2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl yapıyorlar çatı muayenesini? ben hiç olmadım .. daha haftam gelmedi mi ki? neyse ben normal yapmam yapamam. altı kestirene kadar üstümü kestirmek daha mantıklı geliyor bana ama bakalım hayırlısı hakkımızda.

ben de sezeryan olucam canım ayın 20sinde. evet 1 hafta fln erken alınıyor bebek. benim 39.haftada alınıcak...çantanı hazırla bence de yavaş yavaş, hem çok keyifli oluyor hem de bi kenarda hazır durdukça aklına gelenleri ilave ediosun eksiğin kalmamış oluyor

lagrima, ben seni nerden hangi topikten tanıyorum ya düşünüyorum düşünüyorum bulamadım:44:

doğum tarihleri belirlenen arkadaşlar hepinizin gözü aydın diyorummmm....
ben hala tam olarak iyileşemedim ara sıra ağrılar oluyor ama şiddeti azaldı biraz çok şükür daha rahatladım....
çarşambaya yine kontrolüm war bakalım enfeksiyon geçmiş mi bide doğumla ilgili ayrıntıları konuşcaz belki çatı muayeneside yapar dr...
hepinizi öpüyorum bizdende bu kadar...!!!!

inşallah geçmştr canm, ben de çok çektim enfeksiyondan. güzel haberlerini bekliyoruz...

inşallah geçmştr canm, ben de çok çektim enfeksiyondan. güzel haberlerini bekliyoruz...

ayyy cnm inş yaaaa...
bide benim böbreklere wurdu ağrı çünkü önceden kum dökmüştüm kullandığım ilaçta direk böbrekleri ağrıttı kaç kez acillik oldum o yüzden şimdi içmiyorum o ilacı ...sadece bol bol su içiyorum ...
sen ilaç kullanmımıydın ???

Ay geçmiş olsun kuşum ya, dinlen diyecem ama olmuyor değil mi, ev kadını ve defnenin annesi olarak işler sana bakar.

Sana da günaydın, doktardan da iyi hebrlerle gel inşallah.

Geçmiş oldun canım, geçende de başına gelmişti demi böyle bir şey, akıl vermek gibi olmasın ama ya artık dikkat et diyecğim, gerçi insan çıkmadan da bunalıyor, otur dinlen nereye kadar, ben havalar iyi değil diye oturuyorum, yoksa kim tutar beni.

ben antibiyotik kullanmıştım cnm, 2 kez de acillik olmuştm

Kuzum üzülme be, bezi alırsın nasıl olsa, banyo küveti de şart değil, leğen yok mu evinde, zaten bir kaç ay elimizde tutarak yıkayacaz, sonra da alırsın nasıl olsa, takma kafana böyle şeyleri, sen ne sıkıntılarla kavuştun meleğine onu düşün, benim dertleri bir saysam var ya Allahım Allahım, topikte sayfalar yetmez bana, ama artık herşeyi oluruna ve zamanına bırakmayı öğrendim,

SAĞOL CANIM. O ZAMAN YEMEĞE ÇIKMIŞTIM KARNIM AÇTI BELKİ AÇLIKTAN DEMİŞTİM. YEMEĞİMİ YEDİM DE ÇIKTIM BU DEFA. İŞ YERİ DE çok stresli bugünlerde. hava alayım dedim ama demek ki artık çıkamayacağım.

Ay geçmiş olsun kuşum ya, dinlen diyecem ama olmuyor değil mi, ev kadını ve defnenin annesi olarak işler sana bakar.

sağol canım benim, galiba bu bel ağrıları artık doğuma kadar sürecek
Defnede de çok ağrımıştı.. ama bu kez daha rahat bi hamilelik geçirdim çok şükür, o yüzden bel ağrısını neym unutmuşum:)) aniden gelince afalladım.. tamamen geçmesede geçti sayılır.. inşallah gece başlamazda uyuyabilirim. zaten dönmekten ve defneye kalkmaktan yeterince uykum kaçıyo, bide bel ağrısıyla boğuşmak istemiyoruuuummmmmm

selamm arkadaşlaaaar

sabahki yazılanları okudum,şimdi bitti.hava güneşliyken dışarı çıkcaz.gerçi karda bile yürüyüşe çıkıyoruz
yeni haftasına girenleri tebrik ederim
bebişlerin kilolarını hiiiç takmayın kafanıza,sağlıklı olsunlar inşallah
şişlikler,uyku sorunları artık hepimizde var,çoğumuzun azıcık zamanı kaldı,biraz daha sıkalım dişimizi
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz,sizlere de hayırlı hamilelik,kolay doğum dilerim

şimdilik kaçıyorum,öptüm hepinizi....

kızlar doğumuma nerdeyse 1 hafta kaldı ve ben bebişimin ismini değiştirmek istediğimi farkettim. bunu eşimle de paylaştım, pek istemiyor değiştirmeyi. şekerleri fln hazırlandı zaten üstüne ismi de yazıldı. napıcam bilmiyorum... iki isim arasında kaldım. eşimin koyduğu ismi de çok beğeniyorum ama son anda aklım karıştı işte annemin sayesinde

Hayırdır canım ya, ne oldu böyle, annem böyle durumlara, dereyi geçerken at değiştirme, derdi, gerçi daha doğmadı ama, içine oturmayacaksa, hep aklında kalacaksa değiştir gitsin, ne olacak, şekerlerine de sadece iyi ki doğdun yazdırırsın,
Ya ben ne yapayım, 2-3 haftaya kadar doğum var ama hala isim yok ortada, taslağı bile yok, fikri bile yok, babamızın keyfinin yetmesini bekliyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…