2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba benim bildiğimde vücudumuz süt yapımına 9. ayda başlarmış o yüzden 9 aydan itibaren cok fazla su içmek gerekiyormuş önceden yazılmışmıydı bilmiyordum ama yazayım dedim : ))

ya tamam teyzem sayılır..severimde ama artık kaldırmıyo bünye..sıkıntılı stresli bişey oldu mu darlanıyorum ben hemen...öp öp yazık bana yaaaa

inşallah gelir hemen sütümüz cnm. arkadaşımın bebişinin sırf bu yüzden ne hale geldiğini görünce moralim bozuldu..

Kızlar ınsallahhh gelır sutumuz tabıkı ama gelmıo dıye az gelıo dıye sırf mamaya dayanmakta sutu kesıooo annem gelene kadr sutun cekmıcen memenı agzındn der hep:)) Bıde babanemn bı yontemı varmıs memelerı tutuosun cekıosun turkuler eslıgınde sutu cagırıosun ahahaha annem anlatırkn cok gulduk dıokı heee sız gulun abınz bu sayade sut alabıldı:)))))) Ama ılk yontm gerckten dogru cunku kuzenmde yok sutum az yok almıo dedı 2 ay bıle sut vermedı kızına hep mama aldı cocuk.

Melikeeee şu acı çeken halimle bile güldürdün beni gerçi sen değil o velet güldürmüş baksana sen 4-5 tane ne demek 1 taneyi beceremedik 4ü 5 i kaldı yaaa. Miss ler gbi olmussun işte ohhh daha ne istiyorsun bosver şişligi kiloyu,kocişinden bugün cok iltifat alcaksın demekkii

evet bebişin emmesi sütü getiriyor diyorlar. türkü olayı ilginçmiş hakkaten

yawrum yaaa kıyamam ben onaa :))) nası korkuyolar bi yandan ama bi yandanda yaramazlık kanlarında var zillilerin dimi? :)) oyy bizimkilerde öle olcak yaa

ya tamam teyzem sayılır..severimde ama artık kaldırmıyo bünye..sıkıntılı stresli bişey oldu mu darlanıyorum ben hemen...öp öp yazık bana yaaaa

Sana şiddetle katıldım canım. Gecen halamlrı zıyrete gıttım orda ıste bı bayan vardı uzktan akrabamz bızım onlrda gelmsler kızkardesı kotu hastalık yasıo oturdum kalkana kdr onu anlattı en son dayanamadım kalktım ıcerı gıttım dedım tobe tobeeeeee tamm kardesın zordur ALLAH sıfa versın ama ıcım bogulduuuu kalksınlr dıye dua ettım demkkı son zamanlrda kotu bısey duycak halımz sabrımz kalmıooo anlayana:))

hadi bakalım inşallah iltifat eder akşam seni gezmeye götürüyüm dedi... yazık herhalde insan içine çıkamadığımdan kuaförden sora düzelmişimdir diye düşünüyosa :))))) akrep nalanın sahneye çıkcak hali gibi oldum aslında pek bi değişiklik yok

evet bebişin emmesi sütü getiriyor diyorlar. türkü olayı ilginçmiş hakkaten
Vallaa aklıma gelse bı kuple paylasıcam amaaa okdr komık bıseydıkıı saatlerce gulmekten gozumuzden yas gelmstı:))))))

yawrum yaaa kıyamam ben onaa :))) nası korkuyolar bi yandan ama bi yandanda yaramazlık kanlarında var zillilerin dimi? :)) oyy bizimkilerde öle olcak yaa

Bıde bızımkıne dıyıorumkı kapıdn gırerken kız onlraaa bu once bı suratını dusurduuu kım sana vurmak ıstedı fln dıooo dedım kendısı soylesın ordan bakıo:)) Sonra aldı onu koynunaa oyyy dayıcım bılmem neee ahahah dedım olmmmmm senden otorıte olmaz cekıl kenara:)))) Bızımkıler oyle olmasn ben cocuguma papyon takıcam pıyano caldırıcmm kıbar olcak asık olcakkk gelıp kafamn etını yıcek bıde sevdıgı kız onu sevmezse dıye cok korkuorum ana sınıfında fln oyyyyyyy:))))))

