- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.081
günaydın kıslar herkese en güzel hafta sonları olsun ben yine hap evdeyim ALLAHtan pazar yakın eşimle alış veriş yapıyoruz ama hala hastane çantam hazır değil eksikler var açıkçası borçlardan sıra gelmiyo çocuğumun bezini ve banyo küvetini alamadım daha çok canım sıkılıyotam almaya gitçez elimizdeki paraları borçlara vermek zorunda kalıyoruzz yinede halimize şükür en önce kızımın sağlığı
benim de eksikler var listeyi yaptım yarın tamamlayacağız inşallah. dediğin gbi canım sağlıklı olsunlar da gerisi nasıl olsa bir şekilde olur
selam ben de geldim.muhtemelen benimde meleğim martın sonu gibi gelecek.. nasılsınız?
selam ben de geldim.muhtemelen benimde meleğim martın sonu gibi gelecek.. nasılsınız?
Kızlar bugun dr a gıttım 34+1 gunluk gebeyım dogum tarıhım 10 martoglusumun boyu 50 cm kılosu 2960 gr boyle gıderse 3500 olur dedı dr bıraz zorlanacaksın ama sabırlı olman lazım dedı dr umbu arada dısımın agrıdıgını yazmıstım sagolun kımse ılgılenmedı en azından gecmıs olsun beklerdım burası mart annelerın toplandıgı link değilmi yoksa gruplasmamı var anlamadım herkes arkadasını bulmus sohbet edıyo burada ne yazıyorsam cvp yok oysa ben sızınle sohbet etmek ıstemıstım aynı duyguları yasıyoruz hemen hemen anlıyabılecegını dusunmustum sadece
hoşbuldumm 32 haftalıgım. ben sezeryan düşündüğüm için sanırım 1 2 hafta önceden alıyorlar.hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyorum kaç haftalıksın benimde mart 25 doğum tarihi bakalım hayırlısı
hoş geldin canım. benim de bebişimin gelme günü mart 28-4 nisan arası. sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
günaydın kıslar herkese en güzel hafta sonları olsun ben yine hap evdeyim ALLAHtan pazar yakın eşimle alış veriş yapıyoruz ama hala hastane çantam hazır değil eksikler var açıkçası borçlardan sıra gelmiyo çocuğumun bezini ve banyo küvetini alamadım daha çok canım sıkılıyotam almaya gitçez elimizdeki paraları borçlara vermek zorunda kalıyoruzz yinede halimize şükür en önce kızımın sağlığı
kuzum boşver onlar sağlıkla doğsun eksikleri yavaş yavaş tamamlarız.analarımız bizi doğurduğunda merak etme banyo küvetide bezide yoktu:)
buda benim ilk denemem :)
hoşbuldumm 32 haftalıgım. ben sezeryan düşündüğüm için sanırım 1 2 hafta önceden alıyorlar.
hoşbuldumm aminn inşallah benimde normalolursa mart sonu nisan başı gibi ama dediğimgibi sezeryan istiyorum ben..
Mama sandalyesi alan var mı kızlar, ben şu mama sandalyesini beğendim, ana kucağı da olabiliyor, doğduğundan itibaren kullanıyor, ama her yerde farklı fiyatlar var, nerden alsam bilemedim:S
Polly Magic Mama Sandalyesi
ben de normal istiyorum. bakalım doktorumu biraz zorlayacağım bu konuda tabii ki bebişimin sağlığı hangisine uygun olacaksa o şekilde olsun
hangi doğum şeklini düşünüyorsunuz?
canım tansiyonla ilgili bi sıkıntı varmıydı sende??
şurda sayılı günler kala uzan yat dinlen artık.. hem dün de çok yordun kendini, ondan da şişmiş olabilir.
Günaydın herkese...
güzel bir hafta geçirelim inşallah... bu hafta benim için öyle geçsin istiyorum...
çünkü geçen hafta çok kötüydü benim için... bu hafta eşimle oğlumun yatağını hazırlıyacağız ve hzarıladığımız süs biberonların içine badem şekeri alacağız kuruyemişçiden...
yeni haftamıza giriyoruz... oley 37 de bitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?