- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.941
Aman kuzum o da nerden çıkmış yaa.. hiç sevmiyorum insanları.. kadın hamile derdin varsa arkadaşlarınla paylaş da bizim yanımızda öle her otu anlatıyolar ya uyuz oluyorum.. boşver takma kafana.. gel bi öpüüm
o sütün gelmesi sezeryanla ilgi
si yok canım.ablam sezeryen odu maşallah hemen sütü geldi.geçnlerde de arkadaşım normal doğum yaptı sütü sonra geldi.
ama senin fikrinde hoşuma gitti.hatt önce silip göğsümüzü sonra sıcak torbasını saralım havluya öyle ypalım bari.ne olur ne olmaz.inşallah hepimizin sütü hemen gelir
inşallah gelir hemen sütümüz cnm. arkadaşımın bebişinin sırf bu yüzden ne hale geldiğini görünce moralim bozuldu..
kızlar merhaba benim bildiğimde vücudumuz süt yapımına 9. ayda başlarmış o yüzden 9 aydan itibaren cok fazla su içmek gerekiyormuş önceden yazılmışmıydı bilmiyordum ama yazayım dedim : ))
Biz geldiiiiiiiiiik :) 2 dakka gittik ne çok sayfa birikmiş bi de sitenin rengi değişmiş valla boş bırakmaya gelmiyosunuz hee :))
Anammm basılmış gibi hissettim kendimi kız :))) güneşi gördüm attım kendimi dışarı.. kaföre gittim insana döndüm öle diyim baştan aşşaaa :)) ağda, fön, manikür bile yaptırdım sıkıntıdanama dışarı çıkmaz olaydım.. Ben meğer bayaa şişmişim.. her gören erkek mi diye sordu yoo kız dedim.. hepsi az kalmış o zaman doğurcak gibisin dediler ama asıl bomba 9-10 yaşlarında bi fırlamadan geldi konuşmayı aynen aktarıyorum:
- teyze burda kaç çocuk var?
- 1 tane canım, ikiz mi sandın?
- yooo o kadar büyük ki 4-5 tane var gibi duruyo hihohihohoo
- kaybol eşek sıpası!!!
- hihohohohi
bi daha ben dışarı filan çıkmam
Kızlar ınsallahhh gelır sutumuz tabıkı ama gelmıo dıye az gelıo dıye sırf mamaya dayanmakta sutu kesıooo annem gelene kadr sutun cekmıcen memenı agzındn der hep:)) Bıde babanemn bı yontemı varmıs memelerı tutuosun cekıosun turkuler eslıgınde sutu cagırıosun ahahaha annem anlatırkn cok gulduk dıokı heee sız gulun abınz bu sayade sut alabıldı:)))))) Ama ılk yontm gerckten dogru cunku kuzenmde yok sutum az yok almıo dedı 2 ay bıle sut vermedı kızına hep mama aldı cocuk.
Onu fukara sümüğü gibi duvara çalaydın yaa annemm buyuyunce karısına oyle moral vercek demekk acıdım sımdıden:))))) Cocuklar cok acımasız oluo yaaa gecen gorumcemn kızıda elnden bısey aldım bagırdım onaaa hırsını alamadıııı kardesıne dıokı gel bırlkte dovelım ahahahaah:)))) Sonra dedım sımdı dayınızı arıorummm kucugu dıokı ben hıcbısey yapmadımmmmm:)))
ya tamam teyzem sayılır..severimde ama artık kaldırmıyo bünye..sıkıntılı stresli bişey oldu mu darlanıyorum ben hemen...öp öp yazık bana yaaaa
ya tamam teyzem sayılır..severimde ama artık kaldırmıyo bünye..sıkıntılı stresli bişey oldu mu darlanıyorum ben hemen...öp öp yazık bana yaaaa
Melikeeee şu acı çeken halimle bile güldürdün beni gerçi sen değil o velet güldürmüş baksana sen 4-5 tane ne demek1 taneyi beceremedik 4ü 5 i kaldı yaaa. Miss ler gbi olmussun işte ohhh daha ne istiyorsun bosver şişligi kiloyu,kocişinden bugün cok iltifat alcaksın demekkii
Vallaa aklıma gelse bı kuple paylasıcam amaaa okdr komık bıseydıkıı saatlerce gulmekten gozumuzden yas gelmstı:))))))evet bebişin emmesi sütü getiriyor diyorlar. türkü olayı ilginçmiş hakkaten
yawrum yaaa kıyamam ben onaa :))) nası korkuyolar bi yandan ama bi yandanda yaramazlık kanlarında var zillilerin dimi? :)) oyy bizimkilerde öle olcak yaa
