- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.961
anam seninki yine erkek o kız sevmezse başka kıza gider.. biz napalım düşünsene.. babasını ikna et.. kızın sevgilisi var de.. hop vazgeçsin ondan... valla ben durumu doğar doğmaz izah etcem.. anaokulunda kimi severse onla evlensin beni babasıyla papaz etmesin 20 yıl boyunca... zaten adam şimdiden çıldırmış ben jimnastik, tiyatro, bale dedikçe kızı sadece kuran kursuna yazdırcaz diyo.. tanıdık bi hoca arıyomuş yabancı hocaya bile gönderemios
anam seninki yine erkek o kız sevmezse başka kıza gider.. biz napalım düşünsene.. babasını ikna et.. kızın sevgilisi var de.. hop vazgeçsin ondan... valla ben durumu doğar doğmaz izah etcem.. anaokulunda kimi severse onla evlensin beni babasıyla papaz etmesin 20 yıl boyunca... zaten adam şimdiden çıldırmış ben jimnastik, tiyatro, bale dedikçe kızı sadece kuran kursuna yazdırcaz diyo.. tanıdık bi hoca arıyomuş yabancı hocaya bile gönderemios
yaaa ben basarım işte öle :)) ohhh mis olmuşsun fıstık olmussun cık gez kocanla bi güzel ben de haftaya gitcem bastan yarat beni koooföör dicem bunaldım cok kocacıma da bi değişiklik olsun evde sacımı falan düzleştirsem dibi düşüyo yazık bi kuaföre gidiim bakiim napcak:)) ayy velete koptum yaa hakkaten eşek sıpasıymışş:))
ohh ne güzel bakıma almışsın kendini sanıeım böyle bişeye hepimizin ihtiyacı var birde masaja sanırım ah şöyle biri gelip hepimizi bir güzel yoğursa valla :)
oyy sen ne içli bi annesin öle kız dur bi oglan büyüsün ana okuluna gitsin aşık olsun ondan sonra düşün kız bunu seviyo mu sevmiyomu:)) hem papyonlu gönderirsen kesin sever nasıl şirin olur ozaman yaa:))
ahahaahahah o kızın yanmıs senın annem sahıp cık kızına:)))) Bende kızım olsaydıı ve ıstesydı ya baleye ya jımnastıge vermek ıstıodum kocamada dıodum oda ınsan hayal kurmadn yasayamaz dıodu ahahah:))) Oyle demeee yaa oglmn pskoljısı bozulrsaaa ıllede ben o kızı ısterm dıye tutturursa ıcıne kapanırsaaa ıste ozamn anasınıfı dınlemem semra kaynana oluorumm:))))
kız Allah iiliğini versin emi bi kuluçkaya yatmış tavuk olmadığımız kalmıştı onu da olmusuz da haberimiz yokmuş zaten artık tavuk dendi mi aklıma sen geliosun :)) niyeyseee:))Git valla kuzum acaip rehabilitasyon oluyobi neşem yerine geldi evde kuluçkaya yatmış tavuk gibiymişim meğer.. dışarda hayat akıo valla.. dur bakim akşam çıkıyım bi de gece alemlerine burnumu sokuyum orda ne var ne yok...
etmez mi be etmez miii empati yap kocan birden büyükkk bir değişime girmişşvalla ben olsam kocama dibim düşerdi annemm sen kocanı dinle bugün Cuma ohh yarın iş yok çıkın dışarı azcık,ben çıkamıyom bari sen çık ama bende 36. haftama bi girim evrim geçircemm kesin karalıyım 1 hafta 2 gün daha beklesin kocişim
hehehe güldürdün beni.baya kaynatıosunuzda okuyamadım çoğunu bi yandan yemek yapıorum:))
anammm feyzos onu hiç sorma.. bi bulsam hamile masajı yapan yer hemen gitcem.. burda var bi sürü masaj salonu ama sanırım onlar mutlu sonla biten masaj yapıyolar :26: o yüzden beyim yollamıyo.. hamile kalmadan önce hamamda yaptırırdım şimdi o da yok.. off nası canım istedi şimdi
Dıorum kocamaa ıste ozamann ben benlkten cıkabılrım yada kızı ogluma ayarlamak ıcınn hergn sınıfa gıderım ona guzl taclr tokalar alırımm oglumn yanına cekerımmm parayla saadet olmaz dıo benımkı bana ahahaha:)))) Papyonunu yerımmm benım oglummmm babasına benzese zatn hıc oyle dusnmem ozaman kızlar ıcın uzulurum oglm kıme umıt vercgını sasırır arada kalır ahahaha:)))) Ama bana benzerse evde kaldıgının resmıdır:)))))))))) ozaman onu papyonda kurtarmaz:)))
