2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım,

masiva canım çok geçmiş olsun eşine
aman dikkat et sana bulaşmasın
ben böyle zamanlarda evin içinde maske takıyorum

hepinize çok tşk ederim, Rabbim razı olsun

çok geçmiş olsun, İnşaAllah hayırlı zaanda gelir, bana da nedense bebiş zamanını geçirecekmiş, nisana kalacakmış gibi geliyor

canım ya bencede aileden yakın birinin giydirmesi mantıklı olan, benim teyzemle annem giydirecekler inşaAllah, bu arada devlet hastanelerinde ve bazı özellerde bebek yıkanmıyor, ve en az 24 saatte yıkamamayı tavsiye ediyorlar, bebeğin dışarı alışması açısından bu öenmliymiş:26:

enn tatlı tombişlerimm ii akşamlar hepinize:)
dün bizde kontrole gittik ve doktorumuz sezaryen için
23 mart cuma gününü verdi bize

inanılmaz heyecanlıyımmm
kızlar bişey sorcam doguma giderken ne giyceksiniz?
ben neyle gittiysem o kıyafetle cıkmak istiorum hastaneden
ekstra kıyafet taşımamak için, sizce ne giymeliyizki, nasıl
kıyafetler tercih etmeliyiz
:44:
ha bide doktoruma sordum göbeğe ağda olayını, hiçbi sakıncası
yok gönül rahatlıgıyla yaptrabilirsin dedi

Anlamadımki ben, raporun yanındaysa ise ver çık daha niye pazartesi gidecen ki, tarih falan mı yazıyor üstünde,

canım daha almadım, raporu pazartesi alırsam 2-3 gün kar ederim diye düşündüm de.

canım ben gittiğim gün aldım raporu iş yerine verdim eve geldim. zaten tarh yazıyo orda .

.

benim için pazartesi almak daha mantıklı olacak sanırım.

merhaba canım, ben amerikan hastanesinde dogum yapıcam kısmetse... hadımköyde oturuyorum..
medicanada vedat bas diye birisini duydum ama bilemedim

ay amerikan çok uzak değil mi doğum için, doktorun orda mı, benim doktorum acıbadem de bakırköye gel dedi, gelemem dedim, o gelicek medicanaya o iyi oldu.

ben cuma aldım hayatım, cuma verir çıkarım 37. haftamda. pts gelmem gerekmez die düşündüm.. pek bişi farketmiyo aslında..

ben 36 da alıcam, cuma alırsam 36 pazartesi alırsam 36 artı 3 olcak. hem çıktığım gün nasıl olsa izinli gibi olucam ya, ben de o yüzden pazartesi alıyım uğrar bırakırım 3 günde kar ederim diye düşündüm.

bana aynı gün veriyorlar ya, keşke pazartesi verseler

Çok yakın değil ama değer bence sanki bebiş için, sadece garipserler mi diye düşündüm ama şimdi cumaya rapor almak için izin almaktansa böylesi daha mantıklı geldi. Çok sağol canım

Kabul etme gelen yüzsüz olursa da parmağını kımıldatma, sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara

canımm umudumm sağolasın çok şükür şimdi iyiyim
şeker düşük çıkınca bol bol yedim tutamadım boğazımı
birde tuzlu yedim ve malesef yükseldi tansiyonum
ama artık çok dikkat ediyorum

Canım dikkat et kendine, bu aylarda şişkinlik de olmamsı için tuzu azaltmak lazım. ay ben de bu aralar deli gibi tuzlu çekirdek falan yedim sonra gözlerimde yıldızlar geziyor, benim de kesin çıkıyordur:S geçen günde bir günde 2 kilo aldım yüzüklerim falan olmadı. Tuzu azaltıcam ben de.

