2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende öyleyim..son 1 haftam...aylar geçti şimdi günler geçmiyo..

Ben de ilk denemede hamile kaldım , sen süphelenmişsin bide ben hiç şüphelenmedim. Mayıs sonunda ilacı bıraktım , Temmuz başında arkadasımla hamama gittik kese köpük masajları yaptırdım . Orda ki havuza atlamak zıplamak:))) arkadasımla aynı anda oluyorduk hasta ay dedim ben bu ay olamadım hava değişikliğinden heralde diyorum, hiç ihtımal vermıyordum yanı daha ilacı yeni bıraktım , arkadasım yoksa hamılemısın dedi oyle test aldım yaptım evde biri silik çıktı yoktur dedim bide kan testi meğer 6 haftalık hamileyim şok şok şok:))

Evet ya çok güzeldi gercekten ama insanı cok korkutuyolar ya sevinsenmi üzülsenmi bılemıyorsun. Ben öğrendiğimde 6 haftalıktı kese vardı ama kalp atışı daha oluşmamıştı bende o haftayı okadar zor geçirdim ki ama Allaha şükür bugunlere geldik. Ya ben size baya geç yazdım ama 2 gündür kafamda planladığım temiziliğin bir kısmını yaptım, butun yatak odası dolaplarımı boşalttım örtülerini yıkadım dolapların içini sildim kullanmıyacağım seyleri ayırdım falan filan baya yoruldum ama, Ya size de oluyormu bılmıyorum ama onceki small badılerıme bakıp bunlar artık bana olmaz diye ayırdım:)) sanki hep böyle kalıcakmısım gibi gelıyor hatta bazılarına ben nasıl giriyormuşum dıyorum:)))

tsk edeerım cnm yazıyı yazdıgımda doktorumla gorusmemıstım acıle gıttım o aksam gecıcı doldu yaptılar,ertesı gun dr uma gıttım kesınlıkle mudale ettırmenı ıstemıyorum dısını sık bıraz dedı,cunku ben gebelıklerımde kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum belkıde o yuzden elletme demesı bakalım gecıcı dolduyla ıdare edıyorum gıbı az bızey agrıyo ama onada katlanıcamelımden bırsey gelmez tekrar tesekurler cnm sanada gecmıs olsun

oğluna maşşallah canım ben de 34+2 yim seninle aynı sayılırım ama benim doğum 21 mart.. senin bebiş aceleci heralde önden önden gidiyo

benım ıkıncı gebelıgım cnm ılkınde sezeryan olmak zorundaydım budasezeryan olacagı ıcın 38.haftayı dolduruncadr um alıcak o yuzden aramızdakı fark,rabbım saglıcakla almayı nasıp eder ınsallah kucagına bebısını,erkek mi senın bebekte ?

Günaydın herkese...

güzel bir hafta geçirelim inşallah... bu hafta benim için öyle geçsin istiyorum...
çünkü geçen hafta çok kötüydü benim için... bu hafta eşimle oğlumun yatağını hazırlıyacağız ve hzarıladığımız süs biberonların içine badem şekeri alacağız kuruyemişçiden...

yeni haftamıza giriyoruz... oley 37 de bitti...

Son düzenleme:
Günaydın günaydın günaydın istanbulda güvel bi hava var galiba bugün ama biz evde olmak zorundayız erkenden kalktık kahvaltı yaptık babamızı işe gönderdik pc başına geçtik ama annelerimizin birçoğu henüz uyanmamış herkese güzel mutlu haftasonları olur inşallah

hepinize günaydınnnnnnn ve mutlu haftasonları.....

kızlar benim şişmiş olan ayağım daha da şişti dün gece. altına yastık koyarak yattım sabah biraz daha iyileşmişti. ama rtık çok canım sıkılmaya başladı sürekli bişiler oluyor bana. doğurup kurtulsam da diyemiyorum çünkü sezeryandan sonrası da şuanki durumumu aratabilir diye korkuyorum

günaydınnnn
yeni kalktık çayın demlenmesini bekliyoruz. kahvaltı yapıcaz ve babamızla dışarı çıkıcaz. mothercare da %50+%25 indirim varmış uğramayı düşünüyorum bakalımnelerde indrim var görelim. herkese mutlu haftasonları.
canım öncelikle geçmiş olsun çok zordur diş ağrısı.
ben de başından beri fraxiparin 0.4 vuruyorum. yanında da coraspirin alıyorum. doktor aspirini 36 da bırak iğneyi de eğer planlı bi doğum olursa son 2 gün bırakcaksın dedi. sen ne yaptın devam mı ediyosun? ne zaman bırakmanı söyledi doktrlar?

rüyan hayırlara çıksın inşallah canım..
süt üretimimiz başlayalı çok oldu ama şimdiden süt yapıcı şeylerin bi faydası olacağını sanmıyorum. bol sıvı tüketimi en iyisi.. birde doğuma kadar yeşil mercimek haşlayıp (çıkan suyuyla beraber) yemeyi düşünüyorum. kan yapıcı ve kas rahatlatıcı özelliği varmış.

