- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.061
offf öyle sıkıldım öyle sıkıldım ki anlatamam yaa..
son 12 gün...ama o kadar zor geçiyor ki...eşimle zaman geçirmeyi çok özledim(!)onu çok seviyorum yaaa...o kadar anlayışlı ki...cnm benim
artık bir an önce doğurup büyütüp bakımlı hale geri dönmeyi çok istiyorumm..şu son zamanlarda ortaya çıkan hemoroidi,akıntısı,ağrısı flnn filan çok canımı sıktı yaa ayrıca kızımda 1 tane bile çatlağı olmayan benim göbeğimde bugün çatlak keşfettim tam deliğin çevresinde yaaa ne olurdu 10 gün daha olmasaydı ne olur o kadarla kalsa yaaa...of kendime dair bir ümidim kalmadı sanki hep böyle kalacakmışım bir daha toparlanamayacakmışım gibi hissediyorum of of of ama offf
bugüne kadar hiç böyle hissetmemiştim doğum yaklaştığı için midir nedir çok gerginleştim ben ...bugün böyleyim işte hadi iyi geceler herkese...(
Bunları gorunce aklıma benım degerım geldı:))) 48 hahahaah:))) Okdr ınanıodumkı hamıle degılım ılk denemeden hamılelıkmı olur dıye hastanye ınıp almadm bıle sonucumu maılme ıstedım onume bısey cıktı 48 dedım bu ne be 48:))) Arastrma yaptm 5ın ustu gebelk sayılıoms anammmm nasıl gıyndım nasıl gıttımm ne guzeldı o gunler:))) SOnra bana demezlermı sımdı hamılesınde dıyemem degılsınde dıyemem nasıl yanı yaaa hamılemıyım degılmıyım ben ne bılım deger yukselıomstaaa kese gozukuomstaa:)) 3 gun beklemek cok zordu ama sonucum 175 cıktı:) dr dedı evt artık hamıleym dıyebılrsın:)) Iste benım ıcın cok kotu olmstu cunku cooooook basında ogrendım mıllet kesesını gorck zamana gelınce ogrenıo yanı 2 ayı gerıde bırkms oluo benm seruvenm cok uzun surdu annem:))))
ahhh ah eskilere gittim valla kuzum bende evlilik yıldönümüzde çift çizgiyi gördüm ve ağzımda bakla ıslanmadığı için hemen yumurtladım kocama:)) ertesi gün doktor öle diyince bi bozuldummm anlatamam sonra doktor aynen bana da dedi rahim duvarı kalınlaşmış bu ii ama değerin yükselmesini ve keseyi beklicez dedi caaanım kocam cıkışta diyoki o beceriksiz göremedi yaa ben gördüm keseyi kocaman duruyodu işte :)) safım bütün rahmimi kese sanmış:)) ayy Rabbim isteyen herkese nasip etsin ya cok şükür yaşadıklarımıza sahip olduklarımıza
eylül merhaba,
bende diş ağrısı çekiodum bir haftadır,doktorum yaptırabilirsin dedi 33+2 oldum bende.bugün kontrolüm vardı herşey yolundaydı,dr çıkınca dişçiye gittim ve 20 lik dişimi çektirdim.şimdi rahatım valla beynim zonkluyordu.birde antibiyotik verdi sadce 2 gün kulanıcakmışım.Bu arada diş tedaviis hamilelikte sadece üniversite yada devlet hastanelerinde yapılıyor.doktorlar pek yanaşmıyor çünkü yapmaya.bilgin olsun.çokta geçmiş olsun.
oğluna maşşallah canım ben de 34+2 yim seninle aynı sayılırım ama benim doğum 21 mart.. senin bebiş aceleci heralde önden önden gidiyo
canım öncelikle geçmiş olsun çok zordur diş ağrısı.tsk edeerım cnm yazıyı yazdıgımda doktorumla gorusmemıstım acıle gıttım o aksam gecıcı doldu yaptılar,ertesı gun dr uma gıttım kesınlıkle mudale ettırmenı ıstemıyorum dısını sık bıraz dedı,cunku ben gebelıklerımde kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum belkıde o yuzden elletme demesı bakalım gecıcı dolduyla ıdare edıyorum gıbı az bızey agrıyo ama onada katlanıcamelımden bırsey gelmez tekrar tesekurler cnm sanada gecmıs olsun
rüyan hayırlara çıksın inşallah canım..Kızlar süt yapan gıdalardan mı bahsettiniz, geçmişi okumaya fırsatım olmuyor, ben de dün rüyamda doğurduğumu gördüm, bebişim sağlıklıydı ama ben süt olsun diye uğraşıyordum pompa falan kullanıyordum, baya dert etmişim galiba kendime, süt olur mu olmaz mı diye, rüyalarıma bile girmeye başladı:S Şimdiden süt arttırıcı şeyler yesek içsek işe yarar mı acaba? Bir de göğüs kremlerine başladınız mı? Ben maden suyunu duydum yeni olarak süt yapıcı.
