2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım ya, normalde biz bu saatlerde sofrada olurduk, bizimki de az önce aradı, daha servisler işyerinin önündeymiş, düşün, kaçta gelirler acaba, aman sağsalim gelsinler de, geçen yine böyle bir günde ben hastalanmıştım, hastaneye gitmek için taksi duraklarında bile taksi bulamamıştım,
Ankaralı hamişler aman dikkat edin

Anlamadımki ben, raporun yanındaysa ise ver çık daha niye pazartesi gidecen ki, tarih falan mı yazıyor üstünde,

sağol hayatımm aslında çok birşeye sıkılmadım ama
belki tuzu fazla kaçırdım
şimdi çok dikkat ediyorum
canım sen nerde yapıcaksın doğumunu
benim muhtemelen medical parkta olucak

sağol canım Medical park hastanesinde doğum yapıcam.

Amin canım tek temennimiz bu.

şükürler olsun.Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

çilek canım sanada az kalmış
inşallah sağlıkla gelir yavruların
canım medicalde doğum yapan hiç tanıdığın birileri varmı
ben hala tedirginim yani doktorum çok iyi ama
hastane hakkında genel olarak kötü yorumlarda okuyorum
umarım hakkımızda hayırlısı olur

dmf canım arkadaşım güzel dileklerini okudum
beni merak etmiş olman beni çok mutlu etti
kocaman öperim seni canişkom

ve doğumm tarihleri belli olan tüm arkadaşlarım
inşallah sağlıkla gelir melekleriniz
çok güzel bir doğum hikayesi olur umarım hepimizin

ah canım valla aynı durumdayım. hayırlısıyla eşimde gelseydi.. bugün geç gelecek bide ( inşallah erken kapatırlar mağazayı da sağ salim gelir inşallah. bizim bura bide öyle bi yokuş ki, kar yağdığında araba zor çıkıyo. şimdi dışarı baktım tek tük geçen arabalar tin tin gidiyolar..

inşallah doğuma havalar azda olsa düzelir.

ya da boşuna gitmesem mi işe, cuma raporu verip kaçsam mı, ay ne yapsam:S

canım bu izin işlerinden ben hiç anlamıyorum

merhaba anneler sözde mart anneleriyiz ama maşallah bebişler şubatta geliyo yarısı:):)sizleri okudukca benımde heyecanım artıyo ben artık martın kapanışını yaparım nasipse:)doğurunca bızlerı unutmayın tecrublerınızden yararlanalım bizde gamze arkadaş gibi her ayrıntıyı verin bize:)hepimize kolay doğumlar inşallah:)

ya evde oturmak çok sıkıcı bu karda kışta bir yerede gidemiyorum... benim cnaım çok sıkılıyor...

ama o oksijen basıyoo..bana helyum lazım ki uçsunn..
beyaz şovda eskiden gelenlere veriyolardı oraya gitmek lazım heralde keşke şişmiş halde alsaydın avm 'lerde tanesi 7-8 tl'ydi galiba

canım ben gittiğim gün aldım raporu iş yerine verdim eve geldim. zaten tarh yazıyo orda .
ya evde oturmak çok sıkıcı bu karda kışta bir yerede gidemiyorum... benim cnaım çok sıkılıyor...
evt ya bende sıkıldım kocam çıkma evden çok soğuk diyo herşeyimizi o hallediyo adamı kapıcı gibi kullanıyorum bu aralar.

ben hamilelimin başından beri evdeyimmmm canım artık yastık yorgan görmek istemiyorum zaten yatmayı hiç sevmem yata yata bostan gibi oldum drlar hala riskli hamilesin diyolar 9 aya girince yatmıcam inşallahhhh

Medicana Beylikdüzünde İlhan Hatip Mehmet için iyi şeyler okumuştum internette ama ben daha gitmedim, sen nerede doğum yapacaksın bu arada yakın oturuyoruz galiba.

merhaba canım, ben amerikan hastanesinde dogum yapıcam kısmetse... hadımköyde oturuyorum..
medicanada vedat bas diye birisini duydum ama bilemedim

canım benim ewde oturmak emin ol bu soğukta karda işe gitmekten ve bütün gün sandalyede oturmaktan çok daha iyidir.kendimden biliyorum:) bunlar son can sıkıntıların böyle düşün, bebiş olunca can sıkılması die bişi olmıcak hayırlısıyla:)