PİLEOOOOOOO senle günlerimiz aynıydı, maşallah sen erken kavuşacaksın oğluşuna.
kilosunu da dert etme.. sen ne kadar yersen ye, bebiş istediği kadarını alıyor. ve 37 den sonra bebişlerin kilo alımı iyice yavaşlıyormuş.
Hayırlı doğumlar canım.. benimde günüm 22sinde belli olacak.
günaydın canım, yeni haftan hayırlı olsun..

canım tansiyonla ilgili bi sıkıntı varmıydı sende??
şurda sayılı günler kala uzan yat dinlen artık.. hem dün de çok yordun kendini, ondan da şişmiş olabilir.

bana gelince...
kalktığımdan beri belim fena ağrıyor totoma doğru, ordan da altıma doğru yayılıyor..
kafamda doğum senaryoları yazıyorum... eşimde işe gitti, bişey olursa annemi çağır dedi..
inşallah olmaz..
her ihtimale karşı yine de ben kalkıp etrafı bi toparlayım.. öpüldünüz arkadaşlar.

Son düzenleme:

Dün gece de benim belim ağrıyordu pollycim,bişicik olmaz daha zamanımız var bizim,ama insanın içi de rahat etmiyor kolay gelsin canım
Gce malum uyku yok artık bize dedik gündüz uyuruz o da olmadı napıolarsa zart zart evi yıkıyorlar sanırım Bugün dershaneyle görüşücez bebişin bi kaç eksiğine bakarız bana dandik bi gecelik sonra doktor randevumuz var.Var da var bugün Allahtansa hava güzel.Bizden haberler bu kadar...Günaydınlar hepinize

günaydın annişler nasılsınız... göbeğimde sadece 2 nokta gibi kırmızılık vardı... seviniyordum çok çatlağım olmayacak die... dün onlardan başka bişe yoktu... bir gün sonra bir baktım ki göbeğimin bir sürü yeri çatlamış... bir günde nasıl öle oldu anlamadım. moralim çok bozuldu ya... çatlaklardan nefret ediyorum... şu anda 15 kilo almış durumdayım... Allahımın izniyle bebişlerimiz sağ salim olur inşallah... çatlaklar olmasaydı iyiydi ama yapacak bişey yok

herkese günaydın
dmf canım maşallah 37 bitiyor demek
ayy çok az kaldı çok heyecanlı
ben topiğin geç doğuranlarından olacağım
esperanza canım çok geçmiş olsun
biraz daha sık dişini bütüyor günlerin

benim bebeğim de erkek canım.. şimdilik benim bebeğim oblik duruyo, dönerse doğum pozisyonuna eğer, normal olacak benim. amin canım hepimizin inşallah..

ya aslinda karar vermedim sezeryanmi normalmi gidisata biraktim suanda ama bu sirada tabii paketleri sordum hastaneleri gezdim.. gecen bir arkadasim amerikanda yapti bebek hemsireleri iyi degildi dedi umarim bizim sansimiz iyi gider:) tabiii bu arada suyum falan gelirse kostura kostura medicanaya giderim heralde korkudan, dr da ole bisi olursa beni ara hic panik yapma bisi olmaz diye rahatlatiyo:)
sen normalmi istiyorsun? tarihlerimizde ayni:)

slm kızlar uzun zamandır giremiorum evimde internet yok anneme geldim akşamdan beri burdayız.herşey tamam kızımı bekliorum uykularım düzensiz bel ağrılarım oluor bunlarda cilvesi sanırım yerim kuzumu yer iice heyecanlanıoruz.doğum yapan oldu mu gruptan

cnm bu benim ıkıncı gebeliğim ılkınde 38 haftam doldugu gece vuruldum ıgnemı sabahı amelıyat oldum dr um rıske atmamamız gerektıgını soyledı bızım gıbı ıgne kullananlar ıcın sezeryan bence daha dogru bır karar bu gebelıgımıde yıne ılkı gıbı 38 haftam doldugunda alıcak,cnm sendedemı kan pıhtılasması var daha oncedusuk yaptınmı dogumdan sonra arastırmayı dusunuyormusun.

selam annişler nasılsınız. ben dün öğle arası arkadaşlarla dışarı çıktım. bankada işlerim vardı siz işe geri döünün ben gelirim dedim. dediler bekleyelim çünkü 2 gün önce de tansiyonum düşmüş acile gitmek zorunda kalmıştım. ben de çok güvendim ya kendime kaldım tek başıma bankamatikte işim bitti başladı gözlerim kararmaya bankanın içine zor attım kendimi. sağolsun görevliler kolonya-su yardım ettiler.
eşimi çağırdım doktoruma gittik. kasılmalarım da vardı karın bölgemde toparlanıp birden kendini salıyor. nst ye gönderdi. kızımın kalp atışları gayet normalmiş. problem yok dedi.dahiliyeye gittik oradan kan-idrar tahlili yaptırdım. kan değerim sınırda bir de enfeksiyon varmış ben çok fazla tuz kullanmıyorum. doktor biraz tuzlu bişiler iç bol sıvı al dedi. sanırım tekrar tek başıma dışarı çıkamayacağım yapmam gereken de o kadar çok şey var ki.

günaydın kıslar herkese en güzel hafta sonları olsun ben yine hap evdeyim ALLAHtan pazar yakın eşimle alış veriş yapıyoruz ama hala hastane çantam hazır değil eksikler var açıkçası borçlardan sıra gelmiyo çocuğumun bezini ve banyo küvetini alamadım daha çok canım sıkılıyo tam almaya gitçez elimizdeki paraları borçlara vermek zorunda kalıyoruzz yinede halimize şükür en önce kızımın sağlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…