- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.701
Geçmiş olsun canım,
masiva canım çok geçmiş olsun eşine
aman dikkat et sana bulaşmasın
ben böyle zamanlarda evin içinde maske takıyorum
hepinize çok tşk ederim, Rabbim razı olsunCanım gecmıs olsunnn hıc sokulma esıne benm dustugm hataya dusme:))) Bende oyle oldu dıye bı sevgı bı sefkat ılacıydı doktruydu ugrastmm adm 1 gun evde dınlndı ertesı gun dıkıldı ayagaaa bende 1 hafta agzımn tadını kaybetms ve agzı damagı kurums halde gezdım:))) dıkkatlı ol:)
çok geçmiş olsun, İnşaAllah hayırlı zaanda gelir, bana da nedense bebiş zamanını geçirecekmiş, nisana kalacakmış gibi geliyoriyi akşamlar annişler. mart gelmeden hepimiz doğuracağız galiba. ben dün öğle yemeine arkadaşlarla dışarı çıktım. biraz yürüdüm bir anda midem bulandı gözlerim karardı. kendimizi eczaneye zor attık. tansiyonum düşmüş.acile gittik. serum taktılar. 2 gün de rapor aldım. kasılmalarım çok fazla olmaya başladı. kontrolüm haftaya. bakalım bir tarih verecek mi doktor.
dün gece de arkadaşım doğum yaptı. 4.300 kg. bebiş
Allah normal doğumisteyen herkese normal doğum nasip eder inşallah.
canım ya bencede aileden yakın birinin giydirmesi mantıklı olan, benim teyzemle annem giydirecekler inşaAllah, bu arada devlet hastanelerinde ve bazı özellerde bebek yıkanmıyor, ve en az 24 saatte yıkamamayı tavsiye ediyorlar, bebeğin dışarı alışması açısından bu öenmliymiş:26:canım bende dün nstye girdim sancı çıktı 37. haftadayım. ve suanlık normal düşünüyorum ama nasıl olacağı hakkında hiç kafamı yormuyorum düşünmüyorum çünk azıcık düşününce korkumudur yoksa cahilliktenmidir çok rdirgin oluyorum. en iyisi hiç düşünmemek zamanı gelince Rabbim yardıcımız olsun inşallah hepimiz bi avazda kurtuluruz :)
canım ben devlette doğum yapacam. ve ebeler emzirme eğitimi verdiler hastaneye biberon ve emzik getirmek yasak sakın getirmeyin dedi. ama her hastanenin yönetimi farklı olabilir.
Ebelerle konustuum doğum sonrası bebekleri onlar giydirmiyorlarmıs biz hastanenin kendi battaniyelerine sarıyoruz dedi anne sıcaklıgını kaybetmesin diye yıkamıyorlarmıs sadece bezz ile siliyorlarmıs ve sonra ısıtılmış batttaniyelere sarıyorlarmıs. sonra aile yakınına yani annenin yakını kim varsa ona veriyoruz o nlar kendileri giydiriyorlar dedi. sizine aklınızda bulunsun.
Anlamadımki ben, raporun yanındaysa ise ver çık daha niye pazartesi gidecen ki, tarih falan mı yazıyor üstünde,
canım ben gittiğim gün aldım raporu iş yerine verdim eve geldim. zaten tarh yazıyo orda .
.
merhaba canım, ben amerikan hastanesinde dogum yapıcam kısmetse... hadımköyde oturuyorum..
medicanada vedat bas diye birisini duydum ama bilemedim
ben cuma aldım hayatım, cuma verir çıkarım 37. haftamda. pts gelmem gerekmez die düşündüm.. pek bişi farketmiyo aslında..
ben de chicco aldım kokmuyor ama çok da güzel değil bence adı chicco diye çok para vermeye gerek yok hepsi çadır gibi bişey işte :)
ben yarın gidip p.tesi tarihli alcam yarın çalışıp çıkarken raporu vercem p.tesi işleme koysunlar.
iş yerin uzak mı bilmiyorum ama ben olsam pazartesi alırdım. doğum sonrasına aktarırken hafta olarak değil gün olarak aktarılıyo çalıştığımız günler. haftasonu da dahil bu duruma. 2 gün 2 gündür..ben bu pazartesi aldım mesela.
son günlerini bekleyen hamilelerin evine misafir gelmesi (yemekli bi de) bence ayıp artık. ama insanlar rahat. asıl beni düşündüren doğum sonrası gelecek olanlar
yanmda kimse de yok yardım etsn bana. napıcam bilmiyorum doğumdan sonra. bide sezeryan oluyorum, kendmle mi uğraşayım bebekle mi misafirlerle mi?
canımm umudumm sağolasın çok şükür şimdi iyiyim
şeker düşük çıkınca bol bol yedim tutamadım boğazımı
birde tuzlu yedim ve malesef yükseldi tansiyonum
ama artık çok dikkat ediyorum
23 mart benim tahmini doğum tarihim ama bakalım nolacakenn tatlı tombişlerimm ii akşamlar hepinize:)
dün bizde kontrole gittik ve doktorumuz sezaryen için
23 mart cuma gününü verdi bize
inanılmaz heyecanlıyımmm
kızlar bişey sorcam doguma giderken ne giyceksiniz?