Kızlar ne bulrsnz banada dıyın bende kocama hedıye almak ıstıorum o bana kesın alır dıye dusunuorum:))) Bende ona romantık bıseylermı ayarlasm dıyıorum koca gobegmleeee bıde seksı bı gecelık caktımmı gecenın sonundaa ahahahah hıcbırı bana olmuo gıdıp kendımee buyuk bden bıseyler alsm nasıl olr acaba:))))) Canım kocammm herseyın en guzelıne laık bıde gecen ay onun dogmgunuyduu ona sadece ev suprızı yapabıldm hedıye almadım ondnda mutlu oldu ama olsn askım cocuk gelıo masraf yapmayalm dedı bu nedemk oluooo olmmm yoksa oda bu nedenle bana hedıye almıcak olabılrmı yoksa benı ezmemek ıcınmı dedı:)) Bugece nabzını bı yoklım bakım:))))

ben cuma aldım hayatım, cuma verir çıkarım 37. haftamda. pts gelmem gerekmez die düşündüm.. pek bişi farketmiyo aslında..

Ah kuzum benden de o kadar, telefonla konuşuyorum, burası var, ama yine de patlıyorum, kitap da yok okuyacak, aslında Elif Şafakın hamilelik sonrası yazdığı Siyah Süt var ya ona mı başlasam diyorum, sonra da çok kasvetli ve bunalımlıysa, beni bebekten ve lohusalıktan soğutmasa diyorum, yani SIKILIYORUMMMMM.

Valla kızlar hakkımızda hayırlısı şu karlar doğuma kadar erisin hava açsın güneş çıksın ( benimki geldi yemek yedik.. darısı sizinkilerin başına.. Allah sağ salim hepsine eve gelmek nasip etsin.. yollar çok kötüymüş trafik yüzünden..

Şimdi okuma nigoli yaa.. biraz içini karartabilir :) ben evlenmeden önce okumuştum ama şimdi aklıma geliyo yaa bende mi öle olcam demekten kendimi alamıyorum.. insan etkileniyo ne kadar olsada...

Şu avatarı nasıl yaptığını söle bende bendeee

Cooook sevındım adınaaa gozun aydın artık ogluna kavusacagın gunu bılıosun Hayırlısıyla dogurup gelıverde anlatıver:))) Sunnet konusunu ıykı dedın bızde dusunuoruz hemen olması gerekmıo olması cok guzl ztn cocukta nereye geldıgın bı farkına varsın dımı dogr dogmaz kesmesınler mınık böceklerı:))) Bende oyle dusunuorum hemen 10 15 gn sonra sunnetı ardn cıkrtmak ıstıorum kısmet bakalm ne olcak:) Cooook sevndm tekrar ne guzl yaaa herkeslerınkı bellı olmaya baslaıd bana daha cok var:)))) sız guzl haber verdıkce ben daha cok heycanlanıorum bana noluosa sankı benm gunum bellı oluo:)))

teş. canım verdiğin bilgiler için.

canım korkma inş. geçici bir durumdur. senn de günün değil ama gününün belli olacağı gün belli olmuş :) hayırlı olsun.

hmmm ii fikir kaç yıl ara düşünüyorsun canm? pedegoglar 4-5 yaştan fazla olmamasının daha doğru olcağını söylüyorlarmış çocukların birbirini kardeş gibi hissedebilmeleri için.

kızlar ben geldimmm nasılsınızzzzz
hoşgeldin canım. nasılsın nasıl gidiyor?

geçmiş olsun canım inş. vaktinde gelir bebişin.

allah bol bereket versin bebeklerimizle bende işten ayrıldım ev kredisi ödüyoruz o yüzden bol bereketinden bize de nasibimiz olanı versin
sen işi tamamen mi bıraktın canım?

Bizdemi böyle olcaz:))))
çok hoşmuş :)

ben de chicco aldım kokmuyor ama çok da güzel değil bence adı chicco diye çok para vermeye gerek yok hepsi çadır gibi bişey işte :)

gözünaydın canım Allah hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

çok geçmiş olsun canm

senn de gözün aydın canm ya bu haberleri okudukça beni de bir heyecan sarıyor ne kadar az kalmış 8 gün!!!

ben yarın gidip p.tesi tarihli alcam yarın çalışıp çıkarken raporu vercem p.tesi işleme koysunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…