında cok ii olmuş tertemiz hazırlamışsın ne güzel
yuh yaa altın mı koyuyomuş hepsinin içine biz 50 tanesine 20 lira vermiştik balonlar da onlardandı helyum da :)) acaba helyum bulabilirmisin ki öyle bulsan semranın dediği bisikletcilerde bile şişirtebilirsin adamların ses soluk azcık kayar ama bişi olmaz eğlene eğlene yaparlar:)) bu arada senin balonlar pek şeker yaa
aaa evet...
ya bide ben UHDE (hülya)yı acayip merak ediyorum yaaa..
yok cnm hiç kokmuyo benimki 70*110 ve epeyce büyük....park yatak alan arkadaşlar bişey sormak istiyorum.biz de alcaz ama ayın 20sinde falan,aldığınızda plastik kokusu falan oluyomu onlarda?hani ürünün kendisi naylon gibi bişey ya ondan soruyorum,oluyosa kaç günde geçer?
selam kızlarrrr yeni girdim netee hemen geldim buraya özledimm sizleriiiii fırsatım olmadı girip sizlere yazmaya inanınnn... henüz doğurmadım ama tarihimiz belli olduuu 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE EŞİME 2 HEDİYE VERECEGİMM bebişlerim geliyorrrr Allahın izniyleeee şimdilik bol bol dinleniyorum artıkkkk
kızlar selam doğum günleri belli olmuş ben bile heycenlandım. bizde gittik kontrole bebeklerin gelişimi gayet iyi dedi doktorum. oğlum dönmüş doğum pozisyonu almış ama kızım ters duruyor. 20 sinde tekrar kontrolüm var. son kontrol sanırım bende bebişlerime kavuşaşağım günü iple çekiyorum. Allahım bebişlerimizi vakti zamanındaki doğumlarla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
oğluşun sünnetine de karar verilmiş.. hadi hayırlısı olsun.arkadaşlar sünnetle ilgili son durumu da söyliiimm..doktorumuzla konuştuk bugün...eğer aklınızda varsa mutlaka yaptırın dedi..çocuk için çok sağlıklı dedi..ama hemen doğar doğmaz değil b 10 gün sonra dedi..hem siz bebeğe alışırsınız hem bebek ortama alışır dedi..öyle yok zararlı falan diyenlerede inanma dedi..eski doktor bize ilerde ereksiyon problemi olur demişti..saçmalamasın dedi..ozaman musevilerin hepsi ereksiyon problemi yaşıyo çünkü onlar 2.gün sünnet ediliyo dedi..bizim zaten niyetimiz vardı...fiyatını falan da görüştük...medical park göztepe de..lokal anestezi ile 450 lira genel olursa 1000 lira..ama zaten yeni bebeğe lokal yapılıyo dedi..
ÇİLEK canım seninde az kaldı.. bende 22sinde alıcam günü nasipse.kızlar selam doğum günleri belli olmuş ben bile heycenlandım. bizde gittik kontrole bebeklerin gelişimi gayet iyi dedi doktorum. oğlum dönmüş doğum pozisyonu almış ama kızım ters duruyor. 20 sinde tekrar kontrolüm var. son kontrol sanırım bende bebişlerime kavuşaşağım günü iple çekiyorum. Allahım bebişlerimizi vakti zamanındaki doğumlarla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
bende merak ediyorum dicektim ama yazmış....
yok cnm hiç kokmuyo benimki 70*110 ve epeyce büyük....
cnm cok sevindim bizlerden birine tel bıraksan aslında toplu olarak sana güzel dileklerde bulunmak için haberleşirdik .........
bu arada 13 şubat evlilik yıldönümümüz bende ne yapsak diye düşünüyorum 14 şubatıda bir arada kutlarız 20 şubatta doğum günmüm....27 şubatta adencik gelicek inşallah.................bu ay fulll kutlama..........
kızlar selam doğum günleri belli olmuş ben bile heycenlandım. bizde gittik kontrole bebeklerin gelişimi gayet iyi dedi doktorum. oğlum dönmüş doğum pozisyonu almış ama kızım ters duruyor. 20 sinde tekrar kontrolüm var. son kontrol sanırım bende bebişlerime kavuşaşağım günü iple çekiyorum. Allahım bebişlerimizi vakti zamanındaki doğumlarla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
altın iple bağlıyolar herhalde...eşim sen takma ben halledicem dedi..ii dedim bende:))) yaw millet kafayı yemiş..oda süslemelerine bile 250 den aşağı isteyen yok...ne bu yanii..alt tarafı 2 tül bağlıyolar..işi bırakıp bu sektöre mi geçsek naapsak
Ayy kızlar çantanıza neler neler koymuşsunuz, ben daha kıyafetlerı paketlerinden çıkarıp yıkamadım ki çantama koyuyum, daha bir gecelik daha alsam mı diye düşünüyorum. gerçi ben tarih olarak sizden baya geriyim, bir de çalıştığım için fırsat olmuyor ki, hiç de sevmem çanta bavul hazırlamayı, o yüzden pek birşey koymuycam muhtemelen, lazım oldukça eşimi eve gönderirim alır getirir. Bebişin kıyafetini, bezini kremini vs hastane veriyormuş zaten. Bir tek kaşık biberon arıyorum iyisinden, hastanede hemşireler koca biberonu dayamasın diye bebişe, öyle yapıyorlarmış diye duydum, bir de hastaneyi uyarıcam benden izinsiz mama vermesinler diye.
selam kızlar
cocuk doktoru araştırmaya başladım, bildiğiniz iyi beylizdüzü, büyükçekmece, bahçeşehir taraflarında dr. varmı?
Benim de hazır değil daha kuzum dert etme, yıkadım güya arkamda asılı duruyor, yarın ütüye başlarım belki, ama çantaların dışında daha evi pislik götürüyor onu ne yapacam bilmiyom.
bu arada 13 şubat evlilik yıldönümümüz bende ne yapsak diye düşünüyorum 14 şubatıda bir arada kutlarız 20 şubatta doğum günmüm....27 şubatta adencik gelicek inşallah.................bu ay fulll kutlama..........
MELİKE kıııı sen napıyon görüşemedik ....
bu kar bize dışarı çıkma fırsatı vermiycek herlade doğuma kadar((
tam eridi diyoruz geri başlıyo..
selam canım. hadi gözün aydın güzel haberler almışsın bebişlerden.
hangi hastanede doğum yapacaktın sen?
ÇİLEK canım seninde az kaldı.. bende 22sinde alıcam günü nasipse.
topiğin ilk ikizleri 5 gün sonra geliyor, sonra sıra senin ikizlerde inşallah.
Sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım hepimiz.
Ay ne güzel topiğimizin ikinci ikizleri de iyiymiş şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?