2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:))) Ne bılımmm erkek ıste bıyık kas ekleynce oyle olur sanıorum:))) Kocam cok ıddalı benden sarı bısey cıkacagına amaa ben kapkara olckkk dıye dusunuorum:)) Ama ıste ayrıntılıya gırdıgmzde morlı cok bozulmustu onu bunu bılmem ama bu cocuk bana hıc benzemıo demstı:)) 20 haftalk yavrum sadece 500 grmdıı babası onu kendıne benzetmeye calıstı:)))) amannnn kıme benzerse benzesın benm degılmıııı coook sevcm ben oglumu:)))

bende çok kıskanıyorum...deli gibi...burnundan getiriyorum bazen...ağlıyorum bağırıyorum...sen benle ilgilenmiyosun beni aldatıyomusun die...adam da şaşırdı naapcanı...

Kıskan kıskan boşver sana diyorum ama bende farksız değilim çalıştıgı şubedeki tüm kızları kafaladım,gözdağı verdim hele bi yamuk yapsınlarrr kocalar sevilmez mi bee onlar olmasa bizi kim çeker bu nazımızla ayyyy öyle bir hayal kurdun ki Melike yani çocugu zorla cıkartıp giydiresim geldi, güzel kızım benimmmmm

bence valla dalgalı saç şişman gösteriyo yaa saç ne kadar düz olursa o kadar zayıflıyoruz en azından psikolojik olarak :))
Yaz gelcek mi Öslem gerçekten ( zaman hiç geçmiyo gibi.. kar hiç erimiyo.. biz bi türlü doğuramıyos :)) bu kısır döngü sonsuza dek sürcek gibi geliyo bana... yaz gelmeden siz gelmiycek misiniz hem? çoruma gelince ankaraya da uğrayın (

bende kar yağdığında ağlıyorum aklıma eski türk filmlerinde kadınlar dağdan bayırdan sedyeyle götürülüyor ya aklıma o geliyor...

kuzummm eski türk filmleri malesef hala ülkemizde yaşanıyorr

çağır o manyak kadınları aç koca gobeğini görsün manyaklar

şimdi sinirden ağlıyorum benim oğluma bişeymi olucak

oyyy canım umudum kıyamam ben sana
kız delümü oldun neye ağlıyorsun
böyle manyak insanların seni üzmelerine nasıl izin veriyorsun
seni oğluşun çok iyi ve sağ salim dünyaya gelecek

bende çok kıskanıyorum...deli gibi...burnundan getiriyorum bazen...ağlıyorum bağırıyorum...sen benle ilgilenmiyosun beni aldatıyomusun die...adam da şaşırdı naapcanı...

benimki dioki melike yapcak olsamda sen bu haldeyken yapmam diyo yazık bi çıkış yolu bulmak için ama.. ben de asıl şimdi yaparsın böhüüüüüüüü diye ağlıyorum tabi :))))) çok fenayız yaa

Ay hadi bir Ankara annesi daha, hoş geldin diyeyim şimdiden.

hoşbulduk teşekkür ederim.bugün ankaraya geldim sonunda uçakta biraz panik oldum kar yağışından dolayı iner mi inmez mi derken neyseki sağ sağlim evimizdeyiz ailelerle olmak çok güzel.artık bu saatten sonra ben oturcam onlar bana hizmet edecek :))))

bende arıyorum melikecim ama güvenilir bi yer bulamadım geçenlerde okuduğum dergide yazıyodu hamilelerin doğumdan önce yapması gereken 10 şeyden biriymiş bu masaj olayı ama nerdeeee her yerde mutlu sonla biten masaj salonları var ::)))))

sen yine avantajlısın o zaman tek şube.. benimki hastanelerde, hemşireler...... hangi birini kafalıcam ((((
kıs valla bende bazen küçük çocuk görünce doğurup kendiminkini sevesim geliyo :)) doğsunlar artıkkkk

masraflar aldı başını gidiyo zaten :)) ilk numune kurabiyelerimi bugün ailelere tattırdım onay çıktı,çok beğendiler.bir daha yapışımda işallah resimleri yapılış aşamasından itibaren çeker koyarım..

Nerelerdesin kuzum sen ya, merak ettik seni.

Kızlar biz artık kaçıyoruz gidip kızımla hazırlanalım dışarı çıkcaz ne de olsa
Kendinize iyi bakın, yarın sabah görüşürüz
iyi akşamlaaaaaaaaaaaar

çok geçmiş olsunn ...
aynen bende öyleyim.. benimde dizimde sorunn..sol bacagımın üzerine basamıyorum... sinirden bende agladım.. minoset yuttum ama bi işe yaramadı..hala agrıyorr.. ne yapıcaz bilmiyorumm yürüyemiyorumm.. evde heriş kaldı...

fox tv yi seyrettiniz miiiiiii....hamilelerde tetkik ve tedaviden para almak yasakmışşşşş....özel hastanelerdede yasakmış ve şikayet edilirse hastaneye ceza kesiliyomuşş...kimse bilmediği için çatır çatır alıyomuş hastanelerde...ali tezel var ya ünlü bi adam..o anlattı çıktı

evet evet izledim. hastanelerden fiş değil ayrıntılı fatura isteyin itiraz ederseniz fatura gerekli dedi

iyi fikir canım.. benimde sütüm gelmedi hastanedeyken ama o ilk gelen kolostrumu sürekli verdim. damla damla bile olsa şükür yavruma yaramıştı ve sarılık olmadı. hemşire sadece 1 kez mama vermişti o kadar.

buda o eşek sıpasına :))

aaayyyy Defne yemeğini zaten az yedi, onunda yarısını çıkardı bari dedim bi bakıyım içim rahatlasın.. gül gül bi hal oldum :))) Allah muhabbetinizi artırsın.

ben saklamadımki hiçbirini...daha dün bile bisürü para verdim...95 doktora 60 nst ye 75 te kan tahlillerine verdim...onlara itiraz edebiliyomuyuzki

faturan olmadığı için alamazsın herhalde ayçacım. üstüne basa basa söyledi fiş değil fatura alın diye. yasaya göre hiçbir ücret alınmaması gerekiyormuş. ama özel hastaneler sağlık bakanlığının yazısını mı ne baz alıyorlarmış. işlerine öylesi geliyo tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…