- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.641
2 yemek yaptım nefes nefese kaldım( gözüm yolda bizimki işten çıktı 1 saat oldu hala gelcek yollar kötüymüş bizim evin önünden de çok az araba geçiyo.. bi gelseydi hayırlısıyla.. bugün sakın doğurmayalım valla ankarada bi yere gidilmez bu havada
Kızlar bişey sorucam iş göremez raporunu cuma almak ile pazartesi almak arasında fark var mı? Ben cuma nasıl olsa çalışıcam, pazartesi de uğrar bırakırım raporumu diye düşünüorum, siz nasıl yaptınız?
geçmiş olsun ronya cım dikkat et kendine tansiyon önemli tabi. ne oldu ki böyle bi şeyi mi dert edindin kendine?
çıtçıtlı badi alabilirsin bence 1-2 tane daha. kirlenme ihtimali oldukça yüksek. gerçi zıbın da var ama sen bilirsin. şampuana pek gerek olacağını sanmıyorum. göbeği düşmeden yıkanmıyo bildiğim kadarıyla. bi de sana tavsiyem ebeye ilk vereceklerini ayrı poşet yap ki o anda ne neredeydi telaşı olmasın. hatta ben her takımı ayrı ayrı içine badisini eldiveni ve çorabını koyup buzdolabı poşetlerine koyup öyle yerleştirdim. hem kirlenmez, hem karışmaz, hem de çantası dağılmaz diye düşündüm. hastane cıkısının içindeki dahil toplamda 3 battaniye aldım. 1 atnesi kalın hastaneden cıkarken ana kucağının üstünü onunla örtmeyi düşünüyorum.
sağol canım Medical park hastanesinde doğum yapıcam.
Amin canım tek temennimiz bu.
şükürler olsun.Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
2 yemek yaptım nefes nefese kaldım( gözüm yolda bizimki işten çıktı 1 saat oldu hala gelcek yollar kötüymüş bizim evin önünden de çok az araba geçiyo.. bi gelseydi hayırlısıyla.. bugün sakın doğurmayalım valla ankarada bi yere gidilmez bu havada
ya da boşuna gitmesem mi işe, cuma raporu verip kaçsam mı, ay ne yapsam:S
beyaz şovda eskiden gelenlere veriyolardı oraya gitmek lazım heraldeama o oksijen basıyoo..bana helyum lazım ki uçsunn..
canım ben gittiğim gün aldım raporu iş yerine verdim eve geldim. zaten tarh yazıyo orda .Kızlar bişey sorucam iş göremez raporunu cuma almak ile pazartesi almak arasında fark var mı? Ben cuma nasıl olsa çalışıcam, pazartesi de uğrar bırakırım raporumu diye düşünüorum, siz nasıl yaptınız?
evt ya bende sıkıldım kocam çıkma evden çok soğuk diyo herşeyimizi o hallediyo adamı kapıcı gibi kullanıyorum bu aralar.ya evde oturmak çok sıkıcı bu karda kışta bir yerede gidemiyorum... benim cnaım çok sıkılıyor...
ya evde oturmak çok sıkıcı bu karda kışta bir yerede gidemiyorum... benim cnaım çok sıkılıyor...
Medicana Beylikdüzünde İlhan Hatip Mehmet için iyi şeyler okumuştum internette ama ben daha gitmedim, sen nerede doğum yapacaksın bu arada yakın oturuyoruz galiba.
ya evde oturmak çok sıkıcı bu karda kışta bir yerede gidemiyorum... benim cnaım çok sıkılıyor...
yaaa kızlarrr sevgililer günü için kocanıza ne alcaksınızzzz düşünüyorum arastırıyorum bulamıyorum herseyi almısım sanırım :18:
şöyle uygun,romantik,şaşırtıcı ne alabilirimmmm???
selam kızlarrrr yeni girdim netee hemen geldim buraya özledimm sizleriiiii fırsatım olmadı girip sizlere yazmaya inanınnn... henüz doğurmadım ama tarihimiz belli olduuu 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE EŞİME 2 HEDİYE VERECEGİMM bebişlerim geliyorrrr Allahın izniyleeee şimdilik bol bol dinleniyorum artıkkkk
ayy kızlar benim de durumum cok vahim hediye almamayı da geçtim eylüldeki doğumgününü unuttum adamın yazık sesini cıkarmadı ama cok utandım yaa tabii belli edermiyimmm aslaaaa akşam 10da aklıma geldi yerin dibine gectimm hemen karsı komsuma msj attım cocugu pastaneye gönderdik pasta geldi balkondan aldım mumlarını yaktım getirdim falan ama hediye mediye yok tabii onu da karnımı göstererek geciştirdim durum ne kadar toparlandı tatısılır tabii ama napiim akıl fikir bebekteydi hep:)) şimdi 14 şubatı unutcam diye ödüm kopuyo hediyeden gectim yani artık hatırliim yeter o unutsa zehir ederim bi de adama hayatı varyaaa ii dayanıyo bana:))
NİGOLİ canım senin kıpırdak bebiş ne tatlı olmuş :)))
içinde de öyle oynuyodur
Kızlar bişey sorucam iş göremez raporunu cuma almak ile pazartesi almak arasında fark var mı? Ben cuma nasıl olsa çalışıcam, pazartesi de uğrar bırakırım raporumu diye düşünüorum, siz nasıl yaptınız?