Sana şiddetle katıldım canım. Gecen halamlrı zıyrete gıttım orda ıste bı bayan vardı uzktan akrabamz bızım onlrda gelmsler kızkardesı kotu hastalık yasıo oturdum kalkana kdr onu anlattı en son dayanamadım kalktım ıcerı gıttım dedım tobe tobeeeeee tamm kardesın zordur ALLAH sıfa versın ama ıcım bogulduuuu kalksınlr dıye dua ettım demkkı son zamanlrda kotu bısey duycak halımz sabrımz kalmıooo anlayana:))
Biz geldiiiiiiiiiik :) 2 dakka gittik ne çok sayfa birikmiş bi de sitenin rengi değişmiş valla boş bırakmaya gelmiyosunuz hee :))
Anammm basılmış gibi hissettim kendimi kız :))) güneşi gördüm attım kendimi dışarı.. kaföre gittim insana döndüm öle diyim baştan aşşaaa :)) ağda, fön, manikür bile yaptırdım sıkıntıdanama dışarı çıkmaz olaydım.. Ben meğer bayaa şişmişim.. her gören erkek mi diye sordu yoo kız dedim.. hepsi az kalmış o zaman doğurcak gibisin dediler ama asıl bomba 9-10 yaşlarında bi fırlamadan geldi konuşmayı aynen aktarıyorum:
- teyze burda kaç çocuk var?
- 1 tane canım, ikiz mi sandın?
- yooo o kadar büyük ki 4-5 tane var gibi duruyo hihohihohoo
- kaybol eşek sıpası!!!
- hihohohohi
bi daha ben dışarı filan çıkmam
bide şeye çok uyuz oluyorum..herkes doğum hikayesini anlatıyo ya...yok öyle acı çekmişler yok böyle olmuş..bende sinirleniyorum..ben uyicam uyanıcam oğlum gelicek diyorum..yaa yaa sonra gör sen sancıları ağrıları diyolar..hay dilinizi eşek arısı soksun sizin diyorum içimden..tam ben kendimi telkin ediyorum..geçicek kolay olucak bak oğlum geliyo diye..biri çıkıyo bişey anlatıyo ben direkt yerlerde..üüfffff...şu 1 haftada geçse artıkkkk... herkes doktor zaten...öyle yap böyle ya..bunu ye bunu yeme...öööffff
bide şeye çok uyuz oluyorum..herkes doğum hikayesini anlatıyo ya...yok öyle acı çekmişler yok böyle olmuş..bende sinirleniyorum..ben uyicam uyanıcam oğlum gelicek diyorum..yaa yaa sonra gör sen sancıları ağrıları diyolar..hay dilinizi eşek arısı soksun sizin diyorum içimden..tam ben kendimi telkin ediyorum..geçicek kolay olucak bak oğlum geliyo diye..biri çıkıyo bişey anlatıyo ben direkt yerlerde..üüfffff...şu 1 haftada geçse artıkkkk... herkes doktor zaten...öyle yap böyle ya..bunu ye bunu yeme...öööffff
yaaa ben basarım işte öle :)) ohhh mis olmuşsun fıstık olmussun cık gez kocanla bi güzel ben de haftaya gitcem bastan yarat beni koooföör dicem bunaldım cok kocacıma da bi değişiklik olsun evde sacımı falan düzleştirsem dibi düşüyo yazık bi kuaföre gidiim bakiim napcak:)) ayy velete koptum yaa hakkaten eşek sıpasıymışş:))
Vallaa aklıma gelse bı kuple paylasıcam amaaa okdr komık bıseydıkıı saatlerce gulmekten gozumuzden yas gelmstı:))))))
Bıde bızımkıne dıyıorumkı kapıdn gırerken kız onlraaa bu once bı suratını dusurduuu kım sana vurmak ıstedı fln dıooo dedım kendısı soylesın ordan bakıo:)) Sonra aldı onu koynunaa oyyy dayıcım bılmem neee ahahah dedım olmmmmm senden otorıte olmaz cekıl kenara:)))) Bızımkıler oyle olmasn ben cocuguma papyon takıcam pıyano caldırıcmm kıbar olcak asık olcakkk gelıp kafamn etını yıcek bıde sevdıgı kız onu sevmezse dıye cok korkuorum ana sınıfında fln oyyyyyyy:))))))
Bıde bızımkıne dıyıorumkı kapıdn gırerken kız onlraaa bu once bı suratını dusurduuu kım sana vurmak ıstedı fln dıooo dedım kendısı soylesın ordan bakıo:)) Sonra aldı onu koynunaa oyyy dayıcım bılmem neee ahahah dedım olmmmmm senden otorıte olmaz cekıl kenara:)))) Bızımkıler oyle olmasn ben cocuguma papyon takıcam pıyano caldırıcmm kıbar olcak asık olcakkk gelıp kafamn etını yıcek bıde sevdıgı kız onu sevmezse dıye cok korkuorum ana sınıfında fln oyyyyyyy:))))))
