- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.901
canım yaaa, inanıyorum ki, burada hepimiz irbirimiz için dua ediyoruz ve birbirimzie ettiğimiz dualarımız ile hem bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alacağız, hemde güzel günler bizi bekliyor, boşversene sen dengesizlerişimdi sinirden ağlıyorum benim oğluma bişeymi olucak
canım ya inşaAllah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın, Rabbim yar ve yardımcın olsunselam kızlar dün anlatmıştım size belki hatırlayanlar vardır nst de kızımın kalp atışları biraz düşük çıkmıştı doktorda pazartesi tekrar gel nst çekelim tekrar demişti ama ben akşam dayanamadım aradım ben yarın gelicem dedim tamam dedi bugün sabah saat 9 da hastanedeydik nst çektirdik bugünkü daha iyiydi ama yine 2 defa 120 nin altına düşmüş bu arada bebiş o kadar hareketli ki hemşire nst ye bağlayamadı bi türlü , sonra dr um suyuma baktı 5 cm suyun var iyi dedi, nst de ağrı çıkmış ağrı olduğunda kalp atışları düşüyo dedi bu da genelde kordon dolanmasında olur dedi o yüzden birde doopler çektirelim dedi birde doopler çektirdik orda da bişey çıkmadı ama yine kalp atışları bazen düşüyo dedi genel olarak normal sınırların içerisinde olmakla birlikte takip etmek lazım dedi ve pazartesi yine nst ye çağırdılar..
Şu son haftalar ne kadar sıkıntılı geçiyomuş ya dua edin kızlar inşallah kızıma birşey olmaz..Allah hepimizin bebeğine sağlık versin hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı (Amin )
bence de yarın gidip konuş, sen burada bu kadar acı çekerken 45 gün daha mı bekleyeceksin, inşaAllah hayırlısıyla atlatırsın bu süreci:44:Kızlarr merhabaaaa,
Ne kötü bir gündür bugün böyle,geceden beri gözümden yaş eksilmediHamileliğim maşallahh iyi gidiyor ama bu kasık fıtığı öldürcek benii,dün 10 dk yürüdüm sadece biraz hava alayım diye,geceden beri per perişanım uykuyu geçtim artık bacaklarımı uzatamıyorum okdr çok ağrım oluyor ki. Topallamaya başladım resmen,sol bacağım pert
Yarın kontrolüm var , ben nasıl yürücem :18: Daha şimdi kalkabildim yerimden kıvranarak. Gerzek doktorumda sezeryandan 45 gün sonra fıtık ameliyatı diyor mal ya harbi mal,aynı anda yapmıyor.Yarın kavga edicem ben bu halde doğursam bebeğime nasıl bakıcam Allah aşkına, ne yatabilcem ağrıdan,ne oturabilcem
hadi hayırlı olsun, tadını çıkarırsın inşaAllahmerhaba arkadaşlar, ben de bugün okuldaki son günümü bitirdim. inş. p.tesiden itibaren gitmiycem bugün gidip rapor alcaktım ama gidemedim bakalım yarın alırım belki. artık ben de evde bekleyenler kervanına katıldım...
merhaba arkadaşlar..benim paylaşmak istediğim farklı bi sıkıntım var.yardımcı olursanız sevinirim.yan komşumla kaynanam yakın arkadaşlar,geçen gün beraberken kadın annen doğum sonrası için pike takımı yaptırmıştır artık dedi sanki kaynanamla planlı gibiydi hisleimde yanılmam.ama annem bebek odasının halısından avizesine kadar herşeyi düşünen kadın bunu düşünmedi biliyorum..ayrıca doğum martın ortasında ben o pikeyle donarım yani...anneme çaktırmadan ne yapcaz ne sercez falan dedim o dantelli ağır bi nevresim takımı diktirmiş meğer.şimdi ben bu fesat karıların desinler merakına uyup pikede almalı mıyım???yoksa bildiğimimi okuyayım??
canım çok geçmiş olsun, eğer birşey çıkmadıysa sürekli ayakta kalmaktan olmuş olabilir, senin taşınma teleşın vardı birde, sürekli ayakta kaldıysan normaldir canım, inşaAllah çabuk atlatırsınSlm kızlar nasılsınız herkes iyidir inş. geçmiş çooook birikmiş okumam mümkün değil ayaklarım aşırı derecede şiştiği için pc başında oturamıyorum uzatıyorum sürekli 1 haftada anormal oldu dün doktora gittim şişlik için idrar tahlili fln istedi de bişi çıkmadı ayaklarını sürekli uzatarak otur dedi yüreyemiyorum bile
Slm kızlar nasılsınız herkes iyidir inş. geçmiş çooook birikmiş okumam mümkün değil ayaklarım aşırı derecede şiştiği için pc başında oturamıyorum uzatıyorum sürekli 1 haftada anormal oldu dün doktora gittim şişlik için idrar tahlili fln istedi de bişi çıkmadı ayaklarını sürekli uzatarak otur dedi yüreyemiyorum bile
merhaba arkadaşlar, ben de bugün okuldaki son günümü bitirdim. inş. p.tesiden itibaren gitmiycem bugün gidip rapor alcaktım ama gidemedim bakalım yarın alırım belki. artık ben de evde bekleyenler kervanına katıldım...
