- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.041
canım peki bu korseyi doğum olduktan sonra hemen takamıyoruz dimi, sanırım bikaç gün gçmesi gerekiyodur...bele sarılan bişi warmış, doğumdan hemen sonra sarılıyomuş.. benim ablamın doğumunda hastanede teyzem onun karnını çarşaf ile sarmıştı sarkmasın die:) onu hatırladım
canım öncelikle maşallah bebeğine Allah sağ salim kucagına almak nasip etsin yazdıklarına gelince burda kimse kimseye karsı kötü niyet beslemez dur suna cevap yazalım da buna yazmayalım demez sadece kendi adıma konusmuyorum bunu bütün topik için gönül rahatlığıyla söylüyorum yazdığın konu hakkında fikri olan yazar ama fikri olmayan yanlış yönlendirmemek için yazmamıştır ha gecmiş olsun deseydiniz diyosun haklısın ama bazen konuşmalar seri ilerliyo arada kalmış olabilir bu da büyütülecek bişi diil ki hepimiz hassasız tamam ama yine birbirimizi en ii biz anlarız hiç bişeyin arkasında kötü niyet aramamalıyız bence kötü düşünme nolur
ay ben de onu soruyodum az önce kuzum yaa dibine yapıştım bilgisayarın...
buda benim ilk denemem :)
Mama sandalyesi alan var mı kızlar, ben şu mama sandalyesini beğendim, ana kucağı da olabiliyor, doğduğundan itibaren kullanıyor, ama her yerde farklı fiyatlar var, nerden alsam bilemedim:S
Polly Magic Mama Sandalyesi
buda benim ilk denemem :)
ya kızlar bişey sorucam..buara doktora gitcek olan var mı...emla krem die bi krem var ya..haftaya doğurucam die ağda yapiim dedim ama çok acıyo..ondan sürsem bi zararı olur mu acaba yaaa..
ay bugün sanki bahsi geçti bu konunun,arkadaş sormuştu dr.a,hatırlayamadım şimdi.ben ağdayla uğraşmıcağım için pek dikkatli okumamışım.neyse pazartesi ben gitcem,çatı muayenesi aklımı almassa,unutmazsam sorarım
ya kızlar bişey sorucam..buara doktora gitcek olan var mı...emla krem die bi krem var ya..haftaya doğurucam die ağda yapiim dedim ama çok acıyo..ondan sürsem bi zararı olur mu acaba yaaa..
ya bende uğraşmicaktım ağdayla ama..şimdi sezaryenden sonra kanama oluyo falan..e uzarsa tüyler alamamda..e tüylü tüylüde nasıl durucam..hadi dedim ağda yapiimde 1 ay rahat ediimm..hamile kalmadan öncede ağda yapıyodum..ama şimdi kaşımı alırken bile çok acıyo..dayanamam o acıya
doktor ablama ağda yapma demişti ama sen bilirsin canım ben de yapmıyorum.(ağda ile yapmıyorum yanlış anlama temizliyorum tabiki de)doktoruna sor.onlar nelerle karşılaşıyolardır.fazla abartma bence..
haklısın,sizin yöntem temiz iş oluyo,hamilelikten buyana ben öbür türlü yaptım,şimdi ağdayı düşünemiyorum bile..emla kremi sürekli diyolar ama kullanılırmı bilmiyorum,benim de aklıma takıldı şimdi doğum sonrası işi falan.
kadın olmak ne zor işmiş :) bugece de buna kafa yorayım ben,nasılya derin uyku hakgetire,
tekrar iyigeceler,
Allah hepimize kolaylık versin.amiiiiinnuyu uyu hadi..yum gözünü..ben artık yatamıyorum..oturarak nekadar uyunursa işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?