2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi sinirden ağlıyorum benim oğluma bişeymi olucak
Töbe töbe o da nerden çıktı,kafaya takılacak insanlar mı onlar.Densiz şeyler,sen üzülme ki Aden de üzülmesin kuzum. Çok geçmiş olsun iyisindir şimdi umarım.
Işıl'cım insanlar densiz hadsiz,kötü niyetli daha ne diim bilemedim.Rüyayı görmüş yememiş içmemiş bi de msj mı atmış gerizekalı ya.Salla gitsin siliver faceten de verseydin ağzının payını salağın.

Kızlarr merhabaaaa,
Ne kötü bir gündür bugün böyle,geceden beri gözümden yaş eksilmedi Hamileliğim maşallahh iyi gidiyor ama bu kasık fıtığı öldürcek benii,dün 10 dk yürüdüm sadece biraz hava alayım diye,geceden beri per perişanım uykuyu geçtim artık bacaklarımı uzatamıyorum okdr çok ağrım oluyor ki. Topallamaya başladım resmen,sol bacağım pert
Yarın kontrolüm var , ben nasıl yürücem :18: Daha şimdi kalkabildim yerimden kıvranarak. Gerzek doktorumda sezeryandan 45 gün sonra fıtık ameliyatı diyor mal ya harbi mal,aynı anda yapmıyor.Yarın kavga edicem ben bu halde doğursam bebeğime nasıl bakıcam Allah aşkına, ne yatabilcem ağrıdan,ne oturabilcem

Canım geçmş olsun demekten başka elimizden bir şey gelmez, allah yardımcın olsun kuzum.

sağol canım benim, seninde 35.haftan hayırlı olsun..

IŞILcım ne olur ağlama canım yaaa.. dengesizler laf konuştuklarını sanıyolar heralde!!
böyle şeyleri kafaya takıp minik paşamızı da üzme annesi.

benim karnım semsert... canım çok yanıyor. sağdan soldan geriliyor davul gibi oldu göbeğim... altta ki ağrıda cabası bebeğim korkutuyor beni 12 gün dayanır umarım...
korkma tatlım, inşallah vaktinde gelir bebişin.. şurda ne kaldı ki

canım hakkında hayırlısı olsun.. hareketlerini takip ediyosundur muhakkak.. 10un altına düşmedikçe sorun olmaz heralde.
benim ilk doğumumda kalp atışları zayıf diye yattım 3 gün.. hareketlensin diye yemediğim kalmadı ama ne hareketi arttı ne kalp atışları.. Ama şükürler olsun sağ salim doğdu kızım
İçini ferah tut tatlım

ah canım yaaa Allah yardımcın olsun..
şuan durumunu düşünüyorumda çok zor gerçekten..
inşallah ağrıların çabucak geçer..

Son düzenleme:
Işılcığım, kıyamam sana ağlama ya, kalk bi yüzünü yıka, ferahla, dua et, herkese ve herşeye karşı korusun Rabbim bebişlerimizi

cnm son haftalar hepimiz diken üstündeyiz Allah yar ve yardımcımız olsun hepimiz sağ salim kavuşalım kuzucuklarımıza inşallah

merhaba arkadaşlar..benim paylaşmak istediğim farklı bi sıkıntım var.yardımcı olursanız sevinirim.yan komşumla kaynanam yakın arkadaşlar,geçen gün beraberken kadın annen doğum sonrası için pike takımı yaptırmıştır artık dedi sanki kaynanamla planlı gibiydi hisleimde yanılmam.ama annem bebek odasının halısından avizesine kadar herşeyi düşünen kadın bunu düşünmedi biliyorum..ayrıca doğum martın ortasında ben o pikeyle donarım yani...anneme çaktırmadan ne yapcaz ne sercez falan dedim o dantelli ağır bi nevresim takımı diktirmiş meğer.şimdi ben bu fesat karıların desinler merakına uyup pikede almalı mıyım???yoksa bildiğimimi okuyayım??