Son düzenleme:
Bu arada gayem ve amerda doğum yapmış, iyi geçmiş galiba. ay çok sevindim maşşallah ikisine de Çoğu arkadaşımızın da az kalmış, ne güzel çok heyecanlı ya, maşşallah kızlar hepinize, hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alarak tamamlayalım bu dönemi inşallah.

23 mart benim tahmini doğum tarihim ama bakalım nolacak

23 mart benim tahmini doğum tarihim ama bakalım nolacak

sonunda doğum valizim hazır.
eşim park yatağı kurayım diyor hayır diyorum strese girmek istemiyorum.
eksik kalan bikaçşeyi de özelcandan istedim yarın elimde olur sanırım.
şu aralar sürekli normal doğum hikayeleri okuyorum.
herşeyi oluruna mı bırakmak en iyisi sanırım..

gönlüne göre olsun inş cnm bnm:) topiğimizin cogu
normal dogum düşünüo sanırım
ben normal doğum istiyorum, hatta herşeyiyle normal doğum, epiduralde, spinalde istemiyorum.... (İnşaAllah)

birde adet sancısının daha şiddetlisi diyorlar ya, benim adet sancılarım berbattı, adet olacağım zaman hem sancı, hem ishal hem istifra olurdu, bunun daha şiddetlisiyse dayanırım diye umuyorum:26::26:

Son düzenleme:

bencede dayanırsın kuzum, zaten ben acısından dolayı
istememezlik etmedim, ben cok paniğim strese girerim
bebeğide stres ederim die korktugum için sezaryen istedim.
zaten kan uyuşmazlıgımız var ani bi kanama olur falan
hiç riske atmıyım dedim,bide bi neden daha var ama onu demiyim
cnm kmseyi etkilemek istemem, ama gercekden normal dogumu
tercih eden annelere hayranım rabbim hepimizin yardmcısı olsun

anladım canım, sende inşaAllah sağlıcakla, stressiz bir şekilde yavrunu kucağına alırsın, Rabbim hakkımızda hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin

bende normal doğum istiyorum ama çatıların dar demişlerdi önceki doğumda kimisi sancıya dayanıyo ama ben zorlandım oda suni sancı olduğu için öncesinde doğal sancımda olmuştu bakalım bunda ne yaşıcam fazlada düşünmemek lazım evde sancılanayım hastaneye öle gideyim gider gitmez baksınlar 9 cm olmuş çık masaya desinlerrrr inşallah bebiş pırt diye çıksınn

cmrtsi annem ve kaynvaldem yıllar sonra bzde buluşcaklar,
yıllardır konuşmuolardı şmdi bebiş için bi araya gelcekler
ve bebişin eşyalarını yıkayıp ütülücekler:)) ay inş gergin anlar yaşanmaz
ikiside sivri dillidir
şu ailevi sorunlarda olmasa hayat süper olcak işde

ayy ne güzel dedin, inşaAllah öyle olur hepimizin kide

canım yaa Rabbm yardımcın olsun, onlarda sivri dillerini tatlı torunlarının hatırına tatlı dile çeviriversinler

canım valizinde hazırmış ne güzel, Rabbim hayırlısıyla bebeişini kucağına almayı nasip etsin... darısı bana inşaAllah, bu arada bende normal doğum hikayelerini okuyorum, ama okurken elimden geldiğince pozitif ve rahat doğumları okumaya çalışıyorum, insan gerçekten olumlu motive oluyor

ayyyyyyyy Amerdaaaa gözünaydın canım.oğluşun doğdu demek.dün neti açamamıştım devamlı uykum geldiği için haberim yoktu.bi ara özelden mesajlaşmıştık seninle,ama ben son mesajına cevap verememiştim özel mesaj kutun doluydu,yazdığım mesjlar geri geliyordu bana.
tekrar gözünaydın olsun çok sevindim ikinizinde iyi olmanıza .oğluşunu öp benim için.muck muck muck

Saol kuzum teşekkürler,
Bak dedik biz sana keşke hazırdan alıp koysaydın önlerine,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…