ah canım valla aynı durumdayım. hayırlısıyla eşimde gelseydi.. bugün geç gelecek bide( inşallah erken kapatırlar mağazayı da sağ salim gelir inşallah. bizim bura bide öyle bi yokuş ki, kar yağdığında araba zor çıkıyo. şimdi dışarı baktım tek tük geçen arabalar tin tin gidiyolar..
inşallah doğuma havalar azda olsa düzelir.
Evet canım ya, normalde biz bu saatlerde sofrada olurduk, bizimki de az önce aradı, daha servisler işyerinin önündeymiş, düşün, kaçta gelirler acaba, aman sağsalim gelsinler de, geçen yine böyle bir günde ben hastalanmıştım, hastaneye gitmek için taksi duraklarında bile taksi bulamamıştım,
Ankaralı hamişler aman dikkat edin
Ah kuzum benden de o kadar, telefonla konuşuyorum, burası var, ama yine de patlıyorum, kitap da yok okuyacak, aslında Elif Şafakın hamilelik sonrası yazdığı Siyah Süt var ya ona mı başlasam diyorum, sonra da çok kasvetli ve bunalımlıysa, beni bebekten ve lohusalıktan soğutmasa diyorum, yani SIKILIYORUMMMMM.
biizz gelldiikkkkkkk...doktor amcamıza gittikkkk...oğluşum yine formundaydııı:)))) nst ye girdikkk..gayet iyi gidiyoruzzz...3600 gr.olmuşşş benim minik topacıımmm..
VVEEEEEEEEE BEKLENEN SON 17 ŞUBATTTT...... ... ... ... ... ...
arkadaşlar sünnetle ilgili son durumu da söyliiimm..doktorumuzla konuştuk bugün...eğer aklınızda varsa mutlaka yaptırın dedi..çocuk için çok sağlıklı dedi..ama hemen doğar doğmaz değil b 10 gün sonra dedi..hem siz bebeğe alışırsınız hem bebek ortama alışır dedi..öyle yok zararlı falan diyenlerede inanma dedi..eski doktor bize ilerde ereksiyon problemi olur demişti..saçmalamasın dedi..ozaman musevilerin hepsi ereksiyon problemi yaşıyo çünkü onlar 2.gün sünnet ediliyo dedi..bizim zaten niyetimiz vardı...fiyatını falan da görüştük...medical park göztepe de..lokal anestezi ile 450 lira genel olursa 1000 lira..ama zaten yeni bebeğe lokal yapılıyo dedi..
teş. canım verdiğin bilgiler için.iclal 18; Yapılıyo canım hemde çok keyifli bebğin için yapınca daha da mutlu oluyosun.şeker hamurlarının süresi çok uzun serin kuru yerde saklayabilirsin hava almıcak şekilde streçle hiç bişey olmaz.kurabiyeler hemen bayatlamıyo 15 güne kadar dayanıyor.tarifini falan yazdım.
canım korkma inş. geçici bir durumdur. senn de günün değil ama gününün belli olacağı gün belli olmuş :) hayırlı olsun.bizden haberlere gelince,
benim bu gittiğim doktorda çok rahat çıktı ama bi o kadarda devlet hastanelerindeki çoğu dktorun göstermediği ilgiyi gösterdi.
şikayetlerimi sordu, ilk doğumumu sordu ve tüm ayrıntısı dinledi sağolsun. sonra nst ye girdim sancım çıkmadı..kağıda eşime gösteriyorum minik bi sancı belirtisi olan yerde "bak burda sancılanmışsın" diyo :))))
2 hafta sonra ameliyat gününü verecekmiş ve ameliyat için ekg isteyecekmiş. yani 2 hafta sonra gittiğimde tüm testlerim yapılacak ve bebeğimin geleceği gün kesinleşecek.. çoooook heyecanlıyım çoookkk
sonra defneyi çocuk polikliniğine götürecektik ki öğle arasına kaldık yetişemedik, neyse dışarı çıknca aile hekimine gidelim dedik, orda hemşire benim tansiyonumu ölçtü 14-7 çıktıyüksek demiyorum ama bi 10 dk otur yine ölçeyim dedi. bu kezde 13.3 -7 çıktı.. doğuma kadar takip edelim dedi. o takıldı kafama.. dün akşam yemekleri tuzsuz yedim İnşallah yükselme olmaz.. çünkü benim bu zamana kadar tansiyonum hep düşük seyrederdi..:26::26::26:
hmmm ii fikir kaç yıl ara düşünüyorsun canm? pedegoglar 4-5 yaştan fazla olmamasının daha doğru olcağını söylüyorlarmış çocukların birbirini kardeş gibi hissedebilmeleri için.Aklıma ne geldi...
