- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.681
al canım al.. sıcak sıcak içsin. özellikle gece yatarken içip yatsın sabaha inanılmaz rahatlamış kalkar emin ol..sağol canım, sabah geldiğinden beri nane-limon, portakal-greyfurt suyu içiriyorum, içiyorum, inşaAllah beni etkilemez:44: bak boğazı ağrıyor, yarın alayım ekinazya çayı, birde onu deneyeyim:44: tekrar tşk ederim
NİGOLİİİİİİ
Çok güzel olmuş avatarın.. çok neşeli bi bebiş
ben de rezene çayımı içiyorum oturabildim sonunda yerime. bu gece misafirlerim var diye hazırlık yapmıştım tüm gün. gelemiyceklermiş daha yeni haber verdilerboşuna yoruldum okadar
kızlar hepınızıe hayırlı dogumlar sımdıden.ben bısey sorabılırmıyım acaba yumurtlama gununde hamıle kalan varmı aranızda.bana yardımcı olursanız cok sevınırım yumurtlama gunu kac gun surer bırde bunu ogrenmek ıstıyorum
Saat üçbuçuk gibi eşimi zorla doktora gönderdim, 10 tane iğne vermiş, ben iğneden tırsıyorum diyor, bende aaa bak baba olacaksın, oğluşumuz doğunca topuğunda iğneyle kan alınacak, aşıları olacak, ona kötü örnek oluyorsun diye takılıyorum, iğnenin birini vuruldu, şimdi daha iyi çok şkür, yarınada rapor almış, şu an yatarak haber izliyor... haberlerde de maşaAllah yani ankarayı kar kaplamış yine, Allah ankaradaklerin yardımcısı olsun, inşaAllah haftaya biz gelene kadar birşey kalmaz... neyse biz şimdi biraz geçmişi okuyalım
NİGOLİİİİİİ
ben de rezene çayımı içiyoum oturabildim sonunda yerime. bu gece misafirlerim var diye hazırlık yapmıştım tüm gün. gelemiyceklermiş daha yeni haber verdilerboşuna yoruldum okadar
al canım al.. sıcak sıcak içsin. özellikle gece yatarken içip yatsın sabaha inanılmaz rahatlamış kalkar emin ol..
hay o gelecek olanlara!!!! oofff yaa o kadar eziyet boşa gitti he(
neyse bi daha geleceklerse bile yorma sakın kendini.
sağol canım, sabah geldiğinden beri nane-limon, portakal-greyfurt suyu içiriyorum, içiyorum, inşaAllah beni etkilemez:44: bak boğazı ağrıyor, yarın alayım ekinazya çayı, birde onu deneyeyim:44: tekrar tşk ederim
Suc sende yavrumm sen nıye kendını yoruosunkı onlar bıkere gebe kadınaa bız sımdı gıtcz dıye bıseyler yapar dıye dusunmedıktn sonra sen nıye yoruosun kendını madem gelecklerı vardı ellerıne takarlardı ıkı kurabıye 1 kılo borek sende bı cay demlerdın onlrda servıs ederdı en ıyısı dusunup gelmeyen mısafır:))) Bıde aksm haber verıolar gelmıcez dıyee laa havleee demekten kendimi alamadım
Suc sende yavrumm sen nıye kendını yoruosunkı onlar bıkere gebe kadınaa bız sımdı gıtcz dıye bıseyler yapar dıye dusunmedıktn sonra sen nıye yoruosun kendını madem gelecklerı vardı ellerıne takarlardı ıkı kurabıye 1 kılo borek sende bı cay demlerdın onlrda servıs ederdı en ıyısı dusunup gelmeyen mısafır:))) Bıde aksm haber verıolar gelmıcez dıyee laa havleee demekten kendimi alamadım
Yumurtlama gunu her bayan ıcın farklıdır adet dongusune gore degısıo dıye bılıorum. Mısal 28 gunde adet goren bır ınsanın yumrtlama gunu 14. gun dıye bılıorum 16 da olabılr o asamalrı gecelı cok oldu aklımda kalmadı:))) AMa eger gebelk ıcın bunu soruosan ben denedıgm yontemı soylıyeyım adetım bıttıkten sonra 2 gunde 1 denedım ve ayaklrımı duvara dıktım bazn oyle uyudum kısmet oldu ALLAH nasıp ettı:) yumurtlama gunude 48 le 72 saat dıye bılıorum sanırım oda yıne bayandan bayana degısıo:)
hayırlı olsun sızın neyınız olacak.allah kavustursun ınsallah[/QUOTE
merhaba canım, ben amerikan hastanesinde dogum yapıcam kısmetse... hadımköyde oturuyorum..
medicanada vedat bas diye birisini duydum ama bilemedim
biizz gelldiikkkkkkk...doktor amcamıza gittikkkk...oğluşum yine formundaydııı:)))) nst ye girdikkk..gayet iyi gidiyoruzzz...3600 gr.olmuşşş benim minik topacıımmm..
VVEEEEEEEEE BEKLENEN SON 17 ŞUBATTTT...... ... ... ... ... ...
ben kraftınkini aldım öyle bi koku yok gayet güzel.chiconunda güzel ama sallanma özelliği yok o yüzden almadım..graco yuda çok beğenmiştim oda sallanmıyo die vazgeçmek zorunda kaldım(
Yasemincim facede de grup varmış ama inanırmısın bugüne kadar hiiiçç bakmadım.. bildiğim kadarıyla da burdan pek bi katılım yok.. arkadşlarla aramızda birbirimizin facesini ekliyoruz.
