2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi sinirden ağlıyorum benim oğluma bişeymi olucak
canım yaaa, inanıyorum ki, burada hepimiz irbirimiz için dua ediyoruz ve birbirimzie ettiğimiz dualarımız ile hem bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alacağız, hemde güzel günler bizi bekliyor, boşversene sen dengesizleri

canım ya inşaAllah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın, Rabbim yar ve yardımcın olsun

bence de yarın gidip konuş, sen burada bu kadar acı çekerken 45 gün daha mı bekleyeceksin, inşaAllah hayırlısıyla atlatırsın bu süreci:44:

hadi hayırlı olsun, tadını çıkarırsın inşaAllah

Canım bence alma,annen o kadar düşünmüş herşeyini almış sende nevresim takımı diktirmiş pikeye gerek yok de ben olsan öyle yapardım.Çok lazımsa onuda kendi yaptırsın.

canım çok geçmiş olsun, eğer birşey çıkmadıysa sürekli ayakta kalmaktan olmuş olabilir, senin taşınma teleşın vardı birde, sürekli ayakta kaldıysan normaldir canım, inşaAllah çabuk atlatırsın

Canım geçmiş olsun,bizde merak ediyoduk seni neyapıyosun diye.Bilgisayar başında çok oturma o zaman dikkat et inş.geçer doğuma kadar böyle sürmez.

merak ettik seni canım.. taşındınız mı işler halloldu mu???

Çok sağolun kızlarr bu pazar taşınıyoruz inş. biraz hatta baya yoruldum yeni evle uğraşırken annemlerde burayı topladı sağolsunlar bi kendimizi o eve atsak artık yerleşmeyi çok dert eymiyorum annem yavaş yavaş yaparım dedi bizde kalacak onlarla uğraşırken bi bakcam doğuruyorum

Selam kızlar men gelmişemm:)))) Burdan cıktım sonra mıdemde anlamsız manasızzzzzz bır agrıı okdr sınr oldumki Gecmedıde dedım sımdı ne olacak uyumaya karar verdım uyudum gectı sonra uynadım yıne basladı dedım yıne uyuyayımm yıne gecmıs bı sekılde kalktım sımdı salata atıstırıorum umarım dokunup yenıden baslamaz

Canımmmmm senı cok merak ettıkk dedık noldu bu kızaaa tasıncktıı sesı cıkmıo:) Benmde ellerım uyusuooo yat dınlen canım dr oyle dedıyse denılene uy:)

ben de eşimin ailesi bakımından çok şanssızım. zaten evliliğimiz zor oldu, bir de üstüne değer bilmez halleri eklendi. ben kimi zaman kendimden bile taviz verip onlara iyi oldum ama anlamadılar. ben de kendi halleri,ne bıraktım artık. kayınvalidem saolsun hamileliğimde bir numaralı stres kaynağı oldu bana. hep içime attım. eşime yansıtmamaya çalıştım ama stresli bi hamilelik geçirdim kısacası.. ailem de uzakta, burada tek başımayım. ilk zamanlar buraya da yazmıştım olayları, sonra yazmamaya başladım çünkü yazarken de aklıma getirip daha beter sinirleniyorum. erkek annelerinde oğullarını paylaşamama psikolojisi var, bunu hiç kimse inkar edemez. biz eşimle çok severek evlendik, hala da öyleyiz ama annesi sanki sorun yaşasak daha mutlu olucak gibi tavırlar içinde. anlamak mümkün değil.

Canım geçmş olsun demekten başka elimizden bir şey gelmez, allah yardımcın olsun kuzum.

sağol kuzum yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ah canım yaaa Allah yardımcın olsun..
şuan durumunu düşünüyorumda çok zor gerçekten..
inşallah ağrıların çabucak geçer..

aminn canım benim aminn te zamanda kurtulsaydık şu ağrılardan,kavuşsaydık yavrularımıza hayırlı ile:26:

evet canım bende de artık kat kut sesleri başladı , sezeryanla oluyo olmasına da işte benm maloz doktorum vazgeçmiş yapmaktan.

canım geçmiş olsun neyse biraz daha düzelmişsin gibi... bol bol dinlenki canım şuanki durumun bu şekilde devam etsin...

canım durumun gerçekten çok zor... bebeğin için dayan canım. keşke elimizden bişey gelse senin için... bizim çektiğimiz ağrıdan başka bir ağrı çekiyorsun sen. daha zor daha acılı... sen güçlü ol ki bebeğinde güçlü olsun annesi...

kuzum aklımız sendeydi... taşındın sandık seni... çok yormamaya çalış kendini gerçi sağolsun annenle ikardeşin yardım eder sana...
ben artık lap top kullanırken oturamıyorum yani kucağım alıpta koltukta oturayım olmuyor. lap top düşer vala. gbeğimden genital bölgemin acısından oturamıyorum... yatağın üzerinde oturur vaziyetteyken rahat yani ayaklarımı uzatmak iyi geliyor... sende şişlik varmış canım tuzu azalt ödem oluşmuş sende sanırım birde tansiyonun dikkat et olurmu...

Yaaaaaaaaaaaa benımm kk sayfam bozuldu oglum sızı bulana kdr 1 saat gecıo:)))) Nolmus buna yıne kımn reklamını yapıcaklr bozmuslar sıteyı:)))) Mervishko canım benmmm sen bı doktrla nıe sınrlı kalıosunn gıt baska doktra onun cocugu olmck senın olck sen ıyı olcnkı cocuguna verımlı olasn sınr oluorum bu doktrlra

ay Allah iyiliğini versin ışıl bunu kafayamı takıyosun.rüyaların tersi çıkarmış de ve gül ve geç.canım canını sıkma

evet canım bazı yerler bozuk.. en iyisi mart annelerini sık kullanılanlara eklemek. yoksa zor.. ben başından beri böyle giriyorum

sezeryan olacak arkadaşlar size bir sorum var. şimdi ilk gün hani sütümüzün gelmeme ihtimali var ya, bunun için yanımıza sıcak su torbası alsak ya da havluyu ısıtıp göğüslerimizin üzerine koysak hastanedeyken, bi faydası olur mu sizce?? geçenlerde yeni doğum yapmış bi ark.ımı ziyarete gitmştm, sütü gelmemiş 3 gün. bebişe mama verilmiş. bebiş sarılık olmuş bu süre içinde. çok korktum defalarca kan alınmış topuğundan, yazık ayaklarını artık elletmiyordu minik kuş

kuşum bizim topiği bulana kadarmı 1 saat geçiyor...
eğer böyle anladıysam google aç oraya 2012 mart anneleri yaz ilk site burası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…