- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.981
sana noluyo bence tavuklar seni görünce tüyleri diken diken oluyodur:))
kız o ne öle kaşlar birleşik kapkara orman gibi bıyık sen kendinden bu tip bi erkek yap sonra annaam bu yakışıklı olmadı de öle erkek tabii yakışıklı olmaz
ay cok alemsiinn:)) valla benimki de sarı ben kara bizden ne cıkcak bakalım :))
yok yaa ben çok kıskanıyorum yaa.. adam bile şaşırıyo neyimi kıskanıosun anlamıyorum diyoaşk işte ne anlasınlar çok seviyorum çoooooook :))
sende sabret biraz bebiş doğsun beraber binersiniz ata annesii.. hem o da öğrenmiş olur bölecee.. minik minik çizmeler giyer oyyy yesin onu teyzesii
yok yaa ben çok kıskanıyorum yaa.. adam bile şaşırıyo neyimi kıskanıosun anlamıyorum diyoaşk işte ne anlasınlar çok seviyorum çoooooook :))
sende sabret biraz bebiş doğsun beraber binersiniz ata annesii.. hem o da öğrenmiş olur bölecee.. minik minik çizmeler giyer oyyy yesin onu teyzesii
Maşallah ya kadına sen de dinlenmiş olursun kuzum çok sevindim.
Işıl iyisin şimdi dimii?
ay sen beni cok güldürüyosun melikem yaa kendimi gördüm sende resmen:)) ben de eskiden maşa falan yapardım saclarıma böle acar sacardım falan şimdi beni şişman göstermsin diye maşayı kaldırdım sadece düzleştirici kullanıyorum sanki saç iice yapısırsa zayıflıcam:))
ah kuzuuum sen gel benim yanıma valla kime yapsam cok memnun kaldı bi tek kocam yetersiz buluyo devasa oldugu için üstüne cıkıp tepinirsem ancak yumusuyo adam:))kız doğumunu yap da yaza gelin valla ne güzel olur
bende kar yağdığında ağlıyorum aklıma eski türk filmlerinde kadınlar dağdan bayırdan sedyeyle götürülüyor ya aklıma o geliyor...
ayyyyyyyyyyyy yüzümü ateş bastı sinirden bu insanlar ne kadar densiz ya ay yarabbim YA resullah deliricem...
ablamın görümcesi faceden yazmış şimdi rüyamda seni gördüm hayır olsun dedim...hamile değildin karnın dümdüzdü demezmi bende dedim doğurmuşmuydum yok bebek yoktu diyo.....sinirden ağlıycam şimdi.....
geçenlerde eşimin amcasının karısı seni rüyamda gördüm karnında bebek yokmuş yastık koymuşsun bende dur elliysem karnını diyorum demezmi .........
Allahım biranönce doğursam bu insanlardan nefretediyorum ..........
rabbim yavrumu kötü insanlardan koru...
şimdi sinirden ağlıyorum benim oğluma bişeymi olucak
bende çok kıskanıyorum...deli gibi...burnundan getiriyorum bazen...ağlıyorum bağırıyorum...sen benle ilgilenmiyosun beni aldatıyomusun die...adam da şaşırdı naapcanı...
Ay hadi bir Ankara annesi daha, hoş geldin diyeyim şimdiden.
anammm feyzos onu hiç sorma.. bi bulsam hamile masajı yapan yer hemen gitcem.. burda var bi sürü masaj salonu ama sanırım onlar mutlu sonla biten masaj yapıyolar :26: o yüzden beyim yollamıyo.. hamile kalmadan önce hamamda yaptırırdım şimdi o da yok.. off nası canım istedi şimdi
Kıskan kıskan boşver sana diyorum ama bende farksız değilim çalıştıgı şubedeki tüm kızları kafaladım,gözdağı verdim hele bi yamuk yapsınlarrrkocalar sevilmez mi bee onlar olmasa bizi kim çeker bu nazımızla ayyyy öyle bir hayal kurdun ki Melike yani çocugu zorla cıkartıp giydiresim geldi, güzel kızım benimmmmm
wuuuuu o kadar pahalı mıymışşben bi gitti gidiyordan bakmıştım 2.5 tl idi aman pastanelerde daha ucuzdur demiştim :26: dediğin gibi az misafir için idealmiş o zaman... hatta hiç misafir hiç kurabiye hiç masraf :)) seninkiler çoook güzel görünüyodu şekerim var fazla bakamadım canım istemesin diye ama :)) ellerine sağlık...