ben neyle gittiysem o kıyafetle cıkmak istiorum hastaneden
ekstra kıyafet taşımamak için, sizce ne giymeliyizki, nasıl
kıyafetler tercih etmeliyiz:44:
ha bide doktoruma sordum göbeğe ağda olayını, hiçbi sakıncası
yok gönül rahatlıgıyla yaptrabilirsin dedi
23 mart benim tahmini doğum tarihim ama bakalım nolacakenn tatlı tombişlerimm ii akşamlar hepinize:)
dün bizde kontrole gittik ve doktorumuz sezaryen için
23 mart cuma gününü verdi bize
inanılmaz heyecanlıyımmm
kızlar bişey sorcam doguma giderken ne giyceksiniz?
ben neyle gittiysem o kıyafetle cıkmak istiorum hastaneden
ekstra kıyafet taşımamak için, sizce ne giymeliyizki, nasıl
kıyafetler tercih etmeliyiz:44:
ha bide doktoruma sordum göbeğe ağda olayını, hiçbi sakıncası
yok gönül rahatlıgıyla yaptrabilirsin dedi
23 mart benim tahmini doğum tarihim ama bakalım nolacak
ben normal doğum istiyorum, hatta herşeyiyle normal doğum, epiduralde, spinalde istemiyorum.... (İnşaAllah)
gönlüne göre olsun inş cnm bnm:) topiğimizin cogu
normal dogum düşünüo sanırım
ben normal doğum istiyorum, hatta herşeyiyle normal doğum, epiduralde, spinalde istemiyorum....
birde adet sancısının daha şiddetlisi diyorlar ya, benim adet sancılarım berbattı, adet olacağım zaman hem sancı, hem ishal hem istifra olurdu, bunun daha şiddetlisiyse dayanırım diye umuyorum:26::26:
anladım canım, sende inşaAllah sağlıcakla, stressiz bir şekilde yavrunu kucağına alırsın, Rabbim hakkımızda hangisi hayırlısı ise onu nasip etsinbencede dayanırsın kuzum, zaten ben acısından dolayı
istememezlik etmedim, ben cok paniğim strese girerim
bebeğide stres ederim die korktugum için sezaryen istedim.
zaten kan uyuşmazlıgımız var ani bi kanama olur falan
hiç riske atmıyım dedim,bide bi neden daha var ama onu demiyim
cnm kmseyi etkilemek istemem, ama gercekden normal dogumu
tercih eden annelere hayranım rabbim hepimizin yardmcısı olsun
ben normal doğum istiyorum, hatta herşeyiyle normal doğum, epiduralde, spinalde istemiyorum.... (İnşaAllah)
birde adet sancısının daha şiddetlisi diyorlar ya, benim adet sancılarım berbattı, adet olacağım zaman hem sancı, hem ishal hem istifra olurdu, bunun daha şiddetlisiyse dayanırım diye umuyorum:26::26:
ayy ne güzel dedin,bende normal doğum istiyorum ama çatıların dar demişlerdi önceki doğumda kimisi sancıya dayanıyo ama ben zorlandım oda suni sancı olduğu için öncesinde doğal sancımda olmuştu bakalım bunda ne yaşıcam fazlada düşünmemek lazım evde sancılanayım hastaneye öle gideyim gider gitmez baksınlar 9 cm olmuş çık masaya desinlerrrr inşallah bebiş pırt diye çıksınn
canım yaa Rabbm yardımcın olsun, onlarda sivri dillerini tatlı torunlarının hatırına tatlı dile çeviriversinlercmrtsi annem ve kaynvaldem yıllar sonra bzde buluşcaklar,
yıllardır konuşmuolardı şmdi bebiş için bi araya gelcekler
ve bebişin eşyalarını yıkayıp ütülücekler:)) ay inş gergin anlar yaşanmaz
ikiside sivri dillidirşu ailevi sorunlarda olmasa hayat süper olcak işde
canım valizinde hazırmış ne güzel, Rabbim hayırlısıyla bebeişini kucağına almayı nasip etsin... darısı bana inşaAllah, bu arada bende normal doğum hikayelerini okuyorum, ama okurken elimden geldiğince pozitif ve rahat doğumları okumaya çalışıyorum, insan gerçekten olumlu motive oluyorsonunda doğum valizim hazır.
eşim park yatağı kurayım diyor hayır diyorum strese girmek istemiyorum.
eksik kalan bikaçşeyi de özelcandan istedim yarın elimde olur sanırım.
şu aralar sürekli normal doğum hikayeleri okuyorum.
herşeyi oluruna mı bırakmak en iyisi sanırım..
günaydın kızlar oğluşumla hepinizi kocaman öpüyoruz..Dün öğlen saat 12.39 da dünya güzeli oğlum Lefter Aren hayata merhaba dedi.ikimizde gayet iyiyiz hayırlısıyla sabah ewimizde olcaz.ewe geçince daha detaylı yazarız teyzeleri.34+3 de doğdu oğluşum 2398 gr 48 cm
ayy ne güzel dedin,inşaAllah öyle olur hepimizin kide
canım yaa Rabbm yardımcın olsun, onlarda sivri dillerini tatlı torunlarının hatırına tatlı dile çeviriversinler
NİGOLİİİİİİ
Çok güzel olmuş avatarın.. çok neşeli bi bebiş
ben de rezene çayımı içiyorum oturabildim sonunda yerime. bu gece misafirlerim var diye hazırlık yapmıştım tüm gün. gelemiyceklermiş daha yeni haber verdilerboşuna yoruldum okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?