canım ya gecmiş olsun biz de seni merak ediyoduk naptın tasındın mı bitti mi işlerin ayakların da tuzdan dolayı mı ödem yaptı acaba bi süre tamamen kes istersen bi de ayakta cok kalmamaya calış duvara yada yüksek bi yere kaldır öle uzan ii geliyo dikkat et kendine kuzum
merak ettik seni canım.. taşındınız mı işler halloldu mu???
canım çok geçmiş olsun, eğer birşey çıkmadıysa sürekli ayakta kalmaktan olmuş olabilir, senin taşınma teleşın vardı birde, sürekli ayakta kaldıysan normaldir canım, inşaAllah çabuk atlatırsın
Slm kızlar nasılsınız herkes iyidir inş. geçmiş çooook birikmiş okumam mümkün değil ayaklarım aşırı derecede şiştiği için pc başında oturamıyorum uzatıyorum sürekli 1 haftada anormal oldu dün doktora gittim şişlik için idrar tahlili fln istedi de bişi çıkmadı ayaklarını sürekli uzatarak otur dedi yüreyemiyorum bile
Canım geçmiş olsun,bizde merak ediyoduk seni neyapıyosun diye.Bilgisayar başında çok oturma o zaman dikkat et inş.geçer doğuma kadar böyle sürmez.
canım sende üzmemeye çalış kendini..bende bundan önce annemle hep didişirdim bekarken yani..hatta gitsemde kurtulsam senden bile derdim o an sinirden..şimdi senmisin öle diyen koca bi yandan kaynana bi yandan neler çektim buldum Allahtan..evlilik değilde özellikle hamile olduktan sora daha iyi olduk annemle..annemle iyi olduk ne oldu uzakta yaşadığım herşeyi anlatmıyorum üzülmesin diye..bi yerden şansın olunca biyerden olmuyo..boşver eşin seninle yanında sana destek..yakında anne olcan napalım bebişlerimizle sıkıntılarımızı unutcaz..herşey daha güzel olur..yaşadığımız hiçbişey tesadüf değil hepsi bizden bişeyler götürüyo gibi olsada bize çok şey öğretiyo ve gösteriyo işte..
Çok sağol inş.böyle olmaz ya yürüyemiyorum topuklarm acıyor resmen yürürken
Canım geçmş olsun demekten başka elimizden bir şey gelmez, allah yardımcın olsun kuzum.
ah canım yaaa Allah yardımcın olsun..
şuan durumunu düşünüyorumda çok zor gerçekten..
inşallah ağrıların çabucak geçer..
geçmiş olsun canım, az kaldı dayanmaktan başka çare yok benimde hamilelikten önce dizlerimde problem vardı şimdi dizimi kıvırıp otursam kalkarken kartt die sesle birlikte dizim boşa gidiyo..doktorunla konuş tekrar neden yapmıyo sezeryanla birlikte olmuyomu?
ya kuzum o ağrıyı cekme sen böle olmaz git bir an önce konuş saçma sapan işler yapmasın o oktor benim cerrah dedi ki bebeğin artık acil bi durum olursa doğabilir ve yaşaya da bilir ağrılar cok şiddetlenirse bir an önce ameliyata alırız çünkü fıtık boğulursa bağırsak deşilmesi dediğimiz şey olur ve bu bebeğine verilebilecek en büyük zarar dedi ha tabi bu artan agrı öle yürüyünce olan ya da sadece hareketini engelleyen agrılar diilmiş cok cok daha şiddetlisiymiş dayanamazsın apandist sancısı gib olur işte o zaman geliceksin doğumun da ameliyatın da olucak dedi valla tokat gibi geldi bunlar benim doktorun suratına o yüzden sen git bi cerraha görün bi ultrasonla baksınlar detaylı incelensin kuzum varsa içilebilir bi ilaç verir rahatlarsın en azından doğuma kadar
.Yarını bekliyorum bebeğim yarın artık kavgaysa kavga napim yeter. bende korkuyorum bagırsak fıtıgın içine kaçarsa işte ozaman yandık. benm mal doktorda diyorki bagırsak kaçmamış fıtıga sonra ol ameliyatını diyor. çektigim acılar diyorum dayancaksın okadarda olsun diyor,onun keyfi keyf tabi.
bence de yarın gidip konuş, sen burada bu kadar acı çekerken 45 gün daha mı bekleyeceksin, inşaAllah hayırlısıyla atlatırsın bu süreci:44:
işteYa sabır çekiyorum şimdilik kuzucum ama artık sabırda fayda etmez oldu, mazoşist miyim neyim diyorum başlarım doktoruna, onun paşa gönlüne göre mi hasta hakkı diye bir şey var.
