- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.921
Slm kızlar nasılsınız herkes iyidir inş. geçmiş çooook birikmiş okumam mümkün değil ayaklarım aşırı derecede şiştiği için pc başında oturamıyorum uzatıyorum sürekli 1 haftada anormal oldu dün doktora gittim şişlik için idrar tahlili fln istedi de bişi çıkmadı ayaklarını sürekli uzatarak otur dedi yüreyemiyorum bile
sezeryan olacak arkadaşlar size bir sorum var. şimdi ilk gün hani sütümüzün gelmeme ihtimali var ya, bunun için yanımıza sıcak su torbası alsak ya da havluyu ısıtıp göğüslerimizin üzerine koysak hastanedeyken, bi faydası olur mu sizce?? geçenlerde yeni doğum yapmış bi ark.ımı ziyarete gitmştm, sütü gelmemiş 3 gün. bebişe mama verilmiş. bebiş sarılık olmuş bu süre içinde. çok korktumdefalarca kan alınmış topuğundan, yazık ayaklarını artık elletmiyordu minik kuş
canım sıcak su torbasını duymamıştım hiç... bana tavsiye edllen vücudu yıkamak bu yüzden havlu aldım ben çantama... tabi birde hoşaf içmek iyiymiş zaten hastanede veriyorlar anneye de. eve gelince annem yapacak özellikle dut fln de iyiymiş süt yaparmış...
hmmm Desene oyle kusum:))) Onun zoru ne sımdı rısklı ben bunu goze alamam mı dıyoo ndr yanı zoruuu madem tek bı secenegn varrr yapck ozamnnn
canım durumun gerçekten çok zor... bebeğin için dayan canım. keşke elimizden bişey gelse senin için... bizim çektiğimiz ağrıdan başka bir ağrı çekiyorsun sen. daha zor daha acılı... sen güçlü ol ki bebeğinde güçlü olsun annesi...
Hepimizin yaşadıkları zor be hayatım hepimiz sabretmeye çalışıyoruz yavrularımız için. Allah ım bize güç versin de saglıklı bebişler getirelim dünyaya,artık kendimden geçtim.
bebeğimmm bizim lanet olası banka nın sistemi böyle,sana tek 1 doktor veriyor o dogumuna giriyo,kontrollerini o yapıyo,sen sadece ameliyat olcagın hastaneyi seçiyorsun o kadaryoksa ben bu kadına yapacagımı bilirdim ama işte ahh ahhh bir de SSK degil bankanın özel emekli sandığı na baglanıyorsun, elini ayagını kaptırıyorsun
kuşum bizim topiği bulana kadarmı 1 saat geçiyor...
eğer böyle anladıysam google aç oraya 2012 mart anneleri yaz ilk site burası...
Dogru anladın canım:))) Bı cok yontem varmıs bende yazdıgm msjlrdan buluodummmm herkesın bı popisi var ahahaha:)))
canım sıcak su torbasını duymamıştım hiç... bana tavsiye edllen vücudu yıkamak bu yüzden havlu aldım ben çantama... tabi birde hoşaf içmek iyiymiş zaten hastanede veriyorlar anneye de. eve gelince annem yapacak özellikle dut fln de iyiymiş süt yaparmış...
kızlar süt demişken dün benim gögüslerimden süt geldi hep,dokunmadım hiç ..nete baktım olabilirmiş böyle ama..sizde de olmuş muydu?
Herkese merhaba geçmişi okumaya çalıştım ama pek başarılı olamadım dün kayınvalidem geldi onun yanında ayıp olacak diye yazamıyorum sadece göz ucuyla okumaya çalışıyorum şimdi tuvalette birazdan dışarı çıkacağız. Bu sabah bir kalktıp kahvaltı falan hazır ne güzel oldu. Benden önce her şeye koşuyor yarış içindeyiz yapma etme diye pazara kadar bizde sonra İstanbul'a eltime gidecek. Biraz daha kalsa bana iyi olurdu aslında. Neyse fırsat bulunca yazarım okumaya çalışırım umarım herkesin keyfi yerindedir öptüm heepinizi.
kızlar süt demişken dün benim gögüslerimden süt geldi hep,dokunmadım hiç ..nete baktım olabilirmiş böyle ama..sizde de olmuş muydu?
cok sağolun arkadaşlar ağlaya ağlaya uyumuşum şimdi kalktım annemde yemekleri ısıttı şimdi yemek yiycez.....oğlumda kıpır kıpır sanki üzüldüğümü anladıda anne ben burdayım sen üzülme diyo yavrum benim....