biz şimdi bebişlerimiz doğuracağız. zamanı gelecek 2. çocuk isteyeceğiz ya... başka topikte olacağız başka ay başka sene anneleri ile ben başka anne adayları ile sohbet etmek istemiyorum hepimiz aynı yıl, aynı ay anlaşalım 2. doğumlarımızdada aynı annelerle birlikte olalım...
hoşgeldin canım. nasılsın nasıl gidiyor?kızlar ben geldimmm nasılsınızzzzz
geçmiş olsun canım inş. vaktinde gelir bebişin.nasılsınız ???
3 gündür acillerdeyim maleseffff...
enfeksiyon çıktı ve böbreklerime wurdu ...erken doğumu tetiklediği için sürekli tetikte bekliyoruz ...normal kontrolümüde oldum bebeğim iyiymiş çok şükür ama dr her an herşey olabilir dedi dün kızımın yaramazlığı yüzünden 1 saatten fazla nst de kaldım bi dkk durmadı yerinde dr hayret etti artık biraz konuştum sakinleşip uyudu kuzum sonra düzgünce çekildi nst ....yatış werdi ama ben istemedim çünkü sancım yoktu sadece böbrek ağrım oluyor dr da tamam dedi ewe geldik...
ilaç kullanıyorum bol bol su içiyorum ve yatıp dinleniyorum ...
geçmişi okuyamadım gayem diye arkadaşımız wardı doğum yapcaktı inş sağlıkla almıştır bebeğini kucağına ...
diğer arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inş...artık son haftalarımız aman dikkat edin kendinize ....
sen işi tamamen mi bıraktın canım?allah bol bereket versin bebeklerimizle bende işten ayrıldım ev kredisi ödüyoruz o yüzden bol bereketinden bize de nasibimiz olanı versin
çok hoşmuş :)Bizdemi böyle olcaz:))))
ben de chicco aldım kokmuyor ama çok da güzel değil bence adı chicco diye çok para vermeye gerek yok hepsi çadır gibi bişey işte :)
canım onlarında kalitesine göre değişiyor benim aldığım orta kalitede birşey öyle plastik kokusu yok... ama chicko markası varya adını yanlış yazdım sanırım onlar biraz pahalı ama çok güzel hatta özge ondan almıştı sanırım yanılmıyorsam (özgeengin)...
gözünaydın canım Allah hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin...selam kızlarrrr yeni girdim netee hemen geldim buraya özledimm sizleriiiii fırsatım olmadı girip sizlere yazmaya inanınnn... henüz doğurmadım ama tarihimiz belli olduuu 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE EŞİME 2 HEDİYE VERECEGİMM bebişlerim geliyorrrr Allahın izniyleeee şimdilik bol bol dinleniyorum artıkkkk
çok geçmiş olsun canm6 şubatta bizim söz günümüzdü ve bende eşimde unuttuk, akşam yatarken aklımıza geldi:26: halbuki ben çok önemserdim böyle günleri14 şubatta nolacak bakalım, birşey almam artık, buradan ne alayım ki, yapacağım şey Ankaraya gitmeden önce son kez salona şık, romantik bir akşam yemeği hazırlamak olur ama aşkım şu an ateşler içinde yatıyor,ve ben ne yapacağımıda bilemiyorum
senn de gözün aydın canm ya bu haberleri okudukça beni de bir heyecan sarıyor ne kadar az kalmış 8 gün!!!biizz gelldiikkkkkkk...doktor amcamıza gittikkkk...oğluşum yine formundaydııı:)))) nst ye girdikkk..gayet iyi gidiyoruzzz...3600 gr.olmuşşş benim minik topacıımmm..
VVEEEEEEEEE BEKLENEN SON 17 ŞUBATTTT...... ... ... ... ... ...
ben yarın gidip p.tesi tarihli alcam yarın çalışıp çıkarken raporu vercem p.tesi işleme koysunlar.Kızlar bişey sorucam iş göremez raporunu cuma almak ile pazartesi almak arasında fark var mı? Ben cuma nasıl olsa çalışıcam, pazartesi de uğrar bırakırım raporumu diye düşünüorum, siz nasıl yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?