ÇOk şükür birşey çıkmadı canım dooplerde de, evet takip ediyorum sürekli, Aimn canım inşallah bütün bebişlerimiz sağlıkla doğar canım hakkında hayırlısı olsun.. hareketlerini takip ediyosundur muhakkak.. 10un altına düşmedikçe sorun olmaz heralde.benim ilk doğumumda kalp atışları zayıf diye yattım 3 gün.. hareketlensin diye yemediğim kalmadı ama ne hareketi arttı ne kalp atışları.. Ama şükürler olsun sağ salim doğdu kızımİçini ferah tut tatlımEvet pollycim hareketlerini takip ediyorum normalde gün içerisinde 10 un altına düşmesin yeter dedi doktor bizimki maşallah allah nazarlardan saklasın çok hareketli 20 dak. nst de kaldım 30 dan fazla hareket etti, düşünmemeye çalışıyorum ama aklım hep onda :)pazartesiye kadar beklemediğin iyi olmuş,dooplerde bişey çıkmamış şükür,demekki sancıda kalp atışı zayıflıyo demekki,takip etmeye devam :) Allahın izniyle hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi
canım geçmiş olsun neyse biraz daha düzelmişsin gibi... bol bol dinlenki canım şuanki durumun bu şekilde devam etsin...Sağol canım geçecek inşallah hepsi :) valla yemek yapmak dışında hiç bişey yapmıyorum umrumd bile değil hiçbişey kızım dışında :)ya ben bile çok sinirlendim şimdi okuyunca ne dengesiz insanlar var ya hamile kadına edilecek laflar mı bunlar Allaha havale et tatlım dediğin gibi sadece oğluna prensine odaklan o sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağına al da gerisi boş zatencok sağolun arkadaşlar ağlaya ağlaya uyumuşum şimdi kalktım annemde yemekleri ısıttı şimdi yemek yiycez.....oğlumda kıpır kıpır sanki üzüldüğümü anladıda anne ben burdayım sen üzülme diyo yavrum benim....son haftalar zor geçiyo kızlar kimseden olumlu olusuz insan bişey duymak istemiyo tek odaklandığımız nokta sağlıkla evladımızı kucağımıza alıp büyütmek ama insanların ağzınıda büzemiyoruz malesef başka zamanlarda olsa onun ağzının payını mutlaka verirdim ama şu an ki psikoloji ile sadece konuşma penceresini kapattım hemen çevrimdışı oldum...hepinizi cok seviyoruz oğlumla ben ohh ne güzel bakıma almışsın kendini sanıeım böyle bişeye hepimizin ihtiyacı var birde masaja sanırım ah şöyle biri gelip hepimizi bir güzel yoğursa valla :)Biz geldiiiiiiiiiik :) 2 dakka gittik ne çok sayfa birikmiş bi de sitenin rengi değişmiş valla boş bırakmaya gelmiyosunuz hee :))Anammm basılmış gibi hissettim kendimi kız :))) güneşi gördüm attım kendimi dışarı.. kaföre gittim insana döndüm öle diyim baştan aşşaaa :)) ağda, fön, manikür bile yaptırdım sıkıntıdanama dışarı çıkmaz olaydım.. Ben meğer bayaa şişmişim.. her gören erkek mi diye sordu yoo kız dedim.. hepsi az kalmış o zaman doğurcak gibisin dediler ama asıl bomba 9-10 yaşlarında bi fırlamadan geldi konuşmayı aynen aktarıyorum:- teyze burda kaç çocuk var?- 1 tane canım, ikiz mi sandın?- yooo o kadar büyük ki 4-5 tane var gibi duruyo hihohihohoo- kaybol eşek sıpası!!!- hihohohohibi daha ben dışarı filan çıkmam
hadi bakalım inşallah iltifat ederakşam seni gezmeye götürüyüm dedi... yazık herhalde insan içine çıkamadığımdan kuaförden sora düzelmişimdir diye düşünüyosa :))))) akrep nalanın sahneye çıkcak hali gibi oldum aslında pek bi değişiklik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?