cnm dinlenirsen belki hafifler biraz dün benimde elim ayağım şişti tansiyon 11-9 idrar tahlili istedi dr aradık 2-3 saatte birdr tansiyon ölçüyoz tuzu tamamen kestik zaten şeker var şimdi tuzdanda olduk:) ama kendimi bugün daha ii hissediyorum dinlendimde biraz ayaklarımda indi biraz.

merhaba arkadaşlar, ben de bugün okuldaki son günümü bitirdim. inş. p.tesiden itibaren gitmiycem bugün gidip rapor alcaktım ama gidemedim bakalım yarın alırım belki. artık ben de evde bekleyenler kervanına katıldım...

canım yeni haftan ve çalışmaya ara vermen hayırlı olsun.
az kaldı zaten, artık rahatına bakarsın evde..

Herkese merhaba geçmişi okumaya çalıştım ama pek başarılı olamadım dün kayınvalidem geldi onun yanında ayıp olacak diye yazamıyorum sadece göz ucuyla okumaya çalışıyorum şimdi tuvalette birazdan dışarı çıkacağız. Bu sabah bir kalktıp kahvaltı falan hazır ne güzel oldu. Benden önce her şeye koşuyor yarış içindeyiz yapma etme diye pazara kadar bizde sonra İstanbul'a eltime gidecek. Biraz daha kalsa bana iyi olurdu aslında. Neyse fırsat bulunca yazarım okumaya çalışırım umarım herkesin keyfi yerindedir öptüm heepinizi.

geçmiş olsun canım, az kaldı dayanmaktan başka çare yok benimde hamilelikten önce dizlerimde problem vardı şimdi dizimi kıvırıp otursam kalkarken kartt die sesle birlikte dizim boşa gidiyo..doktorunla konuş tekrar neden yapmıyo sezeryanla birlikte olmuyomu?

tövbe tövbeee kız delimisin sen iki densizin lafıyla öle ağlanırmı kuzum onların içinin karası yüzlerine dillerine yansımış artık seni ne kadar cekemiyolarsa hasetlikleri bilinçaltılarına kadar işlemiş rüyalarına girmiş bunu da salak salak anlatıyolar sen ne diye dert ediyosun o rüya anlatana verseydin cevabını "müneccim b.kumu yedin de gördüğün rüyayı anlamlı bişi sanı bana anlatıon" diye ay cok sinirlendim ya ötekine cevap bile vermeye değecek bişi yok zaten 3 yasındaki cocuklar bile kurmuyo artık yastık cümlesini yaa takma kuzum bırak Allah kötü gözlerden kötü niyetli insanlardan korusun seni de bebeğini de...

ya kuzum o ağrıyı cekme sen böle olmaz git bir an önce konuş saçma sapan işler yapmasın o oktor benim cerrah dedi ki bebeğin artık acil bi durum olursa doğabilir ve yaşaya da bilir ağrılar cok şiddetlenirse bir an önce ameliyata alırız çünkü fıtık boğulursa bağırsak deşilmesi dediğimiz şey olur ve bu bebeğine verilebilecek en büyük zarar dedi ha tabi bu artan agrı öle yürüyünce olan ya da sadece hareketini engelleyen agrılar diilmiş cok cok daha şiddetlisiymiş dayanamazsın apandist sancısı gib olur işte o zaman geliceksin doğumun da ameliyatın da olucak dedi valla tokat gibi geldi bunlar benim doktorun suratına o yüzden sen git bi cerraha görün bi ultrasonla baksınlar detaylı incelensin kuzum varsa içilebilir bi ilaç verir rahatlarsın en azından doğuma kadar

kız sen delirdin mi niye vermiyosun cevaplarını onlar kim oluyo da annenin yapacağı işe güce karısıp akıl veriyo deseydin ya benim annem tepeden tırnağa oda dösedi tek bir iğnesini eksik bırakmadı herseyi dört dörtlük tamam sen ne pikesinden bahsediyosun desene ayyy cok sinirlendim ya bırak kafana takma kendi kendilerine catlasınlar kıskanclıklarından öle cekemiyolar ki anneciin altından beşik yaptırsa kulpu yamuk der bunlar sakın sırf onlar konuşmasın pike mike alayım deme konusurlarsa ver laflarını otursunlar bi daha konusamasınlar

