2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hehehe güldürdün beni.baya kaynatıosunuzda okuyamadım çoğunu bi yandan yemek yapıorum:))

ahahaahahah o kızın yanmıs senın annem sahıp cık kızına:)))) Bende kızım olsaydıı ve ıstesydı ya baleye ya jımnastıge vermek ıstıodum kocamada dıodum oda ınsan hayal kurmadn yasayamaz dıodu ahahah:))) Oyle demeee yaa oglmn pskoljısı bozulrsaaa ıllede ben o kızı ısterm dıye tutturursa ıcıne kapanırsaaa ıste ozamn anasınıfı dınlemem semra kaynana oluorumm:))))

Git valla kuzum acaip rehabilitasyon oluyo bi neşem yerine geldi evde kuluçkaya yatmış tavuk gibiymişim meğer.. dışarda hayat akıo valla.. dur bakim akşam çıkıyım bi de gece alemlerine burnumu sokuyum orda ne var ne yok...

senin kızın kısmeti belli alla alla....aslan parçası oğluma alıyorum kızını daha ne istiyo babasıı:))

ohh ne güzel bakıma almışsın kendini sanıeım böyle bişeye hepimizin ihtiyacı var birde masaja sanırım ah şöyle biri gelip hepimizi bir güzel yoğursa valla :)

anammm feyzos onu hiç sorma.. bi bulsam hamile masajı yapan yer hemen gitcem.. burda var bi sürü masaj salonu ama sanırım onlar mutlu sonla biten masaj yapıyolar :26: o yüzden beyim yollamıyo.. hamile kalmadan önce hamamda yaptırırdım şimdi o da yok.. off nası canım istedi şimdi

oyy sen ne içli bi annesin öle kız dur bi oglan büyüsün ana okuluna gitsin aşık olsun ondan sonra düşün kız bunu seviyo mu sevmiyomu:)) hem papyonlu gönderirsen kesin sever nasıl şirin olur ozaman yaa:))

Dıorum kocamaa ıste ozamann ben benlkten cıkabılrım yada kızı ogluma ayarlamak ıcınn hergn sınıfa gıderım ona guzl taclr tokalar alırımm oglumn yanına cekerımmm parayla saadet olmaz dıo benımkı bana ahahaha:)))) Papyonunu yerımmm benım oglummmm babasına benzese zatn hıc oyle dusnmem ozaman kızlar ıcın uzulurum oglm kıme umıt vercgını sasırır arada kalır ahahaha:)))) Ama bana benzerse evde kaldıgının resmıdır:)))))))))) ozaman onu papyonda kurtarmaz:)))

ben de bi tek benim kocam göndermicek kızı baleye sanıyodum demek tüm kız babaları böle oluyo bi de benimki diyo ki sen ananın evinde baleye mi gidiyodun ya diyorum elleme biz gidemedik o gitsin işte o zaman diyo bale kostümlerini değiştirirlerse ortamda balet oğlanlar olmazsa bide hoca da balerin olrsa beeelki:))

kız Allah iiliğini versin emi bi kuluçkaya yatmış tavuk olmadığımız kalmıştı onu da olmusuz da haberimiz yokmuş zaten artık tavuk dendi mi aklıma sen geliosun :)) niyeyseee:))

empati yapıyorum, kocam birden değişim geçiriyo.. ata binmeye başlayan şener şen gibi geliyo eve... onun o olmayan saçlarını yolar eline veririm :))) değişmesin o benim şu halimle ben değişirim yeter
valla kızlar iyiki kuaför diye bişey var yaa.. giriyosun başka biri olup çıkıyosun.. fön çeken çocuk dalgalı yapalım dedi, ay beni şişman göstermesin dedim.. çocuk hala gülüyo sanırım

gel ben yoğurayım seni hamur gibi oohh asıl mutlu sonla biten masajı ben yapıom annem hem kocanın da endişe etmesine gerek kalmaz yumuşacık yapar gönderirim seni:))

niye be deli sen cirkinmisin de fısssstık gibisin maaşallahhh sizin bebiş kime benzerse benzesin cok canlar yakıcak ben biliorum:))

