2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim de eksikler var listeyi yaptım yarın tamamlayacağız inşallah. dediğin gbi canım sağlıklı olsunlar da gerisi nasıl olsa bir şekilde olur

Ay kuzucuğum ne inceden, ne içli sitem etmişsin öyle, olur mu hiç, burada gruplaşma pek hatta hiç olmaz, ben kendi adıma alakalı alakasız herkese cevap yazmaya çalışırım, ama bazen açık bırakıp başka yerlere gidiyorum, sonra da üstünden çok sayfa geçmiş oluyor,
Bu arada bebişin de maaşallah pek datlı ve kocaman olmuş,
Ya bak işte, takılmayayım diyorum ama takılmadan da edemiyorum, benim ki kedi yavrusu ya sizlerinkinin yanında, 35+1 de daha 2200 idi, ne bu şidi, sadece bir bacağının ölçüsü mü?

hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyorum kaç haftalıksın benimde mart 25 doğum tarihi bakalım hayırlısı
hoşbuldumm 32 haftalıgım. ben sezeryan düşündüğüm için sanırım 1 2 hafta önceden alıyorlar.

hoş geldin canım. benim de bebişimin gelme günü mart 28-4 nisan arası. sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

hoşbuldumm aminn inşallah benimde normalolursa mart sonu nisan başı gibi ama dediğimgibi sezeryan istiyorum ben..

kuzum boşver onlar sağlıkla doğsun eksikleri yavaş yavaş tamamlarız.analarımız bizi doğurduğunda merak etme banyo küvetide bezide yoktu:)

kuzum boşver onlar sağlıkla doğsun eksikleri yavaş yavaş tamamlarız.analarımız bizi doğurduğunda merak etme banyo küvetide bezide yoktu:)

annemde öle diyo canım ama doğmadan herşeyi hazır olsun istiyorum doğduktan sonra eksiklerini tamamlayabiliriz inşallah az kaldı çoğumuz 37 haftalara geldi 10 güne kalmazz doğumlistesi dolarr benimde ereken doğum tehlikem vardı artık korkmıyorum haftaya 9 aya gircem hala inanamıyorum bari ona sevineyimmm hepimize sağlıklı doğumlarrrr inşallahhh

ben de normal istiyorum. bakalım doktorumu biraz zorlayacağım bu konuda tabii ki bebişimin sağlığı hangisine uygun olacaksa o şekilde olsun

berkerdemm canım yeterki evladın sağlıklı olsun
hereşyi olur unutma
ben inaniyorum bebekler nasipleriyle gelir
senin kızında çok nasipli kısmetmi olur inşallah

nigoli canım güldürdün beni ya :))
demek bir bacağı
canım benimkide seninki kadar bir şey
bende bazen arkadaşlardan duyuyunca şaşırıyorum
ama olsun bizimkiler azcık bıdık olucak
canları içinde sağlıklı olsunlar yeter

Mama sandalyesi alan var mı kızlar, ben şu mama sandalyesini beğendim, ana kucağı da olabiliyor, doğduğundan itibaren kullanıyor, ama her yerde farklı fiyatlar var, nerden alsam bilemedim:S

Polly Magic Mama Sandalyesi

Yok ben almadım, almayı da düşünmedim hiç, belki zamanla iytiyaç duyarsam alırım dedim, ama bu pek güzelmiş, hele deniz figürlü olaması daha da hoş.

Bel ağrısından yürüyemez hale geldim artık ne zor birşey bu ya.
Ben Bahçelievler Haznedar Hastanesinde doğum yapacam kısmetse nasıl olduğu konusunda fikri olan var mı?

hangi doğum şeklini düşünüyorsunuz?

her ne kadar korksamda normal doğum istiyorumm en sağlıklısından o yüzden bebişimin kilosuna fazla takılmıyorum minik bişey olsunda kolay çıksın önceki doğumda çatıların dar demişlerdi ama bakalım bi çatı muayenesi olmam lazım pek hoşlanmasamda

canım tansiyonla ilgili bi sıkıntı varmıydı sende??
şurda sayılı günler kala uzan yat dinlen artık.. hem dün de çok yordun kendini, ondan da şişmiş olabilir.

tansiyonla ilgili sorunum yok canım, neden böyle oluyor anlamıyorum. tuzlu da yemem zaten normalde ama oldu işte, başa gelen çekilir. uzattım ayağımı yatıyorum şuan. akşamın yemeğini fln yaptım az önce. mutfaktaki işlerimi bitirdim. ütülerim var ama hiç halim yok, dinleneyim azcıkkk

Evet canım ca çocuklara yaklaşacağımız bir haftayı daha geride bıraktık, haftan hayırlı olsun, bu arada bademlerinden sonra bakarız biberonlarına.

bende 35+4 üm.haftaya kontrolüm var ve sezeryan düşünüyorum.sanırım sezeryan olunca 1-2 hafta önceden oluyormuş.en geç 38 de alırlar diyorlar.doğum çantamı hazırlıcam daha ama içine neler koyucağımı bilmiyorum ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…