2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım normal doğumda da sezaryende de ilk günler kanaman çok olacağından zaten takamazsın. sezaryen olursan bir de ayrıca yaranın iyileşmesini beklemen lazım. Daha sonra takıyorsun. Senin o dediğin çarşaf sarma, kocakarı yöntemi gibi ama işe yarıyormuş diyorlar ben çevremde hiç görmedim, anneme yaptırcaktım ben de ama blmiyormuş ki, nasıl bişey olduğunu bilsem kendim sarcam, denemeye değer sanki, zor bişey gibi görünmüyor:)

eylül merhaba,
bende diş ağrısı çekiodum bir haftadır,doktorum yaptırabilirsin dedi 33+2 oldum bende.bugün kontrolüm vardı herşey yolundaydı,dr çıkınca dişçiye gittim ve 20 lik dişimi çektirdim.şimdi rahatım valla beynim zonkluyordu.birde antibiyotik verdi sadce 2 gün kulanıcakmışım.Bu arada diş tedaviis hamilelikte sadece üniversite yada devlet hastanelerinde yapılıyor.doktorlar pek yanaşmıyor çünkü yapmaya.bilgin olsun.çokta geçmiş olsun.

Mama sandalyesi alan var mı kızlar, ben şu mama sandalyesini beğendim, ana kucağı da olabiliyor, doğduğundan itibaren kullanıyor, ama her yerde farklı fiyatlar var, nerden alsam bilemedim:S

Polly Magic Mama Sandalyesi

canım fiyatını göremedim ama çok beğendim.kullanışlı bişey.şimdiden hayırlı olsun :)

buda benim ilk denemem :)

gayet başarılıcidden tebrik ederim bu kurabiye işi ile ilgilenen arkadaşları.bugünlerde kolumu kaldırmaya bile üşeniyorum..yapıldığında çok şık ikramlık olur,ama nerde bende o marifet

kız sen delirdin mi niye vermiyosun cevaplarını onlar kim oluyo da annenin yapacağı işe güce karısıp akıl veriyo deseydin ya benim annem tepeden tırnağa oda dösedi tek bir iğnesini eksik bırakmadı herseyi dört dörtlük tamam sen ne pikesinden bahsediyosun desene ayyy cok sinirlendim ya bırak kafana takma kendi kendilerine catlasınlar kıskanclıklarından öle cekemiyolar ki anneciin altından beşik yaptırsa kulpu yamuk der bunlar sakın sırf onlar konuşmasın pike mike alayım deme konusurlarsa ver laflarını otursunlar bi daha konusamasınlar[/QUOTE]

kaynanam aslında desinlere merklısı değildir hiç ama sırf gıcıklık olsun diye yaptıklarına eminim.millet sevinir torunum oluyo diye benim ki utanmasa ağlıycak..biide annem hiç ona muhtaç etmedi beni diye çatlıyo şimdi.bende dedim anneme yine laf gelmesin bi ne var ne yok öğreneyim,görümcem bile sallama sen onu masraf ettirme anne diyoda şu yaşta koca karı fesatlık derdinde ,bende hiç bişeyden çekmedim bunun kıskançlığından çektiğim kadar ya...

ya kızlar bişey sorucam..buara doktora gitcek olan var mı...emla krem die bi krem var ya..haftaya doğurucam die ağda yapiim dedim ama çok acıyo..ondan sürsem bi zararı olur mu acaba yaaa..

arkadaşlar hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar
bakalım bu gece rüya koleksiyonumdan neler gelcek gözümüzün önünebi gün sez.oluyorum diye görüyorum rüyamda,bigün normal doğurmuşum,bigün süt vermeyi unutmuşumAllah hayır etsin inşallah

öpüyorum sizi

ya kızlar bişey sorucam..buara doktora gitcek olan var mı...emla krem die bi krem var ya..haftaya doğurucam die ağda yapiim dedim ama çok acıyo..ondan sürsem bi zararı olur mu acaba yaaa..

ay bugün sanki bahsi geçti bu konunun,arkadaş sormuştu dr.a,hatırlayamadım şimdi.ben ağdayla uğraşmıcağım için pek dikkatli okumamışım.neyse pazartesi ben gitcem,çatı muayenesi aklımı almassa,unutmazsam sorarım

ya bende uğraşmicaktım ağdayla ama..şimdi sezaryenden sonra kanama oluyo falan..e uzarsa tüyler alamamda..e tüylü tüylüde nasıl durucam..hadi dedim ağda yapiimde 1 ay rahat ediimm..hamile kalmadan öncede ağda yapıyodum..ama şimdi kaşımı alırken bile çok acıyo..dayanamam o acıya

doktor ablama ağda yapma demişti ama sen bilirsin canım ben de yapmıyorum.(ağda ile yapmıyorum yanlış anlama temizliyorum tabiki de)doktoruna sor.onlar nelerle karşılaşıyolardır.fazla abartma bence..

haklısın,sizin yöntem temiz iş oluyo,hamilelikten buyana ben öbür türlü yaptım,şimdi ağdayı düşünemiyorum bile..emla kremi sürekli diyolar ama kullanılırmı bilmiyorum,benim de aklıma takıldı şimdi doğum sonrası işi falan.

doktor ablama ağda yapma demişti ama sen bilirsin canım ben de yapmıyorum.(ağda ile yapmıyorum yanlış anlama temizliyorum tabiki de)doktoruna sor.onlar nelerle karşılaşıyolardır.fazla abartma bence..

benim kontrolüm perş.günü..cuma da doğurucam..daha erken olsa sorardım..ama şimdi adamıda ağda yapıcam krem kullanimmi diye aramak istemedim..onun için sordum yakın zamanda giden var mı diye...

yaniiiiiii...bide kaşındırıyo jilet..üüfff lazer yaptırıcam artık yaa..iyice karar verdim artık..şu dönemi bi atlatiimde..gitcem yaptırcam..çekilir dert diill...

buraya giriyorum bazı arkadaşların yazdıklarını okuyorum rahatlıyorum.hep pozitif düşünüyorlar.mutlular.ben eşime park yatağı bile kurdurmadım strese girerim diye çok mu abartıyorum acaba.
sürekli soruyorum önüme gelene normal doğum nasıl diye.

neyse bugün annemi çekiştirdim.bi de baktım çat kapı geldi.
fazla kalmadı gerçi.
yatak yorgan nevresim getirmiş.
sanırım yoluna giriyor anne işte nekadar da kızsan kabulleniyosun.

neyse ben çıkıyorum kızlar
herkese tatlı rüyalar.

offf öyle sıkıldım öyle sıkıldım ki anlatamam yaa..

son 12 gün...ama o kadar zor geçiyor ki...eşimle zaman geçirmeyi çok özledim(!)onu çok seviyorum yaaa...o kadar anlayışlı ki...cnm benim

artık bir an önce doğurup büyütüp bakımlı hale geri dönmeyi çok istiyorumm..şu son zamanlarda ortaya çıkan hemoroidi,akıntısı,ağrısı flnn filan çok canımı sıktı yaa ayrıca kızımda 1 tane bile çatlağı olmayan benim göbeğimde bugün çatlak keşfettim tam deliğin çevresinde yaaa ne olurdu 10 gün daha olmasaydı ne olur o kadarla kalsa yaaa...of kendime dair bir ümidim kalmadı sanki hep böyle kalacakmışım bir daha toparlanamayacakmışım gibi hissediyorum of of of ama offf
bugüne kadar hiç böyle hissetmemiştim doğum yaklaştığı için midir nedir çok gerginleştim ben ...bugün böyleyim işte hadi iyi geceler herkese...(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…