Cümlemizin bebişleri sağlıkla dünyaya gözlerini açsın inşallahhhhhhh
selam kızlar dün anlatmıştım size belki hatırlayanlar vardır nst de kızımın kalp atışları biraz düşük çıkmıştı doktorda pazartesi tekrar gel nst çekelim tekrar demişti ama ben akşam dayanamadım aradım ben yarın gelicem dedim tamam dedi bugün sabah saat 9 da hastanedeydik nst çektirdik bugünkü daha iyiydi ama yine 2 defa 120 nin altına düşmüş bu arada bebiş o kadar hareketli ki hemşire nst ye bağlayamadı bi türlü , sonra dr um suyuma baktı 5 cm suyun var iyi dedi, nst de ağrı çıkmış ağrı olduğunda kalp atışları düşüyo dedi bu da genelde kordon dolanmasında olur dedi o yüzden birde doopler çektirelim dedi birde doopler çektirdik orda da bişey çıkmadı ama yine kalp atışları bazen düşüyo dedi genel olarak normal sınırların içerisinde olmakla birlikte takip etmek lazım dedi ve pazartesi yine nst ye çağırdılar..
Şu son haftalar ne kadar sıkıntılı geçiyomuş ya dua edin kızlar inşallah kızıma birşey olmaz..Allah hepimizin bebeğine sağlık versin hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı (Amin )
Kızlarr merhabaaaa,
Ne kötü bir gündür bugün böyle,geceden beri gözümden yaş eksilmediHamileliğim maşallahh iyi gidiyor ama bu kasık fıtığı öldürcek benii,dün 10 dk yürüdüm sadece biraz hava alayım diye,geceden beri per perişanım uykuyu geçtim artık bacaklarımı uzatamıyorum okdr çok ağrım oluyor ki. Topallamaya başladım resmen,sol bacağım pert
Yarın kontrolüm var , ben nasıl yürücem :18: Daha şimdi kalkabildim yerimden kıvranarak. Gerzek doktorumda sezeryandan 45 gün sonra fıtık ameliyatı diyor mal ya harbi mal,aynı anda yapmıyor.Yarın kavga edicem ben bu halde doğursam bebeğime nasıl bakıcam Allah aşkına, ne yatabilcem ağrıdan,ne oturabilcem
ayyyyyyyyyyyy yüzümü ateş bastı sinirden bu insanlar ne kadar densiz ya ay yarabbim YA resullah deliricem...
ablamın görümcesi faceden yazmış şimdi rüyamda seni gördüm hayır olsun dedim...hamile değildin karnın dümdüzdü demezmi bende dedim doğurmuşmuydum yok bebek yoktu diyo.....sinirden ağlıycam şimdi.....
geçenlerde eşimin amcasının karısı seni rüyamda gördüm karnında bebek yokmuş yastık koymuşsun bende dur elliysem karnını diyorum demezmi .........
Allahım biranönce doğursam bu insanlardan nefretediyorum ..........
rabbim yavrumu kötü insanlardan koru...
Yaaaaaaaaaaaa benımm kk sayfam bozuldu oglum sızı bulana kdr 1 saat gecıo:)))) Nolmus buna yıne kımn reklamını yapıcaklr bozmuslar sıteyı:)))) Mervishko canım benmmm sen bı doktrla nıe sınrlı kalıosunn gıt baska doktra onun cocugu olmck senın olck sen ıyı olcnkı cocuguna verımlı olasn sınr oluorum bu doktrlra
evet canım bazı yerler bozuk.. en iyisi mart annelerini sık kullanılanlara eklemek. yoksa zor.. ben başından beri böyle giriyorum
canım durumun gerçekten çok zor... bebeğin için dayan canım. keşke elimizden bişey gelse senin için... bizim çektiğimiz ağrıdan başka bir ağrı çekiyorsun sen. daha zor daha acılı... sen güçlü ol ki bebeğinde güçlü olsun annesi...
Hepimizin yaşadıkları zor be hayatım hepimiz sabretmeye çalışıyoruz yavrularımız için. Allah ım bize güç versin de saglıklı bebişler getirelim dünyaya,artık kendimden geçtim.
Yaaaaaaaaaaaa benımm kk sayfam bozuldu oglum sızı bulana kdr 1 saat gecıo:)))) Nolmus buna yıne kımn reklamını yapıcaklr bozmuslar sıteyı:)))) Mervishko canım benmmm sen bı doktrla nıe sınrlı kalıosunn gıt baska doktra onun cocugu olmck senın olck sen ıyı olcnkı cocuguna verımlı olasn sınr oluorum bu doktrlra
bebeğimmm bizim lanet olası banka nın sistemi böyle,sana tek 1 doktor veriyor o dogumuna giriyo,kontrollerini o yapıyo,sen sadece ameliyat olcagın hastaneyi seçiyorsun o kadaryoksa ben bu kadına yapacagımı bilirdim ama işte ahh ahhh bir de SSK degil bankanın özel emekli sandığı na baglanıyorsun, elini ayagını kaptırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?