:))))) zaten bu erkek analığı doğuştan bi yetenek bence yaa :)) sonradan olmuyo kız anaları hep böle naif vur kafasına al ekmeğini oluyo erkek anaları öle mi hep semra kaynana valla pollyy seni ayrı tutuyorum senin oğlun yok kız anasısın

kolay gelsinn canım sen yemeğini yap sonra canlı canlı kaynatırıs :)) hamarat kadın, ben bugün konken kadını oldum yemek de yapmadım :)) umarım alışkanlık yapmaz bu hayat

iyi yapmışsın boşver.hadi kaçım ben öptüm sizi kayınvalideciklerim gelcek giremem daha hepiniz kendinize iyi bakın.benim yerimede kaynatın byeeee

kız Allah iiliğini versin emi bi kuluçkaya yatmış tavuk olmadığımız kalmıştı onu da olmusuz da haberimiz yokmuş zaten artık tavuk dendi mi aklıma sen geliosun :)) niyeyseee:))

kız o günden beri tavuk yapmıyorum yaa :)) dilinize düştüm melike tavukçuluk olarak ama harbiden bayaa abartmışım hala tavuk gördükçe tüylerim diken diken oluyo

Yaaaaa yok beee benden erkekmı olurr bazn sacımla bıyık yapıorum kaslrımn ortasını bırlestırıorum cok cırkn oluorum:)))))))) Benm oglmm babasına benzıo gıbı duruo ama anlamıorumkı bazn kendıme cok benzetıorum Ben esmerım o sarı sankı ıcımden kapkara bısey cıkcakms gıbı hıssedıorum:)))) zatn 2 dr yuzunu gostermıooo tam yuzuu sekıl aldı artık gostermıo yuzunuu ınsallah haftaya gosterır hüü

gel ben yoğurayım seni hamur gibi oohh asıl mutlu sonla biten masajı ben yapıom annem hem kocanın da endişe etmesine gerek kalmaz yumuşacık yapar gönderirim seni:))

Öslemmmmmmm geliyorum hemennnn niye o kadar uzaktasın sen yaa bu Allahtan revamı yani benim bey garibim bilmiyo masaj yapmayı benim tariflerimle yapmaya çalışıyo ama bi işe yaramıyo tabi, seni istiyorummmmmm

Kıskanççç seniiiii valla kocam ata binmeye başlasa yemin ederim adama bir kez daha aşık olurum en büyük hayalim binicilik kursuna gitmek( hamiile oldugumu ögrenmeden 1 hafta önce kayıt yaptırmıstım ) veee akordeon çalmayı öğrenmek .
Dur bugünn düz fön yeter adam şok olmasın kuzum yarında dalgalı çektirirsin poponu kaşı annemmm nazar değmesinnn

kız o günden beri tavuk yapmıyorum yaa :)) dilinize düştüm melike tavukçuluk olarak ama harbiden bayaa abartmışım hala tavuk gördükçe tüylerim diken diken oluyo

sana noluyo bence tavuklar seni görünce tüyleri diken diken oluyodur:))

kız o ne öle kaşlar birleşik kapkara orman gibi bıyık sen kendinden bu tip bi erkek yap sonra annaam bu yakışıklı olmadı de öle erkek tabii yakışıklı olmaz
ay cok alemsiinn:)) valla benimki de sarı ben kara bizden ne cıkcak bakalım :))

yok yaa ben çok kıskanıyorum yaa.. adam bile şaşırıyo neyimi kıskanıosun anlamıyorum diyo aşk işte ne anlasınlar çok seviyorum çoooooook :))
sende sabret biraz bebiş doğsun beraber binersiniz ata annesii.. hem o da öğrenmiş olur bölecee.. minik minik çizmeler giyer oyyy yesin onu teyzesii

ay sen beni cok güldürüyosun melikem yaa kendimi gördüm sende resmen:)) ben de eskiden maşa falan yapardım saclarıma böle acar sacardım falan şimdi beni şişman göstermsin diye maşayı kaldırdım sadece düzleştirici kullanıyorum sanki saç iice yapısırsa zayıflıcam:))

Öslemmmmmmm geliyorum hemennnn niye o kadar uzaktasın sen yaa bu Allahtan revamı yani benim bey garibim bilmiyo masaj yapmayı benim tariflerimle yapmaya çalışıyo ama bi işe yaramıyo tabi, seni istiyorummmmmm

ah kuzuuum sen gel benim yanıma valla kime yapsam cok memnun kaldı bi tek kocam yetersiz buluyo devasa oldugu için üstüne cıkıp tepinirsem ancak yumusuyo adam:))kız doğumunu yap da yaza gelin valla ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…