2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız bız ıyıyız sukur sadece ıstahım gıttı hıcbısey yemek ıstemıyorum doktorum normal bunlar dedııı hayırlısı bakalım

gayem ıle amerda dogum yapmıs bebıslerını kucaklarına almayı nasıp etsın yuce rabbım bızlerede nasıp etsınnn nasıl da guzel kokuyorlardır sımdı mıs mıssss

ben hastane cantamı hazırlamadım daha annemı beklıyorum haftaya gelecek ınsallah :)) kımseyede hazırlatmıyorum annem hazırlayacak dıye :))

hayırlı olsun inşallah,negüzel,erkencen tarih almışsınız,tarih bilinince daha programlı davranır insan .38 haftan dolmuş oluyo galiba dimi

Geçmiş olsun iyi ki yalnız değilmişsin, artık dikkat etmek lazım heralde, benim de çıkıp vit vit gezesim var ama korkuyom bu tür şeyleri duyunca.

ah biraz da bendeki iştah azalsa ya kilo da aldı başını gidiyo,son ayda çok kilo alınmaz derlerdi bide,,,annene naz ederek hazırlamak da ayrı bi zevk,emin ol.ben öyle yaptım çünkü ama haftaya kadar aklına gelen şeyleri not etmeni tavsiye ederim.benim forumdan görüp şunu da ekleyim dediklerimi hep yazmıştım.şimdiden kolaygelsin

Şimdi tatlım bu göbüşlerden dolayı mecburen ya hamile elbisesine ya da hamile pantolonuna sığıyoruz, başka bir şey giymemiz mümkün değil, o yüzden ben de hamile pantolonumu üstünede bol kazaklardan/gömleklerden birirni giymeyi düşünüyorum, fazladan kıyafet almayacam ben de.

haklısın cnm bende salaş bişiler ayarlim bari:/
hamile eşofmanım var pantolon görünümlü
onu giyim bari:)

Ya o iştahsızlık bende de var, oğlana acımasam bütüngün aç gezecem, sadece sıvı alabiliyorum, çay, soda, meyve suyu falan, ondan sonra da korkuyorum, çocuğa bir şey olacak diye, bu arada beni çıtı pıtı zannetmeyin, 82 kiloyum şu an.

off sabah 6:45 de uyanıp işe gidiorum
ama midem okadar yanıoki uykumda kacıo bu yüzden

1 litre süt içdim akşam boyu haala yanıo midem
neyse iyi geceler diyim ben sizlere kızlar cnkü eşim
gelcek şmdi işden ve kızcak bana hala oturuomusun die,
öpüorum hepinizi ii geceler canlarım

haklısın cnm bende salaş bişiler ayarlim bari:/
hamile eşofmanım var pantolon görünümlü
onu giyim bari:)

canım giderken giydiklerini giyersin cıkarken de. çünkü hem sezeryan aolursa karnını sıkacak şeyler giyemezsin hem de karın öyle hemen inivermiyo. şu an 32. haftadasın neredeyse 2 ay var karnın daha da büyüyecek yani. bebek çıktıktan sonra da ancak şu anki kadar karnın olur dümdüz olmaz.

sadece sıvıyla olurmu,sen güçsüz kalırsın,bebiş senin depolardan alır alacağını,ama yine de küçük porsiyonlarla sıksık yarayışlı şeyler yemeye bak.bende 72 oldum,55 ile başlamıştım,hey gidi günleer hey

Yok ben 70 ile başlamıştım toplamda 12 kilo aldım ama bu aralar pek bir iştahsızım, son 5 haftada sadece 1 kilo almışım, benim için iyi ama oğlan da kilo almamış bu arada bu kötü.

Yok ben 70 ile başlamıştım toplamda 12 kilo aldım ama bu aralar pek bir iştahsızım, son 5 haftada sadece 1 kilo almışım, benim için iyi ama oğlan da kilo almamış bu arada bu kötü.

aman anesi,iştahsızım falan deyip köreltme kendini ozaman..bebişler için biraz daha dikkat edelim,zaten son haftalardayız.dediğim gibi küçük öğünler halinde sıksık ye bişeyler,meyve,sebze...kilo almamış olmasına dr bişe dedimi peki.olabilirmiymiş

ayy ne guzel canim, saglikla al kucagina insallah, cok yaklasmis gunun hadi gozuun aydin :)) oglusunun da masallahi varmis

UHDE' cim senin de belli olmus tarihin, gozun aydin, kuzucuklar geliyor mutlu oldum adiniza sira bize de gelsin artikk :)))

Günaydın uykusuz sabahlaaar :))
Açlıktan uyuyamadım sabahın köründe kalktım bi çorba içtim gözler iyice açıldı

Günaydın uykusuz sabahlaaar :))
Açlıktan uyuyamadım sabahın köründe kalktım bi çorba içtim gözler iyice açıldı

gunaydin Melike :) evetmasallah erkencisin , benimde gozumden uyku akiyo ama illa gecmisi okuyayim diye
direttim, neyseki bitti :)) gidip zibarma zamani...
sana ve minik kizina guzel bir gun olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…