- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.101
her ne kadar korksamda normal doğum istiyorumm en sağlıklısından o yüzden bebişimin kilosuna fazla takılmıyorum minik bişey olsunda kolay çıksın önceki doğumda çatıların dar demişlerdi ama bakalım bi çatı muayenesi olmam lazım pek hoşlanmasamda
bende 35+4 üm.haftaya kontrolüm var ve sezeryan düşünüyorum.sanırım sezeryan olunca 1-2 hafta önceden oluyormuş.en geç 38 de alırlar diyorlar.doğum çantamı hazırlıcam daha ama içine neler koyucağımı bilmiyorum ya..
nasıl yapıyorlar çatı muayenesini? ben hiç olmadım .. daha haftam gelmedi mi ki? neyse ben normal yapmam yapamam. altı kestirene kadar üstümü kestirmek daha mantıklı geliyor bana ama bakalım hayırlısı hakkımızda.
doğum tarihleri belirlenen arkadaşlar hepinizin gözü aydın diyorummmm....
ben hala tam olarak iyileşemedim ara sıra ağrılar oluyor ama şiddeti azaldı biraz çok şükür daha rahatladım....
çarşambaya yine kontrolüm war bakalım enfeksiyon geçmiş mi bide doğumla ilgili ayrıntıları konuşcaz belki çatı muayeneside yapar dr...
hepinizi öpüyorum bizdende bu kadar...!!!!
lagrima, ben seni nerden hangi topikten tanıyorum ya düşünüyorum düşünüyorum bulamadım:44:
inşallah geçmştr canm, ben de çok çektim enfeksiyondan. güzel haberlerini bekliyoruz...
rüyan hayırlara çıksın inşallah canım..
süt üretimimiz başlayalı çok oldu ama şimdiden süt yapıcı şeylerin bi faydası olacağını sanmıyorum. bol sıvı tüketimi en iyisi.. birde doğuma kadar yeşil mercimek haşlayıp (çıkan suyuyla beraber) yemeyi düşünüyorum. kan yapıcı ve kas rahatlatıcı özelliği varmış.
PİLEOOOOOOO senle günlerimiz aynıydı, maşallah sen erken kavuşacaksın oğluşuna.
kilosunu da dert etme.. sen ne kadar yersen ye, bebiş istediği kadarını alıyor. ve 37 den sonra bebişlerin kilo alımı iyice yavaşlıyormuş.
Hayırlı doğumlar canım.. benimde günüm 22sinde belli olacak.
günaydın canım, yeni haftan hayırlı olsun..
canım tansiyonla ilgili bi sıkıntı varmıydı sende??
şurda sayılı günler kala uzan yat dinlen artık.. hem dün de çok yordun kendini, ondan da şişmiş olabilir.
bana gelince...
kalktığımdan beri belim fena ağrıyortotoma doğru, ordan da altıma doğru yayılıyor..
kafamda doğum senaryoları yazıyorum... eşimde işe gitti, bişey olursa annemi çağır dedi..
inşallah olmaz..
her ihtimale karşı yine de ben kalkıp etrafı bi toparlayım.. öpüldünüz arkadaşlar.
Dün gece de benim belim ağrıyordu pollycim,bişicik olmaz daha zamanımız var bizim,ama insanın içi de rahat etmiyor kolay gelsin canım
Gce malum uyku yok artık bize dedik gündüz uyuruz o da olmadı napıolarsa zart zart evi yıkıyorlar sanırımBugün dershaneyle görüşücez bebişin bi kaç eksiğine bakarız bana dandik bi gecelik sonra doktor randevumuz var.Var da var bugün Allahtansa hava güzel.Bizden haberler bu kadar...Günaydınlar hepinize
selam annişler nasılsınız. ben dün öğle arası arkadaşlarla dışarı çıktım. bankada işlerim vardı siz işe geri döünün ben gelirim dedim. dediler bekleyelim çünkü 2 gün önce de tansiyonum düşmüş acile gitmek zorunda kalmıştım. ben de çok güvendim ya kendime kaldım tek başıma bankamatikte işim bitti başladı gözlerim kararmaya bankanın içine zor attım kendimi. sağolsun görevliler kolonya-su yardım ettiler.
eşimi çağırdım doktoruma gittik. kasılmalarım da vardı karın bölgemde toparlanıp birden kendini salıyor. nst ye gönderdi. kızımın kalp atışları gayet normalmiş. problem yok dedi.dahiliyeye gittik oradan kan-idrar tahlili yaptırdım. kan değerim sınırda bir de enfeksiyon varmış ben çok fazla tuz kullanmıyorum. doktor biraz tuzlu bişiler iç bol sıvı al dedi. sanırım tekrar tek başıma dışarı çıkamayacağım yapmam gereken de o kadar çok şey var ki.
ayyy cnm inş yaaaa...
bide benim böbreklere wurdu ağrı çünkü önceden kum dökmüştüm kullandığım ilaçta direk böbrekleri ağrıttı kaç kez acillik oldum o yüzden şimdi içmiyorum o ilacı ...sadece bol bol su içiyorum ...
sen ilaç kullanmımıydın ???
günaydın kıslar herkese en güzel hafta sonları olsun ben yine hap evdeyim ALLAHtan pazar yakın eşimle alış veriş yapıyoruz ama hala hastane çantam hazır değil eksikler var açıkçası borçlardan sıra gelmiyo çocuğumun bezini ve banyo küvetini alamadım daha çok canım sıkılıyotam almaya gitçez elimizdeki paraları borçlara vermek zorunda kalıyoruzz yinede halimize şükür en önce kızımın sağlığı
selam ben de geldim.muhtemelen benimde meleğim martın sonu gibi gelecek.. nasılsınız?
Geçmiş oldun canım, geçende de başına gelmişti demi böyle bir şey, akıl vermek gibi olmasın ama ya artık dikkat et diyecğim, gerçi insan çıkmadan da bunalıyor, otur dinlen nereye kadar, ben havalar iyi değil diye oturuyorum, yoksa kim tutar beni.
Ay geçmiş olsun kuşum ya, dinlen diyecem ama olmuyor değil mi, ev kadını ve defnenin annesi olarak işler sana bakar.
ben antibiyotik kullanmıştım cnm, 2 kez de acillik olmuştm
kızlar doğumuma nerdeyse 1 hafta kaldı ve ben bebişimin ismini değiştirmek istediğimi farkettim. bunu eşimle de paylaştım, pek istemiyor değiştirmeyi. şekerleri fln hazırlandı zaten üstüne ismi de yazıldı. napıcam bilmiyorum... iki isim arasında kaldım. eşimin koyduğu ismi de çok beğeniyorum ama son anda aklım karıştı işte annemin sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?