bide şeye çok uyuz oluyorum..herkes doğum hikayesini anlatıyo ya...yok öyle acı çekmişler yok böyle olmuş..bende sinirleniyorum..ben uyicam uyanıcam oğlum gelicek diyorum..yaa yaa sonra gör sen sancıları ağrıları diyolar..hay dilinizi eşek arısı soksun sizin diyorum içimden..tam ben kendimi telkin ediyorum..geçicek kolay olucak bak oğlum geliyo diye..biri çıkıyo bişey anlatıyo ben direkt yerlerde..üüfffff...şu 1 haftada geçse artıkkkk... herkes doktor zaten...öyle yap böyle ya..bunu ye bunu yeme...öööffff

yaaa ben basarım işte öle :)) ohhh mis olmuşsun fıstık olmussun cık gez kocanla bi güzel ben de haftaya gitcem bastan yarat beni koooföör dicem bunaldım cok kocacıma da bi değişiklik olsun evde sacımı falan düzleştirsem dibi düşüyo yazık bi kuaföre gidiim bakiim napcak:)) ayy velete koptum yaa hakkaten eşek sıpasıymışş:))

:)))) Onlar olmazsa olmaz zatnn kızımmm yaaa dıorum yaa ogun 3 halam bırdennnn bırı dıo nasıl dogrcn bırı dıooo nasıl sancı cekıcen bırı dıooo off sımdı sen nefes alamıcannn hahahahah dedım yaa bı basın gıdın zorunuz ne benlee:)))) Kımseyı dınlememek lazım son gunlerı gezerek gecırmek en ıyısı sanırımm gezcen hattaaa evnden degıl gezmkten gıtcen dogrmaya:)))) Yoksa mıllet konusurda konusur:))))

doğum çok kolay kızlar hiiiç takılmayın kötü hikayelere.ama doğumdan sonra etrafın çenesi daha kötü valla.aaaa doktor nerden bilcek biz doktorlamı büyüttük şunuda ver bunuda ver.bişide denmiyo kimseye.lohusasın sütün yetmedimiki yok bilmem ne en son çıldırmıştım ki normalde sakin bi insanım:)))

Bende karlar erıyıncee kakul kestırcem:))) Oglumu yenı ımajımla karsılamak ıstıorum:))))

oyy sen ne içli bi annesin öle kız dur bi oglan büyüsün ana okuluna gitsin aşık olsun ondan sonra düşün kız bunu seviyo mu sevmiyomu:)) hem papyonlu gönderirsen kesin sever nasıl şirin olur ozaman yaa:))

anam seninki yine erkek o kız sevmezse başka kıza gider.. biz napalım düşünsene.. babasını ikna et.. kızın sevgilisi var de.. hop vazgeçsin ondan... valla ben durumu doğar doğmaz izah etcem.. anaokulunda kimi severse onla evlensin beni babasıyla papaz etmesin 20 yıl boyunca... zaten adam şimdiden çıldırmış ben jimnastik, tiyatro, bale dedikçe kızı sadece kuran kursuna yazdırcaz diyo.. tanıdık bi hoca arıyomuş yabancı hocaya bile gönderemios

ÇOk şükür birşey çıkmadı canım dooplerde de, evet takip ediyorum sürekli, Aimn canım inşallah bütün bebişlerimiz sağlıkla doğar canım hakkında hayırlısı olsun.. hareketlerini takip ediyosundur muhakkak.. 10un altına düşmedikçe sorun olmaz heralde.benim ilk doğumumda kalp atışları zayıf diye yattım 3 gün.. hareketlensin diye yemediğim kalmadı ama ne hareketi arttı ne kalp atışları.. Ama şükürler olsun sağ salim doğdu kızımİçini ferah tut tatlımEvet pollycim hareketlerini takip ediyorum normalde gün içerisinde 10 un altına düşmesin yeter dedi doktor bizimki maşallah allah nazarlardan saklasın çok hareketli 20 dak. nst de kaldım 30 dan fazla hareket etti, düşünmemeye çalışıyorum ama aklım hep onda :)

etmez mi be etmez miii empati yap kocan birden büyükkk bir değişime girmişş valla ben olsam kocama dibim düşerdi annemm sen kocanı dinle bugün Cuma ohh yarın iş yok çıkın dışarı azcık,ben çıkamıyom bari sen çık ama bende 36. haftama bi girim evrim geçircemm kesin karalıyım 1 hafta 2 gün daha beklesin kocişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…