2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım yeni haftan ve çalışmaya ara vermen hayırlı olsun.
az kaldı zaten, artık rahatına bakarsın evde..
sağol canım. senin de yeni haftan hayırlı olsun günlerimiz aynı ama benm doğum şeklim belli değil o yüzden doğum tarihlerimizi bilemiyorum :)

hadi hayırlı olsun, tadını çıkarırsın inşaAllah

Hayırlı olsun canım,artık dinlen bol bol...

sağolun arkadaşlar inş. hep beraber dinlenir tadını çıkarırız.

arkadaşlar,bu mart anneleri listesi var ya oraya bilgileri bir arkadaş mı ekliyo eğer öyleyse benim bebişimin bilgilerini de ekleyebilir mi..
beklenen doğum tarihi 23 mart ,cinsiyet erkek ,doğum ankara,isim tiğit tuna.

arkadaslar benıde listenize eklersenız sevınırım dogum 10 mart erkek istanbul pendik ALP ARAS

ben de ayynen böle düşünüyorum bacııım sacim indikce cüssem de iniyo yaaazık bize fukara tesellisi işte :)) yaz tabiiki gelicek kuşum karlar ericek güneş acıcak sıcacıık olucak hava önce biz ankaraya gelices coruma gecmeden önce siftah ankarada olsun ki bereketi olsun görüşmelerimizin sonra daaa haziran başı ben tekrar marmaristeyim bu sefer siz atlıcaksınız cekirdek aile olarak arabanızaa ve ver elini marmaris kızları denize sokarız kız fenamı olur bizim beyler de kenarda tavla oynar akşamları maç izler biz de hanım hanım takılırız işte ( bu kısmı değişik de şekillenebilir biz biraraya gelince cozutabiliriz de:)))

ya kızlar sizlerin sayfalarındaki yazılar da iice küçüldü mü yazdıklarınızı okuyamıyorum resmen sayfa düzeni değişti niyeyse acaba herkeste mi öle yoksa ben beceriksiz yine bi yerlere mi bastım naptım

Kızlar bugun dr a gıttım 34+1 gunluk gebeyım dogum tarıhım 10 martoglusumun boyu 50 cm kılosu 2960 gr boyle gıderse 3500 olur dedı dr bıraz zorlanacaksın ama sabırlı olman lazım dedı dr umbu arada dısımın agrıdıgını yazmıstım sagolun kımse ılgılenmedı en azından gecmıs olsun beklerdım burası mart annelerın toplandıgı link değilmi yoksa gruplasmamı var anlamadım herkes arkadasını bulmus sohbet edıyo burada ne yazıyorsam cvp yok oysa ben sızınle sohbet etmek ıstemıstım aynı duyguları yasıyoruz hemen hemen anlıyabılecegını dusunmustum sadece

canım ya geçmiş olsun,benim dişin içinne yapmak lazım, diyebileceğim bir şey yok,çünkü ne yapmak lazım bilmiyorum... yazdığın mesajda mutlaka arada kaynamıştır,çünkü sayfalar çok hızlı ilerliyor... yoksa tabi ki burası mart anneleri topiği ve herkes birbirine cevap veriyor, ama ister istemez hergün girenler arasında samimiyette oluşmuyor değil, bunu da anlayışla karşılamak lazım

Son düzenleme:

canım öncelikle maşallah bebeğine Allah sağ salim kucagına almak nasip etsin yazdıklarına gelince burda kimse kimseye karsı kötü niyet beslemez dur suna cevap yazalım da buna yazmayalım demez sadece kendi adıma konusmuyorum bunu bütün topik için gönül rahatlığıyla söylüyorum yazdığın konu hakkında fikri olan yazar ama fikri olmayan yanlış yönlendirmemek için yazmamıştır ha gecmiş olsun deseydiniz diyosun haklısın ama bazen konuşmalar seri ilerliyo arada kalmış olabilir bu da büyütülecek bişi diil ki hepimiz hassasız tamam ama yine birbirimizi en ii biz anlarız hiç bişeyin arkasında kötü niyet aramamalıyız bence kötü düşünme nolur

buraya nolmuş böyle, benim elimdeki zaten notebook olduğu için yazıları küçüktü, şimdi daha da küçcük

ay ben de onu soruyodum az önce kuzum yaa dibine yapıştım bilgisayarın...