Slm kızlar nasılsınız herkes iyidir inş. geçmiş çooook birikmiş okumam mümkün değil ayaklarım aşırı derecede şiştiği için pc başında oturamıyorum uzatıyorum sürekli 1 haftada anormal oldu dün doktora gittim şişlik için idrar tahlili fln istedi de bişi çıkmadı ayaklarını sürekli uzatarak otur dedi yüreyemiyorum bile
Kızlarr merhabaaaa,
Ne kötü bir gündür bugün böyle,geceden beri gözümden yaş eksilmediHamileliğim maşallahh iyi gidiyor ama bu kasık fıtığı öldürcek benii,dün 10 dk yürüdüm sadece biraz hava alayım diye,geceden beri per perişanım uykuyu geçtim artık bacaklarımı uzatamıyorum okdr çok ağrım oluyor ki. Topallamaya başladım resmen,sol bacağım pert
Yarın kontrolüm var , ben nasıl yürücem :18: Daha şimdi kalkabildim yerimden kıvranarak. Gerzek doktorumda sezeryandan 45 gün sonra fıtık ameliyatı diyor mal ya harbi mal,aynı anda yapmıyor.Yarın kavga edicem ben bu halde doğursam bebeğime nasıl bakıcam Allah aşkına, ne yatabilcem ağrıdan,ne oturabilcem
fox tv yi seyrettiniz miiiiiii....hamilelerde tetkik ve tedaviden para almak yasakmışşşşş....özel hastanelerdede yasakmış ve şikayet edilirse hastaneye ceza kesiliyomuşş...kimse bilmediği için çatır çatır alıyomuş hastanelerde...ali tezel var ya ünlü bi adam..o anlattı çıktı
evet evet izledim. hastanelerden fiş değil ayrıntılı fatura isteyin itiraz ederseniz fatura gerekli dedi
iyi fikir canım.. benimde sütüm gelmedi hastanedeyken ama o ilk gelen kolostrumu sürekli verdim. damla damla bile olsa şükür yavruma yaramıştı ve sarılık olmadı. hemşire sadece 1 kez mama vermişti o kadar.sezeryan olacak arkadaşlar size bir sorum var. şimdi ilk gün hani sütümüzün gelmeme ihtimali var ya, bunun için yanımıza sıcak su torbası alsak ya da havluyu ısıtıp göğüslerimizin üzerine koysak hastanedeyken, bi faydası olur mu sizce?? geçenlerde yeni doğum yapmış bi ark.ımı ziyarete gitmştm, sütü gelmemiş 3 gün. bebişe mama verilmiş. bebiş sarılık olmuş bu süre içinde. çok korktumdefalarca kan alınmış topuğundan, yazık ayaklarını artık elletmiyordu minik kuş
Biz geldiiiiiiiiiik :) 2 dakka gittik ne çok sayfa birikmiş bi de sitenin rengi değişmiş valla boş bırakmaya gelmiyosunuz hee :))
Anammm basılmış gibi hissettim kendimi kız :))) güneşi gördüm attım kendimi dışarı.. kaföre gittim insana döndüm öle diyim baştan aşşaaa :)) ağda, fön, manikür bile yaptırdım sıkıntıdanama dışarı çıkmaz olaydım.. Ben meğer bayaa şişmişim.. her gören erkek mi diye sordu yoo kız dedim.. hepsi az kalmış o zaman doğurcak gibisin dediler ama asıl bomba 9-10 yaşlarında bi fırlamadan geldi konuşmayı aynen aktarıyorum:
- teyze burda kaç çocuk var?
- 1 tane canım, ikiz mi sandın?
- yooo o kadar büyük ki 4-5 tane var gibi duruyo hihohihohoo
- kaybol eşek sıpası!!!
- hihohohohi
bi daha ben dışarı filan çıkmam
:))))) zaten bu erkek analığı doğuştan bi yetenek bence yaa :)) sonradan olmuyo kız anaları hep böle naif vur kafasına al ekmeğini oluyoerkek anaları öle mi hep semra kaynana valla pollyy seni ayrı tutuyorum senin oğlun yok kız anasısın
ben saklamadımki hiçbirini...daha dün bile bisürü para verdim...95 doktora 60 nst ye 75 te kan tahlillerine verdim...onlara itiraz edebiliyomuyuzki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?