PİLEOOOOOOO senle günlerimiz aynıydı, maşallah sen erken kavuşacaksın oğluşuna.kızlar bugün dra gittim. sezeryana karar verdik. nst de sancım çıktı. dr dinlen dedi.veeeeeee tarih 24 şubat olarak belirlendi. yalnız bişe daha benim bebek hep 10-12 gün önden gidiyodu. o fark 3 e düşmüş. üstelik son zamanlarda haftada 300 gr alıyodu. şimdi 2 haftada 250 gr almış. tamam kiloya takılmayacaktık.önemli olan sağlıklı olması ama beslenmeyle ilgili sorun ne ki aynı yiyorum ben anlamadım( bu arada hala eksik çok gibi geliyo bana. ve çok ağırlaştım herşey zor geliyo artık. dersanede önümüzdeki haftayı tamamlayacak gücüm yok sanki herşwyin hAyırlısı.benden 2-3 hafta geride olan arkadaşlar aman benimki son ana bırakmayın. herşeyinizi hazırlayın sonrası çok zor oluyomuş (
günaydın canım, yeni haftan hayırlı olsun..Günaydın herkese...
güzel bir hafta geçirelim inşallah... bu hafta benim için öyle geçsin istiyorum...
çünkü geçen hafta çok kötüydü benim için... bu hafta eşimle oğlumun yatağını hazırlıyacağız ve hzarıladığımız süs biberonların içine badem şekeri alacağız kuruyemişçiden...
yeni haftamıza giriyoruz... oley 37 de bitti...
hepinize günaydınnnnnnn ve mutlu haftasonları.....
kızlar benim şişmiş olan ayağım daha da şişti dün gece. altına yastık koyarak yattım sabah biraz daha iyileşmişti. ama rtık çok canım sıkılmaya başladı sürekli bişiler oluyor bana. doğurup kurtulsam da diyemiyorum çünkü sezeryandan sonrası da şuanki durumumu aratabilir diye korkuyorum
bana gelince...
kalktığımdan beri belim fena ağrıyortotoma doğru, ordan da altıma doğru yayılıyor..
kafamda doğum senaryoları yazıyorum... eşimde işe gitti, bişey olursa annemi çağır dedi..
inşallah olmaz..
her ihtimale karşı yine de ben kalkıp etrafı bi toparlayım.. öpüldünüz arkadaşlar.
benım ıkıncı gebelıgım cnm ılkınde sezeryan olmak zorundaydım budasezeryan olacagı ıcın 38.haftayı dolduruncadr um alıcak o yuzden aramızdakı fark,rabbım saglıcakla almayı nasıp eder ınsallah kucagına bebısını,erkek mi senın bebekte ?
Canım senin sezaryen olacağın kesinleşti mi, şimdiden kaç gün yatılacağını öğrenmişsin. Sezaryense rahat aslında uzak da olsa sorun olmaz hastane, normal doğum için uzak olması iyi değil. Amerikanda 3 gün yatırıyorlar biliyorum, benim arkadaşım bugün çıktı yeni doğum yaptı, kendi isteğiyle sezaryen oldu. Çok memnun kaldı, sen de memnun kalırsın inşallah.
günaydınnnn
yeni kalktık çayın demlenmesini bekliyoruz. kahvaltı yapıcaz ve babamızla dışarı çıkıcaz. mothercare da %50+%25 indirim varmış uğramayı düşünüyorum bakalımnelerde indrim var görelim. herkese mutlu haftasonları.
canım öncelikle geçmiş olsun çok zordur diş ağrısı.
ben de başından beri fraxiparin 0.4 vuruyorum. yanında da coraspirin alıyorum. doktor aspirini 36 da bırak iğneyi de eğer planlı bi doğum olursa son 2 gün bırakcaksın dedi. sen ne yaptın devam mı ediyosun? ne zaman bırakmanı söyledi doktrlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?