Bu arada bebiş odaları için halı arayan arkadaşlar unnado'da harika halılar var ve fiyatları çok uygun

melike oarada kartal halıda var

Son düzenleme:

canım bende seningibiydim mide şikayetim çok fazla oluyordu renie kulandım geçen ay dr ilaç degiştirdi lansor diye bir ,ilaç verdi okadar rahatladım ki sabah 1 tane aç olarak alıyorum gün boyu hiçbir şikayet yok istersen sende dr danış iyi olur.....

merhaba güzel anneleerr

umarız keyifler yerindedir bebişimle biz iyiyiz çok şükür.içimden bi ses daha çoook var dese de hastane çantamızı da hazırladık yaramaz oluşum hala ters duruyo dönmemiş yine bugün gördük

dün hastaneye giden arkadaşımızdan haber var mı diye girmiştim sanırım yok kimse bahsetmemiş hayırlısıyla bebeğini kucalamıştır inşallah

kızlar yazılar küçüldü demişsiniz bende ctrl+ tuşlarına basarak yazıları büyüttüm

herkese hayırlı akşamlar....

Canım senin sezaryen olacağın kesinleşti mi, şimdiden kaç gün yatılacağını öğrenmişsin. Sezaryense rahat aslında uzak da olsa sorun olmaz hastane, normal doğum için uzak olması iyi değil. Amerikanda 3 gün yatırıyorlar biliyorum, benim arkadaşım bugün çıktı yeni doğum yaptı, kendi isteğiyle sezaryen oldu. Çok memnun kaldı, sen de memnun kalırsın inşallah.

Kızlar süt yapan gıdalardan mı bahsettiniz, geçmişi okumaya fırsatım olmuyor, ben de dün rüyamda doğurduğumu gördüm, bebişim sağlıklıydı ama ben süt olsun diye uğraşıyordum pompa falan kullanıyordum, baya dert etmişim galiba kendime, süt olur mu olmaz mı diye, rüyalarıma bile girmeye başladı:S Şimdiden süt arttırıcı şeyler yesek içsek işe yarar mı acaba? Bir de göğüs kremlerine başladınız mı? Ben maden suyunu duydum yeni olarak süt yapıcı.

kızlar bugün dra gittim. sezeryana karar verdik. nst de sancım çıktı. dr dinlen dedi.veeeeeee tarih 24 şubat olarak belirlendi. yalnız bişe daha benim bebek hep 10-12 gün önden gidiyodu. o fark 3 e düşmüş. üstelik son zamanlarda haftada 300 gr alıyodu. şimdi 2 haftada 250 gr almış. tamam kiloya takılmayacaktık.önemli olan sağlıklı olması ama beslenmeyle ilgili sorun ne ki aynı yiyorum ben anlamadım( bu arada hala eksik çok gibi geliyo bana. ve çok ağırlaştım herşey zor geliyo artık. dersanede önümüzdeki haftayı tamamlayacak gücüm yok sanki herşwyin hAyırlısı.benden 2-3 hafta geride olan arkadaşlar aman benimki son ana bırakmayın. herşeyinizi hazırlayın sonrası çok zor oluyomuş(

Canım bebekler her hafta aynı almıyor, benimkiside önden gidiyordu doktor yakalar dedi, senin de öyle olmuş, bebişler bazı haftalar çok alıp bazı haftalar az alıyorlar, ideal kilolarını buluyorlar, kendi yediklerine bağlama yani, çok normal.

oğluna maşşallah canım ben de 34+2 yim seninle aynı sayılırım ama benim doğum 21 mart.. senin bebiş aceleci heralde önden önden gidiyo

kızlar iyi geceler.. doğumdan sonra hani belimize korse takmamız sarkmaları önlyomuş, siz korse ya da bel bandı mı diyolar artık ondan aldınızmı?? alan arkadaşlar warsa nerden aldılar??

kızlar iyi geceler.. doğumdan sonra hani belimize korse takmamız sarkmaları önlyomuş, siz korse ya da bel bandı mı diyolar artık ondan aldınızmı?? alan arkadaşlar warsa nerden aldılar??

Ben aldım canım, elija marka doğum sonrası toparlayıcı korse aldım e bebekten, tabi sezaryen olursa hemen takamayabilirim. Bir de yazın giyilmiyormuş isilik yapıyormuş Ama yine de lazım bence, çok pahalı birşey değildi zaten.

Linktekinin siyahından aldım.

Elija Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse - e-bebek.com

canım peki bu korseyi doğum olduktan sonra hemen takamıyoruz dimi, sanırım bikaç gün gçmesi gerekiyodur...bele sarılan bişi warmış, doğumdan hemen sonra sarılıyomuş.. benim ablamın doğumunda hastanede teyzem onun karnını çarşaf ile sarmıştı sarkmasın die:) onu hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…