2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar herkese ben aslında nisan annesiyim Allah izin verirse İNŞALLAH
bebek hareketlerinde genelde hangi haftadan sonra yavaşlama oldu siz daha tecrübelisiniz diye size sormak istedim
benim kızım bu gün biraz nazlı hareket ediyorda 29+5 olduk

Saat üçbuçuk gibi eşimi zorla doktora gönderdim, 10 tane iğne vermiş, ben iğneden tırsıyorum diyor, bende aaa bak baba olacaksın, oğluşumuz doğunca topuğunda iğneyle kan alınacak, aşıları olacak, ona kötü örnek oluyorsun diye takılıyorum, iğnenin birini vuruldu, şimdi daha iyi çok şkür, yarınada rapor almış, şu an yatarak haber izliyor... haberlerde de maşaAllah yani ankarayı kar kaplamış yine, Allah ankaradaklerin yardımcısı olsun, inşaAllah haftaya biz gelene kadar birşey kalmaz... neyse biz şimdi biraz geçmişi okuyalım

o haftalar yavaşlamaya başladı yani yavaşlama değilde sık sık olan tekme ve hareketler daha az zamanlarda olmaya başlamıştı. bu da bebek uykuyu öğreniyormuş... çoğumuzda o haftalarda oldu... ama şimdi son ay güçlü ve çok hareketli... sen günlük hareketlerini takip et... eğer hareket ediyorsa içini ferah tut... ya ters dönmüştür yada uyuyodur bebeğin...

inşallah canım. evet bi arkadaşım orda doğum yaptı çokta memnun. seninde dediğin gibi hayırlısı.

sağol canım Medical park hastanesinde doğum yapıcam.

ben çınarlı da yapıcam canım. doktorum orayla anlaşmalı.

canım geçmiş olsun. Allah şifasını versin. iğneler iyi gelir umarım... grip gibi birşeymi bilmiyorum eğer öyleyse çok yakın temas olma olurmu...
sana geçmesin... iyi akşamlar bende birazdan çıkıyorum... yarın görüşmek üzere...

geçmiş olsun canım bence de uzak dur biraz eşinden. sana da geçmesin sakın.

kardeşim vermişi bu kitabı bana aylardır bekliyo öyle...

bende okumayım o zaman :)

canım korkma inş. geçici bir durumdur. senn de günün değil ama gününün belli olacağı gün belli olmuş :) hayırlı olsun.
SAğol canım benim.. günümün belli olacağı gün :)) güzel

canım yeri daraldıkça hareketleri azalabilirmiş. benim azalmadı ama çok şükür. bol bol su içmeye devam edersen bebişin hareket alanı da çoğalır. hayırlı doğumlar.

iş yerin uzak mı bilmiyorum ama ben olsam pazartesi alırdım. doğum sonrasına aktarırken hafta olarak değil gün olarak aktarılıyo çalıştığımız günler. haftasonu da dahil bu duruma. 2 gün 2 gündür..ben bu pazartesi aldım mesela.

Canım çok geçmiş olsun eşine.. Allah şifa versin...
Siz gelene kadar inşallah geçer kar.. geçmezse zaten bende evde doğum tekniklerini öğrencem.. Doğal bi doğum olsun

geçmiş olsun canım bence de uzak dur biraz eşinden. sana da geçmesin sakın.
sağolun arkadaşlar,eşimin grip değil, bizim kaloriferler merkezi sistem ve maşaAllah çok yanıyor, ne kadar nemlensin diye suda koysak ev maalesef kuru oluyor, oda boğazlarını tahriş etmiş, tahrişte ateşlenme yapıyormuş, şimdi ateşi düştü çok şükür...

cANIM, BEĞENMENE SEVİNDİM, BEN SANA RESİM OLARAK GÖNDEREYİM, SEN ONU NORMAL AVATAR DEĞİŞTİR VAR KONTROL PANELİNDEN ORADAN DEĞİŞTİRİSİN.

Siz gelene kadar inşallah geçer kar.. geçmezse zaten bende evde doğum tekniklerini öğrencem.. Doğal bi doğum olsun

nefes al, nefes ver, haydi bir, ki...

MASİVA canım iğneler hemen etki eder canım hayırlısıyla.. haptan şuruptan en iyisi iğne.. tekrar geçmiş olsun.. DMF nin de dediği gibi grip gibiysi fazla yaklaşma ve bol c vitamini al.. tavuk suyu çorba yap bol bol için. Şifa olsun inşallah

şimdi gördüm, boğazı ağrıyorsa EKİNEZYA ÇAYI birebir canım.

Son düzenleme:

CANIM, BEBEK HAREKETLERİNİN BELLİ BİR DÜZENİ YOK, BEBEKLER İŞTE, DOĞDUKLARINDA NASIL AKILLARINA ESTİĞİ GİBİ DAVRANACAKLARSA ŞİMDİ DE ÖYLE YAPIYORLAR, KİMİ ZAMAN 2 GÜN BOYUNCA UYUYORLAR, KİMİ ZAMAN DA 2 3 GÜN DURMADAN HORON TEPİYORLAR. tAKILMA HAREKETLERİNE, günde 5 10 kez hareket ettimi yeter.

amiin canım tşk ederim... inşaAllah artık geçer dediğin gibi, canım yaa biz böyle takılıyoruz yaa, aklıma köylerdeki anne adayları geldi, Rabbim onların yar ve yardımcıları olsun, zor hakikaten

çok teşekkür ederim cevap larınız için.

Geçmiş olsun canım,

kızlar hepınızıe hayırlı dogumlar sımdıden.ben bısey sorabılırmıyım acaba yumurtlama gununde hamıle kalan varmı aranızda.bana yardımcı olursanız cok sevınırım yumurtlama gunu kac gun surer bırde bunu ogrenmek ıstıyorum

sağol canım, sabah geldiğinden beri nane-limon, portakal-greyfurt suyu içiriyorum, içiyorum, inşaAllah beni etkilemez:44: bak boğazı ağrıyor, yarın alayım ekinazya çayı, birde onu deneyeyim:44: tekrar tşk ederim

NİGOLİİİİİİ

Çok güzel olmuş avatarın.. çok neşeli bi bebiş

ben de rezene çayımı içiyorum oturabildim sonunda yerime. bu gece misafirlerim var diye hazırlık yapmıştım tüm gün. gelemiyceklermiş daha yeni haber verdiler boşuna yoruldum okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…