- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.721
hayırlı olsun inşallah,negüzel,erkencen tarih almışsınız,tarih bilinince daha programlı davranır insan .38 haftan dolmuş oluyo galiba dimienn tatlı tombişlerimm ii akşamlar hepinize:)
dün bizde kontrole gittik ve doktorumuz sezaryen için
23 mart cuma gününü verdi bize
inanılmaz heyecanlıyımmm
kızlar bişey sorcam doguma giderken ne giyceksiniz?
ben neyle gittiysem o kıyafetle cıkmak istiorum hastaneden
ekstra kıyafet taşımamak için, sizce ne giymeliyizki, nasıl
kıyafetler tercih etmeliyiz:44:
ha bide doktoruma sordum göbeğe ağda olayını, hiçbi sakıncası
yok gönül rahatlıgıyla yaptrabilirsin dedi
iyi akşamlar annişler. mart gelmeden hepimiz doğuracağız galiba. ben dün öğle yemeine arkadaşlarla dışarı çıktım. biraz yürüdüm bir anda midem bulandı gözlerim karardı. kendimizi eczaneye zor attık. tansiyonum düşmüş.acile gittik. serum taktılar. 2 gün de rapor aldım. kasılmalarım çok fazla olmaya başladı. kontrolüm haftaya. bakalım bir tarih verecek mi doktor.
dün gece de arkadaşım doğum yaptı. 4.300 kg. bebiş
Allah normal doğumisteyen herkese normal doğum nasip eder inşallah.
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız bız ıyıyız sukur sadece ıstahım gıttı hıcbısey yemek ıstemıyorum doktorum normal bunlar dedııı hayırlısı bakalım
gayem ıle amerda dogum yapmıs bebıslerını kucaklarına almayı nasıp etsın yuce rabbım bızlerede nasıp etsınnn nasıl da guzel kokuyorlardır sımdı mıs mıssss
ben hastane cantamı hazırlamadım daha annemı beklıyorum haftaya gelecek ınsallah :)) kımseyede hazırlatmıyorum annem hazırlayacak dıye :))
enn tatlı tombişlerimm ii akşamlar hepinize:)
dün bizde kontrole gittik ve doktorumuz sezaryen için
23 mart cuma gününü verdi bize
inanılmaz heyecanlıyımmm
kızlar bişey sorcam doguma giderken ne giyceksiniz?
ben neyle gittiysem o kıyafetle cıkmak istiorum hastaneden
ekstra kıyafet taşımamak için, sizce ne giymeliyizki, nasıl
kıyafetler tercih etmeliyiz:44:
ha bide doktoruma sordum göbeğe ağda olayını, hiçbi sakıncası
yok gönül rahatlıgıyla yaptrabilirsin dedi
hayırlı olsun inşallah,negüzel,erkencen tarih almışsınız,tarih bilinince daha programlı davranır insan .38 haftan dolmuş oluyo galiba dimi
Şimdi tatlım bu göbüşlerden dolayı mecburen ya hamile elbisesine ya da hamile pantolonuna sığıyoruz, başka bir şey giymemiz mümkün değil, o yüzden ben de hamile pantolonumu üstünede bol kazaklardan/gömleklerden birirni giymeyi düşünüyorum, fazladan kıyafet almayacam ben de.
evet cnm 38. haftayı doldurmuş oluorus,
tabi kızımız daha evel bize bi plan kurmuosa
ah biraz da bendeki iştah azalsa yakilo da aldı başını gidiyo,son ayda çok kilo alınmaz derlerdi bide,,,annene naz ederek hazırlamak da ayrı bi zevk,emin ol.ben öyle yaptım çünkü ama haftaya kadar aklına gelen şeyleri not etmeni tavsiye ederim.benim forumdan görüp şunu da ekleyim dediklerimi hep yazmıştım.şimdiden kolaygelsin
haklısın cnm bende salaş bişiler ayarlim bari:/
hamile eşofmanım var pantolon görünümlü
onu giyim bari:)
Ya o iştahsızlık bende de var, oğlana acımasam bütüngün aç gezecem, sadece sıvı alabiliyorum, çay, soda, meyve suyu falan, ondan sonra da korkuyorum, çocuğa bir şey olacak diye, bu arada beni çıtı pıtı zannetmeyin, 82 kiloyum şu an.
sadece sıvıyla olurmu,sen güçsüz kalırsın,bebiş senin depolardan alır alacağını,ama yine de küçük porsiyonlarla sıksık yarayışlı şeyler yemeye bak.bende 72 oldum,55 ile başlamıştım,hey gidi günleer hey
Yok ben 70 ile başlamıştım toplamda 12 kilo aldım ama bu aralar pek bir iştahsızım, son 5 haftada sadece 1 kilo almışım, benim için iyi ama oğlan da kilo almamış bu arada bu kötü.
biizz gelldiikkkkkkk...doktor amcamıza gittikkkk...oğluşum yine formundaydııı:)))) nst ye girdikkk..gayet iyi gidiyoruzzz...3600 gr.olmuşşş benim minik topacıımmm..
VVEEEEEEEEE BEKLENEN SON 17 ŞUBATTTT...... ... ... ... ... ...
Günaydın uykusuz sabahlaaar:))
Açlıktan uyuyamadım sabahın köründe kalktım bi çorba içtim gözler iyice açıldı
gunaydin Melike :) evetmasallah erkencisin , benimde gozumden uyku akiyo ama illa gecmisi okuyayim diye
direttim, neyseki bitti :)) gidip zibarma zamani...
sana ve minik kizina guzel bir gun olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?