Kızlar geçmişe baktım sizin listelerinize ama bulamadım çok sayfa geçmiş:))Ben fazla mı koydum eksik mi bilmiyorum:18:
10lu hastane çıkışı
2 battaniye
2 takım 5 li setlerden
3 çorap
2 yelek
1 çıtçıtlı badi
2 zıbın
ıslak mendil,8 tane bez
2-3 mendil
numune şampuan ve pişik kremi
eksik var mı sizce?
Ay evet tatlım, teşekkürler, zaten içimdeki hareketlerinden ilham alarak aklıma geldi, allah hepsine sağlık versin.
selamlar herkese ben aslında nisan annesiyim Allah izin verirse İNŞALLAH
bebek hareketlerinde genelde hangi haftadan sonra yavaşlama oldu siz daha tecrübelisiniz diye size sormak istedim
benim kızım bu gün biraz nazlı hareket ediyorda 29+5 olduk
kızlar hepınızıe hayırlı dogumlar sımdıden.ben bısey sorabılırmıyım acaba yumurtlama gununde hamıle kalan varmı aranızda.bana yardımcı olursanız cok sevınırım yumurtlama gunu kac gun surer bırde bunu ogrenmek ıstıyorum
NİGOLİİİİİİ
ben de rezene çayımı içiyorum oturabildim sonunda yerime. bu gece misafirlerim var diye hazırlık yapmıştım tüm gün. gelemiyceklermiş daha yeni haber verdilerboşuna yoruldum okadar
aaa hadımköydemi oturuyosun cnm ben hadımköylüyüm biliyomusunamcamlar ordalar hala bizde gidiyoruz arada ama bu ara malesef kısmetse yaza gitmek istiyorum....
lancester........cnm ne güzel aynı gün doğmuşuz....
ronim.... şimdi nasılsın ben geçen günde yazdım ama görmedin sanırım...
çilewk ........cnm seninde az kaldı ikizlerimiz gelicek.....
pollyy..........inşallah seninde 28 şubatta alırlar...bebişi sağlıkla inşallah...
cook tatlı olmuş buuu einler onun o kıvır kıvır minik vücudunu:))
canım her bebeğin farklı huyu var kimi hiç eksiltmiyo kimi arasıra uyku molası veriyo benim 28 ile 32 arası inanılmaz hareketliydi tabii arda 1-2 gün uykuya daldıgı oluyodu halsiz halsiz oynuyodu 32den sonra büyüdüğü için yeri daraldığı için hareket hızı yavaşladı şimdi öle tapır tapır tekmelemiyo ama karnım acayip dalgalanıyo tabii onun da standardı yok canı naapmak isterse onu yapıyo yani iice kafasına göre takılmaya başladı sen de düşünme güzelim günde 10 kez hareket ediyosa normaldir bırak canı nasıl istiyosa öle oynasın kuzucuk:)
canım ben de adetten sonra gün aşırı calıştım ama hangi gün hamle kaldıgımı adım gibi biliyorum biraz iğrenc olucak ama fikrin olsun kendini takip et diye anlatiim eger şeffaf sümüksü böyle tam yumurta akı kıvamında bi akıntı gelirse işte o günü asla boş gecme yumurtanın catladıgını ve önündeki 48 saatin coook verimli gececeğini gösteriyo bu akıntı ben sadece 2 ay bebek denemelerinde bulundum ilk ay kacırdım gec öğrendim bu yöntemi ikinci ay takip ettim ve Rabbimizn de izniyle oldu cok şükür inşallah Allahım senin de gönlünden geceni verir hayırlısıyla
ayyy geliyo olmalarına gıcık olmuştum şimdi taa akşam olunca gelmiyoruz demelerine iice sinir oldum ne düşüncesiz ay bu insanlar ben de bekliyorum 1 haftadır gelcem gelcem diyip duran bi kuzeni var eşimin hergün gelcem diyo haber vermek de yok bekle bekle gelen de yok ben de sallamıyorum valla artık eldiğinde de ne buluyosa onu yesin nereyi beğeniyosa orda ağırlasın kendi kendini sen de takma bi daha gelios deseler de takma kuşum kimse senin kusuruna bakamaz kusur aramak gibi bi lüksleri yok yani
çok saol :)) iki düşük yaptım bundan önce onun için psikopata bağlıyorum böle paranoyak oldum iyice hayırlısıyla sağ salim bi doğursaydım
arkadaşlar bugün tekrar nst ye girdim bu defa sancım çıkmadı 37 haftadayım.doktor herşey normal.normal doğum yaparsın kendini öyle hazırla dedi.orda bağıran birini duydum kendimi kötü hissettim. yapabilirmiyim bilmiyorum.daha çatı muayenesi de olmadım.sizce ne yapmalıyım.normal doğuma adapte olamıyorum..
park yatak alan arkadaşlar bişey sormak istiyorum.biz de alcaz ama ayın 20sinde falan,aldığınızda plastik kokusu falan oluyomu onlarda?hani ürünün kendisi naylon gibi bişey ya ondan soruyorum,oluyosa kaç günde geçer?
eksik yok sanki.. kendi çantamı getirdim gözönüne de.. benim sezeryan olacağı için her ihtimale karşı emzik ve biberonda koycam.
bebek için kıyafetler yeter canım.. kendi çantanı da inşallah en kısa zamanda hazırlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?