ahahaahahah o kızın yanmıs senın annem sahıp cık kızına:)))) Bende kızım olsaydıı ve ıstesydı ya baleye ya jımnastıge vermek ıstıodum kocamada dıodum oda ınsan hayal kurmadn yasayamaz dıodu ahahah:))) Oyle demeee yaa oglmn pskoljısı bozulrsaaa ıllede ben o kızı ısterm dıye tutturursa ıcıne kapanırsaaa ıste ozamn anasınıfı dınlemem semra kaynana oluorumm:))))
kolay gelsinn canım sen yemeğini yap sonra canlı canlı kaynatırıs :)) hamarat kadın, ben bugün konken kadını oldum yemek de yapmadım :)) umarım alışkanlık yapmaz bu hayat
kız Allah iiliğini versin emi bi kuluçkaya yatmış tavuk olmadığımız kalmıştı onu da olmusuz da haberimiz yokmuş zaten artık tavuk dendi mi aklıma sen geliosun :)) niyeyseee:))
gel ben yoğurayım seni hamur gibi oohh asıl mutlu sonla biten masajı ben yapıom annem hem kocanın da endişe etmesine gerek kalmaz yumuşacık yapar gönderirim seni:))
niye be deli sen cirkinmisin de fısssstık gibisin maaşallahhh sizin bebiş kime benzerse benzesin cok canlar yakıcak ben biliorum:))
gel ben yoğurayım seni hamur gibi oohh asıl mutlu sonla biten masajı ben yapıom annem hem kocanın da endişe etmesine gerek kalmaz yumuşacık yapar gönderirim seni:))
empati yapıyorum, kocam birden değişim geçiriyo.. ata binmeye başlayan şener şen gibi geliyo eve... onun o olmayan saçlarını yolar eline veririm :))) değişmesin o benim şu halimleben değişirim yeter
valla kızlar iyiki kuaför diye bişey var yaa.. giriyosun başka biri olup çıkıyosun.. fön çeken çocuk dalgalı yapalım dedi, ay beni şişman göstermesin dedim.. çocuk hala gülüyo sanırım
kız o günden beri tavuk yapmıyorum yaa :)) dilinize düştüm melike tavukçuluk olarakama harbiden bayaa abartmışım hala tavuk gördükçe tüylerim diken diken oluyo
Yaaaaa yok beee benden erkekmı olurr bazn sacımla bıyık yapıorum kaslrımn ortasını bırlestırıorum cok cırkn oluorum:)))))))) Benm oglmm babasına benzıo gıbı duruo ama anlamıorumkı bazn kendıme cok benzetıorum Ben esmerım o sarı sankı ıcımden kapkara bısey cıkcakms gıbı hıssedıorum:)))) zatn 2 dr yuzunu gostermıooo tam yuzuu sekıl aldı artık gostermıo yuzunuu ınsallah haftaya gosterır hüü
Kıskanççç seniiiiivalla kocam ata binmeye başlasa yemin ederim adama bir kez daha aşık olurum en büyük hayalim binicilik kursuna gitmek( hamiile oldugumu ögrenmeden 1 hafta önce kayıt yaptırmıstım ) veee akordeon çalmayı öğrenmek .
Dur bugünn düz fön yeter adam şok olmasın kuzum yarında dalgalı çektirirsinpoponu kaşı annemmm nazar değmesinnn
ay sen beni cok güldürüyosun melikem yaa kendimi gördüm sende resmen:)) ben de eskiden maşa falan yapardım saclarıma böle acar sacardım falan şimdi beni şişman göstermsin diye maşayı kaldırdım sadece düzleştirici kullanıyorum sanki saç iice yapısırsa zayıflıcam:))empati yapıyorum, kocam birden değişim geçiriyo.. ata binmeye başlayan şener şen gibi geliyo eve... onun o olmayan saçlarını yolar eline veririm :))) değişmesin o benim şu halimleben değişirim yeter
valla kızlar iyiki kuaför diye bişey var yaa.. giriyosun başka biri olup çıkıyosun.. fön çeken çocuk dalgalı yapalım dedi, ay beni şişman göstermesin dedim.. çocuk hala gülüyo sanırım
Öslemmmmmmm geliyorum hemennnnniye o kadar uzaktasın sen yaa bu Allahtan revamı yani benim bey garibim bilmiyo masaj yapmayı benim tariflerimle yapmaya çalışıyo ama bi işe yaramıyo tabi, seni istiyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?