tövbe tövbeee kız delimisin sen iki densizin lafıyla öle ağlanırmı kuzum onların içinin karası yüzlerine dillerine yansımış artık seni ne kadar cekemiyolarsa hasetlikleri bilinçaltılarına kadar işlemiş rüyalarına girmiş bunu da salak salak anlatıyolar sen ne diye dert ediyosun o rüya anlatana verseydin cevabını "müneccim b.kumu yedin de gördüğün rüyayı anlamlı bişi sanı bana anlatıon" diye ay cok sinirlendim ya ötekine cevap bile vermeye değecek bişi yok zaten 3 yasındaki cocuklar bile kurmuyo artık yastık cümlesini yaa takma kuzum bırak Allah kötü gözlerden kötü niyetli insanlardan korusun seni de bebeğini de...

ya kuzum o ağrıyı cekme sen böle olmaz git bir an önce konuş saçma sapan işler yapmasın o oktor benim cerrah dedi ki bebeğin artık acil bi durum olursa doğabilir ve yaşaya da bilir ağrılar cok şiddetlenirse bir an önce ameliyata alırız çünkü fıtık boğulursa bağırsak deşilmesi dediğimiz şey olur ve bu bebeğine verilebilecek en büyük zarar dedi ha tabi bu artan agrı öle yürüyünce olan ya da sadece hareketini engelleyen agrılar diilmiş cok cok daha şiddetlisiymiş dayanamazsın apandist sancısı gib olur işte o zaman geliceksin doğumun da ameliyatın da olucak dedi valla tokat gibi geldi bunlar benim doktorun suratına o yüzden sen git bi cerraha görün bi ultrasonla baksınlar detaylı incelensin kuzum varsa içilebilir bi ilaç verir rahatlarsın en azından doğuma kadar

kız sen delirdin mi niye vermiyosun cevaplarını onlar kim oluyo da annenin yapacağı işe güce karısıp akıl veriyo deseydin ya benim annem tepeden tırnağa oda dösedi tek bir iğnesini eksik bırakmadı herseyi dört dörtlük tamam sen ne pikesinden bahsediyosun desene ayyy cok sinirlendim ya bırak kafana takma kendi kendilerine catlasınlar kıskanclıklarından öle cekemiyolar ki anneciin altından beşik yaptırsa kulpu yamuk der bunlar sakın sırf onlar konuşmasın pike mike alayım deme konusurlarsa ver laflarını otursunlar bi daha konusamasınlar

canım eğer bebek odasının halısından, avizesinden ve senin dantelli çarsafına kadar herşeyini yapmışsa, kaynanamın yanına gider annem şunları şunları yaptı, ama adette pike de var, onuda sen yapta dışrıadan laf gelmesin derdim, ona yaptırırdım benim annemde çeyizimde lohusalık nevresim takımı diktirmişti, dantelli, ağırca birşey, normalde tarzım değil, ama annemin hatırı için kullanacağım

Son düzenleme:
Slm kızlar nasılsınız herkes iyidir inş. geçmiş çooook birikmiş okumam mümkün değil ayaklarım aşırı derecede şiştiği için pc başında oturamıyorum uzatıyorum sürekli 1 haftada anormal oldu dün doktora gittim şişlik için idrar tahlili fln istedi de bişi çıkmadı ayaklarını sürekli uzatarak otur dedi yüreyemiyorum bile

canım ya gecmiş olsun biz de seni merak ediyoduk naptın tasındın mı bitti mi işlerin ayakların da tuzdan dolayı mı ödem yaptı acaba bi süre tamamen kes istersen bi de ayakta cok kalmamaya calış duvara yada yüksek bi yere kaldır öle uzan ii geliyo dikkat et kendine kuzum

merak ettik seni canım.. taşındınız mı işler halloldu mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…