son haftalar zor geçiyo kızlar kimseden olumlu olusuz insan bişey duymak istemiyo tek odaklandığımız nokta sağlıkla evladımızı kucağımıza alıp büyütmek ama insanların ağzınıda büzemiyoruz malesef başka zamanlarda olsa onun ağzının payını mutlaka verirdim ama şu an ki psikoloji ile sadece konuşma penceresini kapattım hemen çevrimdışı oldum...hepinizi cok seviyoruz oğlumla ben
evet sıcak suyla duş alınması sütün gelmesini sağlıyormuş ama işte ben de duş almaktansa sıcak bişey koysak mı göğüslermize, aynı etkiyi yaratırmı die merak ettim.
rezene içmeye başladım artık hergün. bugünden itibaren, şafak : 10
melikeee gördüm seni aşşağıda yakalandıııınn:)) nerdesin kız sabahtan beri uyudun mu naptın annem iisin dimi?
o sütün gelmesi sezeryanla ilgi
si yok canım.ablam sezeryen odu maşallah hemen sütü geldi.geçnlerde de arkadaşım normal doğum yaptı sütü sonra geldi.
ama senin fikrinde hoşuma gitti.hatt önce silip göğsümüzü sonra sıcak torbasını saralım havluya öyle ypalım bari.ne olur ne olmaz.inşallah hepimizin sütü hemen gelir
Biz geldiiiiiiiiiik :) 2 dakka gittik ne çok sayfa birikmiş bi de sitenin rengi değişmiş valla boş bırakmaya gelmiyosunuz hee :))
Anammm basılmış gibi hissettim kendimi kız :))) güneşi gördüm attım kendimi dışarı.. kaföre gittim insana döndüm öle diyim baştan aşşaaa :)) ağda, fön, manikür bile yaptırdım sıkıntıdanama dışarı çıkmaz olaydım.. Ben meğer bayaa şişmişim.. her gören erkek mi diye sordu yoo kız dedim.. hepsi az kalmış o zaman doğurcak gibisin dediler ama asıl bomba 9-10 yaşlarında bi fırlamadan geldi konuşmayı aynen aktarıyorum:
- teyze burda kaç çocuk var?
- 1 tane canım, ikiz mi sandın?
- yooo o kadar büyük ki 4-5 tane var gibi duruyo hihohihohoo
- kaybol eşek sıpası!!!
- hihohohohi
bi daha ben dışarı filan çıkmam
ayhhh içim daraldııı...misafir vardı bugün..annemin arkadaşları geldi..içlerinden birinin kocasıyla sorunları var..boşandılar ama hala adam peşini bırakmıyo..dövüyo sövüyo falan...o geldi mi içim daralıyo benim yaaa..elimizden geldiğince konuyu değiştirdik ama döndü dolaştı gene anlattı..nefes alamıyorum vallahi..ruhum daraldıı...:95::95:
aa gerçektenmi maşallah canım. doğru gelebilir diye konuşmuştuk burda hatta rengi farklı adına ağız denirmiş. ah o ilk gelen süt gamzeye gelmişti (malkoc) bebişine vermişlerdi o da demişti... çok faydalıymış o bebek için... canım sütün bol olsun. birde annem derki öyle sütünüz olunca kimseye demeyin kızlar hemen nazar değermiş...
canım değdimi yani ağladığına ah kıyamam ama öyle bir zamandayız ki seni çok iyi anlıyorum sen var yere ağladın ben geçen ortada bişey yokken ağladım kendimi sürekli yanlız hissediyorum eşimi sürekli tersliyorum ilgisizsin, sorumsuzsun kıyamam kocama o da çalışıp bize para getiriyor akşama kadar kafası şişiyor iş yerinde... sende takmamaya çalış canım... ama senin bugün ki olayda gerçekten haklısın işte ne yapacaksın... bundan sonrada o kişi ile muhattap olma fazla sil face dende gerekirse...
şimdi oğluşunla güzel bir yemek ye hadi bakalım. üzdün yiğenimide dövcez seni...
cok sağolun arkadaşlar ağlaya ağlaya uyumuşum şimdi kalktım annemde yemekleri ısıttı şimdi yemek yiycez.....oğlumda kıpır kıpır sanki üzüldüğümü anladıda anne ben burdayım sen üzülme diyo yavrum benim....
son haftalar zor geçiyo kızlar kimseden olumlu olusuz insan bişey duymak istemiyo tek odaklandığımız nokta sağlıkla evladımızı kucağımıza alıp büyütmek ama insanların ağzınıda büzemiyoruz malesef başka zamanlarda olsa onun ağzının payını mutlaka verirdim ama şu an ki psikoloji ile sadece konuşma penceresini kapattım hemen çevrimdışı oldum...hepinizi cok seviyoruz oğlumla ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?